2009 Mayıs Anneleri

tamam pınarım bizede haber verirsin bebiş:))))))))))))))))

kızlar dün sinir oldum görümcenin iş yerine uğradık paket alacaktık oradan kızımı çağırdı yanına koca koliyi ver sen eline gönder yanımıza ayy eşimde bende sinirlendik valla tam sopalık bu kız yaaaaaa kızım nasıl taşısın onu

Günaydın canım. Valla hepimiz fena heyecanlıyız. Sen nasılsın bakim ?

Tamam canım 12 gibi bi arayayım delikafadulden

Ara pınarcım ara ayy çok merak ettim inş. bebişlerimizde annelerimizde hepsi sağlıklıdır:dance::dance: :dance::dance:

kizlar ben kaciyorum şimdilik :) bi haber alirsam yazarim hemen..artik kim haber alirsa yazsin :)) yoksa hepimiz birden dogurcaz :))) öptüm hepiniziiiiii a.s. Şeniz

Artik tetikteyim canim ama benim oglum Anneannesini bekleyecek galiba. Gününde gelmeye kararli, öyle hissediyorum:)

Cnm aslında en güzeli günlerini doldurup gelsinler bence, ama 37 den sonra her an gelebiliyolar, bakalım benim sıpa ne zaman gelicek, bi yandan gününü doldursun gelsin diyorum , bi yandan 37 dolsun gelsin diyorum.. hayırlısı artık

Herkese günaydın kızlar,Beyazcım çok geçmiş olsun,bak arkadaşların yazdığı kremlerin ikiside çok iyi özelliklede sılverdin,keşke dün gece hemen ondan alıp sürebilseydin..Neyse kendine iyi bak yazık bebek de hisseder şimdi senin acını cnm benim yaa..

pınarcım tuğbacım burcucum hoşgeldiniz.
burcu canım valla bu mideler kötü son günler yaklaştıkça dahada artıyor..

Insan heyecanlaniyor, hele son günler gecmek bilmiyor. Benim uykum normalinde cok iyiydi, son bir haftadir uyku bile tutmuyor dogru dürüst...

Bende 37.den sonra gelsin diyordum ama sende göreceksin, 37 oldugunda biraz daha kalsin, iyice gününü doldursun diyeceksin. Insan kiyamiyor bebisine, 1 gün bile kar benim icin:)

kızlar gününde gelsin bebişler hayırlısıyla inşallah akşama çok sevdiğim bir arkadaşım ve bebişi yemeğe gelecek maşalah çok güleryüzlü bebişi uykudan uyanınca bile gülüyor olamaz böyle bir tatlılık kızlarrrrr
dün kız arkadaşım bebişime kıyafetler ayakkabılar çıngıraklar odasına asmam için süsler göndermiş fotosunu en kısa zamanda çekerim kızlar

H.b. canım, mideler öyle yavs maalesef, sanki çok su içince dahada beter oluyo,ama en az 3-4 lt su içmek zorundayıss..
Günaydın cnmkaydirigubbakcemile5
Öyledir cnm, doğunca bile küçücük olacaklar..ilerde kocaman olunca bile bizim bebeklerimiz olucaklar

cok sukur pinarcim iyiyim..sen nasilsin :)

Sağolasın canım bende iyiyim çok şükür. Kuzum artık ağır geliyor bana heralde. KArnımın içi acıyor resmen delikafadulden

Tamam canım veririm tabi a.s.

Harbi tam sopalık ya tam yani klava:

Ara pınarcım ara ayy çok merak ettim inş. bebişlerimizde annelerimizde hepsi sağlıklıdır:dance::dance: :dance::dance:

İnşallah canım :Saruboceq:

kizlar ben kaciyorum şimdilik :) bi haber alirsam yazarim hemen..artik kim haber alirsa yazsin :)) yoksa hepimiz birden dogurcaz :))) öptüm hepiniziiiiii a.s. Şeniz

Güle güle canım a.s.

Hoşbuldum tatlım. Artık son zamanlar hep bişeyler çıkıyor. Benim kuzumda ağır geliyor artık. Resmen karnımın içinde kaslarım acıyor valla. Bütün gece uykumun arasında inliyormuşum :çok üzgünüm:

Eşim kalktı kızlar. Ben kahvaltı hazırlayayım. Gelirim yine. Kızları arayınca haberdar edeceğim sizi mutlaka. Öptümmm a.s.

evet kızlar anne karnındaki bir gün dışardaki bir haftaya bedelmiş..Ve özelikle son haftalarda bebeğin ciğer ve beyin gelişimi devam ettiği için çok ama çok önemli..Dişimizi şıkıp beklicez artık ne yapalım..Bu arada bol bol ceviz yemeye devam beyin gelişimi için...

Oyy bizimkilerde öylemi olcak acep, şaka gibi geliyo bazen ya..
Resimlerinide bekliyoruz cnm

Günaydın canım a.s.

Aaaa ben Beyazın elini şimdi sen ekleyince okudum. Bacım çok geçmiş olsun. Silverdin sür mutlaka. Çok iyi gelir a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…