Allah yardımcısı olsun inş.
eşime söyleyeyeimde akşam gelirken alsın cnm sağolasın.
sağol cnmAldır canım mutlaka. BEnim lisedeyken bacağım sobaya değdi yandı. Doktorlar neler verdiler işe yaramadı. Ama yengem bigün bi Silverdin sürdü. Sabaha kabuk bağlamıştı a.s.
kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum
kızlar sibelle görüştüm doktor tahlilllerini yapmış anestezi uzmanına yönlendirmiş 13:30 gibi tahlil sonuçlarına göre durum belli olacakmış bugün büyük ihtimalle alırız demiş bilginiz olsun
AFİYET OLSUN CNMcokacimcoookcokacimcoookKahvaltımızı yaptık, mutfağımı topladım geldim hemen kızlar. Hülya'nın eşiyle 11:45'de konuştum. Yeni girdi sezaryene dedi. Allah'ım yardımıcısı olsunnnn :Saruboceq:
Sibel'le yarım saat önce konuştum. Doktor tekrar kan değerlerini görmek istemiş. Sonuçlar 13:30 gibi belli olucakmış. Sonuçlara göre de doğum belli olucak inşallah :Saruboceq:
Seherim'in bendeki cep no'su yanlış gibi gözüküyor. Arıyorum çağrı bağlantısı kesildi diyor. Sizde varsa no'su bana bi özel mesaj atın da kontrol edeyim bacılar a.s.
Canım inşallah gelir ya a.s.
Evet bacım cumartesiden beri 4 kiloya yakın olmuştur heralde. Artık zorlanıyorum ama o iyi olsun da gerisi önemli değil hihoyyyt
Afiyet olsun canım a.s.
Hoşgeldin canım. Afiyet olsun a.s. Allah dualarımızı kabul etsin bacım a.s.
Canım onlar bi gelsinde sağlıkla , biz onlara gözümüz gibi bakarız. Anneyiz biz var mı ötesi dimi hihoyyyt
Bende çok şükür hiç çatlak olmadı a.s
Canım başınız sağolsun :çok üzgünüm:
Afiyet olsunnnn a.s.
Canım silverdin yanık kremi. Acaip işe yarıyor. Hemen kurutuyor yarayı. Şiddetle tavsiye ederim a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Canım Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sana meleklerin en güzelini nasip eder a.s.
AFİYET OLSUN CNM,CİĞERLERİ GELİŞİYOR ANNESİİİsağol cnm yedik geldik bile,oh karnımız doydu ,şimdide hıçkırmalarımız başladı, o kadar çok hıçkırıyorki benim oğlum,doğuncada devam edecekmi merak ediyorum:uhm::uhm:
AFİYET OLSUN CNMcokacimcoookpınarcım kızların hakkında hayırlıs olsun inşallah hayırlısıyla doğumlarını atlatırlar :)))))) bizde yemek yedik geldik kızlar herkese afiyet olsun bu arada
kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum
AFİYET OLSUN CNMcokacimcoookcokacimcoook
KIZLAR BU HÜLYA SEMRADAN ÖNCE DOĞURDU VALLA HEEE,ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞ.,AYY HEYECANLA BEKLİYORUM BEBELERİN DOĞUM HİKAYELERİNİ , RESİMLERİNİ
AFİYET OLSUN CNM,CİĞERLERİ GELİŞİYOR ANNESİİİ
AFİYET OLSUN CNMcokacimcoook
sağol cnm
AFİYET OLSUN CNMcokacimcoookcokacimcoook
KIZLAR BU HÜLYA SEMRADAN ÖNCE DOĞURDU VALLA HEEE,ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞ.,AYY HEYECANLA BEKLİYORUM BEBELERİN DOĞUM HİKAYELERİNİ , RESİMLERİNİ
kizlar yeni hülyadan mesaj geldi..dogum yapmiş cok sukurrrrrrrrr :))) yeni ciktim dedi..ama bebişini daha görmemiş..kötüyüm dedi..aramadim bende..dinlensin diye..aksama dogru ararim..semradan henuz ses seda yok..gelince haber veririm..şimdilik haberler böyle..
Kahvaltımızı yaptık, mutfağımı topladım geldim hemen kızlar. Hülya'nın eşiyle 11:45'de konuştum. Yeni girdi sezaryene dedi. Allah'ım yardımıcısı olsunnnn :Saruboceq:
Sibel'le yarım saat önce konuştum. Doktor tekrar kan değerlerini görmek istemiş. Sonuçlar 13:30 gibi belli olucakmış. Sonuçlara göre de doğum belli olucak inşallah :Saruboceq:
Seherim'in bendeki cep no'su yanlış gibi gözüküyor. Arıyorum çağrı bağlantısı kesildi diyor. Sizde varsa no'su bana bi özel mesaj atın da kontrol edeyim bacılar a.s.
Canım inşallah gelir ya a.s.
Evet bacım cumartesiden beri 4 kiloya yakın olmuştur heralde. Artık zorlanıyorum ama o iyi olsun da gerisi önemli değil hihoyyyt
Afiyet olsun canım a.s.
Hoşgeldin canım. Afiyet olsun a.s. Allah dualarımızı kabul etsin bacım a.s.
Canım onlar bi gelsinde sağlıkla , biz onlara gözümüz gibi bakarız. Anneyiz biz var mı ötesi dimi hihoyyyt
Bende çok şükür hiç çatlak olmadı a.s
Canım başınız sağolsun :çok üzgünüm:
Afiyet olsunnnn a.s.
Canım silverdin yanık kremi. Acaip işe yarıyor. Hemen kurutuyor yarayı. Şiddetle tavsiye ederim a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Canım Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sana meleklerin en güzelini nasip eder a.s.
amin canım inşallah.:1hug:
inş cnm,bizim kapl atışları pek sabit değil baya farklı aralıklarla çımış,90 da var,160 da var cnm,işte sonuçların hepsini bir kerede gösterelim dedik bakalım bekliyorum eşimi.
evde mavi olan vardı cnm ondan sürdüm akşam ona devam edeyim,çok teşekkür ederim.a.s.
teşekkür ederim cnm,hoşgeldina.s.
teşekkür ederim cnm
amin cnm amin
inş en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız seninde:teselli:
Amin cnm inş, Rabbim sana ve senin gibi bebiş isteyen herkese nasip etsin ., kısa zamanda müjdeli haberini al inş.
kizlar yeni hülyadan mesaj geldi..dogum yapmiş cok sukurrrrrrrrr :))) yeni ciktim dedi..ama bebişini daha görmemiş..kötüyüm dedi..aramadim bende..dinlensin diye..aksama dogru ararim..semradan henuz ses seda yok..gelince haber veririm..şimdilik haberler böyle..
Ohhh çok şükür Allah'ıma :Saruboceq: Akşama ararız artık. Şimdi azcık kendine gelsin Bacımla bebişimiz hihoyyyt
Tatlım sende Semra'nın no'su var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?