2009 Mayıs Anneleri

kıızz ortalık karışmasın! benim numaranın sonu 7691.

banucum,senin günün belli en azından. bana 20 mayıs dedi amaaa normal zamanı bu. yani %5 ihtimal! ben kesin 1 haziran da doğurucamdelikafadulden

Canım seninki ok dir.Ama esenciğimden bana çağrı gelmedi ozaman bana gelen 01 56

benim de kociş geldi. nooldu,niye sessizsin, bişeye mi kızdın,korkutma beni deyip duruyor. düşünsün bakalım neye kızdım acaba!! kötükedihüso

banucum sen nerde çalışıyosun antalya da?

kıss ceren sende amma kaprisli hamişş oldunn hee :))) adamın burnundan getirmeden rahat etmiyosun bacımm :))))))))9

evet sibelcim hem mesai saatim değişti hemde cumartesi izinleri kalktı tatlım(((((((((

Ay canım ya allah kolaylık versin bitanem

benim de kociş geldi. nooldu,niye sessizsin, bişeye mi kızdın,korkutma beni deyip duruyor. düşünsün bakalım neye kızdım acaba!! kötükedihüso

İyi yapıyosun canım yapsın babası boyayı yahu az kaldı.

kıss ceren sende amma kaprisli hamişş oldunn hee :))) adamın burnundan getirmeden rahat etmiyosun bacımm :))))))))9

Bacım iyi yapıyo bu kocişlere böyle daha etkili iş yaptırıyosun taktik süper bende uyguluyorum arada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi kızlar iyi bakın kendinize hepinize iyi akşamlar

İyi akşamlar canım a.s.

Mahallenin muhtarları Sibel ve Pınar kaydirigubbakcemile3 :roflol:

numaralarınız yok ki bende yazarsan bana çağrı atarımmm

güle güle bacımm

Özelden mesaj attım bacım a.s.

Tabi tabi 3'ünüzden haber alana kadar kesin doğururum ben. Uleyn bi habersiz bırakın valla paralarım sizi heeee :jeyyar:

Ohhh tek tek dökülüyoruz. Valla Mayıs'a hamiş kalmayacak ya kaydirigubbakcemile3

ohh bizim kızlar nisan annesi olacak en son ben doğuracağım sanırım

Olsun bacım sen en azından sözünde durup Mayıs annesi olucan inşallah :teytey:

evet sibelcim hem mesai saatim değişti hemde cumartesi izinleri kalktı tatlım(((((((((

Sana bi ayrıcalık yapmadılar dimi ya ne insafsız bunlar :çok üzgünüm:

Kız yeter adamın burnundan getirme deli karu delikafadulden

Benimde annem ve teyzem gittiler şimdi. Ohh ellerine sağlık anamın, ev mis gibi oldu mis. Yemeğimi de ocağa koydu. Ben bi tek pilav yapıcam. İnsanın anası gibi yok valla. Allah onları başımızdan eksik etmesinnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Eşiminde gelmesine daha nerden baksanız bi saat var

Öle olduk canım sorma birseni aradım şimdi açan olmadı valla merak ettim.Benimde kayınvalidem sağolsun tüm işleri yaptı ev tertemiz oldu.benim kocişte yolda 1 saate gelir yemekte hazır ohhhh

Öle olduk canım sorma birseni aradım şimdi açan olmadı valla merak ettim.Benimde kayınvalidem sağolsun tüm işleri yaptı ev tertemiz oldu.benim kocişte yolda 1 saate gelir yemekte hazır ohhhh

Eve gitmişlerdir bacım. Bebişi falan uyutuyodur belki :uhm: Ben yarın yine bi yoklarım yerimseniben

Ohhh kayınvalidenin ellerine sağlık. Benimki bugün kursta o yüzden gelemedi. Aklı burda ama 5 kere aradı dünürümü yorma kalanını ben yarın öbürgün yaparım diye. Sıkma sen canını dedim ben yine kirletirim merak etme kaydirigubbakcemile3

Benimde arkadaşım aradı. Ne zamandır görüşemiyoduk. Yemeğe gelin ne olur dedi. Eşimi aradım o da saat 9 gibi gideriz ancak dedi. Yemeğe misafirlikteyiz yani hihoyyyt

kızlar evdeyim yeni geldim nasılsınız bakalımmmm

Hoşgeldin canım. ıyi çok şükür sen nasılsın? Evdesin dinlen bari ya. Saatlerin değişti çok yoruluyosun :çok üzgünüm:

gerçekten insanın anası gibisi yok ben şimdi yokluğunu daha çokkk hissediyorummm senağlamasenağlamasenağlama

pınarcımm sen hiç merak etme tatlımmm bizim topikte maşAllah haberler çabuk yayılıyorr delikafaduldendelikafadulden

kıss siz çok fenasınızzz hee kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

İyiyiz canım dinleniyoruz bakalım seninde bu geç çıkman kötü olmuş valla çok yoruluyosundur kıyamam :çok üzgünüm:

Belkide yarın konuşuruz artık.Bu arada gene kendine gezecek bir kapı buldun ohhhh gez bakalım kaydirigubbakcemile3

Tamam canım hangimiz haber alırsak yazarız buraya. Aklımız kalmaz a.s.

Aaaa kuru iftira. Seni duyanda beni sürekli geziyor sanacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadeeeeee... delikafadulden hayırlısı olsun canım ay acayip heyecan yaptııııııııııımmmmmmmm
evet hülyacım bir aksilik olmassa 5 mayıs zaten bizim düğünümüz tanışmamış nişanımız herşeyimi 5 ten gidiyor:)):): inşallah kızımada şanslı gelir.
hadi inşallah kaydirigubbakcemile2
oh oh birsen iyimiş hadi inşallah diğer oğlu da çabucak toparlar kendini
ohh iyi iyi dinlenirsin canım
ohh bizim kızlar nisan annesi olacak en son ben doğuracağım sanırım
yok yok en son ben
sağol sibelim yemek yiyelim geliyorum hemen

afiyet olsun canım

Evet bacım haber bizim topiğe tez elden ulaşıyor maşallah delikafadulden

Tamam canım hangimiz haber alırsak yazarız buraya. Aklımız kalmaz a.s.

Aaaa kuru iftira. Seni duyanda beni sürekli geziyor sanacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şaka canım bende gezmeyi acayip seviyorum sende bendensin ama bu aralar yattığım koltuktan kalkasım gelmiyo sen benim yerimede gez bacım.O kadar çok gezerdimki annem bana lakap takmıştı "elekçi" diye :roflol::roflol::roflol:

Cnm benede var ama o kadar şidddetli değil bendeki ağrılar, kısa süreli ve orta şiiddetli
selam kızlar bende de bugün temizlik var arada bi uğrayıp bakarım size. hülya gözün aydın canım hadi hayırlısıyla inşallahhh
Kolay gelsin cnm, yorma kendini sakın

Ayşecim bende felaket duygusalım cnm, anne olucas ondandır, ben alışverişte süper stres atıyorum sende rahatlamışsındır ohh, kocişide takma tatlım onlar bizden daha hamile

Pınarcım bende merak etmiştim kuzuları inş. kısa zamanda diğer oğlanda kavuşur yuvasına, Mürvetten haber çıkmadı diğer kuzumuz nasıl acaba
Gözün aydın cnm, artık dinlen sende bol bol

anacim pes diyorum baska bişi demiyorum :)))))) dogurcam diye diye dogurcak çarşamba günüüüüüüüüü :))) şaka yapiyordur bu cadi :))) nedense inanasim gelmiyor :)))
Bende başta şaka sandım gülücük fln eklicektim ama okuyup bitirince saka olmadığını farkettim:1shok:
Aman sakin ol cnm, hepiniz aynı gün doğurmayın , bizede heyecan olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cnm hayırlısıyla kavuş bebişine inş, güzel haberlerini bekliyorum
Anne gibi yok cidden, benimkide kaç hafta oldu herşeyime yetişiyor, 1 sefer bile iş için kalkmadım yerimden, evinde miss gibi olmuş ohh tertemiss ne güzel

ıyi akşamlar cnmhoşgeldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…