2009 Mayıs Anneleri

Cnm senin sepette güzelmiş ama cidden, kaplaması saten üzeri tül sanırım dimi:uhm:
canım ben alt açma koymadım .yatağa serilen hasta bezleri varya onlarda aldım yanıma bebek ve kendim için. çünkü valiz tıka basa doldu gülcekler valla bana
Evet cnm daha mantıklı geldi banada, benim çanta bir arayA gelince çok yer kaplar heralde,millet güler bana, ztn naylonlu yatak koruyuculardan götürücem, battaniyeside var hiç olmadı orda alırım altını
kızlar yazılarınız çok güzel bende bilgisayardan çıktı alıcam

a.s.

Darısı başına canım yarın büyük gün.

Bencede netten al canım hiç mağaza mağaza dolaşmana gerek yok.

Öyle canım ben sepet aldım belki odasının resimlerinde görmüşsündür yatak odama koyucam bakıcaz artık sürekli takipte olucaz.

kızlar bebek şekerini sonun da tamamladım ama hala bi yazı bulamadım

Çok cici olmuş hayatım çok beğendim.

Hoşgeldin cnm, artık bebekler uyuyana kadar beklices başlarında,

KIZLAAAR HASTANEYE GÖTÜRCEKMİSİNİZ YAN YATIRMA YASTIĞINI BEN GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:uhm::uhm:

Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:

Canım ben koymadım çantaya yan yatırma yastığını eve gelince kullanırım diyorum.Ama alt açma koydum ince almıştım yastıklı sayılır az yer kaplayan bişey.

canım demir eksikliği doğru diyorsun yorgunluk yapıyor ilacı ben zaten iki tane içiyorum ama faydası yok sanırım bakalım inşallah iki hafta sonra tahlilelerde iyi çıkar hemoglamım bitanem :1hug:

inş düzelmiştir canım iğne olmuştum ben 15 tane başlarda o heman toparlamıştı seninde mutlaka işe yaramıştır

Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:

alt açma çok büyük canım ya bende götürmem temiz örtüler koydum onlarda hallederiz artık bir iki gün

gonca cnaım hoşgeldin.çok güzel olmuş şekerleriniz.kardeşimin eşi bitirsin şeker ve sepetleri bende eklicem resmini.

hoşbulduk canım çok sağol oo yenge hanım mı yapıyor şekerleri ne güzel ekle canım görelim mutlaka

canım ben alt açma koymadım .yatağa serilen hasta bezleri varya onlarda aldım yanıma bebek ve kendim için. çünkü valiz tıka basa doldu gülcekler valla bana

benim valizde öle patlıycak elimizde kalmasa iyi kızlar eşim sanki tatile gidiyorsun diyor dalga geçiyor yaaakaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum, yemek yicess oğluşla, öptük hepiniziiiiŞeniz

burcum sağol canım ben karar vermedim patikli olanları mı hastanede dağıtsam sepetlilerimi kızlar

Cnm bence hastanede lokum çikolata ver, ordaki herkese dağıtmak zorunda kalabilirsin sonra patikleri, arabalıları eve gelenleri, patiklileride mevlüte gelenlere ver
Bu sefer kesin başlıyom yemeğe,hadi görüşürüss

,

bencede canım en mantıklısı öle yapmak hastanede fazlaca dağıtmak zorunda kalabilirsin hastane için bende çikolata düşünüyorum

gonca tatlım sipariş verdim yaptırdım çok hoşuma gitti beğenmene sevindim

kendi yaptıklarında çok güzel canım yeni gördüm onları valla biz mayıs anneleri herkesi solladık bizlerden heveslisi yok sanırım bu topik sayesinde unutamayacağımız bir hamilelik dönemi geçiridik

kızlar defnemde acıktı bir çorba içelim sonra yine geliris öpüyorum kuzulardan

kızlar durum atağa geçti valla nasıl vuruyor anlatamam yerine sığmıyor artık

maşallah durumuza canım

afiyet olsun burcucum bende kaçtım yemeğe

sağol tatlım tamam çikolata alacağım bende hastane için eve gelenlere ikram ederim artık bebek şekerlerimizi sadece doktorum ve hemşire için götürürüm
afiyet olsun canım:1hug:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: gözümü kararttım ve ağdayı yaptırdım geldimmmm delikafaduldendelikafadulden bu konuda artıkk rahatımm 20 günde bir giderimmm delikafaduldendelikafaduldenayyy çok güsel ve rahat oluyormuşş bee delikafadulden kızlar şiddetle tavsiye ediyorummmmmmmmm delikafadulden

birazdanda banyo yapıp föne ve kaş bıyığa gidicemm kızıma bakımlı ve temiz görünem dimi :jeyyar::jeyyar:

bu arada hamaratlar marifetlerini sergilemişler kızlar hepinizin eline emeğine sağlık güle güle kullanınn yaptıklarınızı ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…