oyyy yANIK acısıda hıcbıseye benzemez bepanten sür bence yanıklar ıcın en ıyısı yıne bı danıs doktorunada hayırlı haberlerle ınsallah gecmıs olsun
beyazcım canım çok geçmiş olsun tatlım bepanthene iyi gelir birde silverdin doktoruna danış kullan canım ağrısı kötü olur
günaydın herkese kızlar nasılsınız benim midem dünden itibaren çok kötü çıkarıyorum sürekli( ağrılarımda var gece uyuyamadım bebişim baskı yaptıkça içimde volkan yanıyor gibi hissediyorum
günaydın kızlar!
seherim, sibiko ve civciv sizlere hayırlı doğumlar diliyorum. ay çok heyecanlandım sizlerin yerine. dualarım sizinle.ağrısız sancısız geçer bugününüz inşallah.
beyazcım geçmiş olsun canım.
ilgincim bu gecede uykusuz kaldın anlaşılan. işte fazla kendini yormamaya çalış. duru hanım gün boyu oturamktan sıkışınca gecede geniş alan bulunca sana rahat vermiyor tabiki.
bizde işe geldik. kapalı bir hava var. ama akşam erkenden uyuyunca biraz kendime geldim. sabaha karşı bacağıma giren krampla çığlık atarak uyandım. eşimide korkuttum tabi. zavallım şu dönemlerim bitsede rahat etse artık. dönmekten ve oflamalarımdan uyutmuyorum adamı:)))
bu arada tutkun nerelerde? pek görünmüyor.
geçmiş olsun kızlar beyazcım yanık acısı çok zor bilirim ama krem işe yarar dr a yazdır canım yangınını acısını alıyor
banucum ilaç alıyor musun canım bana çok fazla midem bulandığında kullanmam için fitil vermişti dr
Günaydin Herkese...
Beyaz, krem insallah iyi gelir, birkac gün acisini cekersin ama hafifler merak etme. Gecmis olsun...
kızlar günaydın..beyz canım geçmiş olsun.banucum sanada geçmiş olsun.aynı dert bendede var.gece 4 te bir uyandım sürekli kustum şuanda kötüyüm ağrılar desen cabası ama midem onu bastırıyor bugün doğum yapacak arkadaşlarımız hayırlısıyla bebişlerini alırlar inşallah.
amaaann, hepinize geçmiş olsun ve günaydın kızlar! bende kabız olmuşum 2-3 gündür. kayısı suyu içtim şimdi. bide komposto yapacam kendime. iyi gelir inşallah.
ya farkettiniz mi kızlar, son zamanlara geldikçe şikayetlerimiz hiç bitmez oldukaydirigubbakcemile3 adamlar da yazık bıkacak bizden!delikafadulden
hülya,semra ve sibel, muhtemelen bebişlerle uğraşmaktan bu satırları okuyamazsınız ama hepinize de hayırlı doğumlar diliyorum!:1hug:
günaydin kizlar a.s.
ay sabaha kadar bu dogurcak hatunlari gördüm rüyamda..kiminin cocugu 3kg kimininki 3.5kg..kimi bilmem kac cm :))) sürekli dön oraya dön buraya..sabahi zor ettim :))) kendim dogurcaktim nerdeyse :))
aksama dogru yada yarin ancak haber aliriz herhalde..dogum saatleri belli degil cünkü..Rabbim kolaylik versin,saglikla mutlulukla bebişlerini kucaklarina alsinlar inşaAllahhh :)
beyazcim cok gecmiş olsun..silverdin diye bi yanik kremi var..bepanthenden daha cabuk kesiyor aciyi
tülaycim,banucum ve kivilcimcim sizlere cok gecmiş olsun kizlar..inşaAllah biran önce gecer mideleriniz :S
Günaydın kızlar,
Ayy çok heyecanlıyım, inş. kısa zamanda haber gelir bebişlerimizdenhihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
Cnm 38. haftadasın her an bekle, oyy keske bende o haftada olsaydım şimdi..
Görünmez kaza yavs,geçmiş olsun cnm, yoğurt fln sürseydın keşke alevini alırdı
Kızlar bendede aynen, bütün gece kustum, kusma aralarındada reflü geçirdim, sabaha karşı sızmışım o zamanda kabus gördüm, sesime annem uyanıp geldi
işe yaramazsa İncir ye hayatım, üzerine ılık su,temizzzz
Cnm benim takvim doğru, mdt 25 mayıs, 34 haftada 2200 dedi dr,bide gelişimi önden gidiyo ölçüleri dedi, benimde haftada 200 gr alıyo yani senin 36 haftalık takvimini görünce benimkide 36. haftada 400 gr daha almış olup 2600 olcak diye düşündüm ondan cnm
Herkese günaydın kızlar,Beyazcım çok geçmiş olsun,bak arkadaşların yazdığı kremlerin ikiside çok iyi özelliklede sılverdin,keşke dün gece hemen ondan alıp sürebilseydin..Neyse kendine iyi bak yazık bebek de hisseder şimdi senin acını cnm benim yaa..
Günaydın canım a.s.
Aaaa ben Beyazın elini şimdi sen ekleyince okudum. Bacım çok geçmiş olsun. Silverdin sür mutlaka. Çok iyi gelir a.s.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar,akşam ağrısına dayanabildiğim zaman bepanten sürmüştüm iyi gelir mi gelmez mi bilmeden
sizde kullan demişssniz süreyim devam o zaman
şimdi dr.a gittim geldim
bişey vermeyeyyim dedi sulanmasın ağrısı daha çok olur dedi dr.um
silverdin de bepanten gibi bir merhem mi yoksa yanıklar için mi
eşimi arayayım akşam gelirken alsın.
nst ye girdik kalp atımı en yüksek 160,sanırım iyi çıkmış değil mi?
kan sayımı ve idrar tahlilimde var onların çıkmasını beklemedim ben
eşim onları da alınca dr.a gösterecek
haber yok değil mi 3 anneden
Allah yardımcıları olsun.