2009 Mayıs Anneleri

canım ben bebek şekeri için " bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek, 20.05.2009" yazmayı düşünüyorum.

ayşecim benimde aynı yazılı bebek şekerinin üzerinde not olarak:)))) aynı gün doğurcaz kız seninlea.s.

valla kızlar öle olcak sanırım

madela sanırım 120 ytl civarı ama gerçekten iyi diyorlar ben de madela alıcam kuzenimin eşi çok memnun

ayşecim senin yanlışlığın var aramızda 1 hafta var senin 20-25 arası olması erekmiyormu normal doğumsa..

sibelcim bir sen bir ben kalmışız canım ben çıkıyorum.yarın allahım inşallah hayırlısıyla ağrısız sızısız yağızımızı kucağına alırsın.pozitif ol lütfen ben seni yarın arraım öptüm canım.iyi akşamlar dualarım seninle

bebek şekerine şu yazı nasıl sizce kızlar

hoşgeldin defne bebek adının yazıldığı beyaz sayfalara

Çok güzel canım.Ben herhangi bişey düşünmedim.

Kızlar komposto için kayısı ve incir koydum sadece sonra blendırla geçicemki asıl posasındaki faydalı olan kısmı kalmasın.Biberonude steril ettim.İşler bitti sayılır.:teytey:

İyi akşamlar hayatım benim için dua edin zaten 12:00 gibi belli olmuş olur ben size olup olmıycanı haber veririm öptüm canım.a.s.

Banucum benim en kolay menüm süzme mercimek, bezelye, fırında tavuk pilav.

ıstersen böyle bişeyler yap çok yorma kendini tatlım.

banucum mercimek çorbası fırında patatesli köfte pilav salata bide karışık yoğurtlu kızartma yaparsaan süper olur.yanınada bir sebze yemeği yap tamamdır.öptüm kılzar hepinizi kaçıyom ben..

sağol bitanem oh ne güzel herşey tamam

iyi akşamlar tülaycım

kızlar napıyorsunuz ben 6 da çıksam 6,30 ta evdeyim yarına yemekli misafirim var kızlar ne yapsam sizce

oy canım ya seninde çok misafirin oluyor gerçi iyidir misafir evine bereket getirir derler

İyi akşamlar hayatım benim için dua edin zaten 12:00 gibi belli olmuş olur ben size olup olmıycanı haber veririm öptüm canım.a.s.

dualarımız seninle sibelcim doğuma nasıl girersen öle çıkarmışsın gülerek yağızın hayaliyle gir canım inş gülerek çıkacaksın haberlerini bekliyoruz olmazsada hayırlısı olsun kısmet başka bir güneymiş allah bilir

banucum mercimek çorbası fırında patatesli köfte pilav salata bide karışık yoğurtlu kızartma yaparsaan süper olur.yanınada bir sebze yemeği yap tamamdır.öptüm kılzar hepinizi kaçıyom ben..

Banucum benim en kolay menüm süzme mercimek, bezelye, fırında tavuk pilav.

İstersen böyle bişeyler yap çok yorma kendini tatlım.

ooo kızlar menüler süper biz bu akşam kahvaltı takılcaz eşim bazne öle istiyor benimd e işime geliyor

bende işlerim vardı onları hallettim geldim kocişi bekliyorum hihoyyyt

kızlar napıyorsunuz ben 6 da çıksam 6,30 ta evdeyim yarına yemekli misafirim var kızlar ne yapsam sizce

iyi akşamlar canım

kaşlarımı aldırdım pazara uğradım geldim kızlar yemeğimide ocağa koydum yorulmuşum ya şişko olmak boyle birşey heralde bebek şekerlerimizde olmuş yarın gidip alıcaz bakalım

canım nasılsın evet sen ben tülay mimaresra kaldık çalışan tatlım ohhh ne güzel gezmişsin eksiklerinide almışsın güle güle kullan inşallahhhhkaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım. bugün biraz yorgunum. sadece eve gidip uyumak istiyorum. eşim her akşam istersen bekleme 37 haftayı diyor ama ben kızımla ilerde daha fazla vakit geçirebileceğimi düşündükçe sabrediyorum. inşallah bizim içinde çabuk geçecek bu zamanlar.

Anladım canım. inşallah sorunsuz geçer. bu hafta içinde bekliyoruz kuzularınızın fotoğraflarını.

saol canım. koca göbekle pek bi zor oluyormuş yokuşta in-çık yoruldum walla.

ne haziranı anacağım senin son tarih kaç
yaa benim tarih 20 mayıs. ama 10 günü daha beklerse oğluş 1 haziran ediyor işte:))
ayşecim senin yanlışlığın var aramızda 1 hafta var senin 20-25 arası olması erekmiyormu normal doğumsa..
canım 20 mayıs tarihim,doğru. ama bana oğluşum son güne kadar bekleyecekmiş gibi geliyor da ondan diyorum.
kaşlarımı aldırdım pazara uğradım geldim kızlar yemeğimide ocağa koydum yorulmuşum ya şişko olmak boyle birşey heralde bebek şekerlerimizde olmuş yarın gidip alıcaz bakalım

resimlerini koy hemen! bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…