iyiyim ilginim Allaha şükür ..sen nasılsınn??
günaydın pınarcımm ay bende acıkmışım yaw en iyisi komşuma gidem kahvaltıyaa :)))
günaydın pınarcımm ay bende acıkmışım yaw en iyisi komşuma gidem kahvaltıyaa :)))
Al bi gezenti daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Banucum bencede sen ayrıl artık gerçekten hiç kolay değil 37 ye kadar çalışmak.Ben onun eziyetini çektim.36 ya kadar dayandım ama gelde bana sor :çok üzgünüm:
canım bence de ayrıl ya! ben çok üzülüyorum sen böyle dedikçe:çok üzgünüm: olmazsa doğumdan sonra izin bitince birazda rapor alırsın??
ben bi tosunumu doyurup geleyim kızlar, vura vura içimi delecek yavrum açlıktankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bacım nasılsın sanada defnemede kucak dolusu öpücüklü günaydın valla sibelciğimin heyecanını bizde yaşıyoruz fıstığım a.s.
canım bence de ayrıl ya! ben çok üzülüyorum sen böyle dedikçe:çok üzgünüm: olmazsa doğumdan sonra izin bitince birazda rapor alırsın??
ben bi tosunumu doyurup geleyim kızlar, vura vura içimi delecek yavrum açlıktankaydirigubbakcemile3
Canım koydum ama yazmamışmıyım,gerçi hastanede veriyorlarmış.
Günaydınlar kızlar;
Hülyacım düne göre daha iyi uyudum ama yinede çok erken kalktım kaşıntılarım saolsun uyutmuyorlarki.
Pınarcım günaydın bacım muhabbet koyu kaçma sakın bak.Sen birazdan gene gezmeye gidiyorum dersin.kaydirigubbakcemile3
Tülaycım saol cnm darısı başınıza.
Benim doktorun maşşallahı var kızlar öyle yoğunki 15 dk bir muayeneleri var hergün en az 2 ameliyata giriyo o yüzden o okadar kolay söylediki.Sen aç gel ben 15:00 de alırım. :roflol::roflol:
kızlar dün saglık ocagına çagırdılar cigerleri dinlemekiçin kana idrara tansiyona kiloya bide bebegin kalp atışlarını dinlediler ya kanım 10.3 çıktı ilaç içtgim halde düşük çıkıyo doktor 2 y3e çıkardedi bende zaten dedim yeni başladım içmeye 2tane içiyorum dedim sizinde düşük çıkıyomu
kızlar bebiş için biberonu,burun aspiratorünu,emziğini wee marka aldım ben,kullanan veya bu marka alan var mı ?nasıl acaba?
satıcı çok methetti eşimde iyi bilinen b,r marka alsaydın diyor içimi yedi doğrusu
yeniden alsam mı yada değiştirsem mi?
ayyy sibelcimm neyseki son günün kaldı bacımm Allahın izniyle
kıs pınar yeter sokaklarda gezdiğinnnnklava: klava: klava: yollarda doğuracannn be :mymeka::mymeka:
otur artık oturduğun yerdeeeeeeeeeeeeeeeeklava: klava: klava:
banucum magnezyum hiç kullanmadım muzla eksiğimi kapatıyordum ama 3-4 gündür muz yemeyince ondan oldu galiba..
pınarcım hülyacım hoşgeldiniz.bende silikon uçluyu nuk aldım diğerleri avent canım..wee bizim gelin kullanmıştı mennundu ama halada kullanır.
Hoşbuldum tatlım a.s.
Ay ne güldüm ya. Şimdi kayınvalidem aradı. Bi akrabaları var. Çok şirin bi kadın. Onların orda oturuyo. Kahvaltını yap gelde ona gidelim bugün dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben bi başladım gülmeye. Niye gülüyosun kızım diyo , diyemedim ki adım elekçiye çıktı diye :roflol: :roflol: :roflol: Tamam gelirim dedim kapattım hala gülüyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
h.b tülaycımmm sende iyisin inş...
ulen pınar biliyodum bugunde kıçının üstünde oturmayacağınıDD:))
alemsin pınarım yaaa maşallah kayınvalidenle anne kız gibisiniz Allah bozmasın tatlım kendinide defnemide yorma olur mu fazla:1hug:
h.b tülaycımmm sende iyisin inş...
ulen pınar biliyodum bugunde kıçının üstünde oturmayacağınıDD:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezsin bakalım yakında bebişle uğraşmaktan gezemez nasılsaakaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?