hülyacım en iyisini yapmışın ben sürekli gidiyorum ağdaya ve çok rahatımya:):)hemde zamanla azalıyorlar..
bir süre yokum .. hepinize allah kolaylık versin.. ben bebeğimi kucağıma aldım.. 10 nisan sabaha karşı 06:25 te sezeryanla 35+6 da iken 3 kilo ve sağlıklı olarak sehat özden i kucağıma aldım. dünyanın en güzel bebeği bana göre hala yüzüne bakıp ağlıyorum kiiii ben hiç duygusal bir insan değilimdir.. biliyorum içinizde çok hassas ve duygusal arkadaşlar var hastane çantanıza bol bol selpak koyun.. muhteşem birşey. görüşmek üzere hepinizi allah kurtarsın....
Kızlar bi bebek daha gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş
burcu canım afiyet olsun yarasın oğluşuna...
Teşekkürler fıstıklarıma.s.a.s.maşallah durumuzacanım
afiyet olsun burcucum bende kaçtım yemeğe
kızlar durum atağa geçti valla nasıl vuruyor anlatamam yerine sığmıyor artık
Sanada afiyet olsun cnma.s.,bencede canım en mantıklısı öle yapmak hastanede fazlaca dağıtmak zorunda kalabilirsin hastane için bende çikolata düşünüyorum
kendi yaptıklarında çok güzel canım yeni gördüm onları valla biz mayıs anneleri herkesi solladık bizlerden heveslisi yok sanırım bu topik sayesinde unutamayacağımız bir hamilelik dönemi geçiridik
kızlar defnemde acıktı bir çorba içelim sonra yine geliris öpüyorum kuzulardan
Tamam artık gazel annesine aşık olcak:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::sm_cool::sm_cool: gözümü kararttım ve ağdayı yaptırdım geldimmmm delikafaduldendelikafadulden bu konuda artıkk rahatımm 20 günde bir giderimmm delikafaduldendelikafaduldenayyy çok güsel ve rahat oluyormuşş bee delikafadulden kızlar şiddetle tavsiye ediyorummmmmmmmm delikafadulden
birazdanda banyo yapıp föne ve kaş bıyığa gidicemm kızıma bakımlı ve temiz görünem dimi :jeyyar::jeyyar:
bu arada hamaratlar marifetlerini sergilemişler kızlar hepinizin eline emeğine sağlık güle güle kullanınn yaptıklarınızı ŞenizŞeniz
kızlar durum atağa geçti valla nasıl vuruyor anlatamam yerine sığmıyor artık
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: gözümü kararttım ve ağdayı yaptırdım geldimmmm delikafaduldendelikafadulden bu konuda artıkk rahatımm 20 günde bir giderimmm delikafaduldendelikafaduldenayyy çok güsel ve rahat oluyormuşş bee delikafadulden kızlar şiddetle tavsiye ediyorummmmmmmmm delikafadulden
birazdanda banyo yapıp föne ve kaş bıyığa gidicemm kızıma bakımlı ve temiz görünem dimi :jeyyar::jeyyar:
bu arada hamaratlar marifetlerini sergilemişler kızlar hepinizin eline emeğine sağlık güle güle kullanınn yaptıklarınızı ŞenizŞeniz
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: gözümü kararttım ve ağdayı yaptırdım geldimmmm delikafaduldendelikafadulden bu konuda artıkk rahatımm 20 günde bir giderimmm delikafaduldendelikafaduldenayyy çok güsel ve rahat oluyormuşş bee delikafadulden kızlar şiddetle tavsiye ediyorummmmmmmmm delikafadulden
burcucum doğru valla ayy 1 hafta daha sabretsinya hatta doktorumuzda 3 haftadan sonra heran gelse bile sorun yok dedi.1 haftamız kaldı tam:):) umarım kızım beni dinlerde gelmez ama baksana canımya mayıs anneleri hep nisanda doğum yapıyor
Selam Kızlar
İyimisiniz hepiniz canlarım sibiko,civciv ve seherim dualarımız sizlerle kuzucukların iyi haberlerini bekliyoruz.3 gündür görümcem bendeydi giremedim özledim sizleri bu sabah döndü ist bende yeni geçmişi bitirdim çeneniz iyi çalışmış bacılarım.
Cumartesi bizde dr gittik Boracık 2600 olmuş haftada 200 gr alıyor dedi dr bana biraz minik geliyor ya endişelenmeye başladım ne bulursamda yiyiyorum.Ama allaha şükür sağlığı cok iyiymiş nst ye girdik ama normal cıktı sancım filan yokmuş.Artık her cumartesi gideceğiz dr bizde sanırım bu cmrt çatı kontrolu yapıcak.
Görüncem burdayken cok gezdim galiba kolumu kaldırmaya halim yok valla yarında misafirim var kaşlarım orman gibi gidip onlarımı aldırsam bilmiyorum cabucak yoruluyorum artık.
Selam Kızlar
İyimisiniz hepiniz canlarım sibiko,civciv ve seherim dualarımız sizlerle kuzucukların iyi haberlerini bekliyoruz.3 gündür görümcem bendeydi giremedim özledim sizleri bu sabah döndü ist bende yeni geçmişi bitirdim çeneniz iyi çalışmış bacılarım.
Cumartesi bizde dr gittik Boracık 2600 olmuş haftada 200 gr alıyor dedi dr bana biraz minik geliyor ya endişelenmeye başladım ne bulursamda yiyiyorum.Ama allaha şükür sağlığı cok iyiymiş nst ye girdik ama normal cıktı sancım filan yokmuş.Artık her cumartesi gideceğiz dr bizde sanırım bu cmrt çatı kontrolu yapıcak.
Görüncem burdayken cok gezdim galiba kolumu kaldırmaya halim yok valla yarında misafirim var kaşlarım orman gibi gidip onlarımı aldırsam bilmiyorum cabucak yoruluyorum artık.
Teşekkürler fıstıklarıma.s.a.s.
Sanada afiyet olsun cnma.s.
Tamam artık gazel annesine aşık olcak:CüvCüv::CüvCüv:
Canım benim oğluşta hıçıkırıp duruyo geçmedi bir türlü kaydirigubbakcemile3
İyi yaptın canım rahatlık tabi valla ben 5 yıldır kendim yapmıyorum acayip rahatım akşam bende yaptırıcam ohh sonrasında duş, kaşımıda alıcak kız sadece sabah föne gidicem o kadar.
Allah analı babalı büyütsün
Hepinize merhaba kızlarhihoyyyt bizim işler yine çok yoğun bir bakayım sizlere dedim ay zaman azaldıkça heyecan doruktadelikafadulden kızlar bende hastanede bir çikolata alıp dağıtıcaktım ama şimdi hastane içinde süslü bişeyler hazırlasammı acaba diye düşünüyorum sizinkileri gördükçe özeniyorumnaniknanik ben arada gene gelirim kızlar
Canım ben sürekli gidiyorum ilk başlarda çok çekiniyordum ama sonra alışıyosunkaydirigubbakcemile3 ve zamanla çok geç çıkıyor azalıyor
Allah analı babalı büyütsün
sibelcim bizimkide hıçkırıyor ayy yerim ben onları nasılsın sibelcim hazırlıklarını tamamladın demi fıstık eksik kalmasın
Selam Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?