2009 Mayıs Anneleri

ıyi yapmışsın canım kaydirigubbakcemile3 Ohhhhh

yaw bu arada kızlar eve geldiğimden beri heyecandanmıdır bilmemm deli gibi yiyiyor yaww ağzımmm hiç boş durmak istemiyor şu 2 günde 10 kilo daha almasam iyidir hee :)))))

Benimde aksine heyecandan iştahım kesildi.

Ay kızlar sabah kahvaltı yapayım gelirim dedim ama gelemedim. Annemle bi temizliğe giriştik. Sonra ortanca teyzem küçük teyzemin oğluşuna bakıyor. Bebişide almış gelmiş. Keyifteyiz yani hala... Bi size bakayım dedim ama oda ne delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kız Hülya sıraya mı girdiniz leyn çarşamba diye diye? Uleyn hanginizi merak edeceğiz şimdi :1shok: Şaka bi yana Allah hayırlıısyla kucağınıza almayı nasip etsin bacım. Oyyyy geçmez bu günler valla bende fena heyacan yaptım heee delikafadulden

Bu arada sabah Birsen'i aradım. Annesi çıktı telefona. Birsen bebeğin birini emzirmeye gitmiş. Bugün çıkıcaz hastaneden dedi. Ama bebişin biri pek ememediği için 1-2 gün daha hastanede kalacakmış. Arıcaktım ama belki çıkmışlardır yoldalardadır diye aramadım. Akşam arar bilgi veririm artık size.

Oyyy bebişimiz uyandı. Ben azcık seveyim tosun paşamı. Uğrarım yine. Öptüm sizi a.s.

ilgincim ben iyiyim.

millet dogurmaya basladi ben daha hala doktora karar veremedim. malum bizim bir karsiklik olmustu, doktorumuz degistirmek zorunda kaldim, simdiki doktoruma iki kez gittim ama onu da onermiyorlarmis, biraz sezeryan taraftari imis, ben de bir aksilik olmazsa normal dogum istiyorum bakalim, bu hafta sonuna kadar birini belirlemem lazim.

Bu arada civciv ve sibiko, hadi gozunuz aydin... Darisi bizlerin basina...
O kadar merak ediyorum ki bebisimi, ne sanslisiniz hemen alicaksiniz kucaklariniza...

slm kızlar nasılınız
var mı yeni gelişmeler
benim yatılı misafirler gitti çok şükür biraz önce bende hemen size koştum
yok dimi doğuran falan
az daha kalsalardı ben doğuracaktım valla
3 gün ne demek yahu çok geldi bana
artık yavaş yavaş sancılarımda başladı geceleri uyuyamıyorum
okul için raporda aldık okula gitmiycemkaydirigubbakcemile2

Pinarcim,
Aradiginda Birsen'e bizlerden de selam soylersin... Umarim iyidir ve hersey yolundadir bu kadar sıkıntıdan sonra...

Sorma canım çarşamba 4 tane kuzunuz olabilir.Yani benimki tam belli değil ama yüksek ihtimal o gün burayı düüşünemiyorum.

Canım saolasın darısı sizin başınıza inşallah.

Yok bacım doğuran ama çarşamba doğuracak 3 kişi var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar, nerdeyse hepiniz benden önce doğuracak. malum ben doğurunca pek nete giremeyecem. (hatta 23 nisandan itibaren giremeyecem) e peki hanginize haber verecem buraya yazmanız için?? o zaman herkes kendi meleğiyle uğraşıyor olacak??

anacim pes diyorum baska bişi demiyorum :)))))) dogurcam diye diye dogurcak çarşamba günüüüüüüüüü :))) şaka yapiyordur bu cadi :))) nedense inanasim gelmiyor :)))

oy oy maşallah çarşamba günü 3 kuzucuk daha geliyor ha
ne mutlu valla sizlere
inş hayılrısıyla gelirler

cerencim sen birkaç kişiye msn adersini yada telini ver,ordan haberleşiriz artık

ana

Canım sen bana mesaj atar yada ararsan ben hayırlı haberini veririm cep telim vardır umarım sende yoksa mesaj atayım sana.

anacim pes diyorum baska bişi demiyorum :)))))) dogurcam diye diye dogurcak çarşamba günüüüüüüüüü :))) şaka yapiyordur bu cadi :))) nedense inanasim gelmiyor :)))

Gerçek canım gerçek:roflol::roflol::roflol::roflol:

Hadi gözün aydın canım gitmiş misafirlerin a.s.

Pinarcim,
Aradiginda Birsen'e bizlerden de selam soylersin... Umarim iyidir ve hersey yolundadir bu kadar sıkıntıdan sonra...

Aleyküm selam canım söylerim tabi a.s.

Beni de o gün heyecandan doğurtacaksınız heralde karar verdiniz kaydirigubbakcemile3

Sen bana ulaş ben yazarım kuzum merak etme sen a.s.

biz cikiyoruz, hoscakalin, bugunluk bu kadar yeter, daha dogurmayin yahu, bekleyin gununuzu...

sibel ve pınar ikinizinde numarası var bende. çağrı bırakıyorum şimdi ikinize de. 0505li numaram. oğluşumun haberini size ulaştırırım artık teyzoşlarısırnaşık şey

sibel ve pınar ikinizinde numarası var bende. çağrı bırakıyorum şimdi ikinize de. 0505li numaram. oğluşumun haberini size ulaştırırım artık teyzoşlarısırnaşık şey

ay misafirlerim şimdi gitti çok yoruldum çoooooooook

cerencim ben senden de sonra doğuracağım e ben kime haber verecem kimse beni merak etmeyecek misüprizzzzz:uhm::çok üzgünüm:

biz cikiyoruz, hoscakalin, bugunluk bu kadar yeter, daha dogurmayin yahu, bekleyin gununuzu...

Güle güle canım a.s.

üç kuzucuk mu geliyor hayırlısıyla ayy yerim ben onları nasıl güzel bir duygu kızlar

aynı günde 4 kuzucuk bacım 4

Tamam canım kayıtlıydı zaten. Sen hayırlısıyla doğur da haberdar ederim ben herkesi a.s.

ay misafirlerim şimdi gitti çok yoruldum çoooooooook

cerencim ben senden de sonra doğuracağım e ben kime haber verecem kimse beni merak etmeyecek misüprizzzzz:uhm::çok üzgünüm:

Sen de çağrı at bacım. Haber verirsin biz yayarız kk'ya yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…