2009 Mayıs Anneleri

Baluklaruuuuuuuummm, nasıııııııııl olmuşşşkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

merhaba bacılarrr...
sibiş yarın doğum var hee...heyecan dorukta..inş sağlıkla gelirr Yağızımız...
Mutahhara geçmiş olsun cnm ..inş herşey yoluna girer....

ağda partisi mi var :jeyyar:benim gittiğim kadın çok rahatlatıcı biri...diğer yerleri nasıl görüyorsam burası da aynı benim için diyoo..alışmış tabe..iş olarak bakıyo olaya...ama çok ta rahatlık yaa...:1rolleyes:

Biz dün çok hastaydık kıslaarrr..karışık yemişim biraz önceki gün midem allak bullak oldu..içim dışıma çıktı...cırcır bile oldum..korktum bebişime de bişey olur diye..ama tedbirimizi aldık çabuk atlattık şkr..muzdur patates haşlamasıdır.leblebidir ne hepsini denedim..işe de yarıyo kıslar tavsiye ederim böle durumlarda...

AYŞECıM VALLA BEN BURDAN DOĞUMA GıDıCEM BU GıDıŞLE..banucum ben avent alıcaktım ama ilke bebde 400 tl diyince vazgeçtim.manuellerde 160 ama manuel olunca canım istemedi almayı. kraft fena değil gibi ama bakıcam artık..

burcum süper olmuş hazır alıp mı boyadın kız hamarat hatun güle güle kullanın bitanem

kııızz çok güzel olmuş:)) bide bir sürü yapmış!! fun to see halt yemiş senin yanında,hemde o kadar para! aferin valla

Teşekkürler kızlar, int. ten resimlerini buldum, çıktı aldım, mukavvadan çizip kesstim sonra guvaş boyayla boyadım,sonunda bunlar çıktı ortaya, duvara serpiştiricem bakalım nasıl durcak

Bizede bekleriss cnm , memnuniyetle, kağancığımlada oynarlar
açtım cnm şimdi

eewt kızlar zaten karar verdimmm gözümü karartıp gidicemm birazdannn :))

burcucumm kıss eline sağlık hepsi çok güsel olmuş iyice hamarat oldun senn hee :))

ayy kızlar yaa şu bebişlin uyurken kusma olayından bende çokk korkuyorummm Rabbim bütün bebekleri korusunn yaa :S:S

Banucum çok dikkat et kendine tatlım.Biraz istirahat etsen.

ohhh civcivim tatil planları bile yapmış antalyaya yolu düşen olursa beklerim kızlar durumla yağmurumla sizi misafir etmek isterim aklınızda olsun olur mu tatil beldesinde sizin bir kardeşiniz var

Ay canım geçen sene antalyadaydım.a.s.

İzliyorum canım başından beri.Bizde 40 mız çıksın anane ve dedemizle yazlığa gidicez.Ayvalık Sarmısaklıya Bende oğluşu denize sokucam oy oyyyy

kızlarrr maşallah doğumlar başladı bile yarın bebişlerimiz geliyor hayırlısıyla inşallah dularımız güzel annişler ve bebişleriyle :Saruboceq:

Canım dualarınız eksik etmeyin yarın büyük gün delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Canım ben lasinoh kullandım 1 ay öncesinden başladım 1 gün arayla sürdüm.Bide göğüs pompasını hemen almak gerekirmi sence? Bir arkadaşım sütü fazla olunca çocukta çok emmeyince ateş basmış göğsü sertleşmiş.Acaba hemen alsakmı?

Baluklaruuuuuuuummm, nasıııııııııl olmuşşşkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

BAYILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool:

Melincim saol hayatım darısı sizin başınıza çok geçmiş olsun.

burcucum çok güzel olmuşlar ellerine sağlık valla maşallahhh

ayyy çok şivin bunlar yaaaaa...kayıp balık nemo bile varrr..demek sendeymişkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey maharetli hanım maşallah sanaaa

Teşeklkürler canlarım bakalım duvarda nasıl durucak:uhm:

Hoşgeldin şekerim,Cnm çok geçmiş olsun, banada oluyo sık sık ya, bi gün ishal bi gün kabız maalesefff
Cnm benim ya, aslında senin kendi işin değilmi mali müşavirlik,ortaklımı çalışıyonuss, kendine izin ver artık dinlen evinde

yok burcucum kendi işim değil ama kendi işim gibi tüm yetkiler bende öyle oluncada bırakmak zor oluyor

eewt kızlar zaten karar verdimmm gözümü karartıp gidicemm birazdannn :))

burcucumm kıss eline sağlık hepsi çok güsel olmuş iyice hamarat oldun senn hee :))

ayy kızlar yaa şu bebişlin uyurken kusma olayından bende çokk korkuyorummm Rabbim bütün bebekleri korusunn yaa :S:S

Teşekkürler canlarım,hülyacım ben sırf ona korkumdan yan yatırma yastığı aldım, almadıysan hemen edin bi tane cnm
a.s.
ayy bende yoruldum burda. siz devam edin muhabbete. ben azcık yatayım. görüşürüz.

İyi dinlenmeler cnm, kağan kaanı öpüyomuşşşş ben aralarına girmiyim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…