2009 Mayıs Anneleri

evde olmayınca fazla dikkat edemedim yediklerime. ama bugün öğle tatilinde ilk işim muz ve süt almak olacak. acayip can yakıcı bi durum. bende akşam uzanınca neresini çıkaracağını şaşırıyor kuzucuğum. çok geniş bi alandaymış gibi sürekli tepiniyor.

Günaydin Herkese...

Beyaz, krem insallah iyi gelir, birkac gün acisini cekersin ama hafifler merak etme. Gecmis olsun...

kızlar günaydın..beyz canım geçmiş olsun.banucum sanada geçmiş olsun.aynı dert bendede var.gece 4 te bir uyandım sürekli kustum şuanda kötüyüm ağrılar desen cabası ama midem onu bastırıyor bugün doğum yapacak arkadaşlarımız hayırlısıyla bebişlerini alırlar inşallah.

Benide gece uyutmadi mide agrisi Ilgin. Ne icsem ve yesem fayda etmiyor, bir sorun bitiyor, digeri basliyor ya((

Gecmis olsun sizede...

günaydın canım nasılsın ikimizde aynıyız mide problemimiz var tatlım yaaa inşallah bizim kızlardan güzel haberler alırız neşemiz yerine gelir

kızlar biz süt içiyoruz midemize iyi gelir inşallah

Benide gece uyutmadi mide agrisi Ilgin. Ne icsem ve yesem fayda etmiyor, bir sorun bitiyor, digeri basliyor ya((

Gecmis olsun sizede...

amaaann, hepinize geçmiş olsun ve günaydın kızlar! bende kabız olmuşum 2-3 gündür. kayısı suyu içtim şimdi. bide komposto yapacam kendime. iyi gelir inşallah.
ya farkettiniz mi kızlar, son zamanlara geldikçe şikayetlerimiz hiç bitmez oldukaydirigubbakcemile3 adamlar da yazık bıkacak bizden!delikafadulden

hülya,semra ve sibel, muhtemelen bebişlerle uğraşmaktan bu satırları okuyamazsınız ama hepinize de hayırlı doğumlar diliyorum!:1hug:

Günaydınlar günaydınlar bacılar. Akşam geç geldik, eşimde bugün işe gitmedi. Ben sabah onunla erken kalkmayınca bu saate kadar uyumuşum tabi. Heyecandan geçmişi falan okuyamadım valla delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Var mı bi haber, bi gelişme bizim Sema, Hülya yada Sibel'den?

Ay Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin bacılarımıza yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayşecim pınarcım günaydın kızlar sibelin 12 de belli olacaktı ameliyatının saati diğer kızlar ne yaptı acaba

Kayisi benim kabizligima cok iyi geldi canim, umarim seninkinide keser.

günaydin kizlar a.s.

ay sabaha kadar bu dogurcak hatunlari gördüm rüyamda..kiminin cocugu 3kg kimininki 3.5kg..kimi bilmem kac cm :))) sürekli dön oraya dön buraya..sabahi zor ettim :))) kendim dogurcaktim nerdeyse :))

aksama dogru yada yarin ancak haber aliriz herhalde..dogum saatleri belli degil cünkü..Rabbim kolaylik versin,saglikla mutlulukla bebişlerini kucaklarina alsinlar inşaAllahhh :)

beyazcim cok gecmiş olsun..silverdin diye bi yanik kremi var..bepanthenden daha cabuk kesiyor aciyi

tülaycim,banucum ve kivilcimcim sizlere cok gecmiş olsun kizlar..inşaAllah biran önce gecer mideleriniz :S

ayşecim pınarcım günaydın kızlar sibelin 12 de belli olacaktı ameliyatının saati diğer kızlar ne yaptı acaba

Günaydın tatlım. Ayyy arasam erken mi olur acaba ? Çatlıcam valla delikafadulden

Pinar'cigim, günaydin. Eee, bugün yolculuk nereye? :)

Günaydın canım. Bugün eşim evde. Dinleniriz artık sırnaşık şey

günaydın canım nasılsın inşallah geçer midelerimiz tatlım bakalım annecikler şimdi ne yapıyor merak ettim kızlarrr

Günaydın kızlar,
Ayy çok heyecanlıyım, inş. kısa zamanda haber gelir bebişlerimizden
hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt

Günün ilerleyen saatlerinde, dogum yapacak her üc Mayis Annesininde Allah yardimcisi olsun...Bakalim, ben ne zaman yasayacagim bu heyecani...kaydirigubbakcemile3
Cnm 38. haftadasın her an bekle, oyy keske bende o haftada olsaydım şimdi..
Görünmez kaza yavs,geçmiş olsun cnm, yoğurt fln sürseydın keşke alevini alırdı

Gecmis olsun sizede...
Kızlar bendede aynen, bütün gece kustum, kusma aralarındada reflü geçirdim, sabaha karşı sızmışım o zamanda kabus gördüm, sesime annem uyanıp geldi

işe yaramazsa ıncir ye hayatım, üzerine ılık su,temizzzz
burcucum benim takvim yanlış ama muhtemel tarihim 13 mayıs ben hafta hesabı tutamıyorum canım senin m.d.t kaç
Cnm benim takvim doğru, mdt 25 mayıs, 34 haftada 2200 dedi dr,bide gelişimi önden gidiyo ölçüleri dedi, benimde haftada 200 gr alıyo yani senin 36 haftalık takvimini görünce benimkide 36. haftada 400 gr daha almış olup 2600 olcak diye düşündüm ondan cnm

Günaydın canım. Valla hepimiz fena heyecanlıyız. Sen nasılsın bakim ?

pınarcım ara istersen biraz daha geçince bizede haber verirsin

Tamam canım 12 gibi bi arayayım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…