cok sukur canim..iyiyim :) sen nasilsin ? boncuk duru nasil ?
Günaydın canım. Valla hepimiz fena heyecanlıyız. Sen nasılsın bakim ?
Tamam canım 12 gibi bi arayayım delikafadulden
Cnm 38. haftadasın her an bekle, oyy keske bende o haftada olsaydım şimdi..
Günaydın canım. Valla hepimiz fena heyecanlıyız. Sen nasılsın bakim ?
Tamam canım 12 gibi bi arayayım delikafadulden
canım bende iyiyim mide bulantım ve yanmam dışında boncuk duruda iyi teyzesi kaydirigubbakcemile5a.s.
Artik tetikteyim canim ama benim oglum Anneannesini bekleyecek galiba. Gününde gelmeye kararli, öyle hissediyorum:)
kizlar ben kaciyorum şimdilik :) bi haber alirsam yazarim hemen..artik kim haber alirsa yazsin :)) yoksa hepimiz birden dogurcaz :))) öptüm hepiniziiiiii a.s. Şeniz
kizlar ben kaciyorum şimdilik :) bi haber alirsam yazarim hemen..artik kim haber alirsa yazsin :)) yoksa hepimiz birden dogurcaz :))) öptüm hepiniziiiiii a.s. Şeniz
kızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
H.b. canım, mideler öyle yavs maalesef, sanki çok su içince dahada beter oluyo,ama en az 3-4 lt su içmek zorundayıss..pınarcım tuğbacım burcucum hoşgeldiniz.
burcu canım valla bu mideler kötü son günler yaklaştıkça dahada artıyor..
Günaydın cnmkaydirigubbakcemile5Herkese günaydın kızlar,Beyazcım çok geçmiş olsun,bak arkadaşların yazdığı kremlerin ikiside çok iyi özelliklede sılverdin,keşke dün gece hemen ondan alıp sürebilseydin..Neyse kendine iyi bak yazık bebek de hisseder şimdi senin acını cnm benim yaa..
Öyledir cnm, doğunca bile küçücük olacaklar..ilerde kocaman olunca bile bizim bebeklerimiz olucaklarInsan heyecanlaniyor, hele son günler gecmek bilmiyor. Benim uykum normalinde cok iyiydi, son bir haftadir uyku bile tutmuyor dogru dürüst...
Bende 37.den sonra gelsin diyordum ama sende göreceksin, 37 oldugunda biraz daha kalsin, iyice gününü doldursun diyeceksin. Insan kiyamiyor bebisine, 1 gün bile kar benim icin:)
cok sukur pinarcim iyiyim..sen nasilsin :)
tamam pınarım bizede haber verirsin bebiş:))))))))))))))))
kızlar dün sinir oldum görümcenin iş yerine uğradık paket alacaktık oradan kızımı çağırdı yanına koca koliyi ver sen eline gönder yanımıza ayy eşimde bende sinirlendik valla tam sopalık bu kız yaaaaaa kızım nasıl taşısın onu
Ara pınarcım ara ayy çok merak ettim inş. bebişlerimizde annelerimizde hepsi sağlıklıdır:dance::dance: :dance::dance:
pınarcım tuğbacım burcucum hoşgeldiniz.
burcu canım valla bu mideler kötü son günler yaklaştıkça dahada artıyor..
evet kızlar anne karnındaki bir gün dışardaki bir haftaya bedelmiş..Ve özelikle son haftalarda bebeğin ciğer ve beyin gelişimi devam ettiği için çok ama çok önemli..Dişimizi şıkıp beklicez artık ne yapalım..Bu arada bol bol ceviz yemeye devam beyin gelişimi için...Insan heyecanlaniyor, hele son günler gecmek bilmiyor. Benim uykum normalinde cok iyiydi, son bir haftadir uyku bile tutmuyor dogru dürüst...
Bende 37.den sonra gelsin diyordum ama sende göreceksin, 37 oldugunda biraz daha kalsin, iyice gününü doldursun diyeceksin. Insan kiyamiyor bebisine, 1 gün bile kar benim icin:)
kızlar gününde gelsin bebişler hayırlısıyla inşallah akşama çok sevdiğim bir arkadaşım ve bebişi yemeğe gelecek maşalah çok güleryüzlü bebişi uykudan uyanınca bile gülüyor olamaz böyle bir tatlılık kızlarrrrr
dün kız arkadaşım bebişime kıyafetler ayakkabılar çıngıraklar odasına asmam için süsler göndermiş fotosunu en kısa zamanda çekerim kızlar
Herkese günaydın kızlar,Beyazcım çok geçmiş olsun,bak arkadaşların yazdığı kremlerin ikiside çok iyi özelliklede sılverdin,keşke dün gece hemen ondan alıp sürebilseydin..Neyse kendine iyi bak yazık bebek de hisseder şimdi senin acını cnm benim yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?