yok burcucum kendi işim değil ama kendi işim gibi tüm yetkiler bende öyle oluncada bırakmak zor oluyor
yaa kızlar geçmişi bi okudum heyecan yaptım yaaa... yarın 4 tane kuzucuk geliyomuş... süper bende artık kucağıma almak istiyorum doruk umu... ama daha çook var...
tlyonl2009 ilgin ve benim kaderimiz çalışmak herhalde((
yaa kızlar geçmişi bi okudum heyecan yaptım yaaa... yarın 4 tane kuzucuk geliyomuş... süper bende artık kucağıma almak istiyorum doruk umu... ama daha çook var...
tlyonl2009 ilgin ve benim kaderimiz çalışmak herhalde((
tülay banu esra sibel burcu hülya hepinize günaydın kızlar çalışan annişler az kaldı ama sizdede dayanacak güç kalmadı zannedersem
sibelcim öleymiş canım yan yatış yastığı 3 aydan sonra kullanılmıyormuş bebek kendi kendine dönmeye çalışıyormuş hareketlenince yastıkta devreden çıkıyormuş ya bizde besledikten sonra dikkat ederiz yan yatırmaya bir süre ne yapalım asker gibi nöbet tutcaz artık
tülay banu esra sibel burcu hülya hepinize günaydın kızlar çalışan annişler az kaldı ama sizdede dayanacak güç kalmadı zannedersem
sibelcim öleymiş canım yan yatış yastığı 3 aydan sonra kullanılmıyormuş bebek kendi kendine dönmeye çalışıyormuş hareketlenince yastıkta devreden çıkıyormuş ya bizde besledikten sonra dikkat ederiz yan yatırmaya bir süre ne yapalım asker gibi nöbet tutcaz artık
günaydın ilgıncım iyi sayılırım ama biraz midem bulanıyor canım sen nasılsın iyisin inş tansiyonuna bir baktır canım ya bide demir eksikliği sende yorgunluk yapıyor sanırım bende ikiye çıkardım demir hapını son gittiğimde biraz düşük çıktı değerlerim ne yapıcaz bu kansızlığı bilmem kendimi bildim bileli kansızım ben ya birazda yapısal sanırım
günaydın burcucum ya sen ne yapıyorsun öle ne güzel stikerlar çok beğendim eline sağlık canım yapıştırınca duvardaki halinide koy
canım götürsek iyi olur serzeryan falan olursak mecburen kalcaz iki gün gerçi bebeği seyretmekten uyuyamayız zaten ama iyi olur bence pişik kremide koydunuz değilmi kızlar
Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:günaydın ilgıncım iyi sayılırım ama biraz midem bulanıyor canım sen nasılsın iyisin inş tansiyonuna bir baktır canım ya bide demir eksikliği sende yorgunluk yapıyor sanırım bende ikiye çıkardım demir hapını son gittiğimde biraz düşük çıktı değerlerim ne yapıcaz bu kansızlığı bilmem kendimi bildim bileli kansızım ben ya birazda yapısal sanırım
günaydın burcucum ya sen ne yapıyorsun öle ne güzel stikerlar çok beğendim eline sağlık canım yapıştırınca duvardaki halinide koy
canım götürsek iyi olur serzeryan falan olursak mecburen kalcaz iki gün gerçi bebeği seyretmekten uyuyamayız zaten ama iyi olur bence pişik kremide koydunuz değilmi kızlar
Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?