Cnm senin sepette güzelmiş ama cidden, kaplaması saten üzeri tül sanırım dimi:uhm:buruc banu sağolun kızlar beğendiğinize sevindim
burucum ben şekeri kendim yaptım ama sepette hazıra kondum bitanem ne yapayım senin kadar becerikli değilim hatun bacı
banucum ben senin şekerleri göremedim bitanem ya senin kızların blogu varmış sanırım nerden bakıcam
Evet cnm daha mantıklı geldi banada, benim çanta bir arayA gelince çok yer kaplar heralde,millet güler bana, ztn naylonlu yatak koruyuculardan götürücem, battaniyeside var hiç olmadı orda alırım altınıcanım ben alt açma koymadım .yatağa serilen hasta bezleri varya onlarda aldım yanıma bebek ve kendim için. çünkü valiz tıka basa doldu gülcekler valla bana
kızlar yazılarınız çok güzel bende bilgisayardan çıktı alıcam
yaa kızlar geçmişi bi okudum heyecan yaptım yaaa... yarın 4 tane kuzucuk geliyomuş... süper bende artık kucağıma almak istiyorum doruk umu... ama daha çook var...
tlyonl2009 ilgin ve benim kaderimiz çalışmak herhalde((
serlam kızlar biz geldik keyifler yerin de inş
yarın büyük gün valla onlar orda biz burda doğurcaz allahın izniyle sağlıkla gelsin kuzular ya
pınarcım genemi attın kıs kendini dışarı neyse gez bacım en güzeli tadını çıkar bu zamanların
valla ancak okudum kızlar geçmişi neler konuşmuşunuz gene bebişler denize bilem girmiş bizde kuzuyla anane ve dedeye gitcez temmuzda ama ankaraya çok özledim çok
ya kızlar benim daha eksik var ya yan yatış yastığı , diğital derece ve göğüs pompası işini hala halledemedim akşam kociş gelsin en iyisi netten almak bu halimle çıkamam arayışa
tülay banu esra sibel burcu hülya hepinize günaydın kızlar çalışan annişler az kaldı ama sizdede dayanacak güç kalmadı zannedersem
sibelcim öleymiş canım yan yatış yastığı 3 aydan sonra kullanılmıyormuş bebek kendi kendine dönmeye çalışıyormuş hareketlenince yastıkta devreden çıkıyormuş ya bizde besledikten sonra dikkat ederiz yan yatırmaya bir süre ne yapalım asker gibi nöbet tutcaz artık
Hoşgeldin cnm, artık bebekler uyuyana kadar beklices başlarında,
KIZLAAAR HASTANEYE GÖTÜRCEKMİSİNİZ YAN YATIRMA YASTIĞINI BEN GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:uhm::uhm:
Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:
canım demir eksikliği doğru diyorsun yorgunluk yapıyor ilacı ben zaten iki tane içiyorum ama faydası yok sanırım bakalım inşallah iki hafta sonra tahlilelerde iyi çıkar hemoglamım bitanem :1hug:
Teşekkürler cnma.s. Pişik kremi ekledim ben, ama alt açmayı götürsemmi karar veremiyorum çünkü yan yatırma yastığınıda koyunca oldukça yer kaplıcak :uhm:
gonca cnaım hoşgeldin.çok güzel olmuş şekerleriniz.kardeşimin eşi bitirsin şeker ve sepetleri bende eklicem resmini.
canım ben alt açma koymadım .yatağa serilen hasta bezleri varya onlarda aldım yanıma bebek ve kendim için. çünkü valiz tıka basa doldu gülcekler valla bana
Cnm senin arabalı şekerler bi harika ztn, fiyatıda çok uygunmuş, malzeme fln almasaydım kesin yaptırırdım bende senin yaptırdığın yerden
banucum çok güzel canım ya hazırmı aldın kendinmi yaptın canım eminönünde görmüştüm bu arabalı modeli hatta sepeti de var bunların çok şeker çok beğendim güle güle dağıtın şekerlerinizi a.s.
Cnm senin sepette güzelmiş ama cidden, kaplaması saten üzeri tül sanırım dimi:uhm:
Evet cnm daha mantıklı geldi banada, benim çanta bir arayA gelince çok yer kaplar heralde,millet güler bana, ztn naylonlu yatak koruyuculardan götürücem, battaniyeside var hiç olmadı orda alırım altını
evet canım altı tamamen saten le kaplamış üstler tülden aslında yapılır çok zor değil
a.s.
Darısı başına canım yarın büyük gün.
Bencede netten al canım hiç mağaza mağaza dolaşmana gerek yok.
Öyle canım ben sepet aldım belki odasının resimlerinde görmüşsündür yatak odama koyucam bakıcaz artık sürekli takipte olucaz.
Çok cici olmuş hayatım çok beğendim.
Canım ben koymadım çantaya yan yatırma yastığını eve gelince kullanırım diyorum.Ama alt açma koydum ince almıştım yastıklı sayılır az yer kaplayan bişey.
sibelcim hoşgeldin valla inanın en az sizin kadar heyecanlı ve mutluyuz çok güzel haberlerinizi bekliyoruz bu akşam tüm doğuracak arkadaşlar için dua edicem
canım sepeti gördüm çok güzeldi bencede en iyisi sürekli takipte olmak sonra büyüyünce odasına geçirirsin
burcum sağol canım ben karar vermedim patikli olanları mı hastanede dağıtsam sepetlilerimi kızlar
Cnm bence hastanede lokum çikolata ver, ordaki herkese dağıtmak zorunda kalabilirsin sonra patikleri, arabalıları eve gelenleri, patiklileride mevlüte gelenlere ver
Bu sefer kesin başlıyom yemeğe,hadi görüşürüss
,Cnm bence hastanede lokum çikolata ver, ordaki herkese dağıtmak zorunda kalabilirsin sonra patikleri, arabalıları eve gelenleri, patiklileride mevlüte gelenlere ver
gonca tatlım sipariş verdim yaptırdım çok hoşuma gitti beğenmene sevindim
kızlar durum atağa geçti valla nasıl vuruyor anlatamam yerine sığmıyor artık
Cnm bence hastanede lokum çikolata ver, ordaki herkese dağıtmak zorunda kalabilirsin sonra patikleri, arabalıları eve gelenleri, patiklileride mevlüte gelenlere ver
,
bencede canım en mantıklısı öle yapmak hastanede fazlaca dağıtmak zorunda kalabilirsin hastane için bende çikolata düşünüyorum
kendi yaptıklarında çok güzel canım yeni gördüm onları valla biz mayıs anneleri herkesi solladık bizlerden heveslisi yok sanırım bu topik sayesinde unutamayacağımız bir hamilelik dönemi geçiridik
kızlar defnemde acıktı bir çorba içelim sonra yine geliris öpüyorum kuzulardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?