2009 Mayıs Anneleri

sibelcim çıkarken giymek için eşofman takımıda ekle bitanem

tülaycım günaydın canım nasılsın seninde az kaldı tatlım :)))))))))))))

sibiko Allah yardımcınız olsun cnm herşey yolunda gider inş
amma heyecan vardır şimdi sizde bende bile var
sizi düşündükçe
delikafadulden

Sorma canım heyecan dorukta delikafadulden

Bakalım canım sabahki kontrol sonrasında konuşucaz hayırlısı.

sibelcim herşeyiyle eksiksiz bir liste olmuş :)))))))))

Saol banucum eksik olmamasına sevindin en küçük boy çekçekli bavula ancak sığdı

ay canım ya inş başka vermez iğne falan
yazık sanadaa.s.

evet süper bir liste olmuş
birde evlilik cüzdanı ile tüm egebelik buyunca yaptırdığın tahlillerin dosyasını koy cnm
gerekli olabiliyormuş

günaydın kızlar. kalktım,ilacımı aldım. kahvaltıya kadar size bir bakayım dedim. izinler,doğumlar,çantalar! heyecan doruktadelikafadulden
banucum,millet doğurmaya başladı sen daha çalışıyosun canım ya! birazcık yağmurunla başbaşa vakit geçirirdin izne ayrılabilseydin:çok üzgünüm:
bozon_06, civciv1981, ilgin0707+, incihan, sibiko+, xxh.ydxx sizler nasılsınız kızlar??

sibel çok heyecanlısındır yarın kavuşuyosun inşllah saglıkla çabucak geçsin allah bizede nasip etsin ayyy çok güzelya

Amin canım darısı başınıza heyecan dorukta

sibelcim listen güzel olmuş ama istersen göğüs kremide koy canım:)):

Tülaycım günaydın canım gögüs kremini 1 ay önceden kullanmaya başladım ya odamdaydı onuda koyayım saol.yerimseniben

sibelcim çıkarken giymek için eşofman takımıda ekle bitanem

tülaycım günaydın canım nasılsın seninde az kaldı tatlım :)))))))))))))

Onu ayrıca bir yere koydum tatlım bavula sığmadı.Kociş pusetle birlikte çıkacağımız gün getirecek.

kızlar günaydın.... banucumm günaydın az kaldı ama o kadar çok iş varki(( bu arada kızlar sağ ayağımda felaket bir ağrı var krampda değil topallıyorum ersmen yasibelcim yarın kavuşuyorsun hayırlısıyla bebişine darısı bizlere inşallah.

günaydın ayşecim iyiyim bende ama keyfim yok dinlenmek istiyorum bende kızlar belki ben haftaya ayrılırım izne iki haftamı aktarmış olurum doğumdan sonraya ama dinlenirim evde ne dersiniza.s.

GÜNAYDINN GÜNAYDINNNNNNhihoyyythihoyyythihoyyyt

nasılsınız kızlarr???

sibell uyku tutmadımı bacımm??:jeyyar::jeyyar:

Allaha şükür ben uyuyamam sanıyordum ama gece rahat uyudum sadece wc beni rahatsız etti sabah 9 dan sonrada uykum kaçtıı bu gecede uyursam ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydınlarrrrr ben geldümmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Gece arkadaşlardan geç gelince bu saate kadar uyudum valla ne güzel oldu hihoyyyt Ama karnım fena cıkmış. Siz napıyonuz bakim bacularrrr???

günaydın canım nasılsın

tüalycım magnezyum içsen belki rahatlatır tatlım

Evraklarda ok yazmayı unutmuşum yerimseniben Valla böyle süper oldu.Ne eksiğim var sayenizde hatırlamış oluyorum. a.s.

Günaydın Ayşecim.Sorma sabah sabah sanki rüyamda görmüş gibi açıp bakayım dedim eksiğim kalmasın.:lepi:

Banucum yarın saat 15:00 yada perşembe sabahtan olucak randevulaşamadık.O gün çok kötü olduğum için çarşamba kontrole gelirken aç gel muayene durumuma göre 15:00 de alabilirim yada perşembe sabah dedi bakalım bende çarşamba gitmişken almasını istiyorum

Gece arkadaşlardan geç gelince bu saate kadar uyudum valla ne güzel oldu hihoyyyt Ama karnım fena cıkmış. Siz napıyonuz bakim bacularrrr???

hoşgeldin bacım nasılsın sanada defnemede kucak dolusu öpücüklü günaydın valla sibelciğimin heyecanını bizde yaşıyoruz fıstığım a.s.

canım benim hayırlısı ile olur inşallah :))))))) yarın bebişine kavuşursun su bile içme tamammı aç git miden boş olsun bitanem :1hug:Şeniz

iyiyim ilginim Allaha şükür ..sen nasılsınn??

günaydın pınarcımm ay bende acıkmışım yaw en iyisi komşuma gidem kahvaltıyaa :)))

günaydın ayşecim iyiyim bende ama keyfim yok dinlenmek istiyorum bende kızlar belki ben haftaya ayrılırım izne iki haftamı aktarmış olurum doğumdan sonraya ama dinlenirim evde ne dersiniza.s.

canım bence de ayrıl ya! ben çok üzülüyorum sen böyle dedikçe:çok üzgünüm: olmazsa doğumdan sonra izin bitince birazda rapor alırsın??

ben bi tosunumu doyurup geleyim kızlar, vura vura içimi delecek yavrum açlıktankaydirigubbakcemile3

sibelcim bebek bezi koymayacak mısın özel hastanede mi doğum yapacaksın
gerek olmaz tabi o zaman

Canım koydum ama yazmamışmıyım,gerçi hastanede veriyorlarmış.

Günaydınlar kızlar;

Hülyacım düne göre daha iyi uyudum ama yinede çok erken kalktım kaşıntılarım saolsun uyutmuyorlarki.
Pınarcım günaydın bacım muhabbet koyu kaçma sakın bak.Sen birazdan gene gezmeye gidiyorum dersin.kaydirigubbakcemile3
Tülaycım saol cnm darısı başınıza.

Benim doktorun maşşallahı var kızlar öyle yoğunki 15 dk bir muayeneleri var hergün en az 2 ameliyata giriyo o yüzden o okadar kolay söylediki.Sen aç gel ben 15:00 de alırım. :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…