Hülyacım sen ne alıcan doktora?
canım ben gömlek ve gravat düşünüyorummama 120 ytl lik değil delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım ben gömlek ve gravat düşünüyorummama 120 ytl lik değil delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben ne alsam acaba?Bide hastaneden çıkarken falanmı veriliyor.Bu konuda cahilim birazda.
canım bayanmı erkekmı doktorun CADIARZU
ben hastaneden cıkarken vedalaşırken vercem canım hedıye aldım ama cıkolata veya cıcekde yaptırsammı kararsızım
sımdı resmını cekıp koycam bakalım begencekmısınız
kızlar merhaba
ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum doktoruma
yanına da küçük bir hediye
azmı olur sizce?
kızlar bunu ve bunun bır boy buyugu ve durusu farklı olan bır heykel daha aldım sizce nasıl[/Q
Herkese merhaba kızlar,bugün o kadar çok yoruldumki anlatamam,pazar vardı pazara çıktım çok hoşuma gidiyor gezmek ama yorgunluğu cabası aslında hareket oluyor ama yorucu yorucu..Ama akşamüstü aldığım bir haber bütün yorgunluğumu aldı diyebilirim.Ne mi: Teyze oluyorum,kızkardeşim aradı bugün hamile olduğunu öğrenmiş,çok sevindim,bu yıl hem anne hem teyze olucam ne güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu..
Sehercim hediyenin büyüğü küçüğü olurmu,bence güzel,doktorunda beğenir mutlaka..düşünmen yeter..yerimseniben
açılınnnnnnnnnnnnnn uleynnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar haberlerim var nerden başlasam anlatmaya :roflol:
şincikk ayy çokk heyecan yaptım yaww delikafaduldendelikafadulden
sabah zır zır çalan telefonla uyandımmm arıyan dr umun asistanındı hülya hanm dr bey sizi çokk özlemişş gelin bi nste de görelim dedi şakkıdı tabi adam yokluğuma dayanamadııı ilk defa verdiği süreyi beklediğimi görünce bu sefer kendisi dayanamadan aradı delikafaduldendelikafadulden neyse tamam dedim ve hemen evden çıktımm koşa koşa hastaney gittimm zaten dünden razıydım aslında ben yarına kadarda dayanacaktım ama bu duruma çokk sevindimm :sm_cool::sm_cool:
gittim ilk nst ye girdim sonucu dr agötürdüm yine sancılar hat safhada
dr da muayene etti şimdi günlerden gün beğen dediii delikafaduldendelikafadulden bana kalsa hemen alk diyecektimm ama :jeyyar::jeyyar: kocişte ordan atladı hemen bu hafta mı dedi evet dedi artık beklememizin bi anlamı yok dedi nasıl heyecan yaptım anlatamam nese sonra semoşa kıyamadım hade aynı gün olsun dedimmm delikafadulden
ANLICAĞINIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH 9 DA BENDE HASTANEDE OLACAĞIMMM :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
CADU KARULAR NAPTINIZ ETTİNİZ AYNI GÜN BİZİ DOĞURTMAYI BAŞARDINIZ :mymeka::mymeka:
sıbelcımmmmm bence cok ıyı dusunmusun hemd eelınde oyle bır ımkan varsa bencede guzel bır takı hedıye et canımm
bocek canım tesekkurler bencede onemlı olan dulşunmek demı bacum
Var canım kayıtlı a.s
Canım benim bana gelen çağrı 01 56 bu senin değilmi ben senin diye kaydettim :uhm:
Canım seninki ok dir.Ama esenciğimden bana çağrı gelmedi ozaman bana gelen 01 56
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben ne alsam acaba?Bide hastaneden çıkarken falanmı veriliyor.Bu konuda cahilim birazda.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlen taş atıp durma uyuz
Cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum canim:) Sag-salim gelsin Gazel bebek...
Iyi Aksamlar Kizlar,
Gecmise söyle bir göz attim, bakiyorum herkeste bir dogum telasi...Bende henüz sinyal yok, sancilar var ama her zamanki gibi. Bakalim, ben ne zaman verecegim müjdeyi:)
Iyi Aksamlar Kizlar,
Gecmise söyle bir göz attim, bakiyorum herkeste bir dogum telasi...Bende henüz sinyal yok, sancilar var ama her zamanki gibi. Bakalim, ben ne zaman verecegim müjdeyi:)
Herkese merhaba kızlar,bugün o kadar çok yoruldumki anlatamam,pazar vardı pazara çıktım çok hoşuma gidiyor gezmek ama yorgunluğu cabası aslında hareket oluyor ama yorucu yorucu..Ama akşamüstü aldığım bir haber bütün yorgunluğumu aldı diyebilirim.Ne mi: Teyze oluyorum,kızkardeşim aradı bugün hamile olduğunu öğrenmiş,çok sevindim,bu yıl hem anne hem teyze olucam ne güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu..
Sehercim hediyenin büyüğü küçüğü olurmu,bence güzel,doktorunda beğenir mutlaka..düşünmen yeter..yerimseniben
sıbelcımmmmm bence cok ıyı dusunmusun hemd eelınde oyle bır ımkan varsa bencede guzel bır takı hedıye et canımm
bocek canım tesekkurler bencede onemlı olan dulşunmek demı bacum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?