2009 Mayıs Anneleri

Sezeryan sırasında süt gelmediği zaman sağıp vermek durumunda kalınabiliyormuş ben ondan dolayı koydum.Belkide hiç gerek kalmıycak sadece tedbir olsun koydum.

anladım cnm Allah kolaylık versin yarın bebeğini kucağına alacağını bilmeke çok güzel bi duygudur inşallah benim daha tam dört haftam var bakalım nasıl geçecek zaman...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:mymeka: doğru diyorsun tatlım :))) valla takmıyorum artık çekerim resimlerini akşama bende merak ettim:lepi:

kızlar ben bi kaşlarımı aldırayım geleyim öptüm sizi azıcık havada almış olurum birgünde dışarı cıkmasam ayıp olur vallakaydirigubbakcemile3

Sezeryan sırasında süt gelmediği zaman sağıp vermek durumunda kalınabiliyormuş ben ondan dolayı koydum.Belkide hiç gerek kalmıycak sadece tedbir olsun koydum.

arkadaslar, dogumdan sonra 4 gun kadar sutunuz gelmezse ve siz de emzirmek istiyorsaniz, bebeginize mama vermeyin emzirmeye devam edin yaziyordu bir kitapta, bebek emdikce sut geliyormus. 4 gune kadar da bebek birsey yemezse sorun olmuyormus. gerci dogumdan sonra hastanede de sizleri yonlendirirler ama bilginiz olsun. hatta mam vermektense sut pompalari ile sagmak sutun gelmesini saglayabiliryormus. mam verirseniz bebek yeterince emmeyecegi icin sut hic gelmeyebiliyormus... bilginize...:ecrin_bebek:

eksiklerimiz aynıymış goncacım. ben bi sitede buldum hepsini. akşama vereceğim siparişi.

[sıze="2"]ayy canım hayatımda ilk defa bikini bölgesini başkasına yaptırdımmm kafama edim şimdiye kadar yaptırmamışım yaw gerçekten rahatlıkmışşş [/sıze]
afferin kız sanakaydirigubbakcemile hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun,bir kişi daha kazandırdık ağdacılar camiasınananiknanik
Kızlar bi bebek daha gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş
oyyy Allah analı babalı büyütsün inşallah!
kızlar ben bi kaşlarımı aldırayım geleyim öptüm sizi azıcık havada almış olurum birgünde dışarı cıkmasam ayıp olur vallakaydirigubbakcemile3

bugün bende hiç dışarı çıkmadım:1no2: hava kötüydü. üşütürüm diye korktum. bende azcık ev işi yaptım fırsattan istifade.a.s gitmeme 1 hafta kaldı, ama yataktan hiiç çıkasım yok. halbuki yapmam gereken çok iş var gitmeden önce:çok üzgünüm:

ben pompayi sut gelmezse esime aldiririm diye dusundum. alabilecegi yerleri de ogrettim, ama benim de termometre almam lazim

Kızlar bi bebek daha gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş

ya ne zaman gelmiş nereye yazmış arkadaş ben görmedim alalh analı babalı büyütsün ya her açtığımda neti yeni bir haber valla

tülaycım kuzular gelse bile sorun yok inş canım artık ama senin kuzuya söle oralarda gelmesin sıksın dişini 1 hafta daha annesi

oh rahatlamışsın canım gözün aydın misafirinde gitmiş
oğluşunada maşallah benim kızda öle haftada 250 gram alıyormuş normal yani takma kafana sağlıklı olsunlar gerisi boş
ne güzel sancında çıkmamış benim her girdiğimde çıkıyor ama benim kızda tık yok yolu bulamadı kuzum daha ama 38 olalım hemşire geçen öle dedi kızlar bir 38 i görsün dedi anne karnında daha çok kalan bebek daha sağlıklı olur dedi
hayırlısı hakkımızda

dualarımız seninle canım kompostaya şeker atmasan daha iyimiş sibeelcim daha yararlıymış sütüne kendi şekeri ile olsun diyorlar

hoşgeldin ooo gezmeler gezilmiş alışveriş yapılmış hayırlı olsun canım güle güle giysin kuzuun

neler alıcaksın ayşe markaları ne banada göster kıs

ya ayşecim o camiaya bir ben giremedim civicivim hayırlı olsun temzliğin ooohhhh kız msi gibi yaptın kendini hadi bakem hazırsın aslanlar gibi doğuma

canım kraftın elektrikli göğüs pompasını(78TL), fakirin hem kulaktan hem alından ateşölçerini(51TL), birde bebedorun güvenli uyku yastığını(20TL). ama uyku yastığında kararsızım. her bebek kusmaz, eğer kusarsa mı alsam doğduktan sonra bilemedimCADIARZU

al canımm kusmasa bile surup falan verdiğinde yada emzirdikten sonra boğulmayı önlüyor o yastık geçen bir atndık 20 günlük bebeğine şurup verirken boğuyordu bir gün hastanede kaldı yavrucak suni solunum falan yapmışlar

burcuuuu!! bazı ateşölçerler de filtre gerekiyormuş yeni öğrendim! seninkinde de gerekiyor mu?? bide filtre mi alacaz bu meretlere???

ne filtresi canım bnede yeni duydum bende bekonun alından ölçerini aldım ama bir tane de koltuk altından istiyorum

ayy kızlar çok yoruldummya belim koptu valla fatura işlemekten..

biraz dinlen canım yavaş yavş yap

Kızlar ben gidip bulaşıklarımı makinaya yerleştireyim birde kompostomuzu koyayım ocağa şekerde koymumuşuz okdir.

ben bir bebek magazasinda alisveris yaparken bir haftalik bir bebek gormustum. annesi pompa almaya gelmisti. medela idi sanirim markasi iyi bir marka demisti, bilginiz olsun...

bence de yan yatma yastigini al, tecrubeli birkac anne bana cok kullanisli oldugunu soylemisti

Son düzenleyen: Moderatör:
ne filtresi olduğunu anlamadım ama sanırım tek kullanımlık filtreleri var, her kullanımdan sonra atıyorsun.

ben bir bebek magazasinda alisveris yaparken bir haftalik bir bebek gormustum. annesi pompa almaya gelmisti. medela idi sanirim markasi iyi bir marka demisti, bilginiz olsun...
medela iyi bir marka ama çok pahalı yanlış hatırlamıyorsam.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…