Sezeryan sırasında süt gelmediği zaman sağıp vermek durumunda kalınabiliyormuş ben ondan dolayı koydum.Belkide hiç gerek kalmıycak sadece tedbir olsun koydum.
banuşum yıllanmış sarap değerlidir kız seninki kurtlanmış sarap örümcek o örümcek boşver aferin sana sonunda takmıyosun eskisi gibi salla gitsin canım
arkadasında ne kadar düşünceliymiş ne güzel süpriz yapmış bekliyoruz fotoyu
yarın doğum yapacakları allah bebişlerini sağ salim kucağına almak nasip etsin.yapmış olanlarında yaşı uzun analı babalı büyüsün
kızlar ben bi kaşlarımı aldırayım geleyim öptüm sizi azıcık havada almış olurum birgünde dışarı cıkmasam ayıp olur vallakaydirigubbakcemile3
Sezeryan sırasında süt gelmediği zaman sağıp vermek durumunda kalınabiliyormuş ben ondan dolayı koydum.Belkide hiç gerek kalmıycak sadece tedbir olsun koydum.
eksiklerimiz aynıymış goncacım. ben bi sitede buldum hepsini. akşama vereceğim siparişi.serlam kızlar biz geldik keyifler yerin de inş
yarın büyük gün valla onlar orda biz burda doğurcaz allahın izniyle sağlıkla gelsin kuzular ya
pınarcım genemi attın kıs kendini dışarı neyse gez bacım en güzeli tadını çıkar bu zamanların
valla ancak okudum kızlar geçmişi neler konuşmuşunuz gene bebişler denize bilem girmiş bizde kuzuyla anane ve dedeye gitcez temmuzda ama ankaraya çok özledim çok
ya kızlar benim daha eksik var ya yan yatış yastığı , diğital derece ve göğüs pompası işini hala halledemedim akşam kociş gelsin en iyisi netten almak bu halimle çıkamam arayışa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: gözümü kararttım ve ağdayı yaptırdım geldimmmm delikafaduldendelikafadulden bu konuda artıkk rahatımm 20 günde bir giderimmm delikafaduldendelikafaduldenayyy çok güsel ve rahat oluyormuşş bee delikafadulden kızlar şiddetle tavsiye ediyorummmmmmmmm delikafadulden
birazdanda banyo yapıp föne ve kaş bıyığa gidicemm kızıma bakımlı ve temiz görünem dimi :jeyyar::jeyyar:
bu arada hamaratlar marifetlerini sergilemişler kızlar hepinizin eline emeğine sağlık güle güle kullanınn yaptıklarınızı ŞenizŞeniz
afferin kız sanakaydirigubbakcemile hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun,bir kişi daha kazandırdık ağdacılar camiasınananiknanik[sıze="2"]ayy canım hayatımda ilk defa bikini bölgesini başkasına yaptırdımmm kafama edim şimdiye kadar yaptırmamışım yaw gerçekten rahatlıkmışşş [/sıze]
oyyy Allah analı babalı büyütsün inşallah!Kızlar bi bebek daha gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş
kızlar ben bi kaşlarımı aldırayım geleyim öptüm sizi azıcık havada almış olurum birgünde dışarı cıkmasam ayıp olur vallakaydirigubbakcemile3
Kızlar bi bebek daha gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş
burcucum doğru valla ayy 1 hafta daha sabretsinya hatta doktorumuzda 3 haftadan sonra heran gelse bile sorun yok dedi.1 haftamız kaldı tam:):) umarım kızım beni dinlerde gelmez ama baksana canımya mayıs anneleri hep nisanda doğum yapıyor
Selam Kızlar
İyimisiniz hepiniz canlarım sibiko,civciv ve seherim dualarımız sizlerle kuzucukların iyi haberlerini bekliyoruz.3 gündür görümcem bendeydi giremedim özledim sizleri bu sabah döndü ist bende yeni geçmişi bitirdim çeneniz iyi çalışmış bacılarım.
Cumartesi bizde dr gittik Boracık 2600 olmuş haftada 200 gr alıyor dedi dr bana biraz minik geliyor ya endişelenmeye başladım ne bulursamda yiyiyorum.Ama allaha şükür sağlığı cok iyiymiş nst ye girdik ama normal cıktı sancım filan yokmuş.Artık her cumartesi gideceğiz dr bizde sanırım bu cmrt çatı kontrolu yapıcak.
Görüncem burdayken cok gezdim galiba kolumu kaldırmaya halim yok valla yarında misafirim var kaşlarım orman gibi gidip onlarımı aldırsam bilmiyorum cabucak yoruluyorum artık.
Canım herşey tamam çanta okdir.Birtek kompostomu pişiricem birazdan mutfakta işim var ona başlayınca koyarım.Bide ağda için kız gelecek herşey hazır sabahta föne gidicem ay biz çokmu kokoşuz yoksa.Doktor görüp demesin ne kadar hevesliymişsin.
Canım saolasın dualarınıza ihtiyacımız var zaten.Oğluşunada maşallah.
merhaba kızlar!
geçmişi okumaktan yazmaya bitürlü vakit bulamadım. hepsinide okuyamadım zaten.
ama yarın 4 tane bebişimiz geliyormuş onu okuyunca heyecan yaptım walla. Allahım inşallah hemen ayağa kalkıp bebeğinizle ilgilenirsiniz.
sibelcim sen niye sezeryana karar verdin? orasını kaçırdım. ama hayırlısı demekki böyleymiş.
ne güzel yarın kuzucuklarınızı koklayabileceksiniz.
çalıkuşu sen çoktan koklamaya başlamışsın bile. Allah uzun ömürler versin canım.
ilgincim bende hala gün sayıyorum. yalnız değilsin canım. 29 nisanı bekliyorum. işyerindyim hala.
kızlar haftasonu ve pazartesi şehirdışındaydım. istanbulagittim geldim. çoook özlemişim. kendimi eminönine attım. kızıma bisürü şey aldım. hem ziyaret hem ticaret olsun dedim:))) kısmette eşyalarını istanbuldan almak varmış. o kadar çok gezdimki ayaklarım şişmiş. sadece eksiğimiz odası kaldı. onuda almıştık ama içimize pek sinmeyince vazgeçtik. 4-5 ay yanımızda kalacağı için onu sonrada hallederiz dedik.
azcık çalışayım vakit geçmiyor yoksa. ama sizleri takipteyim.
eksiklerimiz aynıymış goncacım. ben bi sitede buldum hepsini. akşama vereceğim siparişi.
afferin kız sanakaydirigubbakcemile hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun,bir kişi daha kazandırdık ağdacılar camiasınananiknanik
oyyy Allah analı babalı büyütsün inşallah!
bugün bende hiç dışarı çıkmadım:1no2: hava kötüydü. üşütürüm diye korktum. bende azcık ev işi yaptım fırsattan istifade.a.s gitmeme 1 hafta kaldı, ama yataktan hiiç çıkasım yok. halbuki yapmam gereken çok iş var gitmeden önce:çok üzgünüm:
canım kraftın elektrikli göğüs pompasını(78TL), fakirin hem kulaktan hem alından ateşölçerini(51TL), birde bebedorun güvenli uyku yastığını(20TL). ama uyku yastığında kararsızım. her bebek kusmaz, eğer kusarsa mı alsam doğduktan sonra bilemedimCADIARZU
burcuuuu!! bazı ateşölçerler de filtre gerekiyormuş yeni öğrendim! seninkinde de gerekiyor mu?? bide filtre mi alacaz bu meretlere???
ayy kızlar çok yoruldummya belim koptu valla fatura işlemekten..
İlgincim mesajını aldım saol canım okuycam muhakkak.a.s.
ne filtresi olduğunu anlamadım ama sanırım tek kullanımlık filtreleri var, her kullanımdan sonra atıyorsun.al canımm kusmasa bile surup falan verdiğinde yada emzirdikten sonra boğulmayı önlüyor o yastık geçen bir atndık 20 günlük bebeğine şurup verirken boğuyordu bir gün hastanede kaldı yavrucak suni solunum falan yapmışlar
ne filtresi canım bnede yeni duydum bende bekonun alından ölçerini aldım ama bir tane de koltuk altından istiyorum
biraz dinlen canım yavaş yavş yap
medela iyi bir marka ama çok pahalı yanlış hatırlamıyorsam.CADIARZUben bir bebek magazasinda alisveris yaparken bir haftalik bir bebek gormustum. annesi pompa almaya gelmisti. medela idi sanirim markasi iyi bir marka demisti, bilginiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?