canım günaydın dediğin gibi duru akşama kadar sıkışıyor karnımda akşamda yattım mı rahat vermiyor cimcimem sen nasılsın tatlım kramp çok kötü canım yaa magnezyum iç muz ye tatlım yoğurdunu sütünü fazla iç artık fazlalaşır kramplar bebek büyüdükçe ihtiyaçlarını alıyor bizden fazlasıyla depolarımız boşalıyor
kızlar günaydın..beyz canım geçmiş olsun.banucum sanada geçmiş olsun.aynı dert bendede var.gece 4 te bir uyandım sürekli kustum şuanda kötüyüm ağrılar desen cabası ama midem onu bastırıyor bugün doğum yapacak arkadaşlarımız hayırlısıyla bebişlerini alırlar inşallah.
Benide gece uyutmadi mide agrisi Ilgin. Ne icsem ve yesem fayda etmiyor, bir sorun bitiyor, digeri basliyor ya((
Gecmis olsun sizede...
kızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
kızlar günaydın..beyz canım geçmiş olsun.banucum sanada geçmiş olsun.aynı dert bendede var.gece 4 te bir uyandım sürekli kustum şuanda kötüyüm ağrılar desen cabası ama midem onu bastırıyor bugün doğum yapacak arkadaşlarımız hayırlısıyla bebişlerini alırlar inşallah.
kızlar biz süt içiyoruz midemize iyi gelir inşallah
Benide gece uyutmadi mide agrisi Ilgin. Ne icsem ve yesem fayda etmiyor, bir sorun bitiyor, digeri basliyor ya((
Gecmis olsun sizede...
amaaann, hepinize geçmiş olsun ve günaydın kızlar! bende kabız olmuşum 2-3 gündür. kayısı suyu içtim şimdi. bide komposto yapacam kendime. iyi gelir inşallah.
ya farkettiniz mi kızlar, son zamanlara geldikçe şikayetlerimiz hiç bitmez oldukaydirigubbakcemile3 adamlar da yazık bıkacak bizden!delikafadulden
hülya,semra ve sibel, muhtemelen bebişlerle uğraşmaktan bu satırları okuyamazsınız ama hepinize de hayırlı doğumlar diliyorum!:1hug:
ayşecim pınarcım günaydın kızlar sibelin 12 de belli olacaktı ameliyatının saati diğer kızlar ne yaptı acaba
ayşecim pınarcım günaydın kızlar sibelin 12 de belli olacaktı ameliyatının saati diğer kızlar ne yaptı acaba
Pinar'cigim, günaydin. Eee, bugün yolculuk nereye? :)
günaydin kizlar a.s.
ay sabaha kadar bu dogurcak hatunlari gördüm rüyamda..kiminin cocugu 3kg kimininki 3.5kg..kimi bilmem kac cm :))) sürekli dön oraya dön buraya..sabahi zor ettim :))) kendim dogurcaktim nerdeyse :))
aksama dogru yada yarin ancak haber aliriz herhalde..dogum saatleri belli degil cünkü..Rabbim kolaylik versin,saglikla mutlulukla bebişlerini kucaklarina alsinlar inşaAllahhh :)
beyazcim cok gecmiş olsun..silverdin diye bi yanik kremi var..bepanthenden daha cabuk kesiyor aciyi
tülaycim,banucum ve kivilcimcim sizlere cok gecmiş olsun kizlar..inşaAllah biran önce gecer mideleriniz :S
günaydın canım nasılsın inşallah geçer midelerimiz tatlım bakalım annecikler şimdi ne yapıyor merak ettim kızlarrr
Cnm 38. haftadasın her an bekle, oyy keske bende o haftada olsaydım şimdi..Günün ilerleyen saatlerinde, dogum yapacak her üc Mayis Annesininde Allah yardimcisi olsun...Bakalim, ben ne zaman yasayacagim bu heyecani...kaydirigubbakcemile3
Görünmez kaza yavs,geçmiş olsun cnm, yoğurt fln sürseydın keşke alevini alırdıkızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
beyazcım canım çok geçmiş olsun tatlım bepanthene iyi gelir birde silverdin doktoruna danış kullan canım ağrısı kötü olur
günaydın herkese kızlar nasılsınız benim midem dünden itibaren çok kötü çıkarıyorum sürekli( ağrılarımda var gece uyuyamadım bebişim baskı yaptıkça içimde volkan yanıyor gibi hissediyorum
Kızlar bendede aynen, bütün gece kustum, kusma aralarındada reflü geçirdim, sabaha karşı sızmışım o zamanda kabus gördüm, sesime annem uyanıp geldiBenide gece uyutmadi mide agrisi Ilgin. Ne icsem ve yesem fayda etmiyor, bir sorun bitiyor, digeri basliyor ya((
Gecmis olsun sizede...
amaaann, hepinize geçmiş olsun ve günaydın kızlar! bende kabız olmuşum 2-3 gündür. kayısı suyu içtim şimdi. bide komposto yapacam kendime. iyi gelir inşallah.
ya farkettiniz mi kızlar, son zamanlara geldikçe şikayetlerimiz hiç bitmez oldukaydirigubbakcemile3 adamlar da yazık bıkacak bizden!delikafadulden
hülya,semra ve sibel, muhtemelen bebişlerle uğraşmaktan bu satırları okuyamazsınız ama hepinize de hayırlı doğumlar diliyorum!:1hug:
Cnm benim takvim doğru, mdt 25 mayıs, 34 haftada 2200 dedi dr,bide gelişimi önden gidiyo ölçüleri dedi, benimde haftada 200 gr alıyo yani senin 36 haftalık takvimini görünce benimkide 36. haftada 400 gr daha almış olup 2600 olcak diye düşündüm ondan cnmburcucum benim takvim yanlış ama muhtemel tarihim 13 mayıs ben hafta hesabı tutamıyorum canım senin m.d.t kaç
günaydin kizlar a.s.
ay sabaha kadar bu dogurcak hatunlari gördüm rüyamda..kiminin cocugu 3kg kimininki 3.5kg..kimi bilmem kac cm :))) sürekli dön oraya dön buraya..sabahi zor ettim :))) kendim dogurcaktim nerdeyse :))
aksama dogru yada yarin ancak haber aliriz herhalde..dogum saatleri belli degil cünkü..Rabbim kolaylik versin,saglikla mutlulukla bebişlerini kucaklarina alsinlar inşaAllahhh :)
beyazcim cok gecmiş olsun..silverdin diye bi yanik kremi var..bepanthenden daha cabuk kesiyor aciyi
tülaycim,banucum ve kivilcimcim sizlere cok gecmiş olsun kizlar..inşaAllah biran önce gecer mideleriniz :S
pınarcım ara istersen biraz daha geçince bizede haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?