2009 Mayıs Anneleri

hülya ve seherim sizlere kolay doğumlar diliyorum. sibelcim senin için de hayırlısı ne zamansa öyle olsun. kızlar hepinize çooook kolay gelsin ve hepinizi ve eşlerinizi şimdiden tebrik ediyorum. hadi bakalım sağlıkla, mutlulukla alın bebişlerinizi inşallah..

Yarın doğum yapacak arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar sağlıcakla alırsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza

inş Allah kızlar çokk saolun a.s.a.s.

geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkürler kizlar..ananecim biraz daha iyimiş..ama h.sonuna kadar hastanede olcakmiş..

bu dogurcak hatunlar için çok çok çok heycanliyimmm :)) Rabbim saglikla mutlulukla kavustursun bebeklerine inşaAllahhhhhhhhhhhhh a.s. dualarimiz sizinle kizlarrrr Şeniz Şeniz

saol tubişimmm siz bu kadar heyecan yaptıysanız bizim halimizi düşününnn :)) dua eden bütün arkadaşlardan Allah razı olsun hakkınızı helal edin kızlar sizi seviyommm ben yatar yani yatmaya çalışır inş bebişimle beraber dönmek üzere hoşçakalın Allaha emanet olun kuzucuklara iyi bakınnn öpüyozz çokk hamiş olarak topiğe son yazışımm :)))Anne olarak yazmaya devam ederim inş Allahın izniyle :))

oyyy canim benimmmmmm :) bebişlerinizle birlikte seni,semrayi ve sibeli bekliyor olcaz merakla :)) Rabbime emanetsiniz hepiniz :) Şeniz Şeniz Şeniz

Günün ilerleyen saatlerinde, dogum yapacak her üc Mayis Annesininde Allah yardimcisi olsun...Bakalim, ben ne zaman yasayacagim bu heyecani...kaydirigubbakcemile3

butun mayıs annelerı hepınızden Allahım razı olsun hakkınızı helal edın kısmetse yarın tam olarak anne olucam mevlam hepımıze nasıp etsın ınsallah
en zor ve en guzel gunlermızı beraber gecırdık aıle olduk resmen bundan sonrada oyle olucak hepınızı cok sevıyorum
sıbelcım hulaycım canlarım Allah sızlerınde yardımcısı olsun ınsallah yarın anne olmuş olucaz sımdıden duygusallaştım ya
tubışım canım dedıgın gıbı bu anların tadını cıkarmaya calışıcam bıtanem
hepınızı kocaman optum Allaha emanet olun

günaydın kızlar
bugün doğum yapacak arkadaşlar
inş hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
mis gibi kokusunu içinize çekersiniz
Allah yardımcınız olsun hepinizinŞeniz

kızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.

allah yardımcınız olsun kızlar ayy bana heyecan bastı valla ne mutlu sizee...izne cıktık sıteye gıremez oldum evdeyken hiç iş bitmiyo hafıften tırsmaya basladım dogumdan kendımı baska işlere verıp kafamı dagıtmaya calısıyorum karnım agrıyo benım ıkı gundur bebeğin hareketlerınden herhalde
evım bebek kokuyo dun esyalarını yıkadım mıs gıbı koktu evım neyse kızlar kolay gelsın herkeze

oyyy yANIK acısıda hıcbıseye benzemez bepanten sür bence yanıklar ıcın en ıyısı yıne bı danıs doktorunada hayırlı haberlerle ınsallah gecmıs olsun

beyazcım canım çok geçmiş olsun tatlım bepanthene iyi gelir birde silverdin doktoruna danış kullan canım ağrısı kötü olur

günaydın herkese kızlar nasılsınız benim midem dünden itibaren çok kötü çıkarıyorum sürekli ( ağrılarımda var gece uyuyamadım bebişim baskı yaptıkça içimde volkan yanıyor gibi hissediyorum

doğum yapacak güzel annişler dularımız sizinle inşallah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız :)))))

bigudim günaydın tatlım nasılsın

civciv seher sibel hepinize kolay dogumlar inşlah bebkleriniziyanınızaalınca bütün herşeyiunutursunuz

günaydın kızlar!
seherim, sibiko ve civciv sizlere hayırlı doğumlar diliyorum. ay çok heyecanlandım sizlerin yerine. dualarım sizinle.ağrısız sancısız geçer bugününüz inşallah.
beyazcım geçmiş olsun canım.
ilgincim bu gecede uykusuz kaldın anlaşılan. işte fazla kendini yormamaya çalış. duru hanım gün boyu oturamktan sıkışınca gecede geniş alan bulunca sana rahat vermiyor tabiki.

bizde işe geldik. kapalı bir hava var. ama akşam erkenden uyuyunca biraz kendime geldim. sabaha karşı bacağıma giren krampla çığlık atarak uyandım. eşimide korkuttum tabi. zavallım şu dönemlerim bitsede rahat etse artık. dönmekten ve oflamalarımdan uyutmuyorum adamı:)))

bu arada tutkun nerelerde? pek görünmüyor.

canım günaydın dediğin gibi duru akşama kadar sıkışıyor karnımda akşamda yattım mı rahat vermiyor cimcimem sen nasılsın tatlım kramp çok kötü canım yaa magnezyum iç muz ye tatlım yoğurdunu sütünü fazla iç artık fazlalaşır kramplar bebek büyüdükçe ihtiyaçlarını alıyor bizden fazlasıyla depolarımız boşalıyor

geçmiş olsun kızlar beyazcım yanık acısı çok zor bilirim ama krem işe yarar dr a yazdır canım yangınını acısını alıyor
banucum ilaç alıyor musun canım bana çok fazla midem bulandığında kullanmam için fitil vermişti dr

bugün aramıza yeni melekler katılacak :)
hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlarıma inşallah güzel haberlerini alırız ne heyecanlı bir durum yaaaa :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…