2009 Mayıs Anneleri

kızlar dün saglık ocagına çagırdılar cigerleri dinlemekiçin kana idrara tansiyona kiloya bide bebegin kalp atışlarını dinlediler ya kanım 10.3 çıktı ilaç içtgim halde düşük çıkıyo doktor 2 y3e çıkardedi bende zaten dedim yeni başladım içmeye 2tane içiyorum dedim sizinde düşük çıkıyomu

kızlar bebiş için biberonu,burun aspiratorünu,emziğini wee marka aldım ben,kullanan veya bu marka alan var mı ?nasıl acaba?
satıcı çok methetti eşimde iyi bilinen b,r marka alsaydın diyor içimi yedi doğrusu
yeniden alsam mı yada değiştirsem mi?

ayyy sibelcimm neyseki son günün kaldı bacımm Allahın izniyle

kıs pınar yeter sokaklarda gezdiğinnnnklava:klava:klava: yollarda doğuracannn be :mymeka::mymeka:
otur artık oturduğun yerdeeeeeeeeeeeeeeee klava:klava:klava:

iyiyim ilginim Allaha şükür ..sen nasılsınn??

günaydın pınarcımm ay bende acıkmışım yaw en iyisi komşuma gidem kahvaltıyaa :)))

Al bi gezenti daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Banucum bencede sen ayrıl artık gerçekten hiç kolay değil 37 ye kadar çalışmak.Ben onun eziyetini çektim.36 ya kadar dayandım ama gelde bana sor :çok üzgünüm:

canım bende 34 de ayrılmış olacağım eğer beklemeyim ay sonuna kadar dersem ilkide sezeryan olduğu için göbüşüm büyüdükçe geriliyor ağrım fazla oluyor

hoşgeldin bacım nasılsın sanada defnemede kucak dolusu öpücüklü günaydın valla sibelciğimin heyecanını bizde yaşıyoruz fıstığım a.s.

Hoşbuldum tatlımmm a.s.

Ay sorma yarın Allah izin verşrse 4 kuzu geliyor 4 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Sen nasılsın? Ne zaman da senin izin ya :çok üzgünüm:

iyiyim ilginim Allaha şükür ..sen nasılsınn??

günaydın pınarcımm ay bende acıkmışım yaw en iyisi komşuma gidem kahvaltıyaa :)))

Aha bana gezenti diyene bak kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım a.s.

Günaydın canım. Daha bugünün planını yapmadım kaydirigubbakcemile3 Hem kayınvalidem de arayıp hadi atla gel salı pazarı bizi bekliyo demedi daha kaydirigubbakcemile3:lepi: :roflol:

Günaydın canım. Yok bende sorun çıkmadı ama düşük çıkan arkadaşlar var :uhm:

Ben bitek silikon uçlu kaşığı wee marka aldım canım. Onu da eczanede buldum da öyle aldım. Biberon ve emziği falan Avent aldım.

Daha iyi ya bacım eskiler tarlada doğururmuş ben sokakta kaydirigubbakcemile3 :roflol:

pınarcım hülyacım hoşgeldiniz.bende silikon uçluyu nuk aldım diğerleri avent canım..wee bizim gelin kullanmıştı mennundu ama halada kullanır.

banucum magnezyum hiç kullanmadım muzla eksiğimi kapatıyordum ama 3-4 gündür muz yemeyince ondan oldu galiba..

pınarcım hülyacım hoşgeldiniz.bende silikon uçluyu nuk aldım diğerleri avent canım..wee bizim gelin kullanmıştı mennundu ama halada kullanır.

Hoşbuldum tatlım a.s.

Ay ne güldüm ya. Şimdi kayınvalidem aradı. Bi akrabaları var. Çok şirin bi kadın. Onların orda oturuyo. Kahvaltını yap gelde ona gidelim bugün dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben bi başladım gülmeye. Niye gülüyosun kızım diyo , diyemedim ki adım elekçiye çıktı diye :roflol: :roflol: :roflol: Tamam gelirim dedim kapattım hala gülüyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

alemsin pınarım yaaa maşallah kayınvalidenle anne kız gibisiniz Allah bozmasın tatlım kendinide defnemide yorma olur mu fazla:1hug:

off yaaa offffffff ağdaya gidicemm ama utanıyorumm yaaaa senağlamasenağlama

lenyy tubiş günaydın geçmişi bırak geleceğe gelll akşam nerdeydin bakımm kaçakkk klava:klava:klava:

alemsin pınarım yaaa maşallah kayınvalidenle anne kız gibisiniz Allah bozmasın tatlım kendinide defnemide yorma olur mu fazla:1hug:

Sağolasın canım Allah razı olsun . Allah herkese nasip etsin inşallah a.s.

h.b tülaycımmm sende iyisin inş...

ulen pınar biliyodum bugunde kıçının üstünde oturmayacağını DD:))

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

Kızım herkes alıştı artık. Eşim yarım saat önce aradı. Kalktın mı dedi. Evet. Kahvaltı edicem şimdi dedim. Sonra ne tarafa yolculuk diyo adam :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezsin bakalım yakında bebişle uğraşmaktan gezemez nasılsaakaydirigubbakcemile3:roflol:

kızz yok bu karu ozamanda bebişi perişan eder gezer hergünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama BEBİŞ gelsinn bende hergün gezecemm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…