2009 Mayıs Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezsin bakalım yakında bebişle uğraşmaktan gezemez nasılsaakaydirigubbakcemile3:roflol:

Dimi ama bacım. Benim bu gezme telaşım o yüzden. Son günler kâr kârdır diyorum kaydirigubbakcemile3

off yaaa offffffff ağdaya gidicemm ama utanıyorumm yaaaa senağlamasenağlama

lenyy tubiş günaydın geçmişi bırak geleceğe gelll akşam nerdeydin bakımm kaçakkk klava:klava:klava:

Git bacım git nasıl rahatlık valla. Bende haftaya salı kontrole gideyim de o hafta sonu gideceğim son kez. Doğuma hazır olsun hihoyyyt 4.defa gideceğim bende. Hamilelikten önce gitmedim hiç. İlk utanıyosun ama geçiyo. Zaten ağdacılar öyle alışkın ki normal bişeye bakıyo gibi bakıyolar. Sen boşuna kasıyosun a.s

kızz yok bu karu ozamanda bebişi perişan eder gezer hergünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama BEBİŞ gelsinn bende hergün gezecemm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Eeee boşuna yaz bebeği yapmadık dimi hihoyyyt a.s

senin bebişş kesin senin çok gezmenden kilo alıyorrrrrrrrrr :))))))))

temiz hava çocuğa iyi geliyor demekki :))

Kesin kesin. Bol oksiyen kaydirigubbakcemile3

Ay çok acıktım. Gidip hemen kahvaltı yapayım. Geliyorum a.s.

ayy canım mecbur gidecem artıkk napam başka şansımm yokkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydn kizlar a.s.

erken kalktim bugun bende..dün gece ananem hastaneye kaldirildi böbreklerinde iltihap varmiş,3 gün kalicakmiş hastanede..ona canim sıkıldı..uyuyamadim hiç :S gidemiyorumda hastaneye..tekirdagdalar şimdi..vardir bi hayir..biran önce kurtulur iltihaptan inşaAllah da ist.a gelirler..

lenyy tubiş günaydın geçmişi bırak geleceğe gelll akşam nerdeydin bakımm kaçakkk klava:klava:klava:

canimm :) aksam hep telefondaydik geceye kadar..oyuzden gelemedim..şimdi de kalan işlerimizi bitirmemiz gerekiyor..babam gelicek h.sonu..ananemlerde gelicek..velhasil trafik karişti :) bende arada dogurmassam iyidir :) ama aksam gelirim inşaAllah..son gebe gecenizde sizi birakmam inşaAllah tabi

öptüm herkesiiiiiii annem cagiriyorrrr :)

Günaydın kızlar,
Pınaaaaaar kız sen bugündemi gezcen,azcık otur poponun üstüne yollarda pırtlatıcan bebişi bu gidişle
Ilgıncım, çok üzülüyorum cnm sana, herkes izne çıktı sen hala çalışıyosun, inş. kısa zamanda sende izne çıkarsın cnm, .duru kızımız için iğnelerede mecburen katlanıcan cnm ama az kaldı, çok yaında hepimiz için bu günler geride kamış olucak

Sibelcim bence roll on ve deodorant koyma çantaya, çünkü bebişinin senin kokunu duyup alışmaya ihtiyacı var kendini güvende hissetmesi için

canım çok geçmiş olsun umarım anneannen en kısa zamanda iyileşir

Cnm ananene çok geçmiş olsun, yaşlılar iltihaplardan daha çok etkileniyor maalesef ondan hastaneye yatması gerekmiştir, babanada kavuşucan hadi gözün aydın olsun
:1hug: a.s.

canım benim sağol burcum nasılsın hayatım

ayy tubişimmmm Allah şifasını versinnn çok üzüldümmm ama kadında yıprandı sizin aranızda yaw bi oraya bi buraya koşturmaktan mekkik çizdi hee azcuk kaynanan gelsin senin yanında dursun bacımm anneni biraz dinlendirin yazık valla kadına ...Allahım tez zamanda şifasını verir inşallah..sende kndini üzme bitanemmm stresten doğurma sakın hee anan çıksın hastaneden ozaman düşünürüz seni doğurtmayı :))

canım benim sağol burcum nasılsın hayatım

İyilik cnm bendende, balıkların boyamalarını yapıyodum ya bitti sayılır, şimdi asıl sorun bunlar duvara nasıl yapışıcak
eşim haftasonu boyacıya sormuş,o da duvar kağıdı tutkalı vermiş, onla denicess artık bakalm, olmazsa başka şeylerde deneriz
:uhm:

cerencim sagol iyiyimsen nasılsın senin dogum nezman
iyiyim canım sağolasın.doğum da inşallah 20 mayıs gibi.

alışırsın yavrum alışırsın,utanma:jeyyar: bir-iki kere açınca ar namus kalmıyor:roflol:
günaydın burcu. hani balıkların resimleri??

hadi hayırlısı bitanem resimlerini çekersin artık bizim için sana kolay gelsin:1hug:

Günaydın cnm , sen nasılsın, melih kaanımız nasıl ,bitsin hele, duvara yapıştıralım ilk işim sizden puan isticem

hihoyyythihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: senn varyaa beni yarına kadar doğurtmasan iyidirrr :roflol::roflol:

mümkünse bebiş doğana kadar görüşmeyelimmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam canım,bekliyoruzyerimseniben
bizde iyiyiz oğluşumla. kalan bikaç eksiğimiz için netten araştırma yapıyoruz. (göğüs pompası,ateşölçer vb.)

:roflol::roflol::roflol: senn varyaa beni yarına kadar doğurtmasan iyidirrr :roflol::roflol:

mümkünse bebiş doğana kadar görüşmeyelimmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

olur görüşmeyelim, nasıl olsa yarın doğuruyonkaydirigubbakcemile3 daha benim gibi 1aydan fazla zamanın mı var sanki?senağlama

kızım kocan görmedi mi? gördü! doktorun görmedi mi? o da gördü! yav bırak yazzık birde ağdacı kız görsün, hanginizinki daha güzel bir karşılaştırma yapsın:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…