2009 Mayıs Anneleri

sibel ve pınar ikinizinde numarası var bende. çağrı bırakıyorum şimdi ikinize de. 0505li numaram. oğluşumun haberini size ulaştırırım artık teyzoşlarısırnaşık şey

Canım kaydettim şimdi merak etme sen a.s.

üç kuzucuk mu geliyor hayırlısıyla ayy yerim ben onları nasıl güzel bir duygu kızlar

:teytey::teytey::teytey:

ay misafirlerim şimdi gitti çok yoruldum çoooooooook

cerencim ben senden de sonra doğuracağım e ben kime haber verecem kimse beni merak etmeyecek misüprizzzzz:uhm::çok üzgünüm:

Canım sende bize çağrı bıraksana numaramız varsa pınarla ben buranın muhtarı sayılırız :lepi:

hadi kızlar iyi bakın kendinize hepinize iyi akşamlar

ıyi akşamlar canım sende kendine iyi bak

sibel ve pınar ikinizinde numarası var bende. çağrı bırakıyorum şimdi ikinize de. 0505li numaram. oğluşumun haberini size ulaştırırım artık teyzoşlarısırnaşık şey

numaralarınız yok ki bende yazarsan bana çağrı atarımmm
hadi kızlar iyi bakın kendinize hepinize iyi akşamlar

güle güle bacımm

İyi yapmışsın canım kaydirigubbakcemile3 Ohhhhh

Benimde aksine heyecandan iştahım kesildi.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fenamı işte bacım bir günde 3 hamiş birden çıkacak aradan sizde 3 gün sters değil bir gün stres yaparsınız delikafaduldendelikafadulden

birsen in bebeği içinde üzüldüm yaw :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş sağlıcakla eve döner o kuzucktaa :çok üzgünüm:

canımm ya seninde hakkında hayırlısı olur inşallah ama bi karar vermen gerekiyor tabiki çünkü en kötü şey kararsızlıktır :çok üzgünüm:

kız banada at çağrı varsa numaram merak ederim seni
banu canım numaran yok bende. özelden yaz numaranı, çağrı atayım sanada.
numaralarınız yok ki bende yazarsan bana çağrı atarımmm

güle güle bacımm

bende sana yazıyorum özelden numaramı, bana çağrı at esencim. bu arada gerçek adın esen dimi?

benimde 1 haftam kaldı kıslar haftaya yarın doğurmuş olacam allahın izniynle perşembe sanırım son kontrol var şu sonda olayından biraz tırsıyorum nasıl oluyo acaba bileniniz varmı netten baktım ama karışık geldi

evet canım 67 olan benimki ikinizi de kaydettim teşekkürlerr

ben şimdi çıkmalıyım eşim gelecek biraz yürüyecekmişizz öpüyorum hepinizi

anacim pes diyorum baska bişi demiyorum :)))))) dogurcam diye diye dogurcak çarşamba günüüüüüüüüü :))) şaka yapiyordur bu cadi :))) nedense inanasim gelmiyor :)))

bebişle hastaneden resim yolladık mı görürsün şakayııı delikafaduldendelikafadulden

ciddiymiş..ay ciddi ciddi doguruyor bunlar :)))) sattin beni civcivvvvvvvvvvvvvvvvv :))))))

satmadımm lennn :mymeka::mymeka: sadece seni beklemeye sabrım kalmadıı delikafadulden

saat farkiyla civciv önce dogurursa anketi ben kazanirim :)))))) hadi civciv göreyim seni :)))))))))))))))))

senin için elimden geleni yapacam ama son durum ameliyathanenin durumuna göre değişiyormuşş sen dua ederken arada saat duasıda yap bacımm delikafaduldendelikafadulden

amanınn civciv doğuruyormusun ayyy bak ben bile heyecanlandım kız sen kaç haftalıktın kiii

37 olduk tatlımmm delikafadulden

hadi bakalım cnm seninde hakkında hayırlsı olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebiş :Saruboceq:

kıızz ortalık karışmasın! benim numaranın sonu 7691.

banucum,senin günün belli en azından. bana 20 mayıs dedi amaaa normal zamanı bu. yani %5 ihtimal! ben kesin 1 haziran da doğurucamdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…