2009 Mayıs Anneleri

ayy gene baya uzak kaldım kızlar sızden yaaa:1no2::1no2:
1 haftadır ınternet bozuk ...sonunda gelıp yapabıldıler yani..catladım sıkıntıdan ewde...
ayyy dogum yapan yok demi daha...gecmişi oku oku yetısemem dıye once bı yazayım dedim...SİBEL yagız oglan gelıomu yoksa yarınnndelikafadulden
seherım civciv noldular?10 gun deıydı dr en son demi...
bız aynıyız kızlar oglusla..yarın kontrol var.sezeryan normal bakcak dr umuz...dogumumuz bellı olcak bakalım...a.s.

Canım büyük ihtimal yarın olmazsa perşembe sabahtan geliyo yağızım.:teytey:

Canım büyük ihtimal yarın olmazsa perşembe sabahtan geliyo yağızım.:teytey:

ayyy ne guselll sibel ya hadı hayırlısı canımdelikafadulden
ayy oglusumun adasın gelıo once....:ecrin_bebek:benıde hetcan bastı falla canım ya...cok sevındım saglıcakla alırsın kucaına ınşallah....erken deılmıydı canım ya daha...saglıklı olsunlarda...gerısı bos...cok sevındım canım benım ...hihoyyythihoyyyt

iyi akşamlar aman yav yrn bebekler gelio hayırlısıyla valla beni avayip heyecen bastı sölim kimbilir sizler nasılsınız? bacılarım allah yardımcınız olsun saglıklı sıhhatli bi dogum yaparsınız..ama ben dogurdum yazıp kaçmayın hemen detey istiyorum ben özellikle epidural olacaklar kolaylıgı nedir zorlugu nedir kısacası tecrübeler lütfen bekliyoruz.. biliyorum insan bebegini bırakıp nasıl girsin ama 5dkka ayırın lütfeeeenn... dualar sizinle hayırlı haberler beklioz merakta komayın bizi..

gelelim bana
pzaar gününden beri annmde kalıyrum eşim bi kaç gün geç gelio erken gidio..
pazar yatak odamı toparladık beşik için yer planlaması yaptık dolap bile sıgıyoo..
pazartesi kızımn beşik ve dolabını siparişini verdik amanda aman nasıl içime sindi anlatamam bekledigime degdi valla çok şirin olacak adam dedigimiz gibi yaparsa
25gibi teslim edecek,önümüzdeki haftada badana temizlik vs başlıo..
ablam 23 nisanda gelicek temizliigi beraber yapıcaz inş. bidahaki pazara kadar dogurmam..
sonra tekrardan eminönüne gittik son eksikleride tamaladık kızlar bi tavşanlı tulum aldımki akıllara zarar yedim onu yedim..
bugünde bebek bezi hastane çantası için gerekli bikaç bişede aldık..
kızımın eşyalarınıda yıkadık ütümnüzüde yapıcaz bu akşam herşeyimiz tamam olacak hayırlısıyla.. çok rahatladım çoookkkk:hooray::hooray::hooray:
hepinizi öpüyorruuumma.s.

Iyi Aksamlar kizlar...Ara ara okudum ama bitiremedim bir türlü, bir sürü yazismissiniz:)

Burcu'cugum, baliklarin cok güzel olmus, keske benimde el becerilerim olsa dedim görünce...

Tuba'cigim, anneannene ve tabi sana gecmis olsun, umarim ciddi bir sorun yasamaz...

Semra'cigim, cati muayenesi olmadim ama asagi yukari nasil oldugunu her kontrolümde yasadigim deneyimlerden ötürü biliyorum. Kendini gevsek birakirsan, aci duyacagini sanmiyorum. Kacinci haftada olacagida doktordan doktora degisiyor, ben henüz olmadim, sanirim haftaya yapar doktorum...

ay üzüldüm burcucum ya iyimi ki o zaman küçücük kalmasın oğluşum anasının maşallahı var cunku seninde süslerin süper olmuş ya ne hamaratsın maşallah
Teşekkürler cnm beğendiğine sevindim, ya şundan dedim ben 34. haftadayım, cts günü dr 2200 dedi,ve önden gidiyor dedi,o zaman senin o haftada normal cnm hatta önde bile, bende şaşırdım sen öyle yazınca,seninde yaklaşık 3.5 ila 4 kg arasında olucak ortalama çok iyi bence
incihanım benim görümce yıllanmış şarap oldu nerdeyse tadı bozuk ama olsun ne yapalım artık
:roflol::roflol: öyle valla :roflol::roflol:
Teşekkürler cnm, kız ağdayı ben yaptırmadım civciv yaptırdıa.s.

burcuuuu!! bazı ateşölçerler de filtre gerekiyormuş yeni öğrendim! seninkinde de gerekiyor mu?? bide filtre mi alacaz bu meretlere???
Cnm hayırlı olsun aldıkların, uyku yastığını al bence ,fakir ateş ölçer kulak filtreli değil cnm, ztn sadece bebeğin ölçeris bi problem çıkmaz hijyen konusunda bence :uhm:
Cnm bizim pınarın güncellediği i forumumuz varya bebişlerin boyları kiloları fln oraya yazmış oran kopyaladım ben

bebek şekerine şu yazı nasıl sizce kızlar

hoşgeldin defne bebek adının yazıldığı beyaz sayfalara

canım ben bebek şekeri için " bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, hoşgeldin melih kaan bebek, 20.05.2009" yazmayı düşünüyorum.
Kızlar, çok güzel olmuş bence:CüvCüv:
senin kesin ama bence ben haziran annesi olucamkaydirigubbakcemile3
Kızım şöyle deme yavs, ben senden gerideyim moralim bozuluyoo:mymeka::mymeka:
kaşlarımı aldırdım pazara uğradım geldim kızlar yemeğimide ocağa koydum yorulmuşum ya şişko olmak boyle birşey heralde bebek şekerlerimizde olmuş yarın gidip alıcaz bakalım

Hadi hayırlı olsun cnm, resimde isteriiizyerimseniben

kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftda oluyor bide nasıl bakıyor çok acıyor mu?
Cnm ben çatı muayenesi olmadım ama 23. haftada su geliyomu diye muayeneye aldı doktor,saydam bi aletle bakmıştı korkutmak gibi olmasın benim canım yanmıştı baya, ama kişiden kişiye göre değişir bence inş çatı muayenemiz kolay olur
Canım çok teşekkürler,eminim sen daha güzelini yaparsın
a.s.

[k] {n} [k];6303264 .!.:
cnm banada sibel anlattı elinle alttan bi muayene çok kasma kendini dedi
kısa sürüyomuş zaten bende haftaya olacagım bilemiyorum..

sağolnun kızlara.s. demekki en önemli nokta rahat olmak ay hiçde olamam kendimi kasarım ama elimden geleni yapıcam haftaya dr.gidicem ozaman 35 oluyor bi ihtimal belki alır:uhm:

iyi akşamlar arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım ama fazla oturamadığım için pek yazamıyorum.
Yarın doğuma gidecekler var sanırım allah kolaylıklar versin inşallah.Sağlıkla bebişleri kucaklarına alsınlar.
Bide arkadaşlar bu çatı muayenesi sezeryan olcağı belli birine de illaki yapılıyo mu?Bilgisi olan var mı acaba...

Canım çok teşekkürler,eminim sen daha güzelini yaparsına.s.

Bilmem canim, hic denemedim. Ama pek becerikli sayilmam. Elime tig ve sis almadim hayatimda. Ilmek atmayi bile zor becerebilen biriyim:)

Semra, ben kendimi ilk etapta cok kasiyordum muayeneler esnasinda. Son gittigimde, kendimi iyice gevsek birakmaya kosulladim, hic aci hissetmedim...

Bu muayeneyi olmamak icin, sezeryan olmayi tercih edenleri biliyorum. Sanirim, sezeryan olmak isteyenlere istisnai durumlar haric yapmiyorlar...

kızlar mevlüt şekerimiz sip. verdik bu cuma günü alacağız gerçi diğer tarafa ekledim ,ama ortasındaki biblo böle değil

[/URL][/IMG]

Bu muayeneyi olmamak icin, sezeryan olmayi tercih edenleri biliyorum. Sanirim, sezeryan olmak isteyenlere istisnai durumlar haric yapmiyorlar...

Teşekkür ederim.Ben muhtemelen sezeryan olcam, bu muayeneye de acıyo falan denince baya tırstım yani.Ama tabi illaki gereken bişeyse napalım katlanıcaz artık bebişler için..

canımdr erkek birde artık dr gide gele kanka gibi oldukkaydirigubbakcemile3 ayy çok utanıcam :asigim: gerçi hoş doğumuda o yapıcak ama o koltuğa oturmak faln ayy içimbir garip oldu neyse öle yada böle mecbur olucaz

Kızlar 34+2 haftadayım.Bu aralar acaip bağırsak problemleri yaşamaya başladım.
Afedersiniz ama bi kabızlık,bi cırcır,ve gaz oluyo sizlerde de oluyomu normal mi sizce...
Bunlar umarım bebişi etkilemez.

Ayni sorun bende de var Papatya. Cok rahatsiz edici gercekten. Bugün kuru kayisi yedim sanirim iyi geldi, bagirsaklarimda bir problem yok su anda. Papatya cayi iciyorum, o da iyi geliyor...

delikafaduldendelikafaduldensade ruj olsa iyi bacım ben tuvalet aynamın önündeki bütün makyaj malzemelerini topladım çantaya koydumm delikafaduldendelikafadulden

saol tatlım Allah razı olsun

yarın doğum yapacakları allah bebişlerini sağ salim kucağına almak nasip etsin.yapmış olanlarında yaşı uzun analı babalı büyüsün

teşşekürler bitanemmm ŞenizŞeniz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayy kızlar çok yoruldummya belim koptu valla fatura işlemekten..

kıyamam yaa Allah yardımcın olsunn canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben çokk korkuyomm ya kusma olayındannn :çok üzgünüm:

canım sen niye kompostoyla falan uğraşıyon ki hastanede doğumdan sonra veriyolar zaten mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…