2009 Mayıs Anneleri

Merhaba kızlar oo geçmişi bi okudumki civcivimizde bebeğine kavuşuyomuş yakın zamanda inşallah sağlıcakla alır kuzusunu kucağına acayip bi sıcaklık heyecan kapladı içimi offf kızlar bebişimi kucağıma alıp gözlerine bakmayı acayip ister oldum ne zormuş şu son ay beklemesi neyse az kaldı annemin dediği gibi çoğu gitti az kaldııı sabırrr geliyo mayıs papatyalarımızzz

Cnm seninde civcivle yakın olması lazım,sanada az kaldı , esas bu günler geçmez şimdi,
Hadi bakalım hayırlısı sevelim şu mayıs bebişlerini
hihoyyythihoyyyt

banucum zor gibi ama ben toplantı bittiği için erken çıkıcam yoruldum yarın daha yoğun olcam için..

selam kızlar bende de bugün temizlik var arada bi uğrayıp bakarım size. hülya gözün aydın canım hadi hayırlısıyla inşallahhh

yaa ben ne kadar duygusalım bugünlerde yaasenağlama hülya'nın doğuracağını duyunca gözlerim doldu!! sanki ben hiç doğurmayacam da, onun için heyecanlandım:1no2:
Allah'ım kolaylıklar verir inşallah canım. dur bakim semoşun duyunca ne yapacak:jeyyar: ankette aynı gün diyenler kazandı desene!

bana gelince, azcık yürüyeyim diye çıktım. daha yeni geldim alışverişe kaptırmışım kendimidelikafadulden kocişe kızgın olunca en iyi rahatlama yolu: para harcamak:roflol: baya rahatladım cüzdanı boşaltıncasırnaşık şey

Kızlar bizim doğmuş mayıs kuzularından hiç ses çıkmadı yavs, bebişlerimiz nasıl acaba
Varmı birsenle yada akmanla görüşen
gamyoncuiremsu

Sorma canım ya süpriz oldu baksana kıskanç kız hülya aynı güne yetiştirdi valla.Aynı gün 3 doğum olacak desene..

sibelcimmmmm ordan öyle bakma bakıyımmm bide beni bekleyemezmişşşş :dilcikar::dilcikar: ahanda ben seni solladımmmm delikafaduldendelikafadulden

Kız sen varya çok fenasın gittin aynı günü buldun buradaki kızların kalbi dayanmıycak valla.Sabahtan siz öğleden sonra belki ben bu haksızlık ama yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende de bugün temizlik var arada bi uğrayıp bakarım size. hülya gözün aydın canım hadi hayırlısıyla inşallahhh

Canım kolay gelsin yorma kendini fazla benimde kayınvalidem bizde süpürdü sildi toz aldı camları sildi valla allah razı olsun kadın çok yoruldu benide yerimden kaldırmıyo ne denirki bu kadına :Saruboceq:

Merak etme canım sizede az kaldı sanırım mayıs annelerinin hiçbiri mayısı beklemiycek yoksa komple nisan annesimi olucaz neee.İyi yapmışsın canım bi kadının keyfini yerine getirecek en iyi şey alışveriş yapmak :lepi:

aminnn tatlımmm ama burcunun dediği aramızda fazla fark yokk seninkide her eli kulağında hazırlıklı ol bacımm süprüz yapmasınnn :jeyyar::jeyyar:

Cnm seninde civcivle yakın olması lazım,sanada az kaldı , esas bu günler geçmez şimdi,
Hadi bakalım hayırlısı sevelim şu mayıs bebişlerini
hihoyyythihoyyyt

ewet ewettttt bende sevmekk istiyomm artıkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol tatlımm darısıı size kaydirigubbakcemile5

bende duyduğumdan beri çok dygusallaştım tatlım en ufak şeyde gözlerimm doluyor bugünnn senağlamasenağlama

bu arada sen yine neden kocişe kızdın beee???

[Bdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden siz dua edinde sizi sollamak için yarına demedim doktor gününü bana bıraktı seç bi gün dedi hadi kızlara ayıp olmasın dedimmm çrş seçtimm delikafaduldendelikafadulden][/B]

evet evet!! hemde ne aldığımda önemli önemli değil biliyo musunuz? tek amaç para harcamak. aldıklarımı da bi duysanız,hiç alakasız şeyler sırnaşık şey
1. banyo için diş fırçası,macunu konacak o süslü şeylerden
2. gıcık eşime donlülülülülülü
3. kendime don ve atlet
4. anneme bluz
5. kayınvalideme yelek
6. oğluşuma pantolon ve tişört
7. kendime öğle yemeğicokacimcoook

napim ama, rahatladım işte.

Kızlar ben Çıkıyorum malum toplantı vardı Çok yoruldum eve gıdeyım az dınleneyım.ÖptÜm hepınızı..bebıŞelrınızıde

yaw bu arada kızlar eve geldiğimden beri heyecandanmıdır bilmemm deli gibi yiyiyor yaww ağzımmm hiç boş durmak istemiyor şu 2 günde 10 kilo daha almasam iyidir hee :)))))

Kızlar bizim doğmuş mayıs kuzularından hiç ses çıkmadı yavs, bebişlerimiz nasıl acaba
Varmı birsenle yada akmanla görüşen
gamyoncuiremsu

Ben birseni bu akşam arıyım diyorum bakalım nasıl olmuşlar.Bende merak ettim valla.

Şaka kuzum valla 2 gün sonra 4 kuzu aramıza katılıyor ben heyecandan ölüyorum,korkuda var tabi biraz sende durumlar nasıl?

aman boşver, senin şu mutlu gününde, benim kocişi sokmayalım birde araya canım sırnaşık şey

yokkk tatlımm mrk etmee ben dinlerimm sen kavgalarınızı bile keyifli anlatıyonnn delikafaduldendelikafadulden

Kızlar ben Çıkıyorum malum toplantı vardı Çok yoruldum eve gİdeyİm az dİnleneyİm.ÖptÜm hepİnİzİ..bebİŞelrİnİzİde

iyi akşamlar bitanemm kendine ve bebişe ii bakkk Şeniz

yokkk tatlımm mrk etmee ben dinlerimm sen kavgalarınızı bile keyifli anlatıyonnn delikafaduldendelikafadulden

iyi akşamlar bitanemm kendine ve bebişe ii bakkk Şeniz

yok kız kavga filan yok, ama odamızı hala boyamadı tembel babamız. bende geçtiğimiz cumartesiden için "ya boyarsın,yoksa ben pazartesi kendim boyayacam" dedim. adam blöf yaptığımı anladı tabisırnaşık şey, sen boyayamazsınki filan diye dalga geçti bide gıcık. bende bugün asıl onun için çarşıya çıktım. kendim boyayamazsam da bir adam tutayım, boyatayım dedim. sonra da kendime alışverişe kaptırmışım, ohhh rahatladım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…