2009 Mayıs Anneleri

oyyy yANIK acısıda hıcbıseye benzemez bepanten sür bence yanıklar ıcın en ıyısı yıne bı danıs doktorunada hayırlı haberlerle ınsallah gecmıs olsun

Günaydin Herkese...

Beyaz, krem insallah iyi gelir, birkac gün acisini cekersin ama hafifler merak etme. Gecmis olsun...

Günaydın canım a.s.

Aaaa ben Beyazın elini şimdi sen ekleyince okudum. Bacım çok geçmiş olsun. Silverdin sür mutlaka. Çok iyi gelir a.s.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar,akşam ağrısına dayanabildiğim zaman bepanten sürmüştüm iyi gelir mi gelmez mi bilmeden
sizde kullan demişssniz süreyim devam o zaman
şimdi dr.a gittim geldim
bişey vermeyeyyim dedi sulanmasın ağrısı daha çok olur dedi dr.um
silverdin de bepanten gibi bir merhem mi yoksa yanıklar için mi
eşimi arayayım akşam gelirken alsın.
nst ye girdik kalp atımı en yüksek 160,sanırım iyi çıkmış değil mi?
kan sayımı ve idrar tahlilimde var onların çıkmasını beklemedim ben
eşim onları da alınca dr.a gösterecek

haber yok değil mi 3 anneden
Allah yardımcıları olsun.

sema canım başınız saolsun. hayat işte acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor..kızlar çok yoğunum o yüzden ara okuyorum..

Evet, kremler genelde sulandiriyorlar yanigi Beyaz'cigim, sen bir an önce kurumasina bak. Zaten ilk iki günden sonra, acisi diner...Benim bebisin kalp atislari, genelde 140-150 arasi gidip geliyor, normal mi bilmiyorum. Ama anormal olsa, doktor söyler sanirim...

teşekkürler canım allah razı olsun rabbim bebeklerimize uzun hayırlı ömürler verir inşallah

herkese selam,
biz yine yogun bi gunumuzdeyiz, kizlaradan ne haberler var bi goz atayim istedim yine de arada.
beyazcim gecmis olsun bu arada.
a.s.

Kolay gelsin cnm, evin işi hiç bitmez, ama sen yorma kendini,helede hiç eğilme ben dişimi fırçalarken yüzümü yıkarken fln bile eğilince sancı giriyor, Başın sağolsun cnm, toprağı bol olsun inş., şimdi gidemiyorum diye üzülüyorsun ama bide şöyle düşün gitsen zaten bi faydan olmayacak, daha çok ağlayıp üzüleceksin,yol zaten uzunmuş,yani bebişe işkence olur cnm,ben olsaydım evimden okurdum duamı,
Eşlerimizede kızıyoruz bazen ama doğru vallahi, hayat arkadaşımız onlar bizim, canlarımız, onun canı acısa benim içim acır, bi laf vardı şimdi aklıma geldi, "belli bir yıldan sonra eşinin bacağı kendi bacağın gibi gelir insana,ama o gidince kendi bacağın kopmuş gibi olursun"" gibi birşeydi

ben geliyorum kimse kalmıyo yazan ben gidiyorum coşuyorsunuz neyse görüşürüz kızlar biz de biraz dinlenelim yemek yiyelim
Görüşürüz cnma.s.
Cnm inş. geçer kısa zamanda,tahlillerinde iyi saonuçlanır:CüvCüv:

Kızlar hepinizi Allahım bi avazda kurtarsın :Saruboceq:
Sizin yazılarınızı okurken ben bile heyecanlandım:sm_cool::asigim:
Allahım inşallah bana da bi bebek nasip eder ve böyle sizler gibi doğum anımı beklerim:Saruboceq::CüvCüv:

Amin cnm inş, Rabbim sana ve senin gibi bebiş isteyen herkese nasip etsin ., kısa zamanda müjdeli haberini al inş.

inş cnm,bizim kapl atışları pek sabit değil baya farklı aralıklarla çımış,90 da var,160 da var cnm,işte sonuçların hepsini bir kerede gösterelim dedik bakalım bekliyorum eşimi.

beyaz canım bepanthenin mavi olanı yanık için iyi geliyor..
evde mavi olan vardı cnm ondan sürdüm akşam ona devam edeyim,çok teşekkür ederim.a.s.

herkese selam,
biz yine yogun bi gunumuzdeyiz, kizlaradan ne haberler var bi goz atayim istedim yine de arada.
a.s.
teşekkür ederim cnm,hoşgeldina.s.

teşekkür ederim cnm

amin cnm amin
inş en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız seninde:teselli:

PINARCIIIIM ÇATLICAM BEN BEBELER VE KIZLAR NASIL DıYEEE, Bı HABER ALIRSAN YAZ OLURMU BıTANEM, MERAKLA BEKLıYORUSSShihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt

kızlar sibelle görüştüm doktor tahlilllerini yapmış anestezi uzmanına yönlendirmiş 13:30 gibi tahlil sonuçlarına göre durum belli olacakmış bugün büyük ihtimalle alırız demiş bilginiz olsun

Kahvaltımızı yaptık, mutfağımı topladım geldim hemen kızlar. Hülya'nın eşiyle 11:45'de konuştum. Yeni girdi sezaryene dedi. Allah'ım yardımıcısı olsunnnn :Saruboceq:

Sibel'le yarım saat önce konuştum. Doktor tekrar kan değerlerini görmek istemiş. Sonuçlar 13:30 gibi belli olucakmış. Sonuçlara göre de doğum belli olucak inşallah :Saruboceq:

Seherim'in bendeki cep no'su yanlış gibi gözüküyor. Arıyorum çağrı bağlantısı kesildi diyor. Sizde varsa no'su bana bi özel mesaj atın da kontrol edeyim bacılar a.s.

Canım inşallah gelir ya a.s.

Cnm senin bebişte kocaman oldu maşallah ondandır, ben bile ağrılardan zorlanıyorum seni düşünemiyorum bile, sağlıklı olsunlarda inş. gerisi önemli değil

Evet bacım cumartesiden beri 4 kiloya yakın olmuştur heralde. Artık zorlanıyorum ama o iyi olsun da gerisi önemli değil hihoyyyt

Afiyet olsun canım a.s.

Hoşgeldin canım. Afiyet olsun a.s. Allah dualarımızı kabul etsin bacım a.s.

Canım onlar bi gelsinde sağlıkla , biz onlara gözümüz gibi bakarız. Anneyiz biz var mı ötesi dimi hihoyyyt

Bende çok şükür hiç çatlak olmadı a.s

Canım başınız sağolsun :çok üzgünüm:

ben geliyorum kimse kalmıyo yazan ben gidiyorum coşuyorsunuz neyse görüşürüz kızlar biz de biraz dinlenelim yemek yiyelim

Afiyet olsunnnn a.s.

Canım silverdin yanık kremi. Acaip işe yarıyor. Hemen kurutuyor yarayı. Şiddetle tavsiye ederim a.s.

herkese selam,
a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

Canım Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sana meleklerin en güzelini nasip eder a.s.

pınarcım kızların hakkında hayırlıs olsun inşallah hayırlısıyla doğumlarını atlatırlar :)))))) bizde yemek yedik geldik kızlar herkese afiyet olsun bu arada

Allah yardımcısı olsun inş.

eşime söyleyeyeimde akşam gelirken alsın cnm sağolasın.

pınarcım kızların hakkında hayırlıs olsun inşallah hayırlısıyla doğumlarını atlatırlar :)))))) bizde yemek yedik geldik kızlar herkese afiyet olsun bu arada

Amin canım inşallah :Saruboceq:

Kızlar seherimin no'su kimde varsa bana mesaj atsınnnnn delikafadulden Bendeki yanlış sanırım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…