2009 Mayıs Anneleri

kıss ceren sende amma kaprisli hamişş oldunn hee :))) adamın burnundan getirmeden rahat etmiyosun bacımm :))))))))9
yok kız ne kaprisi, biz kapris çekiyoz aksineÇok üzgünüm çoook kız şurda gitmeme 1 hafta kaldı,daha boyamadı odayı! haksız mıyım surat asmakta??
aman benimki de iplese, içim yanmayacak! suratı asıp asıp her işi kendim hallediyorum!kötükedihüso
aman yok yaa!! o benim burnumdan getiriyo kız! sonra da hiçbişey olmamış gibi,hiçbişeyden haberi yok gibi, "nooldu aşkım,niye canın sıkkın gibiiii" gıcık işte!!:enbuyukkk:

evet kız, süper stres atıyorum! dedim ya,ne aldığım da önemli değil. abuk sabuk şeyler bile alsam olur! amaç para harcamaksırnaşık şey
benimde anneme kavuşmama az kaldı:teytey: 10 gün sonra gidiyorum inşallah! amaaa, o zaman da nete giremeyecem sık sık:çok üzgünüm:

carsamba gununu dogurma gunu ılan edıyorum masallah herkes doguruyor len cıvcıv senle bu gıdısle saatlerımızde aynı olcak

amnn şekerimm stress yapma ne olacakk boya dediğin bir günlük iş yaw sen sakin ol yeter ŞenizŞeniz

carsamba gununu dogurma gunu ılan edıyorum masallah herkes doguruyor len cıvcıv senle bu gıdısle saatlerımızde aynı olcak

aynı saatte hastanede olacağımız kesinde aynı saatte doğururmuyuz bilemem delikafaduldendelikafadulden

Ay ben o lakabı hala fena halde hakediyorum bacım. Bu hamişlik beni eve bağlayamadı valla. Bi hafta yat demişti ya doktor. O zaman fena halde sıkılmıştım. Valla sürekli yatanlara Allah'ım sabır versinnn :Saruboceq:

Evet ya Mürvet'te bi ses verse :uhm:

Oldu bacım valla ellerine sağlık anamın mis olduuu hihoyyyt

hangi ayaklı gazete yetiştiriyor acaba delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:jeyyar::jeyyar:

Ay bilmem ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İşlerine gelmedi mi hemen anlamamış numarasına yatalar hayatım. Aaaa ne oldu ki neye kızdın sen şimdi derler. Ebenin ki diyesim geliyor öyle zamanlarda kötükedihüso

Hadi sağlıkla inşallah hepiniz a.s.

Kızlar ben hazırlanayım. Bi duş falan alayım ancak saçımı kurutur ederim. Kısmetse yarın sabah görüşürüz. Öpüyorum hepinizi kocamannnnn a.s.

Ayy az kalmış gerçekten, anacın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmaz valla ne güsell, arada girersin cnm her yerde int. cafe var habersiz bırakma bizi, ben merak ederim,aramızda 5 gün vardelikafaduldendelikafadulden

ay güldürdün beni pınaaar"" Ebenin ki "" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sıhhatler olsun cnm, iyi akşamlar

amnn şekerimm stress yapma ne olacakk boya dediğin bir günlük iş yaw sen sakin ol yeter ŞenizŞeniz

aynı saatte hastanede olacağımız kesinde aynı saatte doğururmuyuz bilemem delikafaduldendelikafadulden

kııızzz dellendirme beni yaaa!!delikafaduldendelikafadulden doğuracan diye rahatlık mı çökmüş noolmuş sana??? yolarım o saçını başını, gazel'in seni öyle deli gibi görür sonra!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol: duygularıma tercüman oldun canım:roflol::roflol::roflol:
Ayy az kalmış gerçekten, anacın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmaz valla ne güsell, arada girersin cnm her yerde int. cafe var habersiz bırakma bizi, ben merak ederim,aramızda 5 gün vardelikafaduldendelikafadulden
kayınvalideme gittiğim günler girerim canım. onlarda net var. ama sende benden önce doğuracan bu gidişle! benim sıpa kesin bekleyecek son günü!!kafamçokkarıştı

Kızlar bende kaçayım , iyi akşamlaaar kovalasın tavşanlaaarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ya gumuşlerınızı neyle temzılıyonnuz gumuş temızleyıcı dısında evde yaptıgınız bır yontem varmı

Valla cnm gün konusunda bişi diyemem, dr bile 32den sonra doğururum sanmış, aferin doğurmadın dedi 3 sefer
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben bebişi çok merak ediyorum ama gönlüm isterki 40 haftasınıda doldursun tamamlasın tüm gelişimini hayırlısı olsun bakalım:CüvCüv::CüvCüv:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyy hiçç gülceğim yoktuu gerçekten doğumun verdiği bi pozitiflik düştü üstüme sabahtan beri herşeye aptal aptal gülüyom ve pozitifimmm :sm_cool::sm_cool:kocanda bana dua etsinn seni sakinleştirmeye çalışırken ben fırça yiyiyommm klava:klava:

Kızlar bende kaçayım , iyi akşamlaaar kovalasın tavşanlaaarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delü yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ya gumuşlerınızı neyle temzılıyonnuz gumuş temızleyıcı dısında evde yaptıgınız bır yontem varmı

al bi deli karı daha doğuracak gümüş derdine düşmüşşş delikafaduldendelikafadulden

kızlar ben iğnemi olmaya gidiyorum hepinizi öptümmmmmm

şifa olsun tatlımmm bizde öptükk ŞenizŞeniz

ne dıyon len cıvcıvvvvvvv napayım gumuşlerım kararmış hem hastanede lokum koyucam ıcıne lazım yanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız alemsin valla hadi iyi gezmeler.

İyi akşamlar kızlar

kızlar ben iğnemi olmaya gidiyorum hepinizi öptümmmmmm

Yarasın durumuza.

Kız hülya yıktın yine beni moralim yerine geldi sayende banada bi hüzün çökmüştü.:roflol::roflol:

Hakkaten semoşum napıcan gümüşleri boşver gitsin...

ya bacım cok kararmışlar hem ıcın elokum koyucam bır tabagım var
bu hulya hatununa sordum temızleyıcı al dıyor kıyamıyom len ona para vermeye :roflol::roflol:

ne dıyon len cıvcıvvvvvvv napayım gumuşlerım kararmış hem hastanede lokum koyucam ıcıne lazım yanı

120 ytl dr için zenci heykele vereceğine bi yeni şekerlik alsaydın delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canımmm keyfini çıkar rahat ol stres yapma ben acayipp oldum yaawww :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…