iyi akşamlar arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım ama fazla oturamadığım için pek yazamıyorum.
Yarın doğuma gidecekler var sanırım allah kolaylıklar versin inşallah.Sağlıkla bebişleri kucaklarına alsınlar.
Bide arkadaşlar bu çatı muayenesi sezeryan olcağı belli birine de illaki yapılıyo mu?Bilgisi olan var mı acaba...
kızlar mevlüt şekerimiz sip. verdik bu cuma günü alacağız gerçi diğer tarafa ekledim ,ama ortasındaki biblo böle değil
[/URL][/IMG]
ayy gene baya uzak kaldım kızlar sızden yaaa:1no2::1no2:
1 haftadır ınternet bozuk ...sonunda gelıp yapabıldıler yani..catladım sıkıntıdan ewde...
ayyy dogum yapan yok demi daha...gecmişi oku oku yetısemem dıye once bı yazayım dedim...SıBEL yagız oglan gelıomu yoksa yarınnndelikafadulden
seherım civciv noldular?10 gun deıydı dr en son demi...
bız aynıyız kızlar oglusla..yarın kontrol var.sezeryan normal bakcak dr umuz...dogumumuz bellı olcak bakalım...a.s.
[k] {n} [k];6303045 .!.:iyi akşamlar aman yav yrn bebekler gelio hayırlısıyla valla beni avayip heyecen bastı sölim kimbilir sizler nasılsınız? bacılarım allah yardımcınız olsun saglıklı sıhhatli bi dogum yaparsınız..ama ben dogurdum yazıp kaçmayın hemen detey istiyorum ben özellikle epidural olacaklar kolaylıgı nedir zorlugu nedir kısacası tecrübeler lütfen bekliyoruz.. biliyorum insan bebegini bırakıp nasıl girsin ama 5dkka ayırın lütfeeeenn... dualar sizinle hayırlı haberler beklioz merakta komayın bizi..
kaşlarımı aldırdım pazara uğradım geldim kızlar yemeğimide ocağa koydum yorulmuşum ya şişko olmak boyle birşey heralde bebek şekerlerimizde olmuş yarın gidip alıcaz bakalım
yaa benim tarih 20 mayıs. ama 10 günü daha beklerse oğluş 1 haziran ediyor işte:))
canım 20 mayıs tarihim,doğru. ama bana oğluşum son güne kadar bekleyecekmiş gibi geliyor da ondan diyorum.
resimlerini koy hemen! bekliyoruz:)
[k] {n} [k];6303208 .!.:gelelim bana
pzaar gününden beri annmde kalıyrum eşim bi kaç gün geç gelio erken gidio..
pazar yatak odamı toparladık beşik için yer planlaması yaptık dolap bile sıgıyoo..
pazartesi kızımn beşik ve dolabını siparişini verdik amanda aman nasıl içime sindi anlatamam bekledigime degdi valla çok şirin olacak adam dedigimiz gibi yaparsa
25gibi teslim edecek,önümüzdeki haftada badana temizlik vs başlıo..
ablam 23 nisanda gelicek temizliigi beraber yapıcaz inş. bidahaki pazara kadar dogurmam..
sonra tekrardan eminönüne gittik son eksikleride tamaladık kızlar bi tavşanlı tulum aldımki akıllara zarar yedim onu yedim..
bugünde bebek bezi hastane çantası için gerekli bikaç bişede aldık..
kızımın eşyalarınıda yıkadık ütümnüzüde yapıcaz bu akşam herşeyimiz tamam olacak hayırlısıyla.. çok rahatladım çoookkkk:hooray::hooray::hooray:
hepinizi öpüyorruuumma.s.
kızlar mevlüt şekerimiz sip. verdik bu cuma günü alacağız gerçi diğer tarafa ekledim ,ama ortasındaki biblo böle değil
[/URL][/IMG]
delikafaduldendelikafaduldensade ruj olsa iyi bacım ben tuvalet aynamın önündeki bütün makyaj malzemelerini topladım çantaya koydumm delikafaduldendelikafadulden
saol tatlım Allah razı olsun
teşşekürler bitanemmm ŞenizŞeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kıyamam yaa Allah yardımcın olsunn canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben çokk korkuyomm ya kusma olayındannn :çok üzgünüm:
canım sen niye kompostoyla falan uğraşıyon ki hastanede doğumdan sonra veriyolar zaten mutlaka
çok güzel semracım güle güle dağıtın şekerleriniz
sağol tatlım :1hug:
[k] {n} [k];6303045 .!.:iyi akşamlar aman yav yrn bebekler gelio hayırlısıyla valla beni avayip heyecen bastı sölim kimbilir sizler nasılsınız? bacılarım allah yardımcınız olsun saglıklı sıhhatli bi dogum yaparsınız..ama ben dogurdum yazıp kaçmayın hemen detey istiyorum ben özellikle epidural olacaklar kolaylıgı nedir zorlugu nedir kısacası tecrübeler lütfen bekliyoruz.. biliyorum insan bebegini bırakıp nasıl girsin ama 5dkka ayırın lütfeeeenn... dualar sizinle hayırlı haberler beklioz merakta komayın bizi..
pazar yatak odamı toparladık beşik için yer planlaması yaptık dolap bile sıgıyoo..
pazartesi kızımn beşik ve dolabını siparişini verdik amanda aman nasıl içime sindi anlatamam bekledigime degdi valla çok şirin olacak adam dedigimiz gibi yaparsa
ablam 23 nisanda gelicek temizliigi beraber yapıcaz inş. bidahaki pazara kadar dogurmam..
sonra tekrardan eminönüne gittik son eksikleride tamaladık kızlar bi tavşanlı tulum aldımki akıllara zarar yedim onu yedim..
kızımın eşyalarınıda yıkadık ütümnüzüde yapıcaz bu akşam herşeyimiz tamam olacak hayırlısıyla.. çok rahatladım çoookkkk:hooray::hooray::hooray:
iyi akşamlar arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım ama fazla oturamadığım için pek yazamıyorum.
Yarın doğuma gidecekler var sanırım allah kolaylıklar versin inşallah.Sağlıkla bebişleri kucaklarına alsınlar.
Bide arkadaşlar bu çatı muayenesi sezeryan olcağı belli birine de illaki yapılıyo mu?Bilgisi olan var mı acaba...
[/URL][/IMG]
güle güle dağıtın canım bizede göster
kız beklemez o kadar gelir kuzun
hadi hayırlı olsun canım sende tamamladın eksikleri bir kuzular kaldı valla
çok güzel semracım güle güle dağıtın şekerleriniz
kıs korkma onları izlemekten uyuyamayız kaydirigubbakcemile2
Civciv, yarin sizlerden haber beklerken heyecandan doguran birkac kisi daha cikarsa, 15 Nisan tarihi bir gün olur heralde:) Umarim bu neseni yitirmezsin canim, güle oynaya git böyle dogumada...
Yazarız canım inşallah benim daha genelmi olcak epiduralmi belli değil.Cicilerinizde hayırlı olsun hdi sende bitirmişsin hazırlıkları.
Canım saol darısı başınıza inşallah ben sadece normal doğum yapacak olanlara yapılıyor biliyorum.
Çok güzel canım hihoyyyt
Cnm çok beğendim:lepi::lepi:kızlar mevlüt şekerimiz sip. verdik bu cuma günü alacağız gerçi diğer tarafa ekledim ,ama ortasındaki biblo böle değil
[/URL][/IMG]
Cnm çok beğendim:lepi::lepi:
sağolun kızlarhihoyyyt
sibikocum sehercim civcivim yarın malum işte olcağım için giremeyebilirm şimdiden hayırlı doğumlar kızlar sizlerden iyi haberler bekleyceğizhihoyyyt valla aklım sizde olucak fotoğraf mainalarını kamerayı falan unutmayın sakın kızlar ben kaçıyorum dualarımız sizinle:1hug:
kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftda oluyor bide nasıl bakıyor çok acıyor mu?
Teşekkürler cnm beğendiğine sevindim, ya şundan dedim ben 34. haftadayım, cts günü dr 2200 dedi,ve önden gidiyor dedi,o zaman senin o haftada normal cnm hatta önde bile, bende şaşırdım sen öyle yazınca,seninde yaklaşık 3.5 ila 4 kg arasında olucak ortalama çok iyi bence
:roflol::roflol: öyle valla :roflol::roflol:
Teşekkürler cnm, kız ağdayı ben yaptırmadım civciv yaptırdıa.s.
Cnm hayırlı olsun aldıkların, uyku yastığını al bence ,fakir ateş ölçer kulak filtreli değil cnm, ztn sadece bebeğin ölçeris bi problem çıkmaz hijyen konusunda bence :uhm:
Cnm bizim pınarın güncellediği i forumumuz varya bebişlerin boyları kiloları fln oraya yazmış oran kopyaladım ben
Kızlar, çok güzel olmuş bence:CüvCüv:
Kızım şöyle deme yavs, ben senden gerideyim moralim bozuluyoo:mymeka::mymeka:
Hadi hayırlı olsun cnm, resimde isteriiizyerimseniben
[/URL][/IMG]
banada öyle geliyorr cnm :1no2::1no2:
delikafaduldendelikafaduldenaman kızlar bir güne 3 doğum yeter siz sakinn olunnn bacımm delikafaduldendelikafadulden
ay canım böle neşeli giderimde babamı görünce kesin ağlarım dünden beri babamla telefonda her konuştuğumda ağlıyorumm en çok babama dayanamıyorum ben yaa senağlamasenağlamasenağlama
Saol canım bizim için dua edin yarın.Sorunsuz girip çıkalım inşallah.
aha bir doğuracak daha gelmiş sehercim sen nasılsın heyecan nasıl bizde siizn kadar heyecanlıyız kaydirigubbakcemile
sağolun kızlarhihoyyyt
sibikocum sehercim civcivim yarın malum işte olcağım için giremeyebilirm şimdiden hayırlı doğumlar kızlar sizlerden iyi haberler bekleyceğizhihoyyyt valla aklım sizde olucak fotoğraf mainalarını kamerayı falan unutmayın sakın kızlar ben kaçıyorum dualarımız sizinle:1hug:
sibiko,civciv ve seherim sizlere tekrar hayırlı doğumlar diliyorum cok heyecanlıyım ya sanki ben doğurucam bizleri habersiz bırakmayın sakın canlarım inşallah sağlıkla alıcaksınız bebişlerinizi kucaklarınıza.
Dualarımız sizler için arkadaşlar :Saruboceq:
hülyacım doğum öykünü hemen yaz canım o heyecanla sonra unutuluyormuş ya çok heyecanlı valla sizin kadar heyecanlıyız
dualarımız sizinle sibelcim inş sorunsuz çıkacaksınız herşeyin tamam mı canım
heyecan var canım olmazmı hıc arkadaşlar vadrı bızde kaynanamlar falan sımdı herkes gıttı eşim annem ve ben kaldık esyalarımızı falan topladık son olarak banyo yapıcam bır kac ufak tefek işim var onlarıda halledınce bıtıcek ınsallah
bu akşam sanırım hıc uyuyamıycam uykum yok bırşeylerle ugrasarak kendımı oyalıyorum
ıyı dıleklerınız ıcın hepınız sagolun bu arada bızım dıger dogurcaklar nerde yav uyudularmı yoksa
sibikom seherim civcivim birkaç gündür giremedim kızlar...hayırlı doğumlar diliyorum kızlar size..çook heyecenlandım valla bende..
yarın doğum yapacak olanların Allah yardımcıları olsun inşallah ağrısız bir şekilde kurtulur da bebişlerinizi hemen kucaklarınıza alırsınız çok heyecanlı bir durum olsa gerek Allah yardımcınız olsun düşünün bi bu gece karnınızda uyuyorlar ama yarın gece bebişlerinizle beraber yan yana koklaşa koklaşa uyuyabileceksiniz sizi şimdiden tebrik ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?