ayy gene baya uzak kaldım kızlar sızden yaaa:1no2::1no2:
1 haftadır ınternet bozuk ...sonunda gelıp yapabıldıler yani..catladım sıkıntıdan ewde...
ayyy dogum yapan yok demi daha...gecmişi oku oku yetısemem dıye once bı yazayım dedim...SıBEL yagız oglan gelıomu yoksa yarınnndelikafadulden
seherım civciv noldular?10 gun deıydı dr en son demi...
bız aynıyız kızlar oglusla..yarın kontrol var.sezeryan normal bakcak dr umuz...dogumumuz bellı olcak bakalım...a.s.
Canım büyük ihtimal yarın olmazsa perşembe sabahtan geliyo yağızım.:teytey:
Teşekkürler cnm beğendiğine sevindim, ya şundan dedim ben 34. haftadayım, cts günü dr 2200 dedi,ve önden gidiyor dedi,o zaman senin o haftada normal cnm hatta önde bile, bende şaşırdım sen öyle yazınca,seninde yaklaşık 3.5 ila 4 kg arasında olucak ortalama çok iyi benceay üzüldüm burcucum ya iyimi ki o zaman küçücük kalmasın oğluşum anasının maşallahı var cunku seninde süslerin süper olmuş ya ne hamaratsın maşallah
:roflol::roflol: öyle valla :roflol::roflol:incihanım benim görümce yıllanmış şarap oldu nerdeyse tadı bozuk ama olsun ne yapalım artık
Teşekkürler cnm, kız ağdayı ben yaptırmadım civciv yaptırdıa.s.kızlar merhaba yazılanları daha okumayı yeni bitirdim,
Burcucum ellerine sağlık gerçekten çok kabiliyetlisin çok güzel olmuş..
Yeni anne ağdan hayırlı olsun bende senin gibiydim ama gerçekten büyük rahatlıkmış yaptırınca anladım.
Yarın doğuma giden bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar umarım herşey yolunda gider hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız,iyi haberlerinizi beklicez..
Arkadaşlar hastaneye giderken neden emzik biberon vs alıyosunuzki,gerek varmı,onlar çocuk emmezse gerekli olmuyormu,anlayamadım?
eksiklerimiz aynıymış goncacım. ben bi sitede buldum hepsini. akşama vereceğim siparişi.
afferin kız sanakaydirigubbakcemile hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun,bir kişi daha kazandırdık ağdacılar camiasınananiknanik
oyyy Allah analı babalı büyütsün inşallah!
bugün bende hiç dışarı çıkmadım:1no2: hava kötüydü. üşütürüm diye korktum. bende azcık ev işi yaptım fırsattan istifade.a.s gitmeme 1 hafta kaldı, ama yataktan hiiç çıkasım yok. halbuki yapmam gereken çok iş var gitmeden önce:çok üzgünüm:
canım kraftın elektrikli göğüs pompasını(78TL), fakirin hem kulaktan hem alından ateşölçerini(51TL), birde bebedorun güvenli uyku yastığını(20TL). ama uyku yastığında kararsızım. her bebek kusmaz, eğer kusarsa mı alsam doğduktan sonra bilemedimCADIARZU
Cnm hayırlı olsun aldıkların, uyku yastığını al bence ,fakir ateş ölçer kulak filtreli değil cnm, ztn sadece bebeğin ölçeris bi problem çıkmaz hijyen konusunda bence :uhm:burcuuuu!! bazı ateşölçerler de filtre gerekiyormuş yeni öğrendim! seninkinde de gerekiyor mu?? bide filtre mi alacaz bu meretlere???
Cnm bizim pınarın güncellediği i forumumuz varya bebişlerin boyları kiloları fln oraya yazmış oran kopyaladım benya ne zaman gelmiş nereye yazmış arkadaş ben görmedim alalh analı babalı büyütsün ya her açtığımda neti yeni bir haber valla
tülaycım kuzular gelse bile sorun yok inş canım artık ama senin kuzuya söle oralarda gelmesin sıksın dişini 1 hafta daha annesi
oh rahatlamışsın canım gözün aydın misafirinde gitmiş
oğluşunada maşallah benim kızda öle haftada 250 gram alıyormuş normal yani takma kafana sağlıklı olsunlar gerisi boş
ne güzel sancında çıkmamış benim her girdiğimde çıkıyor ama benim kızda tık yok yolu bulamadı kuzum daha ama 38 olalım hemşire geçen öle dedi kızlar bir 38 i görsün dedi anne karnında daha çok kalan bebek daha sağlıklı olur dedi
hayırlısı hakkımızda
dualarımız seninle canım kompostaya şeker atmasan daha iyimiş sibeelcim daha yararlıymış sütüne kendi şekeri ile olsun diyorlar
hoşgeldin ooo gezmeler gezilmiş alışveriş yapılmış hayırlı olsun canım güle güle giysin kuzuun
neler alıcaksın ayşe markaları ne banada göster kıs
bebek şekerine şu yazı nasıl sizce kızlar
hoşgeldin defne bebek adının yazıldığı beyaz sayfalara
Kızlar, çok güzel olmuş bence:CüvCüv:canım ben bebek şekeri için " bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek, 20.05.2009" yazmayı düşünüyorum.
Kızım şöyle deme yavs, ben senden gerideyim moralim bozuluyoo:mymeka::mymeka:senin kesin ama bence ben haziran annesi olucamkaydirigubbakcemile3
kaşlarımı aldırdım pazara uğradım geldim kızlar yemeğimide ocağa koydum yorulmuşum ya şişko olmak boyle birşey heralde bebek şekerlerimizde olmuş yarın gidip alıcaz bakalım
kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftda oluyor bide nasıl bakıyor çok acıyor mu?
Cnm ben çatı muayenesi olmadım ama 23. haftada su geliyomu diye muayeneye aldı doktor,saydam bi aletle bakmıştı korkutmak gibi olmasın benim canım yanmıştı baya, ama kişiden kişiye göre değişir bence inş çatı muayenemiz kolay olurkızlar çatı muayenesi kaçıncı haftda oluyor bide nasıl bakıyor çok acıyor mu?
Canım çok teşekkürler,eminim sen daha güzelini yaparsınIyi Aksamlar kizlar...Ara ara okudum ama bitiremedim bir türlü, bir sürü yazismissiniz:)
Burcu'cugum, baliklarin cok güzel olmus, keske benimde el becerilerim olsa dedim görünce...
Tuba'cigim, anneannene ve tabi sana gecmis olsun, umarim ciddi bir sorun yasamaz...
Semra'cigim, cati muayenesi olmadim ama asagi yukari nasil oldugunu her kontrolümde yasadigim deneyimlerden ötürü biliyorum. Kendini gevsek birakirsan, aci duyacagini sanmiyorum. Kacinci haftada olacagida doktordan doktora degisiyor, ben henüz olmadim, sanirim haftaya yapar doktorum...
[k] {n} [k];6303264 .!.:cnm banada sibel anlattı elinle alttan bi muayene çok kasma kendini dedi
kısa sürüyomuş zaten bende haftaya olacagım bilemiyorum..
Cnm ben çatı muayenesi olmadım ama 23. haftada su geliyomu diye muayeneye aldı doktor,saydam bi aletle bakmıştı korkutmak gibi olmasın benim canım yanmıştı baya, ama kişiden kişiye göre değişir bence inş çatı muayenemiz kolay olur
Canım çok teşekkürler,eminim sen daha güzelini yaparsın
a.s.
Iyi Aksamlar kizlar...Ara ara okudum ama bitiremedim bir türlü, bir sürü yazismissiniz:)
Burcu'cugum, baliklarin cok güzel olmus, keske benimde el becerilerim olsa dedim görünce...
Tuba'cigim, anneannene ve tabi sana gecmis olsun, umarim ciddi bir sorun yasamaz...
Semra'cigim, cati muayenesi olmadim ama asagi yukari nasil oldugunu her kontrolümde yasadigim deneyimlerden ötürü biliyorum. Kendini gevsek birakirsan, aci duyacagini sanmiyorum. Kacinci haftada olacagida doktordan doktora degisiyor, ben henüz olmadim, sanirim haftaya yapar doktorum...
Canım çok teşekkürler,eminim sen daha güzelini yaparsına.s.
iyi akşamlar arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım ama fazla oturamadığım için pek yazamıyorum.
Yarın doğuma gidecekler var sanırım allah kolaylıklar versin inşallah.Sağlıkla bebişleri kucaklarına alsınlar.
Bide arkadaşlar bu çatı muayenesi sezeryan olcağı belli birine de illaki yapılıyo mu?Bilgisi olan var mı acaba...
Bu muayeneyi olmamak icin, sezeryan olmayi tercih edenleri biliyorum. Sanirim, sezeryan olmak isteyenlere istisnai durumlar haric yapmiyorlar...
Bilmem canim, hic denemedim. Ama pek becerikli sayilmam. Elime tig ve sis almadim hayatimda. Ilmek atmayi bile zor becerebilen biriyim:)
Semra, ben kendimi ilk etapta cok kasiyordum muayeneler esnasinda. Son gittigimde, kendimi iyice gevsek birakmaya kosulladim, hic aci hissetmedim...
oooo herkes buralarda, ne kalabaligiz...
dogumlar yaklastikca buralar kalabaliklasti galiba...
suslenin kizlar, hem moral de olur, dogumdan sonra surmek icin ruj filan da koyun cantaniza...
ben eltimden hatirliyorum, o surmustu. insan biraz yorgun hissediyor saniyorum dogum sonrasi, e dogal olarak. o zaman moral oluyor. ben bi ruj aticam cantaya bakalim canim isterse surerim.
hatta ben biyerde okumustum "pedikur yaptirin dogumhanedeki en guzel ayaklar sizinkiler olsun" yaziyordu.
kızlar merhaba yazılanları daha okumayı yeni bitirdim,
Burcucum ellerine sağlık gerçekten çok kabiliyetlisin çok güzel olmuş..
Yeni anne ağdan hayırlı olsun bende senin gibiydim ama gerçekten büyük rahatlıkmış yaptırınca anladım.
Yarın doğuma giden bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar umarım herşey yolunda gider hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız,iyi haberlerinizi beklicez..
Arkadaşlar hastaneye giderken neden emzik biberon vs alıyosunuzki,gerek varmı,onlar çocuk emmezse gerekli olmuyormu,anlayamadım?
yarın doğum yapacakları allah bebişlerini sağ salim kucağına almak nasip etsin.yapmış olanlarında yaşı uzun analı babalı büyüsün
eksiklerimiz aynıymış goncacım. ben bi sitede buldum hepsini. akşama vereceğim siparişi.
afferin kız sanakaydirigubbakcemile hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun,bir kişi daha kazandırdık ağdacılar camiasınananiknanik
oyyy Allah analı babalı büyütsün inşallah!
bugün bende hiç dışarı çıkmadım:1no2: hava kötüydü. üşütürüm diye korktum. bende azcık ev işi yaptım fırsattan istifade.a.s gitmeme 1 hafta kaldı, ama yataktan hiiç çıkasım yok. halbuki yapmam gereken çok iş var gitmeden önce:çok üzgünüm:
ayy kızlar çok yoruldummya belim koptu valla fatura işlemekten..
al canımm kusmasa bile surup falan verdiğinde yada emzirdikten sonra boğulmayı önlüyor o yastık geçen bir atndık 20 günlük bebeğine şurup verirken boğuyordu bir gün hastanede kaldı yavrucak suni solunum falan yapmışlar
ne filtresi canım bnede yeni duydum bende bekonun alından ölçerini aldım ama bir tane de koltuk altından istiyorum
biraz dinlen canım yavaş yavş yap
Çok güzel canım.Ben herhangi bişey düşünmedim.
Kızlar komposto için kayısı ve incir koydum sadece sonra blendırla geçicemki asıl posasındaki faydalı olan kısmı kalmasın.Biberonude steril ettim.İşler bitti sayılır.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?