Buarada bugün yoğundum askerimizi gönderdik sonra ustalar arka pencerelerimiz ahşaptı onları boyadı eşim pc yi götürdü bu saate kadarda işi vardı giremedim.
Ben bugün doymadım hala açım neden anlamadım
günaydın herkese günaydınnnnnhihoyyythihoyyyt
GÜNAYDIIIIINNNNNN ........
Herkes nerdeeee:)
günaydın herkese kızlar nasılsınız yeni bir gün yine iş başı inanın hiç kalkmak istemiyorum ben evimi istiyorum dinlenmek istiyorum artık kızlarrrr
Bende merak ettim seni bayadır girmeyince.Özletme canım kendini.
Bu arada yarın büyük gün benimde bi aksilik çıkmazsa 4 kuzu geliyor.
Günaydın kızlar;
Banucum ayın ortası geldi sabır az kaldı canım.
Bende bu arada çantamızı kontrol ediyorum bakalım herşeyi koymuşmuyum diye.Bugün komposto yapıcam hazır olsun yanımızda dimi.Baya moda girdim sengözlerimebaksanab
iyiyiz ilgin sen ansılsın cnm?ne zaman izin alacaksın zor oluyordur artık cnm ya
beyazım sibelcim günaydın bitaneler nasılsınız :))) bende sabahtan kendi çantanı kontrol ettim erken kalkmıştım bir kaç eksik var tatlım
sibelcim kompostonu hazırla bitanem yarın büyük gün oyy kıyamam ben size hayırlısıyla yakışıklı yağızımız geliyor maşallahhhhhhhh
ne kompostosu yapacaksın cnm
kayısı yada üzüm daha iyiymiş ama bende tam oalrak bilmiyorum
hadi bakalım ahyırlısı olsun inşa.s.
az kalmış cnm sabır et biraz dahacanım bu ay sonuda izne ayrılacağım ama artık çok zorlanıyorum şekercim midem sürekli bulanıyor bel ağrım ayak şişkinliğim hepsi var tatlım Allah beterinden saklasın hepimizi:1hug:
kızlar bir aydır neredeyse iğne oluyorum artık canım çok acıyor hergün vurunmaktan senağlama
sibelcim biz birbirimize destek için varız fıstığım hayırlısıyla atlatacaksın gönlünü ferah tut canımn genel olacağım yine bende biraz panik ataklık var korkuyorum tansiyonum düşer sonra genel olmak zorunda kalırım diye tekrar sen genel mi epıdural mi olacaksın tatlım
beyazcım aynen canım az kaldı ağrılar artıyor hergeçen gün geceleri de uyuyamıyoruz çoğumuz
canım b12 iğnesi oluyorum bende hiç sevmem iğne olmayı ama bebişim için katlanıyorum
sibelcim biz birbirimize destek için varız fıstığım hayırlısıyla atlatacaksın gönlünü ferah tut canımn genel olacağım yine bende biraz panik ataklık var korkuyorum tansiyonum düşer sonra genel olmak zorunda kalırım diye tekrar sen genel mi epıdural mi olacaksın tatlım
beyazcım aynen canım az kaldı ağrılar artıyor hergeçen gün geceleri de uyuyamıyoruz çoğumuz
canım b12 iğnesi oluyorum bende hiç sevmem iğne olmayı ama bebişim için katlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?