kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezsin bakalım yakında bebişle uğraşmaktan gezemez nasılsaakaydirigubbakcemile3:roflol:
off yaaa offffffff ağdaya gidicemm ama utanıyorumm yaaaasenağlamasenağlama
lenyy tubiş günaydın geçmişi bırak geleceğe gelll akşam nerdeydin bakımm kaçakkkklava: klava: klava:
kızz yok bu karu ozamanda bebişi perişan eder gezer hergünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama BEBİŞ gelsinn bende hergün gezecemm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
senin bebişş kesin senin çok gezmenden kilo alıyorrrrrrrrrr :))))))))
temiz hava çocuğa iyi geliyor demekki :))
Dimi ama bacım. Benim bu gezme telaşım o yüzden. Son günler kâr kârdır diyorum kaydirigubbakcemile3
Git bacım git nasıl rahatlık valla. Bende haftaya salı kontrole gideyim de o hafta sonu gideceğim son kez. Doğuma hazır olsun hihoyyyt 4.defa gideceğim bende. Hamilelikten önce gitmedim hiç. İlk utanıyosun ama geçiyo. Zaten ağdacılar öyle alışkın ki normal bişeye bakıyo gibi bakıyolar. Sen boşuna kasıyosun a.s
kızz yok bu karu ozamanda bebişi perişan eder gezer hergünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama BEBİŞ gelsinn bende hergün gezecemm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
off yaaa offffffff ağdaya gidicemm ama utanıyorumm yaaaasenağlamasenağlama
lenyy tubiş günaydın geçmişi bırak geleceğe gelll akşam nerdeydin bakımm kaçakkkklava: klava: klava:
günaydn kizlar a.s.
erken kalktim bugun bende..dün gece ananem hastaneye kaldirildiböbreklerinde iltihap varmiş,3 gün kalicakmiş hastanede..ona canim sıkıldı..uyuyamadim hiç :S gidemiyorumda hastaneye..tekirdagdalar şimdi..vardir bi hayir..biran önce kurtulur iltihaptan inşaAllah da ist.a gelirler..
canimm :) aksam hep telefondaydik geceye kadar..oyuzden gelemedim..şimdi de kalan işlerimizi bitirmemiz gerekiyor..babam gelicek h.sonu..ananemlerde gelicek..velhasil trafik karişti :) bende arada dogurmassam iyidir :) ama aksam gelirim inşaAllah..son gebe gecenizde sizi birakmam inşaAllah tabi
öptüm herkesiiiiiii annem cagiriyorrrr :)
günaydn kizlar a.s.
erken kalktim bugun bende..dün gece ananem hastaneye kaldirildiböbreklerinde iltihap varmiş,3 gün kalicakmiş hastanede..ona canim sıkıldı..uyuyamadim hiç :S gidemiyorumda hastaneye..tekirdagdalar şimdi..vardir bi hayir..biran önce kurtulur iltihaptan inşaAllah da ist.a gelirler..
canimm :) aksam hep telefondaydik geceye kadar..oyuzden gelemedim..şimdi de kalan işlerimizi bitirmemiz gerekiyor..babam gelicek h.sonu..ananemlerde gelicek..velhasil trafik karişti :) bende arada dogurmassam iyidir :) ama aksam gelirim inşaAllah..son gebe gecenizde sizi birakmam inşaAllah tabi
öptüm herkesiiiiiii annem cagiriyorrrr :)
Günaydın kızlar,
Pınaaaaaar kız sen bugündemi gezcen,azcık otur poponun üstüne yollarda pırtlatıcan bebişi bu gidişle
Ilgıncım, çok üzülüyorum cnm sana, herkes izne çıktı sen hala çalışıyosun, inş. kısa zamanda sende izne çıkarsın cnm, .duru kızımız için iğnelerede mecburen katlanıcan cnm ama az kaldı, çok yaında hepimiz için bu günler geride kamış olucak
Sibelcim bence roll on ve deodorant koyma çantaya, çünkü bebişinin senin kokunu duyup alışmaya ihtiyacı var kendini güvende hissetmesi için
canım benim sağol burcum nasılsın hayatım
iyiyim canım sağolasın.doğum da inşallah 20 mayıs gibi.cerencim sagol iyiyimsen nasılsın senin dogum nezman
alışırsın yavrum alışırsın,utanma:jeyyar: bir-iki kere açınca ar namus kalmıyor:roflol:off yaaa offffffff ağdaya gidicemm ama utanıyorumm yaaaasenağlamasenağlama
günaydın burcu. hani balıkların resimleri??İyilik cnm bendende, balıkların boyamalarını yapıyodum ya bitti sayılır, şimdi asıl sorun bunlar duvara nasıl yapışıcak
eşim haftasonu boyacıya sormuş,o da duvar kağıdı tutkalı vermiş, onla denicess artık bakalm, olmazsa başka şeylerde deneriz:uhm:
İyilik cnm bendende, balıkların boyamalarını yapıyodum ya bitti sayılır, şimdi asıl sorun bunlar duvara nasıl yapışıcak
eşim haftasonu boyacıya sormuş,o da duvar kağıdı tutkalı vermiş, onla denicess artık bakalm, olmazsa başka şeylerde deneriz:uhm:
iyiyim canım sağolasın.doğum da inşallah 20 mayıs gibi.
alışırsın yavrum alışırsın,utanma:jeyyar: bir-iki kere açınca ar namus kalmıyor:roflol:
günaydın burcu. hani balıkların resimleri??
Teşk. ler cnma.s.hadi hayırlısı bitanem resimlerini çekersin artık bizim için sana kolay gelsin:1hug:
iyiyim canım sağolasın.doğum da inşallah 20 mayıs gibi.
alışırsın yavrum alışırsın,utanma:jeyyar: bir-iki kere açınca ar namus kalmıyor:roflol:
günaydın burcu. hani balıkların resimleri??
:roflol::roflol::roflol: senn varyaa beni yarına kadar doğurtmasan iyidirrr :roflol::roflol:
mümkünse bebiş doğana kadar görüşmeyelimmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?