kıızz ortalık karışmasın! benim numaranın sonu 7691.
banucum,senin günün belli en azından. bana 20 mayıs dedi amaaa normal zamanı bu. yani %5 ihtimal! ben kesin 1 haziran da doğurucamdelikafadulden
kıızz ortalık karışmasın! benim numaranın sonu 7691.
banucum,senin günün belli en azından. bana 20 mayıs dedi amaaa normal zamanı bu. yani %5 ihtimal! ben kesin 1 haziran da doğurucamdelikafadulden
evet sibelcim hem mesai saatim değişti hemde cumartesi izinleri kalktı tatlım(((((((((
benim de kociş geldi. nooldu,niye sessizsin, bişeye mi kızdın,korkutma beni deyip duruyor. düşünsün bakalım neye kızdım acaba!! kötükedihüso
banucum sen nerde çalışıyosun antalya da?
kıss ceren sende amma kaprisli hamişş oldunn hee :))) adamın burnundan getirmeden rahat etmiyosun bacımm :))))))))9
hadi kızlar iyi bakın kendinize hepinize iyi akşamlar
Canım kaydettim şimdi merak etme sen a.s.
:teytey::teytey::teytey:
Canım sende bize çağrı bıraksana numaramız varsa pınarla ben buranın muhtarı sayılırız :lepi:
İyi akşamlar canım sende kendine iyi bak
numaralarınız yok ki bende yazarsan bana çağrı atarımmm
güle güle bacımm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fenamı işte bacım bir günde 3 hamiş birden çıkacak aradan sizde 3 gün sters değil bir gün stres yaparsınız delikafaduldendelikafadulden
birsen in bebeği içinde üzüldüm yaw :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş sağlıcakla eve döner o kuzucktaa :çok üzgünüm:
canımm ya seninde hakkında hayırlısı olur inşallah ama bi karar vermen gerekiyor tabiki çünkü en kötü şey kararsızlıktır :çok üzgünüm:
benimde 1 haftam kaldı kıslar haftaya yarın doğurmuş olacam allahın izniynle perşembe sanırım son kontrol var şu sonda olayından biraz tırsıyorum nasıl oluyo acaba bileniniz varmı netten baktım ama karışık geldi
ohh bizim kızlar nisan annesi olacak en son ben doğuracağım sanırım
evet sibelcim hem mesai saatim değişti hemde cumartesi izinleri kalktı tatlım(((((((((
benim de kociş geldi. nooldu,niye sessizsin, bişeye mi kızdın,korkutma beni deyip duruyor. düşünsün bakalım neye kızdım acaba!! kötükedihüso
banucum sen nerde çalışıyosun antalya da?
ıyi akşamlar canım a.s.
Mahallenin muhtarları Sibel ve Pınar kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Özelden mesaj attım bacım a.s.
Tabi tabi 3'ünüzden haber alana kadar kesin doğururum ben. Uleyn bi habersiz bırakın valla paralarım sizi heeee :jeyyar:
Ohhh tek tek dökülüyoruz. Valla Mayıs'a hamiş kalmayacak ya kaydirigubbakcemile3
Olsun bacım sen en azından sözünde durup Mayıs annesi olucan inşallah :teytey:
Sana bi ayrıcalık yapmadılar dimi ya ne insafsız bunlar :çok üzgünüm:
Kız yeter adamın burnundan getirme deli karu delikafadulden
Benimde annem ve teyzem gittiler şimdi. Ohh ellerine sağlık anamın, ev mis gibi oldu mis. Yemeğimi de ocağa koydu. Ben bi tek pilav yapıcam. ınsanın anası gibi yok valla. Allah onları başımızdan eksik etmesinnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Eşiminde gelmesine daha nerden baksanız bi saat var
Öle olduk canım sorma birseni aradım şimdi açan olmadı valla merak ettim.Benimde kayınvalidem sağolsun tüm işleri yaptı ev tertemiz oldu.benim kocişte yolda 1 saate gelir yemekte hazır ohhhh
kızlar evdeyim yeni geldim nasılsınız bakalımmmm
İyi akşamlar canım a.s.
Tabi tabi 3'ünüzden haber alana kadar kesin doğururum ben. Uleyn bi habersiz bırakın valla paralarım sizi heeee :jeyyar:
Ohhh tek tek dökülüyoruz. Valla Mayıs'a hamiş kalmayacak ya kaydirigubbakcemile3
Benimde annem ve teyzem gittiler şimdi. Ohh ellerine sağlık anamın, ev mis gibi oldu mis. Yemeğimi de ocağa koydu. Ben bi tek pilav yapıcam. İnsanın anası gibi yok valla. Allah onları başımızdan eksik etmesinnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Eşiminde gelmesine daha nerden baksanız bi saat var
Ay canım ya allah kolaylık versin bitanem
İyi yapıyosun canım yapsın babası boyayı yahu az kaldı.
Bacım iyi yapıyo bu kocişlere böyle daha etkili iş yaptırıyosun taktik süper bende uyguluyorum arada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eve gitmişlerdir bacım. Bebişi falan uyutuyodur belki :uhm: Ben yarın yine bi yoklarım yerimseniben
Ohhh kayınvalidenin ellerine sağlık. Benimki bugün kursta o yüzden gelemedi. Aklı burda ama 5 kere aradı dünürümü yorma kalanını ben yarın öbürgün yaparım diye. Sıkma sen canını dedim ben yine kirletirim merak etme kaydirigubbakcemile3
Benimde arkadaşım aradı. Ne zamandır görüşemiyoduk. Yemeğe gelin ne olur dedi. Eşimi aradım o da saat 9 gibi gideriz ancak dedi. Yemeğe misafirlikteyiz yani hihoyyyt
Hoşgeldin canım. İyi çok şükür sen nasılsın? Evdesin dinlen bari ya. Saatlerin değişti çok yoruluyosun :çok üzgünüm:
İyiyiz canım dinleniyoruz bakalım seninde bu geç çıkman kötü olmuş valla çok yoruluyosundur kıyamam :çok üzgünüm:
Belkide yarın konuşuruz artık.Bu arada gene kendine gezecek bir kapı buldun ohhhh gez bakalım kaydirigubbakcemile3
hadeeeeee... delikafadulden hayırlısı olsun canım ay acayip heyecan yaptııııııııııımmmmmmmmaçılınnnnnnnnnnnnnn uleynnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar haberlerim var nerden başlasam anlatmaya :roflol:
şincikk ayy çokk heyecan yaptım yaww delikafaduldendelikafadulden
sabah zır zır çalan telefonla uyandımmm arıyan dr umun asistanındı hülya hanm dr bey sizi çokk özlemişş gelin bi nste de görelim dedi şakkıdı tabi adam yokluğuma dayanamadııı ilk defa verdiği süreyi beklediğimi görünce bu sefer kendisi dayanamadan aradı delikafaduldendelikafadulden neyse tamam dedim ve hemen evden çıktımm koşa koşa hastaney gittimm zaten dünden razıydım aslında ben yarına kadarda dayanacaktım ama bu duruma çokk sevindimm :sm_cool::sm_cool:
gittim ilk nst ye girdim sonucu dr agötürdüm yine sancılar hat safhada
dr da muayene etti şimdi günlerden gün beğen dediii delikafaduldendelikafadulden bana kalsa hemen alk diyecektimm ama :jeyyar::jeyyar: kocişte ordan atladı hemen bu hafta mı dedi evet dedi artık beklememizin bi anlamı yok dedi nasıl heyecan yaptım anlatamam nese sonra semoşa kıyamadım hade aynı gün olsun dedimmm delikafadulden
ANLICAĞINIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH 9 DA BENDE HASTANEDE OLACAĞIMMM :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
CADU KARULAR NAPTINIZ ETTİNİZ AYNI GÜN BİZİ DOĞURTMAYI BAŞARDINIZ :mymeka::mymeka:
hadi inşallah kaydirigubbakcemile2evet hülyacım bir aksilik olmassa 5 mayıs zaten bizim düğünümüz tanışmamış nişanımız herşeyimi 5 ten gidiyor:)):): inşallah kızımada şanslı gelir.
oh oh birsen iyimiş hadi inşallah diğer oğlu da çabucak toparlar kendiniAy kızlar sabah kahvaltı yapayım gelirim dedim ama gelemedim. Annemle bi temizliğe giriştik. Sonra ortanca teyzem küçük teyzemin oğluşuna bakıyor. Bebişide almış gelmiş. Keyifteyiz yani hala... Bi size bakayım dedim ama oda ne delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kız Hülya sıraya mı girdiniz leyn çarşamba diye diye? Uleyn hanginizi merak edeceğiz şimdi :1shok: Şaka bi yana Allah hayırlıısyla kucağınıza almayı nasip etsin bacım. Oyyyy geçmez bu günler valla bende fena heyacan yaptım heee delikafadulden
Bu arada sabah Birsen'i aradım. Annesi çıktı telefona. Birsen bebeğin birini emzirmeye gitmiş. Bugün çıkıcaz hastaneden dedi. Ama bebişin biri pek ememediği için 1-2 gün daha hastanede kalacakmış. Arıcaktım ama belki çıkmışlardır yoldalardadır diye aramadım. Akşam arar bilgi veririm artık size.
Oyyy bebişimiz uyandı. Ben azcık seveyim tosun paşamı. Uğrarım yine. Öptüm sizi a.s.
ohh iyi iyi dinlenirsin canımslm kızlar nasılınız
var mı yeni gelişmeler
benim yatılı misafirler gitti çok şükür biraz önce bende hemen size koştum
yok dimi doğuran falan
az daha kalsalardı ben doğuracaktım valla
3 gün ne demek yahu çok geldi bana
artık yavaş yavaş sancılarımda başladı geceleri uyuyamıyorum
okul için raporda aldık okula gitmiycemkaydirigubbakcemile2
yok yok en son benohh bizim kızlar nisan annesi olacak en son ben doğuracağım sanırım
sağol sibelim yemek yiyelim geliyorum hemen
gerçekten insanın anası gibisi yok ben şimdi yokluğunu daha çokkk hissediyorummm senağlamasenağlamasenağlama
pınarcımm sen hiç merak etme tatlımmm bizim topikte maşAllah haberler çabuk yayılıyorr delikafaduldendelikafadulden
kıss siz çok fenasınızzz hee kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Tamam canım hangimiz haber alırsak yazarız buraya. Aklımız kalmaz a.s.
Aaaa kuru iftira. Seni duyanda beni sürekli geziyor sanacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Cnm benede var ama o kadar şidddetli değil bendeki ağrılar, kısa süreli ve orta şiiddetliyaa kızlar benim karnım çok ağrıyor ya adet sancısı gibi resmen ağlıyorum ayakta duramıyorum sizde de oluyor mu bundan öncekiler bu kadar şiddetli değildi dr.a sormuştum üşütüyorsundur demişti gazdır demişti ama çok ağrıyor ya Allah'tan oğlum fıldır fıldır içimde onunla avunuyorum
Kolay gelsin cnm, yorma kendini sakınselam kızlar bende de bugün temizlik var arada bi uğrayıp bakarım size. hülya gözün aydın canım hadi hayırlısıyla inşallahhh
yaa ben ne kadar duygusalım bugünlerde yaasenağlama hülya'nın doğuracağını duyunca gözlerim doldu!! sanki ben hiç doğurmayacam da, onun için heyecanlandım:1no2:
Allah'ım kolaylıklar verir inşallah canım. dur bakim semoşun duyunca ne yapacak:jeyyar: ankette aynı gün diyenler kazandı desene!
bana gelince, azcık yürüyeyim diye çıktım. daha yeni geldimalışverişe kaptırmışım kendimidelikafadulden kocişe kızgın olunca en iyi rahatlama yolu: para harcamak:roflol: baya rahatladım cüzdanı boşaltıncasırnaşık şey
evet evet!! hemde ne aldığımda önemli önemli değil biliyo musunuz? tek amaç para harcamak. aldıklarımı da bi duysanız,hiç alakasız şeyler sırnaşık şey
1. banyo için diş fırçası,macunu konacak o süslü şeylerden
2. gıcık eşime donlülülülülülü
3. kendime don ve atlet
4. anneme bluz
5. kayınvalideme yelek
6. oğluşuma pantolon ve tişört
7. kendime öğle yemeğicokacimcoook
napim ama, rahatladım işte.
Ayşecim bende felaket duygusalım cnm, anne olucas ondandır, ben alışverişte süper stres atıyorum sende rahatlamışsındır ohh, kocişide takma tatlım onlar bizden daha hamileyok kız kavga filan yok, ama odamızı hala boyamadı tembel babamız. bende geçtiğimiz cumartesiden için "ya boyarsın,yoksa ben pazartesi kendim boyayacam" dedim. adam blöf yaptığımı anladı tabisırnaşık şey, sen boyayamazsınki filan diye dalga geçti bide gıcık. bende bugün asıl onun için çarşıya çıktım. kendim boyayamazsam da bir adam tutayım, boyatayım dedim. sonra da kendime alışverişe kaptırmışım, ohhh rahatladım :dance:
Ben birseni bu akşam arıyım diyorum bakalım nasıl olmuşlar.Bende merak ettim valla.
Şaka kuzum valla 2 gün sonra 4 kuzu aramıza katılıyor ben heyecandan ölüyorum,korkuda var tabi biraz sende durumlar nasıl?
Pınarcım bende merak etmiştim kuzuları inş. kısa zamanda diğer oğlanda kavuşur yuvasına, Mürvetten haber çıkmadı diğer kuzumuz nasıl acabaAy kızlar sabah kahvaltı yapayım gelirim dedim ama gelemedim. Annemle bi temizliğe giriştik. Sonra ortanca teyzem küçük teyzemin oğluşuna bakıyor. Bebişide almış gelmiş. Keyifteyiz yani hala... Bi size bakayım dedim ama oda ne delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kız Hülya sıraya mı girdiniz leyn çarşamba diye diye? Uleyn hanginizi merak edeceğiz şimdi :1shok: Şaka bi yana Allah hayırlıısyla kucağınıza almayı nasip etsin bacım. Oyyyy geçmez bu günler valla bende fena heyacan yaptım heee delikafadulden
Bu arada sabah Birsen'i aradım. Annesi çıktı telefona. Birsen bebeğin birini emzirmeye gitmiş. Bugün çıkıcaz hastaneden dedi. Ama bebişin biri pek ememediği için 1-2 gün daha hastanede kalacakmış. Arıcaktım ama belki çıkmışlardır yoldalardadır diye aramadım. Akşam arar bilgi veririm artık size.
Oyyy bebişimiz uyandı. Ben azcık seveyim tosun paşamı. Uğrarım yine. Öptüm sizi a.s.
Gözün aydın cnm, artık dinlen sende bol bolslm kızlar nasılınız
var mı yeni gelişmeler
benim yatılı misafirler gitti çok şükür biraz önce bende hemen size koştum
yok dimi doğuran falan
az daha kalsalardı ben doğuracaktım valla
3 gün ne demek yahu çok geldi bana
artık yavaş yavaş sancılarımda başladı geceleri uyuyamıyorum
okul için raporda aldık okula gitmiycemkaydirigubbakcemile2
Bende başta şaka sandım gülücük fln eklicektim ama okuyup bitirince saka olmadığını farkettim:1shok:anacim pes diyorum baska bişi demiyorum :)))))) dogurcam diye diye dogurcak çarşamba günüüüüüüüüü :))) şaka yapiyordur bu cadi :))) nedense inanasim gelmiyor :)))
Aman sakin ol cnm, hepiniz aynı gün doğurmayın , bizede heyecan olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hadi gözün aydın canım gitmiş misafirlerin a.s.
Aleyküm selam canım söylerim tabi a.s.
Beni de o gün heyecandan doğurtacaksınız heralde karar verdiniz kaydirigubbakcemile3
Sen bana ulaş ben yazarım kuzum merak etme sen a.s.
Cnm hayırlısıyla kavuş bebişine inş, güzel haberlerini bekliyorumbenimde 1 haftam kaldı kıslar haftaya yarın doğurmuş olacam allahın izniynle perşembe sanırım son kontrol var şu sonda olayından biraz tırsıyorum nasıl oluyo acaba bileniniz varmı netten baktım ama karışık geldi
Anne gibi yok cidden, benimkide kaç hafta oldu herşeyime yetişiyor, 1 sefer bile iş için kalkmadım yerimden, evinde miss gibi olmuş ohh tertemiss ne güzelıyi akşamlar canım a.s.
Benimde annem ve teyzem gittiler şimdi. Ohh ellerine sağlık anamın, ev mis gibi oldu mis. Yemeğimi de ocağa koydu. Ben bi tek pilav yapıcam. ınsanın anası gibi yok valla. Allah onları başımızdan eksik etmesinnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Eşiminde gelmesine daha nerden baksanız bi saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?