2009 Mayıs Anneleri

yok burcucum kendi işim değil ama kendi işim gibi tüm yetkiler bende öyle oluncada bırakmak zor oluyor

anladım cnm, ben kendi işin sanmıştım, bizim tanıdık var mali müşavir ondan kaynaklandı, vekalet fln ver olmadı yavs, zorlanma arrtık, ben bile ağırlaştım zor doğruluyorum

yaa kızlar geçmişi bi okudum heyecan yaptım yaaa... yarın 4 tane kuzucuk geliyomuş... süper bende artık kucağıma almak istiyorum doruk umu... ama daha çook var...

tlyonl2009 ilgin ve benim kaderimiz çalışmak herhalde((

Hoşgeldin esracım, cnm senin bari kendi işin, izin ver kendine, en azından 1 hafta çalışır bi hafta gidersinCADIARZU

merhaba canım nasılsın hayırlısı ile başladı gelmeye bebişler evet canım bir biz kaldık çalışan

serlam kızlar biz geldik keyifler yerin de inş

yarın büyük gün valla onlar orda biz burda doğurcaz allahın izniyle sağlıkla gelsin kuzular ya

pınarcım genemi attın kıs kendini dışarı neyse gez bacım en güzeli tadını çıkar bu zamanların

valla ancak okudum kızlar geçmişi neler konuşmuşunuz gene bebişler denize bilem girmiş bizde kuzuyla anane ve dedeye gitcez temmuzda ama ankaraya çok özledim çok

ya kızlar benim daha eksik var ya yan yatış yastığı , diğital derece ve göğüs pompası işini hala halledemedim akşam kociş gelsin en iyisi netten almak bu halimle çıkamam arayışa

tülay banu esra sibel burcu hülya hepinize günaydın kızlar çalışan annişler az kaldı ama sizdede dayanacak güç kalmadı zannedersem

sibelcim öleymiş canım yan yatış yastığı 3 aydan sonra kullanılmıyormuş bebek kendi kendine dönmeye çalışıyormuş hareketlenince yastıkta devreden çıkıyormuş ya bizde besledikten sonra dikkat ederiz yan yatırmaya bir süre ne yapalım asker gibi nöbet tutcaz artık

merhaba canım nasılsın

Hoşgeldin cnm, artık bebekler uyuyana kadar beklices başlarında,

KIZLAAAR HASTANEYE GÖTÜRCEKMİSİNİZ YAN YATIRMA YASTIĞINI BEN GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:uhm::uhm:

canım çok güzel olmuş çok beğendim bir dilek tuttum sen gerçek oldun ailemize hoşgeldin durum yazdım canım ben belki fikir olur sana

günaydın ilgıncım iyi sayılırım ama biraz midem bulanıyor canım sen nasılsın iyisin inş tansiyonuna bir baktır canım ya bide demir eksikliği sende yorgunluk yapıyor sanırım bende ikiye çıkardım demir hapını son gittiğimde biraz düşük çıktı değerlerim ne yapıcaz bu kansızlığı bilmem kendimi bildim bileli kansızım ben ya birazda yapısal sanırım

günaydın burcucum ya sen ne yapıyorsun öle ne güzel stikerlar çok beğendim eline sağlık canım yapıştırınca duvardaki halinide koy

canım götürsek iyi olur serzeryan falan olursak mecburen kalcaz iki gün gerçi bebeği seyretmekten uyuyamayız zaten ama iyi olur bence pişik kremide koydunuz değilmi kızlar

Ben "Evimize hoşgeldin bebeğim" ve isim soyisim tarih atmayı düşünüyorum, bilgisayardan çıktı alırıss

buruc banu sağolun kızlar beğendiğinize sevindim

burucum ben şekeri kendim yaptım ama sepette hazıra kondum bitanem ne yapayım senin kadar becerikli değilim hatun bacı

banucum ben senin şekerleri göremedim bitanem ya senin kızların blogu varmış sanırım nerden bakıcam

canım demir eksikliği doğru diyorsun yorgunluk yapıyor ilacı ben zaten iki tane içiyorum ama faydası yok sanırım bakalım inşallah iki hafta sonra tahlilelerde iyi çıkar hemoglamım bitanem :1hug:

Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:

gonca cnaım hoşgeldin.çok güzel olmuş şekerleriniz.kardeşimin eşi bitirsin şeker ve sepetleri bende eklicem resmini.

Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:

canım ben alt açma koymadım .yatağa serilen hasta bezleri varya onlarda aldım yanıma bebek ve kendim için. çünkü valiz tıka basa doldu gülcekler valla bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…