Hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli gerisi boş
Kardeşin için hayırlı olsun canım ne kadar güzel haber .
sağol cnm gerçekten çok güzel haber...hihoyyythihoyyyt
Cnm niye kabardı acaba yaa, alerji falan mı oldun acaba..tahlillerin temizdi hatırladığım kadarıyla:uhm:merhaba kızlar ayy geçmişe şöylee bir baktım çarşamba büyük gün demekkihihoyyyt ay ben sizden fazla heycanlıyım hayırlısıyla sağsalim bebişlerinizekavuşursunuz inşallah kızlarhihoyyyt bana gelince elim ayağım pıtır pıtır kabardı deli gibi kaşınıyorum yadelikafadulden off nasıl geçicek bilmiyorum
ben gidiyorum kızlar. hiç de uykum yok ama, yatiim belki gelirmirmirmirmir
canım sezeryan için korseler var yapıştırmalı doktorunla görüşüp kullanabilirsin tatlım ben kullanmadım emzirmek vücudu kolay toporlıyor tatlım birde bol bol su içmen gerekiyor göbüşü eritmek içinde en iyi yöntem ameliyat yerin iyileştikten sonra mekik çekmek tatlım bende ilkinde hiç göbek kalmadı öyle süt olsun diye tatlı hamurişini çok yeme sütü arttırmanın yolu bol su içmek bitanem kaydirigubbakcemile5 :1hug:
canım merhaba nasılsın tatlım :))))a.s.Şeniz
marlyn saol bitanem darısı size inş :))
semoşum tabi kimsede heyecan yokki şimdi bizim gibi hatunlar rahat rahat uyurrr
he valla canım hepsı uykuda sanırsam
bızım tubısde yok dogurmayamı calısıyor acaba
tutkunummm gelmişşş :))
canım eşim götürdü bugün pc yi giremedim ondan ohhhhhhhhhhhh yağızımız geliyorCanım artık hiçbişey fayda etmiyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım heyecandan değilde kaşıntılardan uyuyamıyorum şimdide uyandım dayanılacak gibi değil inanın ağlıyorum :a015:
Hayırlı olsun aldıkların canım nerelerdesin sennnn? Biz çarşamba yada perşembe oğluşa kavuşuyoruz teyzesi delikafadulden
Canım hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişimiz inşallahaçılınnnnnnnnnnnnnn uleynnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar haberlerim var nerden başlasam anlatmaya :roflol:
şincikk ayy çokk heyecan yaptım yaww delikafaduldendelikafadulden
sabah zır zır çalan telefonla uyandımmm arıyan dr umun asistanındı hülya hanm dr bey sizi çokk özlemişş gelin bi nste de görelim dedi şakkıdı tabi adam yokluğuma dayanamadııı ilk defa verdiği süreyi beklediğimi görünce bu sefer kendisi dayanamadan aradı delikafaduldendelikafadulden neyse tamam dedim ve hemen evden çıktımm koşa koşa hastaney gittimm zaten dünden razıydım aslında ben yarına kadarda dayanacaktım ama bu duruma çokk sevindimm :sm_cool::sm_cool:
gittim ilk nst ye girdim sonucu dr agötürdüm yine sancılar hat safhada
dr da muayene etti şimdi günlerden gün beğen dediii delikafaduldendelikafadulden bana kalsa hemen alk diyecektimm ama :jeyyar::jeyyar: kocişte ordan atladı hemen bu hafta mı dedi evet dedi artık beklememizin bi anlamı yok dedi nasıl heyecan yaptım anlatamam nese sonra semoşa kıyamadım hade aynı gün olsun dedimmm delikafadulden
ANLICAĞINIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH 9 DA BENDE HASTANEDE OLACAĞIMMM :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
CADU KARULAR NAPTINIZ ETTİNİZ AYNI GÜN BİZİ DOĞURTMAYI BAŞARDINIZ :mymeka::mymeka:
geldim geçmişi okudum anca nabersin buaradatutkunummm gelmişşş :))
geldim kızlar uyumadınızmıhee sahı bır gece kusu gelmış oda kesın gecmısı okuyor
vlalla bizde değilde Seher Sibiko ve Civciv heyecanda sanırım bizde meraktayız tabi sen ne yaptınşşşt gece kuşları ne kaynatıyonuz bakem heyecan varmı heyecan
kız iyi geceler hadi dinlen son gün yarın ondan sonra bebişler uyutmuycakhadı hülüm yatalım yarın aksam uyuyamıycaz nasılsa
ıyı geceler herkeseeeeeeeeeee
canım benim kız da raksediyor korkuttu valla.Benim 2-3 gündür belden aşağıda damarlarım çatlamış gibi acıyor inanılmaz değişik bi ağrı ve acı anlamadım.Doğurmayız valla da bu ağrılar fenabende uyuyamıyorum benşm kız acayip hareketli bu gece birazda belimde ağrı var ay doğurcammı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?