2009 Mayıs Anneleri

cnm ben sezeryan olucam ama dr um hamileliğin en başından beri alttan muayene etmedi

kızlar mevlüt şekerimiz sip. verdik bu cuma günü alacağız gerçi diğer tarafa ekledim ,ama ortasındaki biblo böle değil

[/URL][/IMG]

tatlım çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyarın doğuruyozzz Allahın izniyleeeeeeeeeee :sm_cool::sm_cool:

ayy canım sen hiç merak etme kendimi iyi hisseder hissetmez hemen burdayımm çatlarım olayları anlatmasam delikafaduldendelikafadulden

kaşlarımı aldırdım pazara uğradım geldim kızlar yemeğimide ocağa koydum yorulmuşum ya şişko olmak boyle birşey heralde bebek şekerlerimizde olmuş yarın gidip alıcaz bakalım

güle güle dağıtın canım bizede göster

kız beklemez o kadar gelir kuzun

hadi hayırlı olsun canım sende tamamladın eksikleri bir kuzular kaldı valla

kızlar mevlüt şekerimiz sip. verdik bu cuma günü alacağız gerçi diğer tarafa ekledim ,ama ortasındaki biblo böle değil

[/URL][/IMG]

çok güzel semracım güle güle dağıtın şekerleriniz

kıs korkma onları izlemekten uyuyamayız kaydirigubbakcemile2

Civciv, yarin sizlerden haber beklerken heyecandan doguran birkac kisi daha cikarsa, 15 Nisan tarihi bir gün olur heralde:) Umarim bu neseni yitirmezsin canim, güle oynaya git böyle dogumada...

Yazarız canım inşallah benim daha genelmi olcak epiduralmi belli değil.Cicilerinizde hayırlı olsun hdi sende bitirmişsin hazırlıkları.

Canım saol darısı başınıza inşallah ben sadece normal doğum yapacak olanlara yapılıyor biliyorum.

[/URL][/IMG]

Çok güzel canım hihoyyyt

banada öyle geliyorr cnm :1no2::1no2:
Civciv, yarin sizlerden haber beklerken heyecandan doguran birkac kisi daha cikarsa, 15 Nisan tarihi bir gün olur heralde:) Umarim bu neseni yitirmezsin canim, güle oynaya git böyle dogumada...

delikafaduldendelikafaduldenaman kızlar bir güne 3 doğum yeter siz sakinn olunnn bacımm delikafaduldendelikafadulden

ay canım böle neşeli giderimde babamı görünce kesin ağlarım dünden beri babamla telefonda her konuştuğumda ağlıyorumm en çok babama dayanamıyorum ben yaa senağlamasenağlamasenağlama

sağolun kızlarhihoyyyt

sibikocum sehercim civcivim yarın malum işte olcağım için giremeyebilirm şimdiden hayırlı doğumlar kızlar sizlerden iyi haberler bekleyceğizhihoyyyt valla aklım sizde olucak fotoğraf mainalarını kamerayı falan unutmayın sakın kızlar ben kaçıyorum dualarımız sizinle:1hug:

Saol canım bizim için dua edin yarın.Sorunsuz girip çıkalım inşallah.

kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftda oluyor bide nasıl bakıyor çok acıyor mu?

dr göre değişiyor herlade canım 36.haftadan sonra bakabilir benim cmrt bakıcak anlatırım size.

hadi gözün aydın canım rahatlarsın tabi zamanımız azaldı artık hayırlısıyla bitirirsiniz

burcucum benim takvim yanlış ama muhtemel tarihim 13 mayıs ben hafta hesabı tutamıyorum canım senin m.d.t kaç

[/URL][/IMG]

cok güzel canım gülegüle dağıtın inşallah

sibiko,civciv ve seherim sizlere tekrar hayırlı doğumlar diliyorum cok heyecanlıyım ya sanki ben doğurucam bizleri habersiz bırakmayın sakın canlarım inşallah sağlıkla alıcaksınız bebişlerinizi kucaklarınıza.

Dualarımız sizler için arkadaşlar
:Saruboceq:

hülyacım doğum öykünü hemen yaz canım o heyecanla sonra unutuluyormuş ya çok heyecanlı valla sizin kadar heyecanlıyız

Saol canım bizim için dua edin yarın.Sorunsuz girip çıkalım inşallah.

dualarımız sizinle sibelcim inş sorunsuz çıkacaksınız herşeyin tamam mı canım

aha bir doğuracak daha gelmiş sehercim sen nasılsın heyecan nasıl bizde siizn kadar heyecanlıyız kaydirigubbakcemile

aha bir doğuracak daha gelmiş sehercim sen nasılsın heyecan nasıl bizde siizn kadar heyecanlıyız kaydirigubbakcemile

heyecan var canım olmazmı hıc arkadaşlar vadrı bızde kaynanamlar falan sımdı herkes gıttı eşim annem ve ben kaldık esyalarımızı falan topladık son olarak banyo yapıcam bır kac ufak tefek işim var onlarıda halledınce bıtıcek ınsallah
bu akşam sanırım hıc uyuyamıycam uykum yok bırşeylerle ugrasarak kendımı oyalıyorum
ıyı dıleklerınız ıcın hepınız sagolun bu arada bızım dıger dogurcaklar nerde yav uyudularmı yoksa

valla sehercim onlar uyudu herhalde baksana kimsecikler yok daha doğrusu yatakta dönüp duruyorlardır

ılık duş iyi olur canım herşey hazır annen ve eşin yanında daha ne olsun

sibikom seherim civcivim birkaç gündür giremedim kızlar...hayırlı doğumlar diliyorum kızlar size..çook heyecenlandım valla bende..

yarın doğum yapacak olanların Allah yardımcıları olsun inşallah ağrısız bir şekilde kurtulur da bebişlerinizi hemen kucaklarınıza alırsınız çok heyecanlı bir durum olsa gerek Allah yardımcınız olsun düşünün bi bu gece karnınızda uyuyorlar ama yarın gece bebişlerinizle beraber yan yana koklaşa koklaşa uyuyabileceksiniz sizi şimdiden tebrik ederima.s.

Yarın doğum yapacak arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar sağlıcakla alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza

ayy canım çok saol allah razı olsun ben onları koydum bacım çantama saol hatırlattın için ......

bizde sizler için dua edicez tatlımmm ilk fırsatta haber etmeye çalışıcam cnm

canım kendimi iyi hisseder hissetmez hemen yazıcam sırnaşık şey

hadi lennn uyumak öyle kolaydı sanki sabahtan beri arazisin şimdi gelmiş artistlik yapıyonn hee:mymeka::mymeka:

sibikom seherim civcivim birkaç gündür giremedim kızlar...hayırlı doğumlar diliyorum kızlar size..çook heyecenlandım valla bende..

saol cnm bide bize sor o heyecanım :1no2::1no2:

a.s.a.s.darısı bekleyen herkeze inş cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…