2009 Mayıs Anneleri

Cnm niye kabardı acaba yaa, alerji falan mı oldun acaba..tahlillerin temizdi hatırladığım kadarıyla:uhm:

canım merhaba nasılsın tatlım :))))a.s.Şeniz

banucum sağol canım çıktım göremedim mesajlarını o yüzden bu kadar geç yazıyorum

ya kızlar içime doğmuş ya komşuya gidiyorum yeni bir doğum mu olcak derken civcivin doğum haberi gelmiş çok şaşırdım valla

hülyacım hayırlı uğurlu olsun günü canım sağlıcakla kavuş yavruna allah yardımcın olsun kardeşim

marlyn saol bitanem darısı size inş :))

semoşum tabi kimsede heyecan yokki şimdi bizim gibi hatunlar rahat rahat uyurrr

canım eşim götürdü bugün pc yi giremedim ondan ohhhhhhhhhhhh yağızımız geliyor

Canım hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişimiz inşallah
tutkunummm gelmişşş :))
geldim geçmişi okudum anca nabersin buarada
hee sahı bır gece kusu gelmış oda kesın gecmısı okuyor
geldim kızlar uyumadınızmı

hadı hülüm yatalım yarın aksam uyuyamıycaz nasılsa
ıyı geceler herkeseeeeeeeeeee

Buarada bugün yoğundum askerimizi gönderdik sonra ustalar arka pencerelerimiz ahşaptı onları boyadı eşim pc yi götürdü bu saate kadarda işi vardı giremedim.
Ben bugün doymadım hala açım neden anlamadım

şşşt gece kuşları ne kaynatıyonuz bakem heyecan varmı heyecan
vlalla bizde değilde Seher Sibiko ve Civciv heyecanda sanırım bizde meraktayız tabi sen ne yaptın

hadı hülüm yatalım yarın aksam uyuyamıycaz nasılsa
ıyı geceler herkeseeeeeeeeeee
kız iyi geceler hadi dinlen son gün yarın ondan sonra bebişler uyutmuycak

bende uyuyamıyorum benşm kız acayip hareketli bu gece birazda belimde ağrı var ay doğurcammı ne

bende uyuyamıyorum benşm kız acayip hareketli bu gece birazda belimde ağrı var ay doğurcammı ne
canım benim kız da raksediyor korkuttu valla.Benim 2-3 gündür belden aşağıda damarlarım çatlamış gibi acıyor inanılmaz değişik bi ağrı ve acı anlamadım.Doğurmayız valla da bu ağrılar fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…