sibiko Allah yardımcınız olsun cnm herşey yolunda gider inş
amma heyecan vardır şimdi sizde bende bile var
sizi düşündükçe
delikafadulden
sibelcim hakkımızda hayırlısı olsun tatlım epıdural anestezi uzmanının iyi olmasına bağlı doğumdan sonra baş ağrısı ve daha sonraları bel ağrısı gibi yan etkileri varmış ama herkeste değil tabi
beyazcım bilmiyorum ki doktorum doğuma kadar devam edelim dedi hemde hergün bende anlamadım ama şimdi 5 iğnem kaldı onuda olunca bırakacağım bir dahaki kontrole kadara.s
sibelcim herşeyiyle eksiksiz bir liste olmuş :)))))))))
ay canım ya inş başka vermez iğne falansibelcim hakkımızda hayırlısı olsun tatlım epıdural anestezi uzmanının iyi olmasına bağlı doğumdan sonra baş ağrısı ve daha sonraları bel ağrısı gibi yan etkileri varmış ama herkeste değil tabi
beyazcım bilmiyorum ki doktorum doğuma kadar devam edelim dedi hemde hergün bende anlamadım ama şimdi 5 iğnem kaldı onuda olunca bırakacağım bir dahaki kontrole kadara.s
Canım hastane çantamda aşağıdakiler var eksik yoktur heralde sende bi bak bakalım.
Hastane çantama koyduklarım;
Kendim için
1 tane gecelik
2 tane pijama takımı
1 tane sabahlık
2 tane emzirme sutyeni
2 tane emzirme atleti
4 tane alt iççamaşırı
8 tane kullan at alt iççamaşırı
Saç bandım
tokalar
makyaj çantası
roll-on
tarak
diş fırçası,macunu
deodorant
nemlendirici
ıslak mendil
Terlik
Patik
Mendil
Göğüs pedi
Ped
Şal
Çorap
Oğlum için;
Biberon
Emzik
Pişik kremi
Islak mendil
Bebek bezi
Alt açma minderi
Yüz örtüsü
4 tane iç badi
1 tane hastane çıkışı
3 tane 5'li takım(alt,üst,şapka,eldiven,önlük)
2 tane patik
2 tane yelek
2 tane battaniye(bir polar,bir penye)
sibel çok heyecanlısındır yarın kavuşuyosun inşllah saglıkla çabucak geçsin allah bizede nasip etsin ayyy çok güzelya
sibelcim listen güzel olmuş ama istersen göğüs kremide koy canım:)):
sibelcim çıkarken giymek için eşofman takımıda ekle bitanem
tülaycım günaydın canım nasılsın seninde az kaldı tatlım :)))))))))))))
günaydın kızlar. kalktım,ilacımı aldım. kahvaltıya kadar size bir bakayım dedim. izinler,doğumlar,çantalar! heyecan doruktadelikafadulden
banucum,millet doğurmaya başladı sen daha çalışıyosun canım ya! birazcık yağmurunla başbaşa vakit geçirirdin izne ayrılabilseydin:çok üzgünüm:
bozon_06, civciv1981, ilgin0707+, incihan, sibiko+, xxh.ydxx sizler nasılsınız kızlar??
GÜNAYDINN GÜNAYDINNNNNNhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız kızlarr???
sibell uyku tutmadımı bacımm??:jeyyar::jeyyar:
Allaha şükür ben uyuyamam sanıyordum ama gece rahat uyudum sadece wc beni rahatsız etti sabah 9 dan sonrada uykum kaçtıı bu gecede uyursam ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay canım ya inş başka vermez iğne falan
yazık sanadaa.s.
evet süper bir liste olmuş
birde evlilik cüzdanı ile tüm egebelik buyunca yaptırdığın tahlillerin dosyasını koy cnm
gerekli olabiliyormuş
günaydın kızlar. kalktım,ilacımı aldım. kahvaltıya kadar size bir bakayım dedim. izinler,doğumlar,çantalar! heyecan doruktadelikafadulden
banucum,millet doğurmaya başladı sen daha çalışıyosun canım ya! birazcık yağmurunla başbaşa vakit geçirirdin izne ayrılabilseydin:çok üzgünüm:
bozon_06, civciv1981, ilgin0707+, incihan, sibiko+, xxh.ydxx sizler nasılsınız kızlar??
Günaydınlarrrrr ben geldümmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Gece arkadaşlardan geç gelince bu saate kadar uyudum valla ne güzel oldu hihoyyyt Ama karnım fena cıkmış. Siz napıyonuz bakim bacularrrr???
Evraklarda ok yazmayı unutmuşum yerimseniben Valla böyle süper oldu.Ne eksiğim var sayenizde hatırlamış oluyorum. a.s.
Günaydın Ayşecim.Sorma sabah sabah sanki rüyamda görmüş gibi açıp bakayım dedim eksiğim kalmasın.:lepi:
Banucum yarın saat 15:00 yada perşembe sabahtan olucak randevulaşamadık.O gün çok kötü olduğum için çarşamba kontrole gelirken aç gel muayene durumuma göre 15:00 de alabilirim yada perşembe sabah dedi bakalım bende çarşamba gitmişken almasını istiyorum
günaydın ayşecim iyiyim bende ama keyfim yok dinlenmek istiyorum bende kızlar belki ben haftaya ayrılırım izne iki haftamı aktarmış olurum doğumdan sonraya ama dinlenirim evde ne dersiniza.s.
sibelcim bebek bezi koymayacak mısın özel hastanede mi doğum yapacaksın
gerek olmaz tabi o zaman
GÜNAYDINN GÜNAYDINNNNNNhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız kızlarr???
sibell uyku tutmadımı bacımm??:jeyyar::jeyyar:
Allaha şükür ben uyuyamam sanıyordum ama gece rahat uyudum sadece wc beni rahatsız etti sabah 9 dan sonrada uykum kaçtıı bu gecede uyursam ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydınlarrrrr ben geldümmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Gece arkadaşlardan geç gelince bu saate kadar uyudum valla ne güzel oldu hihoyyyt Ama karnım fena cıkmış. Siz napıyonuz bakim bacularrrr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?