2009 Mayıs Anneleri

Slm cnm Boracık kocaman olmuş maşallah... şu çatı muayenesini olunca bize de bilgi verirsin dimi ben çok tırsıyorum da o konudan...

Sibikocum herzaman olmuyo böle şeyler tabiki bakımlı ve süslü olcaz... hem bebişin seni güzel ve bakımlı görsün, dimi ama...

saol tatlım emişnim yarın dualarınız bizimle olacakkk sende dinlen kendini çok yorma bacımm ben wc ye giderken bile yoruluyom artık yaw hiç öyle misafir falan çekememmmyerimseniben

anamm hevesliyizz tabee ona neeeeee :dilcikar::dilcikar:

burcucum önemli değil canım benim arada aklıma geliyor ama izne ayrılayımda o zaman gelsin valla buralarda naparım bilmiyorumm:):)
evet cnm ya baksana çoğumuz nisanda merhaba dicek bebişlere, hayırlısı olsun inş.
anasıda Gazele aşık olacak zatennn :jeyyar::jeyyar:delikafadulden

ne dalga geçiyon leynnnn :mymeka::mymeka: cadu karuuu delikafaduldendelikafadulden
Bacum fotoğraflarda güzel çıkıcan işte daha ne istiyon:jeyyar::jeyyar:

kızlar izmirden bir arkadaşım duruma hediye göndermiş akşama gidip alacağım kargoyu ayyy çok sevindim :))))))))) sizlere çeker koyarım resimlerini

oooo herkes buralarda, ne kalabaligiz...
dogumlar yaklastikca buralar kalabaliklasti galiba...

suslenin kizlar, hem moral de olur, dogumdan sonra surmek icin ruj filan da koyun cantaniza...
ben eltimden hatirliyorum, o surmustu. insan biraz yorgun hissediyor saniyorum dogum sonrasi, e dogal olarak. o zaman moral oluyor. ben bi ruj aticam cantaya bakalim canim isterse surerim.
hatta ben biyerde okumustum "pedikur yaptirin dogumhanedeki en guzel ayaklar sizinkiler olsun" yaziyordu.

canım merhaba maşallah bebişine nasılsın bu arada

iyiyim canım benim sende iyisin inşallah görümcem burdaydıya canım insan yatılı misafir olunca yoruluyor valla evde yemekle filan uğraşmadım ama rahat ettireyim diye kastım kendimi cok hassastır sağolsun.

Maşallah bebişine cnm, bence kg ı gayet iyi cnm hiçte zayıf değil,artık ağırlaştık çok yorma kendini
:CüvCüv::CüvCüv:

ay üzüldüm burcucum ya iyimi ki o zaman küçücük kalmasın oğluşum anasının maşallahı var cunku seninde süslerin süper olmuş ya ne hamaratsın maşallah

Slm cnm Boracık kocaman olmuş maşallah... şu çatı muayenesini olunca bize de bilgi verirsin dimi ben çok tırsıyorum da o konudan...

selam esracım haber veririm canım merak etme bende korkuyorum valla ama napalım dayanıcaz artık sen iyimisin

merhaba kızlar!
geçmişi okumaktan yazmaya bitürlü vakit bulamadım. hepsinide okuyamadım zaten.
ama yarın 4 tane bebişimiz geliyormuş onu okuyunca heyecan yaptım walla. Allahım inşallah hemen ayağa kalkıp bebeğinizle ilgilenirsiniz.
sibelcim sen niye sezeryana karar verdin? orasını kaçırdım. ama hayırlısı demekki böyleymiş.
ne güzel yarın kuzucuklarınızı koklayabileceksiniz.
çalıkuşu sen çoktan koklamaya başlamışsın bile. Allah uzun ömürler versin canım.
ilgincim bende hala gün sayıyorum. yalnız değilsin canım. 29 nisanı bekliyorum. işyerindyim hala.
kızlar haftasonu ve pazartesi şehirdışındaydım. istanbulagittim geldim. çoook özlemişim. kendimi eminönine attım. kızıma bisürü şey aldım. hem ziyaret hem ticaret olsun dedim:))) kısmette eşyalarını istanbuldan almak varmış. o kadar çok gezdimki ayaklarım şişmiş. sadece eksiğimiz odası kaldı. onuda almıştık ama içimize pek sinmeyince vazgeçtik. 4-5 ay yanımızda kalacağı için onu sonrada hallederiz dedik.
azcık çalışayım vakit geçmiyor yoksa. ama sizleri takipteyim.

canım nasılsın evet sen ben tülay mimaresra kaldık çalışan tatlım ohhh ne güzel gezmişsin eksiklerinide almışsın güle güle kullan inşallahhhhkaydirigubbakcemile5

sibelcim kokoşuz ama olsun bakımlı olmak güzel tatlım oje filan sürme ama tamam mı

Yok canım ben genelde oje kullanmıyorum zaten

kızlar izmirden bir arkadaşım duruma hediye göndermiş akşama gidip alacağım kargoyu ayyy çok sevindim :))))))))) sizlere çeker koyarım resimlerini

Ay ne güzel ne gelirse gelsin başkalarından bebişinize hediye gelmesi çok sevindiriyo valla.

Canım çantama makyaj çantamı koydum sengözlerimebaksanab

Benim zaruri olacak hayatım alerjim var çok arttı ve kandaki değerlerin yükselmesinden dolayı alıcaklar.Zaten 38 olduk artık.Beklemeyede gerek yoktu.

Bu arada çantama koyduğum biberonla emziği steril etmedim delikafadulden
Ay onuda halledeyim hemen ay öylece koymuşum kafamçokkarıştı

kızlar merhaba yazılanları daha okumayı yeni bitirdim,
Burcucum ellerine sağlık gerçekten çok kabiliyetlisin çok güzel olmuş..
Yeni anne ağdan hayırlı olsun bende senin gibiydim ama gerçekten büyük rahatlıkmış yaptırınca anladım.
Yarın doğuma giden bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar umarım herşey yolunda gider hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız,iyi haberlerinizi beklicez..
Arkadaşlar hastaneye giderken neden emzik biberon vs alıyosunuzki,gerek varmı,onlar çocuk emmezse gerekli olmuyormu,anlayamadım?

Sezeryan sırasında süt gelmediği zaman sağıp vermek durumunda kalınabiliyormuş ben ondan dolayı koydum.Belkide hiç gerek kalmıycak sadece tedbir olsun koydum.

incihanım benim görümce yıllanmış şarap oldu nerdeyse tadı bozuk ama olsun ne yapalım artık

banuşum yıllanmış sarap değerlidir kız seninki kurtlanmış sarap örümcek o örümcek boşver aferin sana sonunda takmıyosun eskisi gibi salla gitsin canım
arkadasında ne kadar düşünceliymiş ne güzel süpriz yapmış bekliyoruz fotoyu

yarın doğum yapacakları allah bebişlerini sağ salim kucağına almak nasip etsin.yapmış olanlarında yaşı uzun analı babalı büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…