off yaaa offffffff ağdaya gidicemm ama utanıyorumm yaaaasenağlamasenağlama
lenyy tubiş günaydın geçmişi bırak geleceğe gelll akşam nerdeydin bakımm kaçakkkklava: klava: klava:
Günaydın kızlar,
Pınaaaaaar kız sen bugündemi gezcen,azcık otur poponun üstüne yollarda pırtlatıcan bebişi bu gidişle
Ilgıncım, çok üzülüyorum cnm sana, herkes izne çıktı sen hala çalışıyosun, inş. kısa zamanda sende izne çıkarsın cnm, .duru kızımız için iğnelerede mecburen katlanıcan cnm ama az kaldı, çok yaında hepimiz için bu günler geride kamış olucak
Sibelcim bence roll on ve deodorant koyma çantaya, çünkü bebişinin senin kokunu duyup alışmaya ihtiyacı var kendini güvende hissetmesi için
olur görüşmeyelim, nasıl olsa yarın doğuruyonkaydirigubbakcemile3 daha benim gibi 1aydan fazla zamanın mı var sanki?senağlama
kızım kocan görmedi mi? gördü! doktorun görmedi mi? o da gördü! yav bırak yazzık birde ağdacı kız görsün, hanginizinki daha güzel bir karşılaştırma yapsın:roflol::roflol:
kraft ın elektriklisi hem güzel hemde uygun fiyatlıymış geçen hafta bende araştırdım cnm, manuel alma zor oluyomuştamam canım,bekliyoruzyerimseniben
bizde iyiyiz oğluşumla. kalan bikaç eksiğimiz için netten araştırma yapıyoruz. (göğüs pompası,ateşölçer vb.)
ayy ewet yaa Allahtan yaz bebeği oldular kışa denk gelseydi bizim gibi gezginci karular kudururdu evde herhalde :))
günaydn kizlar a.s.
erken kalktim bugun bende..dün gece ananem hastaneye kaldirildiböbreklerinde iltihap varmiş,3 gün kalicakmiş hastanede..ona canim sıkıldı..uyuyamadim hiç :S gidemiyorumda hastaneye..tekirdagdalar şimdi..vardir bi hayir..biran önce kurtulur iltihaptan inşaAllah da ist.a gelirler..
canimm :) aksam hep telefondaydik geceye kadar..oyuzden gelemedim..şimdi de kalan işlerimizi bitirmemiz gerekiyor..babam gelicek h.sonu..ananemlerde gelicek..velhasil trafik karişti :) bende arada dogurmassam iyidir :) ama aksam gelirim inşaAllah..son gebe gecenizde sizi birakmam inşaAllah tabi
öptüm herkesiiiiiii annem cagiriyorrrr :)
Günaydın kızlar,
Pınaaaaaar kız sen bugündemi gezcen,azcık otur poponun üstüne yollarda pırtlatıcan bebişi bu gidişle
Ilgıncım, çok üzülüyorum cnm sana, herkes izne çıktı sen hala çalışıyosun, inş. kısa zamanda sende izne çıkarsın cnm, .duru kızımız için iğnelerede mecburen katlanıcan cnm ama az kaldı, çok yaında hepimiz için bu günler geride kamış olucak
Sibelcim bence roll on ve deodorant koyma çantaya, çünkü bebişinin senin kokunu duyup alışmaya ihtiyacı var kendini güvende hissetmesi için
İyilik cnm bendende, balıkların boyamalarını yapıyodum ya bitti sayılır, şimdi asıl sorun bunlar duvara nasıl yapışıcak
eşim haftasonu boyacıya sormuş,o da duvar kağıdı tutkalı vermiş, onla denicess artık bakalm, olmazsa başka şeylerde deneriz:uhm:
Kızlar Çok yoĞun ÇalıŞtıĞım İÇİn arada bakıyorum buraya takİpteyİm yanİ:):)
iyiyim canım sağolasın.doğum da inşallah 20 mayıs gibi.
alışırsın yavrum alışırsın,utanma:jeyyar: bir-iki kere açınca ar namus kalmıyor:roflol:
günaydın burcu. hani balıkların resimleri??
olur görüşmeyelim, nasıl olsa yarın doğuruyonkaydirigubbakcemile3 daha benim gibi 1aydan fazla zamanın mı var sanki?senağlama
kızım kocan görmedi mi? gördü! doktorun görmedi mi? o da gördü! yav bırak yazzık birde ağdacı kız görsün, hanginizinki daha güzel bir karşılaştırma yapsın:roflol::roflol:
Hülyacım çekincek bişey yok ben çok uzun zamandur yaptırıyorum.Hatta bu akşam kız gelecek son bi rütuş yapıcaz.Çok ihtiyacım yok aslında ama olsun sırnaşık şey
Rollon terlerim diye düşündüm ama deodorantı kullanmam ozaman ya ben banyo yapmadan duramam en azından 2 gün hastanede olacağım için pimpiriklendim.
Tubacım geçmiş olsun ananene canım sıkma canını.
kızlarrr maşallah doğumlar başladı bile yarın bebişlerimiz geliyor hayırlısıyla inşallah dularımız güzel annişler ve bebişleriyle :Saruboceq:
:roflol::roflol: :roflol:Kııııııııııızz Koptum Burdaaaaaaaa Allah iyiliğini versin hep böyle olalım :roflol: :roflol::roflol:
kraft ın elektriklisi hem güzel hemde uygun fiyatlıymış geçen hafta bende araştırdım cnm, manuel alma zor oluyomuş
bir sana birde banuya içim parçalanıyor zaten canım yaa! Bu Allah'tan reva mı sizle beraber doğuracak karılar evlerinde lak lak yapsın, siz hala masa başında :1no2:
kızlarrr maşallah doğumlar başladı bile yarın bebişlerimiz geliyor hayırlısıyla inşallah dularımız güzel annişler ve bebişleriyle :Saruboceq:
Evet evet kızım şöyle 3 ayını doldursun Allah izin verirse temmuz sonu- ağustos başı denize bile sokacağım onu inşallah :Saruboceq: hihoyyyt
Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun ananeciğine. Sağlıkla çıkar inşallah hastaneden a.s.
Hoşgeldin bacım. Napim ya dış mihrapla tarafından baskı var evde oturmamam için kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
Resimleri görelim şu balıkların bacım :uhm:
Fadıl takipte kaydirigubbakcemile3
Bende bi güzel kahvaltımı yaptım. Herşey Dahil'de kadın doğum uzmanı ve çocuk doktoru var. Erken doğumlar gibi konularda güzel bilgiler veriyolar. Hem evi toplayım hem onu izliyorum. Göz atın derümmmm yerimseniben
Amin canım inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ooo senin askerliğin çokk bacımmm bekle daha sennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
len kocam gördü ama kuaför kadar incelemedi delikafaduldendelikafadulden dr da tek gözü kapalı bakıyorduuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol: gez anam gezHoşgeldin bacım. Napim ya dış mihrapla tarafından baskı var evde oturmamam için kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
Resimleri görelim şu balıkların bacım :uhm:
Bende bi güzel kahvaltımı yaptım. Herşey Dahil'de kadın doğum uzmanı ve çocuk doktoru var. Erken doğumlar gibi konularda güzel bilgiler veriyolar. Hem evi toplayım hem onu izliyorum. Göz atın derümmmm yerimseniben
Cnm adından emin değilim ama hep lanishon mudur edir bi krem tavsiyee ediyolar silmeyede gerek yokmuşkızlar çalışan işe başlayacak anneler için elektrikli göğüs pompası şart medela avent iyi diyor arkadaşlarım bebedorunda var fiyatı diğerlerine göre çok daha uygun bilginiz olsun bu arada göğüs ucu kremi için ben bepanthene pomad aldım kızlar yağmurdada kullanmıştım iyi gelmişti tek eksisi bebeği emzirmeden silmek gerekiyor
hay ağzını öpeyim! bende tam onu araştırıyordum. fiyatı da diğerlerine göre uygun geldi. çok gerekli bişey mi bilmiyorum ama bide lazım olursa rezil olmayalım diye düşünüyorum.
birde, fakirin ateşölçerini alan sendin dimi canım? modelin adı FT300 mü? denediniz mi? alından ve kulaktan aynı sonucu veriyor mu?
saol tatlımm ya allah razı olsunn kızlar yarın bizim için dua edinnn senağlamasenağlama
ewet ewetttt:sm_cool::sm_cool: bende Allah kısmet ederse ağustosta tatile çıkmayı düşünüyorum denize gircez kızımla inşAlahhhh :Saruboceq:
taabi taabi! sen kendini kandır:roflol::roflol: boşver bacum sen bunları,git valla. büyük rahatlık. ben ilk gittiğimde kasılmadım mı? kasıldım! hatta kendimi kasmaktan bacağıma kramp bilem girdiama ondan sonra aklıma tüküreyim boşuna jilet vurmuşum dedim!sengözlerimebaksanab
ohhh civcivim tatil planları bile yapmış antalyaya yolu düşen olursa beklerim kızlar durumla yağmurumla sizi misafir etmek isterim aklınızda olsun olur mu tatil beldesinde sizin bir kardeşiniz var
ohhh civcivim tatil planları bile yapmış antalyaya yolu düşen olursa beklerim kızlar durumla yağmurumla sizi misafir etmek isterim aklınızda olsun olur mu tatil beldesinde sizin bir kardeşiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?