ayy canımsınnn yaaa gecen sene antalyadaydımm ama bu sene bebiş ufak olduğu için okadar uzaklaşmayı düşünmüyorum tatlım inş seneye geliriz kızımla seni ziyarete kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcum süper olmuş hazır alıp mı boyadın kız hamarat hatun güle güle kullanın bitanem
kııızz çok güzel olmuş:)) bide bir sürü yapmış!! fun to see halt yemiş senin yanında,hemde o kadar para! aferin valla
Bizede bekleriss cnm , memnuniyetle, kağancığımlada oynarlarsaol tatlımm ya allah razı olsunn kızlar yarın bizim için dua edinnn senağlamasenağlama
ewet ewetttt:sm_cool::sm_cool: bende Allah kısmet ederse ağustosta tatile çıkmayı düşünüyorum denize gircez kızımla inşAlahhhh :Saruboceq:
açtım cnm şimdiEvet evet mayo giymiş kıçlarını yerim ben onlarınnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bencede bacım valla bunca sene boşuna eziyet çekmişim delikafadulden
Herşey Dahil'de beşik nasıl olmaılı onu anlatıyor çocuk doktoru izleyin leynnnnnn delikafadulden
beyazcım ben bebedor aldım ama wee markasıda iyi diye biliyorumm için rahat olsun bence
ayşecim canımsın biz tülayımla hala çalışıyoruz hala işler yoğun Allah sabır versin ne diyeyim benim için en kötü yanı mesailerin uzaması ve cumartesi izinlerinin kalkması oldu yoksa isyan etmiyordum ama dahada zorlaştı biraz daha sabreceğiz
bu arada bugün tansiyonum garip gözümün önünden sarı yıldızlar geçiyor bazen kızlar
ohhh civcivim tatil planları bile yapmış antalyaya yolu düşen olursa beklerim kızlar durumla yağmurumla sizi misafir etmek isterim aklınızda olsun olur mu tatil beldesinde sizin bir kardeşiniz var
Evet evet mayo giymiş kıçlarını yerim ben onlarınnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bencede bacım valla bunca sene boşuna eziyet çekmişim delikafadulden
Herşey Dahil'de beşik nasıl olmaılı onu anlatıyor çocuk doktoru izleyin leynnnnnn delikafadulden
kızlarrr maşallah doğumlar başladı bile yarın bebişlerimiz geliyor hayırlısıyla inşallah dularımız güzel annişler ve bebişleriyle :Saruboceq:
kızlar çalışan işe başlayacak anneler için elektrikli göğüs pompası şart medela avent iyi diyor arkadaşlarım bebedorunda var fiyatı diğerlerine göre çok daha uygun bilginiz olsun bu arada göğüs ucu kremi için ben bepanthene pomad aldım kızlar yağmurdada kullanmıştım iyi gelmişti tek eksisi bebeği emzirmeden silmek gerekiyor
merhaba bacılarrr...
sibiş yarın doğum var hee...heyecan dorukta..inş sağlıkla gelirr Yağızımız...
Mutahhara geçmiş olsun cnm ..inş herşey yoluna girer....
ağda partisi mi var :jeyyar:benim gittiğim kadın çok rahatlatıcı biri...diğer yerleri nasıl görüyorsam burası da aynı benim için diyoo..alışmış tabe..iş olarak bakıyo olaya...ama çok ta rahatlık yaa...:1rolleyes:
Biz dün çok hastaydık kıslaarrr..karışık yemişim biraz önceki gün midem allak bullak oldu..içim dışıma çıktı...cırcır bile oldum..korktum bebişime de bişey olur diye..ama tedbirimizi aldık çabuk atlattık şkr..muzdur patates haşlamasıdır.leblebidir ne hepsini denedim..işe de yarıyo kıslar tavsiye ederim böle durumlarda...
melincim h.g tatlım geçmiş olsunnn
burcucum çok güzel olmuşlar ellerine sağlık valla maşallahhh
ayyy çok şivin bunlar yaaaaa...kayıp balık nemo bile varrr..demek sendeymişkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey maharetli hanım maşallah sanaaa
Hoşgeldin şekerim,Cnm çok geçmiş olsun, banada oluyo sık sık ya, bi gün ishal bi gün kabız maalesefffmerhaba bacılarrr...
sibiş yarın doğum var hee...heyecan dorukta..inş sağlıkla gelirr Yağızımız...
Mutahhara geçmiş olsun cnm ..inş herşey yoluna girer....
ağda partisi mi var :jeyyar:benim gittiğim kadın çok rahatlatıcı biri...diğer yerleri nasıl görüyorsam burası da aynı benim için diyoo..alışmış tabe..iş olarak bakıyo olaya...ama çok ta rahatlık yaa...:1rolleyes:
Biz dün çok hastaydık kıslaarrr..karışık yemişim biraz önceki gün midem allak bullak oldu..içim dışıma çıktı...cırcır bile oldum..korktum bebişime de bişey olur diye..ama tedbirimizi aldık çabuk atlattık şkr..muzdur patates haşlamasıdır.leblebidir ne hepsini denedim..işe de yarıyo kıslar tavsiye ederim böle durumlarda...
Cnm benim ya, aslında senin kendi işin değilmi mali müşavirlik,ortaklımı çalışıyonuss, kendine izin ver artık dinlen evindeAYŞECİM VALLA BEN BURDAN DOĞUMA GİDİCEM BU GİDİŞLE..banucum ben avent alıcaktım ama ilke bebde 400 tl diyince vazgeçtim.manuellerde 160 ama manuel olunca canım istemedi almayı. kraft fena değil gibi ama bakıcam artık..
eewt kızlar zaten karar verdimmm gözümü karartıp gidicemm birazdannn :))
burcucumm kıss eline sağlık hepsi çok güsel olmuş iyice hamarat oldun senn hee :))
ayy kızlar yaa şu bebişlin uyurken kusma olayından bende çokk korkuyorummm Rabbim bütün bebekleri korusunn yaa :S:S
Banucum çok dikkat et kendine tatlım.Biraz istirahat etsen.
Ay canım geçen sene antalyadaydım.a.s.
İzliyorum canım başından beri.Bizde 40 mız çıksın anane ve dedemizle yazlığa gidicez.Ayvalık Sarmısaklıya Bende oğluşu denize sokucam oy oyyyy
Canım dualarınız eksik etmeyin yarın büyük gün delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Canım ben lasinoh kullandım 1 ay öncesinden başladım 1 gün arayla sürdüm.Bide göğüs pompasını hemen almak gerekirmi sence? Bir arkadaşım sütü fazla olunca çocukta çok emmeyince ateş basmış göğsü sertleşmiş.Acaba hemen alsakmı?
BAYILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool:
Melincim saol hayatım darısı sizin başınıza çok geçmiş olsun.
ayy bende yoruldum burda. siz devam edin muhabbete. ben azcık yatayım. görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?