2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba
ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum doktoruma
yanına da küçük bir hediye
azmı olur sizce?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben ne alsam acaba?Bide hastaneden çıkarken falanmı veriliyor.Bu konuda cahilim birazda.

canım bayanmı erkekmı doktorun CADIARZU
ben hastaneden cıkarken vedalaşırken vercem canım hedıye aldım ama cıkolata veya cıcekde yaptırsammı kararsızım
sımdı resmını cekıp koycam bakalım begencekmısınız

kızlar bunu ve bunun bır boy buyugu ve durusu farklı olan bır heykel daha aldım sizce nasıl

kızlar bunu ve bunun bır boy buyugu ve durusu farklı olan bır heykel daha aldım sizce nasıl

Canım doktorum bayan.Hediyeni çok beğendim güzelmiş canım.Çiçek çikolata işini sen bilirsin bence hediyen yeterli gibi bide hülaynın dediği gibi 120 liraysa başka masraf etme derim.kaydirigubbakcemile3.Kocam gümüş toptancısı üzerinde değerli taşlar olan takılar var.Çok kaliteli şeyler italyadan ithal ediliyo ona bişeyler getirticem hoş olur sanırım bayanlar takıyı sever çünkü.

kızlar merhaba
ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum doktoruma
yanına da küçük bir hediye
azmı olur sizce?

Yooo bence yeterli olur canım.

Cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum canim:) Sag-salim gelsin Gazel bebek...

Iyi Aksamlar Kizlar,

Gecmise söyle bir göz attim, bakiyorum herkeste bir dogum telasi...Bende henüz sinyal yok, sancilar var ama her zamanki gibi. Bakalim, ben ne zaman verecegim müjdeyi:)

sıbelcımmmmm bence cok ıyı dusunmusun hemd eelınde oyle bır ımkan varsa bencede guzel bır takı hedıye et canımm
bocek canım tesekkurler bencede onemlı olan dulşunmek demı bacum

Var canım kayıtlı a.s

Canım benim bana gelen çağrı 01 56 bu senin değilmi ben senin diye kaydettim :uhm:

Canım seninki ok dir.Ama esenciğimden bana çağrı gelmedi ozaman bana gelen 01 56

evet canım o benimki iki hattım var benim turkcel ve avea seninki turksel diye onu verdimm 0156 benimkii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben ne alsam acaba?Bide hastaneden çıkarken falanmı veriliyor.Bu konuda cahilim birazda.

estafurullah cnm ...bende çıkarken vermeyi düşünüyorum tatlım Şeniz
len taş atıp durma uyuz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

120 ytl heee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum canim:) Sag-salim gelsin Gazel bebek...

saol tatlım Allah razı olsunnn Şeniz

Iyi Aksamlar Kizlar,

Gecmise söyle bir göz attim, bakiyorum herkeste bir dogum telasi...Bende henüz sinyal yok, sancilar var ama her zamanki gibi. Bakalim, ben ne zaman verecegim müjdeyi:)

cnm seninde sezeryan olmuş olsaydı emini,m şimd,i günün belli olmuştu ama normal olunca beklicen mecburen tatlımm hayırlısıyla gelsin seninde kuzucukk Şeniz

benim kontrolleri yapan doktor yapmayacakki doğumu. doğumu yapacak doktoru 1 kere gördüm, beni tanımıyor bile malesef( hediye filan da düşünmedim hiç. bebek şekerimizden veririz:))

Iyi Aksamlar Kizlar,

Hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli gerisi boş

Kardeşin için hayırlı olsun canım ne kadar güzel haber .

sıbelcımmmmm bence cok ıyı dusunmusun hemd eelınde oyle bır ımkan varsa bencede guzel bır takı hedıye et canımm
bocek canım tesekkurler bencede onemlı olan dulşunmek demı bacum

İyi oldu canım ya bunuda aradan çıkarmış oldum.

merhaba kızlar ayy geçmişe şöylee bir baktım çarşamba büyük gün demekkihihoyyyt ay ben sizden fazla heycanlıyım hayırlısıyla sağsalim bebişlerinizekavuşursunuz inşallah kızlarhihoyyyt bana gelince elim ayağım pıtır pıtır kabardı deli gibi kaşınıyorum yadelikafadulden off nasıl geçicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…