2009 Mayıs Anneleri

hülyacım en iyisini yapmışın ben sürekli gidiyorum ağdaya ve çok rahatımya:):)hemde zamanla azalıyorlar..

hülyacım en iyisini yapmışın ben sürekli gidiyorum ağdaya ve çok rahatımya:):)hemde zamanla azalıyorlar..

[sıze="2"]ayy canım hayatımda ilk defa bikini bölgesini başkasına yaptırdımmm kafama edim şimdiye kadar yaptırmamışım yaw gerçekten rahatlıkmışşş [/sıze]

Kızlar bi bebek daha gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş

[sıze="2"]aaaaaaaaa bak bende yenı gÖrdÜmmm

ÇalıkuŞu allah baĞıŞlasın cnm allah analı babalı bÜyÜtsÜn darısı bıze ınŞ
[/sıze]

burcu canım afiyet olsun yarasın oğluşuna...
maşallah durumuza canım
afiyet olsun burcucum bende kaçtım yemeğe
Teşekkürler fıstıklarıma.s.a.s.
kızlar durum atağa geçti valla nasıl vuruyor anlatamam yerine sığmıyor artık

Sanada afiyet olsun cnma.s.

Tamam artık gazel annesine aşık olcak:CüvCüv::CüvCüv:

Çalıkuşu cnm,Allah analı babalı büyütsün inş.,hayırlı evlat olsun

Tülaycım bende çok duygusallastım yaa.. bide dikkat ettinmi cnm senin bebişin bugünkü tarihinde gelmiş şimdi farkeettim (panik olma he sakın sadece dikktimi çekti)

burcucum doğru valla ayy 1 hafta daha sabretsinya hatta doktorumuzda 3 haftadan sonra heran gelse bile sorun yok dedi.1 haftamız kaldı tam:):) umarım kızım beni dinlerde gelmez ama baksana canımya mayıs anneleri hep nisanda doğum yapıyor

kızlar durum atağa geçti valla nasıl vuruyor anlatamam yerine sığmıyor artık

Canım benim oğluşta hıçıkırıp duruyo geçmedi bir türlü kaydirigubbakcemile3

ıyi yaptın canım rahatlık tabi valla ben 5 yıldır kendim yapmıyorum acayip rahatım akşam bende yaptırıcam ohh sonrasında duş, kaşımıda alıcak kız sadece sabah föne gidicem o kadar.

Allah analı babalı büyütsün

Hepinize merhaba kızlarhihoyyyt bizim işler yine çok yoğun bir bakayım sizlere dedim ay zaman azaldıkça heyecan doruktadelikafadulden kızlar bende hastanede bir çikolata alıp dağıtıcaktım ama şimdi hastane içinde süslü bişeyler hazırlasammı acaba diye düşünüyorum sizinkileri gördükçe özeniyorumnaniknanik ben arada gene gelirim kızlar

Canım ben sürekli gidiyorum ilk başlarda çok çekiniyordum ama sonra alışıyosunkaydirigubbakcemile3 ve zamanla çok geç çıkıyor azalıyor

Allah analı babalı büyütsün

Cnm sabreder merak etme sen,hatta 37den sonrayıda bekler, ayy aklına kurt düşürdüm şimdi keşke demeseydim

sibelcim bizimkide hıçkırıyor ayy yerim ben onları nasılsın sibelcim hazırlıklarını tamamladın demi fıstık eksik kalmasın

Selam Kızlar
ıyimisiniz hepiniz canlarım sibiko,civciv ve seherim dualarımız sizlerle kuzucukların iyi haberlerini bekliyoruz.3 gündür görümcem bendeydi giremedim özledim sizleri bu sabah döndü ist bende yeni geçmişi bitirdim çeneniz iyi çalışmış bacılarım.

Cumartesi bizde dr gittik Boracık 2600 olmuş haftada 200 gr alıyor dedi dr bana biraz minik geliyor ya endişelenmeye başladım ne bulursamda yiyiyorum.Ama allaha şükür sağlığı cok iyiymiş nst ye girdik ama normal cıktı sancım filan yokmuş.Artık her cumartesi gideceğiz dr bizde sanırım bu cmrt çatı kontrolu yapıcak.

Görüncem burdayken cok gezdim galiba kolumu kaldırmaya halim yok valla yarında misafirim var kaşlarım orman gibi gidip onlarımı aldırsam bilmiyorum cabucak yoruluyorum artık.

canım merhaba maşallah bebişine nasılsın bu arada

Maşallah bebişine cnm, bence kg ı gayet iyi cnm hiçte zayıf değil,artık ağırlaştık çok yorma kendini
:CüvCüv::CüvCüv:

burcucum önemli değil canım benim arada aklıma geliyor ama izne ayrılayımda o zaman gelsin valla buralarda naparım bilmiyorumm:):)

Teşekkürler fıstıklarıma.s.a.s.

Sanada afiyet olsun cnma.s.

Tamam artık gazel annesine aşık olcak:CüvCüv::CüvCüv:

anasıda Gazele aşık olacak zatennn :jeyyar::jeyyar:delikafadulden

ne dalga geçiyon leynnnn :mymeka::mymeka: cadu karuuu delikafaduldendelikafadulden

ewet tatlımmm yaaa hiç sorma bundan sonrada ben kendim yapmam aslaaaa hihoyyythihoyyyt

bende sabah gitmek isterdim ama benim hastane uzak zaten 9 da hastanede olacam o yüzden mecburen bu akşam gidicem tatlım :çok üzgünüm:

h.g cnmm
evet gerçekten öyleymiş bacım yaw :lepi::lepi:

sibelcim bizimkide hıçkırıyor ayy yerim ben onları nasılsın sibelcim hazırlıklarını tamamladın demi fıstık eksik kalmasın

Canım herşey tamam çanta okdir.Birtek kompostomu pişiricem birazdan mutfakta işim var ona başlayınca koyarım.Bide ağda için kız gelecek herşey hazır sabahta föne gidicem ay biz çokmu kokoşuz yoksa.Doktor görüp demesin ne kadar hevesliymişsin.

Canım saolasın dualarınıza ihtiyacımız var zaten.Oğluşunada maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…