2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkese kızlar nasılsınız yeni bir gün yine iş başı inanın hiç kalkmak istemiyorum ben evimi istiyorum dinlenmek istiyorum artık kızlarrrr

Bende merak ettim seni bayadır girmeyince.Özletme canım kendini.
Bu arada yarın büyük gün benimde bi aksilik çıkmazsa 4 kuzu geliyor.

günaydın herkese günaydınnnnnhihoyyythihoyyyt

GÜNAYDIIIIINNNNNN ........
Herkes nerdeeee:)

günaydın herkese kızlar nasılsınız yeni bir gün yine iş başı inanın hiç kalkmak istemiyorum ben evimi istiyorum dinlenmek istiyorum artık kızlarrrr

Günaydın kızlar;
Banucum ayın ortası geldi sabır az kaldı canım.
Bende bu arada çantamızı kontrol ediyorum bakalım herşeyi koymuşmuyum diye.Bugün komposto yapıcam hazır olsun yanımızda dimi.Baya moda girdim sengözlerimebaksanab

beyazım sibelcim günaydın bitaneler nasılsınız :))) bende sabahtan kendi çantanı kontrol ettim erken kalkmıştım bir kaç eksik var tatlım
sibelcim kompostonu hazırla bitanem yarın büyük gün oyy kıyamam ben size hayırlısıyla yakışıklı yağızımız geliyor maşallahhhhhhhh

ne kompostosu yapacaksın cnm
kayısı yada üzüm daha iyiymiş ama bende tam oalrak bilmiyorum
hadi bakalım ahyırlısı olsun inşa.s.

iyiyiz ilgin sen ansılsın cnm?ne zaman izin alacaksın zor oluyordur artık cnm ya

canım bu ay sonuda izne ayrılacağım ama artık çok zorlanıyorum şekercim midem sürekli bulanıyor bel ağrım ayak şişkinliğim hepsi var tatlım Allah beterinden saklasın hepimizi :1hug:

Acayip bi heyecan var bende ama dün senle konuştuktan sonra baya rahatladım moral verdin inan senin bu sefer genelmi yapıcaklar epiduralmi?

ne kompostosu yapacaksın cnm
kayısı yada üzüm daha iyiymiş ama bende tam oalrak bilmiyorum
hadi bakalım ahyırlısı olsun inşa.s.

Bende öyle duydum canım kayısı üzüm incir yapıcam.

canım bu ay sonuda izne ayrılacağım ama artık çok zorlanıyorum şekercim midem sürekli bulanıyor bel ağrım ayak şişkinliğim hepsi var tatlım Allah beterinden saklasın hepimizi :1hug:
az kalmış cnm sabır et biraz daha
sorma cnm ya aynı şikayetler bende de var
sancılarım başladıa rtık çok şükür ki düzenli değil
önceden yatınca geçerdi
bazen gece bile oluyor
dr.dan randevu alıp nst ye giricem bakalım nasıl çıkacak
beni biraz korkutuyor bu sancılar

kızlar bir aydır neredeyse iğne oluyorum artık canım çok acıyor hergün vurunmaktan senağlama

ne iğnesi oluyorsun cnm sen?nefret ederim iğnedendelikafaduldendelikafadulden

sibelcim biz birbirimize destek için varız fıstığım hayırlısıyla atlatacaksın gönlünü ferah tut canımn genel olacağım yine bende biraz panik ataklık var korkuyorum tansiyonum düşer sonra genel olmak zorunda kalırım diye tekrar sen genel mi epıdural mi olacaksın tatlım

beyazcım aynen canım az kaldı ağrılar artıyor hergeçen gün geceleri de uyuyamıyoruz çoğumuz
canım b12 iğnesi oluyorum bende hiç sevmem iğne olmayı ama bebişim için katlanıyorum

Canım benim varlığınız yetiyor zaten Şeniz.
Ben konuşamadım pazar günü acilde doktoru yakalayınca muayene sonrasında yaparız dedi.Ama bildiğim kadarıyla geneli tercih ediyolar.Epiduraldende çok memnun olan var seherimle hülyacımda epidural olacakmış bende arada kaldım.

cnmcım ya o b12 iğneleri can yakıyor çok fena
bende hamile kalmadan önce yaptımıştım
ama gün aşırı sadece 3 kere
1 ay çok değil mi cnm ya normale dönmemiş mi?vücudundaki oranı?

sibiko Allah yardımcınız olsun cnm herşey yolunda gider inş
amma heyecan vardır şimdi sizde bende bile var
sizi düşündükçe
delikafadulden

sibelcim hakkımızda hayırlısı olsun tatlım epıdural anestezi uzmanının iyi olmasına bağlı doğumdan sonra baş ağrısı ve daha sonraları bel ağrısı gibi yan etkileri varmış ama herkeste değil tabi

beyazcım bilmiyorum ki doktorum doğuma kadar devam edelim dedi hemde hergün bende anlamadım ama şimdi 5 iğnem kaldı onuda olunca bırakacağım bir dahaki kontrole kadara.s

Canım hastane çantamda aşağıdakiler var eksik yoktur heralde sende bi bak bakalım.

Hastane çantama koyduklarım;

Kendim için
1 tane gecelik
2 tane pijama takımı
1 tane sabahlık
2 tane emzirme sutyeni
2 tane emzirme atleti
4 tane alt iççamaşırı
8 tane kullan at alt iççamaşırı
Saç bandım
tokalar
makyaj çantası
roll-on
tarak
diş fırçası,macunu
deodorant
nemlendirici
ıslak mendil
Terlik
Patik
Mendil
Göğüs pedi
Ped
Şal
Çorap

Oğlum için;
Biberon
Emzik
Pişik kremi
Islak mendil
Bebek bezi
Alt açma minderi
Yüz örtüsü
4 tane iç badi
1 tane hastane çıkışı
3 tane 5'li takım(alt,üst,şapka,eldiven,önlük)
2 tane patik
2 tane yelek
2 tane battaniye(bir polar,bir penye)

sibel çok heyecanlısındır yarın kavuşuyosun inşllah saglıkla çabucak geçsin allah bizede nasip etsin ayyy çok güzelya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…