canım ben bebek şekeri için " bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek, 20.05.2009" yazmayı düşünüyorum.
canım ben bebek şekeri için " bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek, 20.05.2009" yazmayı düşünüyorum.
ayşecim benimde aynı yazılı bebek şekerinin üzerinde not olarak:)))) aynı gün doğurcaz kız seninlea.s.
banu senin eğer normal doğum olsa haziran annesi mi olacaktın? 32+6 olduğuna göreCADIARZU
bebek şekerine şu yazı nasıl sizce kızlar
hoşgeldin defne bebek adının yazıldığı beyaz sayfalara
sibelcim bir sen bir ben kalmışız canım ben çıkıyorum.yarın allahım inşallah hayırlısıyla ağrısız sızısız yağızımızı kucağına alırsın.pozitif ol lütfen ben seni yarın arraım öptüm canım.iyi akşamlar dualarım seninle
Çok güzel canım.Ben herhangi bişey düşünmedim.
Kızlar komposto için kayısı ve incir koydum sadece sonra blendırla geçicemki asıl posasındaki faydalı olan kısmı kalmasın.Biberonude steril ettim.İşler bitti sayılır.:teytey:
sibelcim bir sen bir ben kalmışız canım ben çıkıyorum.yarın allahım inşallah hayırlısıyla ağrısız sızısız yağızımızı kucağına alırsın.pozitif ol lütfen ben seni yarın arraım öptüm canım.iyi akşamlar dualarım seninle
kızlar napıyorsunuz ben 6 da çıksam 6,30 ta evdeyim yarına yemekli misafirim var kızlar ne yapsam sizce
İyi akşamlar hayatım benim için dua edin zaten 12:00 gibi belli olmuş olur ben size olup olmıycanı haber veririm öptüm canım.a.s.
banucum mercimek çorbası fırında patatesli köfte pilav salata bide karışık yoğurtlu kızartma yaparsaan süper olur.yanınada bir sebze yemeği yap tamamdır.öptüm kılzar hepinizi kaçıyom ben..
Banucum benim en kolay menüm süzme mercimek, bezelye, fırında tavuk pilav.
İstersen böyle bişeyler yap çok yorma kendini tatlım.
ya ne zaman gelmiş nereye yazmış arkadaş ben görmedim alalh analı babalı büyütsün ya her açtığımda neti yeni bir haber valla
tülaycım kuzular gelse bile sorun yok inş canım artık ama senin kuzuya söle oralarda gelmesin sıksın dişini 1 hafta daha annesi
oh rahatlamışsın canım gözün aydın misafirinde gitmiş
oğluşunada maşallah benim kızda öle haftada 250 gram alıyormuş normal yani takma kafana sağlıklı olsunlar gerisi boş
ne güzel sancında çıkmamış benim her girdiğimde çıkıyor ama benim kızda tık yok yolu bulamadı kuzum daha ama 38 olalım hemşire geçen öle dedi kızlar bir 38 i görsün dedi anne karnında daha çok kalan bebek daha sağlıklı olur dedi
hayırlısı hakkımız
sağol canım önemli olan sağlıklı olmaları ve zamanında gelmeleri ama annelik duygularımız başladı heralde sanki iyi besliyememişim gibi geldi kuzumu dr normal dedi
dualarımız seninle canım kompostaya şeker atmasan daha iyimiş sibeelcim daha yararlıymış sütüne kendi şekeri ile olsun diyorlar
hoşgeldin ooo gezmeler gezilmiş alışveriş yapılmış hayırlı olsun canım güle güle giysin kuzuun
neler alıcaksın ayşe markaları ne banada göster kıs
kızlar napıyorsunuz ben 6 da çıksam 6,30 ta evdeyim yarına yemekli misafirim var kızlar ne yapsam sizce
banucum mercimek çorbası fırında patatesli köfte pilav salata bide karışık yoğurtlu kızartma yaparsaan süper olur.yanınada bir sebze yemeği yap tamamdır.öptüm kılzar hepinizi kaçıyom ben..
canım nasılsın evet sen ben tülay mimaresra kaldık çalışan tatlım ohhh ne güzel gezmişsin eksiklerinide almışsın güle güle kullan inşallahhhhkaydirigubbakcemile5
Yok canım ben genelde oje kullanmıyorum zaten
Ay ne güzel ne gelirse gelsin başkalarından bebişinize hediye gelmesi çok sevindiriyo valla.
Canım çantama makyaj çantamı koydum sengözlerimebaksanab
Benim zaruri olacak hayatım alerjim var çok arttı ve kandaki değerlerin yükselmesinden dolayı alıcaklar.Zaten 38 olduk artık.Beklemeyede gerek yoktu.
ya ne zaman gelmiş nereye yazmış arkadaş ben görmedim alalh analı babalı büyütsün ya her açtığımda neti yeni bir haber valla
tülaycım kuzular gelse bile sorun yok inş canım artık ama senin kuzuya söle oralarda gelmesin sıksın dişini 1 hafta daha annesi
oh rahatlamışsın canım gözün aydın misafirinde gitmiş
oğluşunada maşallah benim kızda öle haftada 250 gram alıyormuş normal yani takma kafana sağlıklı olsunlar gerisi boş
ne güzel sancında çıkmamış benim her girdiğimde çıkıyor ama benim kızda tık yok yolu bulamadı kuzum daha ama 38 olalım hemşire geçen öle dedi kızlar bir 38 i görsün dedi anne karnında daha çok kalan bebek daha sağlıklı olur dedi
hayırlısı hakkımızda
dualarımız seninle canım kompostaya şeker atmasan daha iyimiş sibeelcim daha yararlıymış sütüne kendi şekeri ile olsun diyorlar
hoşgeldin ooo gezmeler gezilmiş alışveriş yapılmış hayırlı olsun canım güle güle giysin kuzuun
neler alıcaksın ayşe markaları ne banada göster kıs
yaa benim tarih 20 mayıs. ama 10 günü daha beklerse oğluş 1 haziran ediyor işte:))ne haziranı anacağım senin son tarih kaç
canım 20 mayıs tarihim,doğru. ama bana oğluşum son güne kadar bekleyecekmiş gibi geliyor da ondan diyorum.ayşecim senin yanlışlığın var aramızda 1 hafta var senin 20-25 arası olması erekmiyormu normal doğumsa..
kaşlarımı aldırdım pazara uğradım geldim kızlar yemeğimide ocağa koydum yorulmuşum ya şişko olmak boyle birşey heralde bebek şekerlerimizde olmuş yarın gidip alıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?