sibel ve pınar ikinizinde numarası var bende. çağrı bırakıyorum şimdi ikinize de. 0505li numaram. oğluşumun haberini size ulaştırırım artık teyzoşlarısırnaşık şey
üç kuzucuk mu geliyor hayırlısıyla ayy yerim ben onları nasıl güzel bir duygu kızlar
ay misafirlerim şimdi gitti çok yoruldum çoooooooook
cerencim ben senden de sonra doğuracağım e ben kime haber verecem kimse beni merak etmeyecek misüprizzzzz:uhm::çok üzgünüm:
hadi kızlar iyi bakın kendinize hepinize iyi akşamlar
sibel ve pınar ikinizinde numarası var bende. çağrı bırakıyorum şimdi ikinize de. 0505li numaram. oğluşumun haberini size ulaştırırım artık teyzoşlarısırnaşık şey
numaralarınız yok ki bende yazarsan bana çağrı atarımmmGüle güle canım a.s.
aynı günde 4 kuzucuk bacım 4
Tamam canım kayıtlıydı zaten. Sen hayırlısıyla doğur da haberdar ederim ben herkesi a.s.
Sen de çağrı at bacım. Haber verirsin biz yayarız kk'ya yerimseniben
hadi kızlar iyi bakın kendinize hepinize iyi akşamlar
İyi yapmışsın canım kaydirigubbakcemile3 Ohhhhh
Benimde aksine heyecandan iştahım kesildi.
Ay kızlar sabah kahvaltı yapayım gelirim dedim ama gelemedim. Annemle bi temizliğe giriştik. Sonra ortanca teyzem küçük teyzemin oğluşuna bakıyor. Bebişide almış gelmiş. Keyifteyiz yani hala... Bi size bakayım dedim ama oda ne delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kız Hülya sıraya mı girdiniz leyn çarşamba diye diye? Uleyn hanginizi merak edeceğiz şimdi :1shok: Şaka bi yana Allah hayırlıısyla kucağınıza almayı nasip etsin bacım. Oyyyy geçmez bu günler valla bende fena heyacan yaptım heee delikafadulden
Bu arada sabah Birsen'i aradım. Annesi çıktı telefona. Birsen bebeğin birini emzirmeye gitmiş. Bugün çıkıcaz hastaneden dedi. Ama bebişin biri pek ememediği için 1-2 gün daha hastanede kalacakmış. Arıcaktım ama belki çıkmışlardır yoldalardadır diye aramadım. Akşam arar bilgi veririm artık size.
Oyyy bebişimiz uyandı. Ben azcık seveyim tosun paşamı. Uğrarım yine. Öptüm sizi a.s.
ilgincim ben iyiyim.
millet dogurmaya basladi ben daha hala doktora karar veremedim. malum bizim bir karsiklik olmustu, doktorumuz degistirmek zorunda kaldim, simdiki doktoruma iki kez gittim ama onu da onermiyorlarmis, biraz sezeryan taraftari imis, ben de bir aksilik olmazsa normal dogum istiyorum bakalim, bu hafta sonuna kadar birini belirlemem lazim.
Bu arada civciv ve sibiko, hadi gozunuz aydin... Darisi bizlerin basina...
O kadar merak ediyorum ki bebisimi, ne sanslisiniz hemen alicaksiniz kucaklariniza...
banu canım numaran yok bende. özelden yaz numaranı, çağrı atayım sanada.kız banada at çağrı varsa numaram merak ederim seni
numaralarınız yok ki bende yazarsan bana çağrı atarımmm
güle güle bacımm
banu canım numaran yok bende. özelden yaz numaranı, çağrı atayım sanada.
bende sana yazıyorum özelden numaramı, bana çağrı at esencim. bu arada gerçek adın esen dimi?
anacim pes diyorum baska bişi demiyorum :)))))) dogurcam diye diye dogurcak çarşamba günüüüüüüüüü :))) şaka yapiyordur bu cadi :))) nedense inanasim gelmiyor :)))
ciddiymiş..ay ciddi ciddi doguruyor bunlar :)))) sattin beni civcivvvvvvvvvvvvvvvvv :))))))
saat farkiyla civciv önce dogurursa anketi ben kazanirim :)))))) hadi civciv göreyim seni :)))))))))))))))))
amanınn civciv doğuruyormusun ayyy bak ben bile heyecanlandım kız sen kaç haftalıktın kiii
benimde 1 haftam kaldı kıslar haftaya yarın doğurmuş olacam allahın izniynle perşembe sanırım son kontrol var şu sonda olayından biraz tırsıyorum nasıl oluyo acaba bileniniz varmı netten baktım ama karışık geldi
sibelcim benim numaram var demi sende
evet canım 67 olan benimki ikinizi de kaydettim teşekkürlerr
ben şimdi çıkmalıyım eşim gelecek biraz yürüyecekmişizz öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?