2009 Mayıs Anneleri

Ben beslenme konusunda cok hassas davranmadigimi düsünüyorum, aklima estikce ve yetersiz oranda ceviz yedim. Süt cok az ictim. Gerci bebegin gelisim sorunu olmadi, en son gecen hafta 3.100 gramdi. Ama yine de suclu hissediyorum kendimi

Afiyet olsun her ücünüze de Pinar'cigim...

Evet, minicik olacaklar, umarim tutmaya korkmayiz Burcu:) Benim esim kesin tutamayacak, bunu biliyorum da, benim gibi ödlek ne yapacak bakalim? :)

pınarcım inan doğunca öyle güzel bakıyorsun ki sevginden şefkatinden küçüklüğü bile aklına gelmiyor bir şekilde tutuyorsun emziriyorsun :))))))))))))))))

ya kızlar, dün "pratikev" diye bir siteden ateşölçer, göğüs pompası ve yan yatırma yastığı sipariş ettim. bugün yanlışlıkla şikayet sitelerine girmiş bulundum, yazan herkes şikayetçi siteden! ürünler gelmemiş, telefonlara bakmıyorlarmış! içime bir kurt düştü şimdi yav(

Cnm senin bebişte kocaman oldu maşallah ondandır, ben bile ağrılardan zorlanıyorum seni düşünemiyorum bile, sağlıklı olsunlarda inş. gerisi önemli değil

Evet cnm, burdaki hastanede sezaryeni bile 39. haftada yapıyolar o yüzden, bi tanıdık 39hafta 3 günlükken sezaryen oldu burda

kızlar oğlum acıkmaya başladı,dönüp duruyoo bizde bişeyler yiyelim kan ilacını beklemiştik,görüşmek üzere..Alllah'm şu anda doğumda olan bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar versin yardımcıları olsun..

günaydın kızlar nasılsınız bhiz iyiyiz yeni kalktım hemen bir süt alıp buraya koştum

haber yok daha bizimkilerden gecem kötü geçti 1 gibi kalktım kızlara baktım kimse yoktu bir dua ettim ayetel kürsi okudum kızlar için yattım sonra gece 3 gibi uyandım sonra 5 gibi uyandım yine bir dua ettim ayetel kürsi okudum en sonunda sabah 7 gibi ağlayarak uyanmışım bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm o kadar çok ağladım ki rüyamda hayır diyelim hayır olsun

şimdi gideyim bri kahvaltı yapayım ,inş çok güzel haberler alıırz bugün herkesi öpüyorum

kızalr ya amma çok konuşmuşsunuz 1 saat içinde gelenlere hoş geldiniz diyoruz oğluşumla burada hava çok kapalı elektrikler gitsin istemiyorum merak ediyorum gelecek bebek haberlerini
pınarcım arayacakmışsın galiba hemen haber ver canım bize de
bu arada biz de odamızı yavaş yavaş tamamlıyoruz kızlar az bi şey kaldı çok heyecanlanıyorum ama daha çok var benim meleğin gelmesine ya ben gününü doldursun istemiyorum hemen kucağıma almak istiyorum içimde neler yaptığını bilmiyorum ya çok endişeleniyorum sanki gözümün önünde onu daha iyi korurum gibi geliyo
bi de göbeğim sipsivri daha ne kadar büyüyebilir bilmiyorum mideme kadar çatlak var vücudumda

Ben beslenme konusunda cok hassas davranmadigimi düsünüyorum, aklima estikce ve yetersiz oranda ceviz yedim. Süt cok az ictim. Gerci bebegin gelisim sorunu olmadi, en son gecen hafta 3.100 gramdi. Ama yine de suclu hissediyorum kendimi

Afiyet olsun her ücünüze de Pinar'cigim...

Evet, minicik olacaklar, umarim tutmaya korkmayiz Burcu:) Benim esim kesin tutamayacak, bunu biliyorum da, benim gibi ödlek ne yapacak bakalim? :)

Cnm bende son aylarda hep tiksindim cevizden fln, zorla yiyiyorum, bide reflü ve gastrit derken dahada zorlaştı işim,son haftalarda o kadar çok kusuyorumki bebiş kilo almayacak diye korkuyorum bazen, gerçi hemen ardından ekmekle süt yiyiyorum,onunda keyfi yerinde maşallah

pınarcım inan doğunca öyle güzel bakıyorsun ki sevginden şefkatinden küçüklüğü bile aklına gelmiyor bir şekilde tutuyorsun emziriyorsun :))))))))))))))))
Banucum duygulandım şimdi ya.. O günleri görebilecekmiyim diyorum bazen,sanki bu günler hiç geçmiyo..

Cnm ben o siteden alışveriş yapmadım iyimi kötümü bilmiyorum, hep belli sitelerden alıyorum sende öyle yap , sonuçta kredi kartı no fln veriliyor, güvenilir olması lazım

Son düzenleme:

canım Allah kabul etsin... rüyalar tersine çıkar canım inşallah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

ayyy bizde temizliğe kalkıştık her yer heryerde bi görseniz evi boya badana yazık kocacım işten gelip boya yapıyor bide bende elde yıkanacak masa örtüsü falan vardı yıkayayım dedim göbişimden yıkayamadım eğil eğil kasılıp kalıyo insan onuda bıraktım kocama bi işe yaramıyorum ki annecim geldi yardıma kütahyadan 1 gün kaldı oturma odasını temizledik boyadık sonra bi telefon geldi gece babaannem vefat etmiş hastaydı zaten çok ağladım üzüldüm ama ne gelir elden sonra eşimle annem gittiler kütahyaya ben göremedim şimdi gitsem iyice üzülücem bide yol 3 saat sürüyor sarsılıcam eşimde zaten 25 günün kaldı otur sen evde ben gidip geleyim dedi annecimde sen evi toplucam diye uğraşma sakın dedi ben 7 sinden sonra gelir yaparım bidahada gitmez artık nasip böyleymiş bana hiç ölmüş gibi gelmiyor görmediğimden anlamadım bi dedemi aradım o çok ağladı ona üzüldüm canım benim kendi başına kaldı hayat ne garip demi şimdi bebeğimiz olacak diye seviniyoruz birgün gelecek onlar büyüyecek evden gidecek biz yine eşlerimizle tek başımıza kalıcaz aman kızlar sakın kocalarınızı ihmal etmeyin onlarla kalıcak yine biz birbirimizin kıymetini bilelim

ben geliyorum kimse kalmıyo yazan ben gidiyorum coşuyorsunuz neyse görüşürüz kızlar biz de biraz dinlenelim yemek yiyelim

Merak etme, her durumda kilo alir bebegin canim. Ictigimiz su bile, cok önemli nihayetinde. Icinde bir sürü yararli mineraller var.

canım Allah hayırlara getirsin son zamanlar artık bunlar a.s.doğum yaklaştıkça iç dünyamızda yaşadıklarımız rüyalarımıza giriyor canım

Afiyet olsun cnm
Cnm Allah kabul etsin,bende kabuslar görüyorum sürekli..acaba hormonlar mı yapıyo bu işi:uhm:
Odalarda tamamlanıyooor,artık hep heyecan olacak,bende hep gelgitler yaşıyorum, bi diyorum beklesin, bi diyorum 37de gelsin..eşimde aynı durumda, gelsin dicek oluyo,yok yok gelmesin beklesin diyo..
Cnm bende çok merak ediyom bebişlerii, inş. kısa zamanda iyi haberlerini alırız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…