2009 Mayıs Anneleri

off yaaa offffffff ağdaya gidicemm ama utanıyorumm yaaaa senağlamasenağlama

lenyy tubiş günaydın geçmişi bırak geleceğe gelll akşam nerdeydin bakımm kaçakkk klava:klava:klava:

Hülyacım çekincek bişey yok ben çok uzun zamandur yaptırıyorum.Hatta bu akşam kız gelecek son bi rütuş yapıcaz.Çok ihtiyacım yok aslında ama olsun sırnaşık şey

Rollon terlerim diye düşündüm ama deodorantı kullanmam ozaman ya ben banyo yapmadan duramam en azından 2 gün hastanede olacağım için pimpiriklendim.

Tubacım geçmiş olsun ananene canım sıkma canını.

:roflol::roflol: :roflol:Kııııııııııızz Koptum Burdaaaaaaaa Allah iyiliğini versin hep böyle olalım :roflol: :roflol::roflol:

tamam canım,bekliyoruzyerimseniben
bizde iyiyiz oğluşumla. kalan bikaç eksiğimiz için netten araştırma yapıyoruz. (göğüs pompası,ateşölçer vb.)
kraft ın elektriklisi hem güzel hemde uygun fiyatlıymış geçen hafta bende araştırdım cnm, manuel alma zor oluyomuş

kızlarrr maşallah doğumlar başladı bile yarın bebişlerimiz geliyor hayırlısıyla inşallah dularımız güzel annişler ve bebişleriyle :Saruboceq:

bir sana birde banuya içim parçalanıyor zaten canım yaa! Bu Allah'tan reva mı sizle beraber doğuracak karılar evlerinde lak lak yapsın, siz hala masa başında :1no2:

ayy ewet yaa Allahtan yaz bebeği oldular kışa denk gelseydi bizim gibi gezginci karular kudururdu evde herhalde :))

Evet evet kızım şöyle 3 ayını doldursun Allah izin verirse temmuz sonu- ağustos başı denize bile sokacağım onu inşallah :Saruboceq: hihoyyyt

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun ananeciğine. Sağlıkla çıkar inşallah hastaneden a.s.

Hoşgeldin bacım. Napim ya dış mihrapla tarafından baskı var evde oturmamam için kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

Resimleri görelim şu balıkların bacım :uhm:

Kızlar Çok yoĞun ÇalıŞtıĞım İÇİn arada bakıyorum buraya takİpteyİm yanİ:):)

Fadıl takipte kaydirigubbakcemile3

Bende bi güzel kahvaltımı yaptım. Herşey Dahil'de kadın doğum uzmanı ve çocuk doktoru var. Erken doğumlar gibi konularda güzel bilgiler veriyolar. Hem evi toplayım hem onu izliyorum. Göz atın derümmmm yerimseniben

kızlar çalışan işe başlayacak anneler için elektrikli göğüs pompası şart medela avent iyi diyor arkadaşlarım bebedorunda var fiyatı diğerlerine göre çok daha uygun bilginiz olsun bu arada göğüs ucu kremi için ben bepanthene pomad aldım kızlar yağmurdada kullanmıştım iyi gelmişti tek eksisi bebeği emzirmeden silmek gerekiyor

ooo senin askerliğin çokk bacımmm bekle daha sennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

len kocam gördü ama kuaför kadar incelemedi delikafaduldendelikafadulden dr da tek gözü kapalı bakıyorduuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Cnm benim okuduğum bebek bakımı kitaplarından birinde yazıyodu,minik bi sünger al yanına koltuk altlarını fln suyla nemlendirip silersin, sezaryen olmak zorunda kalırsam bende öyle yapıcam,annenin kokusu anne ve bebek arasındaki bağı kuvvetlendiriyormuş, yinede sen bilirsin

hay ağzını öpeyim! bende tam onu araştırıyordum. fiyatı da diğerlerine göre uygun geldi. çok gerekli bişey mi bilmiyorum ama bide lazım olursa rezil olmayalım diye düşünüyorum.

birde, fakirin ateşölçerini alan sendin dimi canım? modelin adı FT300 mü? denediniz mi? alından ve kulaktan aynı sonucu veriyor mu?

bir sana birde banuya içim parçalanıyor zaten canım yaa! Bu Allah'tan reva mı sizle beraber doğuracak karılar evlerinde lak lak yapsın, siz hala masa başında :1no2:

ayşecim canımsın biz tülayımla hala çalışıyoruz hala işler yoğun Allah sabır versin ne diyeyim benim için en kötü yanı mesailerin uzaması ve cumartesi izinlerinin kalkması oldu yoksa isyan etmiyordum ama dahada zorlaştı biraz daha sabreceğiz
bu arada bugün tansiyonum garip gözümün önünden sarı yıldızlar geçiyor bazen kızlar

kızlarrr maşallah doğumlar başladı bile yarın bebişlerimiz geliyor hayırlısıyla inşallah dularımız güzel annişler ve bebişleriyle :Saruboceq:

saol tatlımm ya allah razı olsunn kızlar yarın bizim için dua edinnn senağlamasenağlama

ewet ewetttt:sm_cool::sm_cool: bende Allah kısmet ederse ağustosta tatile çıkmayı düşünüyorum denize gircez kızımla inşAlahhhh :Saruboceq:

ohhh civcivim tatil planları bile yapmış antalyaya yolu düşen olursa beklerim kızlar durumla yağmurumla sizi misafir etmek isterim aklınızda olsun olur mu tatil beldesinde sizin bir kardeşiniz var

taabi taabi! sen kendini kandır:roflol::roflol: boşver bacum sen bunları,git valla. büyük rahatlık. ben ilk gittiğimde kasılmadım mı? kasıldım! hatta kendimi kasmaktan bacağıma kramp bilem girdi ama ondan sonra aklıma tüküreyim boşuna jilet vurmuşum dedim!sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol: gez anam gez
Baluklarımı çekip koyayım bari şimdi,ama duvara yapışadı daha masadan çekicem
Cnm adından emin değilim ama hep lanishon mudur edir bi krem tavsiyee ediyolar silmeyede gerek yokmuş

Cnm EFT300 bizim, alınla kulak arasında fark oluyo tüm diitallerde

Evet evet mayo giymiş kıçlarını yerim ben onlarınnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bencede bacım valla bunca sene boşuna eziyet çekmişim delikafadulden

Herşey Dahil'de beşik nasıl olmaılı onu anlatıyor çocuk doktoru izleyin leynnnnnn delikafadulden

ohhh civcivim tatil planları bile yapmış antalyaya yolu düşen olursa beklerim kızlar durumla yağmurumla sizi misafir etmek isterim aklınızda olsun olur mu tatil beldesinde sizin bir kardeşiniz var

ayy canımsınnn yaaa gecen sene antalyadaydımm ama bu sene bebiş ufak olduğu için okadar uzaklaşmayı düşünmüyorum tatlım inş seneye geliriz kızımla seni ziyarete kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız civcicim alemsin :tomato: valla kuaför o kadar alışmışki bakıyor görmüyor hiç sıkma kendini ben bu aya kadar kendim aldım ama bundan sonra gitmem lazım doğuma yakın

sağolasın canım benim. biz balayımızı da antalya'da geçirdik, tadına doyamadık ikinci yazımızda yine antalya'ya gittik. bu yaza yine tatil planları vardı ama bebiş olunca o kadar yolu gidemeyiz. mersinle idare edecez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…