Oyy bizimkilerde öylemi olcak acep, şaka gibi geliyo bazen ya..
Resimlerinide bekliyoruz cnm
Günaydın canım a.s.
günaydın sanada cnm..
Cnm senin bebişte kocaman oldu maşallah ondandır, ben bile ağrılardan zorlanıyorum seni düşünemiyorum bile, sağlıklı olsunlarda inş. gerisi önemli değilSağolasın canım bende iyiyim çok şükür. Kuzum artık ağır geliyor bana heralde. KArnımın içi acıyor resmen delikafadulden
İnşallah canım :Saruboceq:
Hoşbuldum tatlım. Artık son zamanlar hep bişeyler çıkıyor. Benim kuzumda ağır geliyor artık. Resmen karnımın içinde kaslarım acıyor valla. Bütün gece uykumun arasında inliyormuşum :çok üzgünüm:
Eşim kalktı kızlar. Ben kahvaltı hazırlayayım. Gelirim yine. Kızları arayınca haberdar edeceğim sizi mutlaka. Öptümmm a.s.
evet kızlar anne karnındaki bir gün dışardaki bir haftaya bedelmiş..Ve özelikle son haftalarda bebeğin ciğer ve beyin gelişimi devam ettiği için çok ama çok önemli..Dişimizi şıkıp beklicez artık ne yapalım..Bu arada bol bol ceviz yemeye devam beyin gelişimi için...
kızlar oğlum acıkmaya başladı,dönüp duruyoo bizde bişeyler yiyelim kan ilacını beklemiştik,görüşmek üzere..Alllah'm şu anda doğumda olan bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar versin yardımcıları olsun..
Ben beslenme konusunda cok hassas davranmadigimi düsünüyorum, aklima estikce ve yetersiz oranda ceviz yedim. Süt cok az ictim. Gerci bebegin gelisim sorunu olmadi, en son gecen hafta 3.100 gramdi. Ama yine de suclu hissediyorum kendimi
Afiyet olsun her ücünüze de Pinar'cigim...
Evet, minicik olacaklar, umarim tutmaya korkmayiz Burcu:) Benim esim kesin tutamayacak, bunu biliyorum da, benim gibi ödlek ne yapacak bakalim? :)
Banucum duygulandım şimdi ya.. O günleri görebilecekmiyim diyorum bazen,sanki bu günler hiç geçmiyo..pınarcım inan doğunca öyle güzel bakıyorsun ki sevginden şefkatinden küçüklüğü bile aklına gelmiyor bir şekilde tutuyorsun emziriyorsun :))))))))))))))))
ya kızlar, dün "pratikev" diye bir siteden ateşölçer, göğüs pompası ve yan yatırma yastığı sipariş ettim. bugün yanlışlıkla şikayet sitelerine girmiş bulundum, yazan herkes şikayetçi siteden! ürünler gelmemiş, telefonlara bakmıyorlarmış! içime bir kurt düştü şimdi yav(
günaydın kızlar nasılsınız bhiz iyiyiz yeni kalktım hemen bir süt alıp buraya koştum
haber yok daha bizimkilerden gecem kötü geçti 1 gibi kalktım kızlara baktım kimse yoktu bir dua ettim ayetel kürsi okudum kızlar için yattım sonra gece 3 gibi uyandım sonra 5 gibi uyandım yine bir dua ettim ayetel kürsi okudum en sonunda sabah 7 gibi ağlayarak uyanmışım bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm o kadar çok ağladım ki rüyamda hayır diyelim hayır olsun
şimdi gideyim bri kahvaltı yapayım ,inş çok güzel haberler alıırz bugün herkesi öpüyorum
Cnm bende son aylarda hep tiksindim cevizden fln, zorla yiyiyorum, bide reflü ve gastrit derken dahada zorlaştı işim,son haftalarda o kadar çok kusuyorumki bebiş kilo almayacak diye korkuyorum bazen, gerçi hemen ardından ekmekle süt yiyiyorum,onunda keyfi yerinde maşallah[/B][/COLOR]
günaydın kızlar nasılsınız bhiz iyiyiz yeni kalktım hemen bir süt alıp buraya koştum
haber yok daha bizimkilerden gecem kötü geçti 1 gibi kalktım kızlara baktım kimse yoktu bir dua ettim ayetel kürsi okudum kızlar için yattım sonra gece 3 gibi uyandım sonra 5 gibi uyandım yine bir dua ettim ayetel kürsi okudum en sonunda sabah 7 gibi ağlayarak uyanmışım bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm o kadar çok ağladım ki rüyamda hayır diyelim hayır olsun
şimdi gideyim bri kahvaltı yapayım ,inş çok güzel haberler alıırz bugün herkesi öpüyorum
Afiyet olsun cnmkızlar oğlum acıkmaya başladı,dönüp duruyoo bizde bişeyler yiyelim kan ilacını beklemiştik,görüşmek üzere..Alllah'm şu anda doğumda olan bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar versin yardımcıları olsun..
Cnm Allah kabul etsin,bende kabuslar görüyorum sürekli..acaba hormonlar mı yapıyo bu işi:uhm:günaydın kızlar nasılsınız bhiz iyiyiz yeni kalktım hemen bir süt alıp buraya koştum
Odalarda tamamlanıyooor,artık hep heyecan olacak,bende hep gelgitler yaşıyorum, bi diyorum beklesin, bi diyorum 37de gelsin..eşimde aynı durumda, gelsin dicek oluyo,yok yok gelmesin beklesin diyo..kızalr ya amma çok konuşmuşsunuz 1 saat içinde gelenlere hoş geldiniz diyoruz oğluşumla burada hava çok kapalı elektrikler gitsin istemiyorum merak ediyorum gelecek bebek haberlerini
pınarcım arayacakmışsın galiba hemen haber ver canım bize de
bu arada biz de odamızı yavaş yavaş tamamlıyoruz kızlar az bi şey kaldı çok heyecanlanıyorum ama daha çok var benim meleğin gelmesine ya ben gününü doldursun istemiyorum hemen kucağıma almak istiyorum içimde neler yaptığını bilmiyorum ya çok endişeleniyorum sanki gözümün önünde onu daha iyi korurum gibi geliyo
bi de göbeğim sipsivri daha ne kadar büyüyebilir bilmiyorum mideme kadar çatlak var vücudumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?