Merhaba kızlar oo geçmişi bi okudumki civcivimizde bebeğine kavuşuyomuş yakın zamanda inşallah sağlıcakla alır kuzusunu kucağına acayip bi sıcaklık heyecan kapladı içimi offf kızlar bebişimi kucağıma alıp gözlerine bakmayı acayip ister oldum ne zormuş şu son ay beklemesi neyse az kaldı annemin dediği gibi çoğu gitti az kaldııı sabırrr geliyo mayıs papatyalarımızzz
banucum zor gibi ama ben toplantı bittiği için erken çıkıcam yoruldumyarın daha yoğun olcam için..
selam kızlar bende de bugün temizlik var arada bi uğrayıp bakarım size. hülya gözün aydın canım hadi hayırlısıyla inşallahhh
kızlar herkese tünaydınlar
sabahtan 3 kez oturdum pc başına ancak bitirdim geçmişi okumayı sebelcim senin şokla başladık güne canım allah hayırlısı nasip etsin bitanem demek 4 gün kaldı inş sağ salim mutlulukla bebişini kucağın a alıcaksın allah yardımcın olsun kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz
banucum tülaycım semracıım en kısa zamanda gelecek izinleriniz sizde evin tadını çıkaracaksınız az kaldı canlarım çok sıkmayın kendinizi
biz bugün iyiyiz kızlar havada güzel karşı komşum çağırdı şimdi oraya gidicem bende herkesi öpüyorum biz gelene kadar bir doğum haberi daha mı alıcaz neeee
öpüyorum mayıs anneleri ay pardoon nisan anneleri içime doğuyor bende nisan annesi olucam bu aradq babamızın doğum günü 23 nisan tutturdu kızım beni bekliyor 23 nisan da doğacak diyor başka bir şey demiyor
açılınnnnnnnnnnnnnn uleynnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar haberlerim var nerden başlasam anlatmaya :roflol:
şincikk ayy çokk heyecan yaptım yaww delikafaduldendelikafadulden
sabah zır zır çalan telefonla uyandımmm arıyan dr umun asistanındı hülya hanm dr bey sizi çokk özlemişş gelin bi nste de görelim dedi şakkıdı tabi adam yokluğuma dayanamadııı ilk defa verdiği süreyi beklediğimi görünce bu sefer kendisi dayanamadan aradı delikafaduldendelikafadulden neyse tamam dedim ve hemen evden çıktımm koşa koşa hastaney gittimm zaten dünden razıydım aslında ben yarına kadarda dayanacaktım ama bu duruma çokk sevindimm :sm_cool::sm_cool:
gittim ilk nst ye girdim sonucu dr agötürdüm yine sancılar hat safhada
dr da muayene etti şimdi günlerden gün beğen dediii delikafaduldendelikafadulden bana kalsa hemen alk diyecektimm ama :jeyyar::jeyyar: kocişte ordan atladı hemen bu hafta mı dedi evet dedi artık beklememizin bi anlamı yok dedi nasıl heyecan yaptım anlatamam nese sonra semoşa kıyamadım hade aynı gün olsun dedimmm delikafadulden
ANLICAĞINIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH 9 DA BENDE HASTANEDE OLACAĞIMMM :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
CADU KARULAR NAPTINIZ ETTİNİZ AYNI GÜN BİZİ DOĞURTMAYI BAŞARDINIZ :mymeka::mymeka:
sibelcimmmmm ordan öyle bakma bakıyımmm bide beni bekleyemezmişşşş :dilcikar::dilcikar: ahanda ben seni solladımmmm delikafaduldendelikafadulden
selam kızlar bende de bugün temizlik var arada bi uğrayıp bakarım size. hülya gözün aydın canım hadi hayırlısıyla inşallahhh
yaa ben ne kadar duygusalım bugünlerde yaasenağlama hülya'nın doğuracağını duyunca gözlerim doldu!! sanki ben hiç doğurmayacam da, onun için heyecanlandım:1no2:
Allah'ım kolaylıklar verir inşallah canım. dur bakim semoşun duyunca ne yapacak:jeyyar: ankette aynı gün diyenler kazandı desene!
bana gelince, azcık yürüyeyim diye çıktım. daha yeni geldimalışverişe kaptırmışım kendimidelikafadulden kocişe kızgın olunca en iyi rahatlama yolu: para harcamak:roflol: baya rahatladım cüzdanı boşaltıncasırnaşık şey
Merhaba kızlar oo geçmişi bi okudumki civcivimizde bebeğine kavuşuyomuş yakın zamanda inşallah sağlıcakla alır kuzusunu kucağına acayip bi sıcaklık heyecan kapladı içimi offf kızlar bebişimi kucağıma alıp gözlerine bakmayı acayip ister oldum ne zormuş şu son ay beklemesi neyse az kaldı annemin dediği gibi çoğu gitti az kaldııı sabırrr geliyo mayıs papatyalarımızzz
Cnm seninde civcivle yakın olması lazım,sanada az kaldı , esas bu günler geçmez şimdi,
Hadi bakalım hayırlısı sevelim şu mayıs bebişlerinihihoyyythihoyyyt
yaa ben ne kadar duygusalım bugünlerde yaasenağlama hülya'nın doğuracağını duyunca gözlerim doldu!! sanki ben hiç doğurmayacam da, onun için heyecanlandım:1no2:
Allah'ım kolaylıklar verir inşallah canım. dur bakim semoşun duyunca ne yapacak:jeyyar: ankette aynı gün diyenler kazandı desene!
bana gelince, azcık yürüyeyim diye çıktım. daha yeni geldimalışverişe kaptırmışım kendimidelikafadulden kocişe kızgın olunca en iyi rahatlama yolu: para harcamak:roflol: baya rahatladım cüzdanı boşaltıncasırnaşık şey
Sorma canım ya süpriz oldu baksana kıskanç kız hülya aynı güne yetiştirdi valla.Aynı gün 3 doğum olacak desene..
Kız sen varya çok fenasın gittin aynı günü buldun buradaki kızların kalbi dayanmıycak valla.Sabahtan siz öğleden sonra belki ben bu haksızlık ama yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım kolay gelsin yorma kendini fazla benimde kayınvalidem bizde süpürdü sildi toz aldı camları sildi valla allah razı olsun kadın çok yoruldu benide yerimden kaldırmıyo ne denirki bu kadına :Saruboceq:
Merak etme canım sizede az kaldı sanırım mayıs annelerinin hiçbiri mayısı beklemiycek yoksa komple nisan annesimi olucaz neee.İyi yapmışsın canım bi kadının keyfini yerine getirecek en iyi şey alışveriş yapmak :lepi:
Kızlar bizim doğmuş mayıs kuzularından hiç ses çıkmadı yavs, bebişlerimiz nasıl acaba
Varmı birsenle yada akmanla görüşengamyoncuiremsu
[Bdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden siz dua edinde sizi sollamak için yarına demedim doktor gününü bana bıraktı seç bi gün dedi hadi kızlara ayıp olmasın dedimmm çrş seçtimm delikafaduldendelikafadulden][/B]
aman boşver, senin şu mutlu gününde, benim kocişi sokmayalım birde araya canım sırnaşık şey
Kızlar ben Çıkıyorum malum toplantı vardı Çok yoruldum eve gİdeyİm az dİnleneyİm.ÖptÜm hepİnİzİ..bebİŞelrİnİzİde
yokkk tatlımm mrk etmee ben dinlerimm sen kavgalarınızı bile keyifli anlatıyonnn delikafaduldendelikafadulden
iyi akşamlar bitanemm kendine ve bebişe ii bakkk Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?