2009 Mayıs Anneleri

Allah yardımcısı olsun inş.

eşime söyleyeyeimde akşam gelirken alsın cnm sağolasın.

Aldır canım mutlaka. BEnim lisedeyken bacağım sobaya değdi yandı. Doktorlar neler verdiler işe yaramadı. Ama yengem bigün bi Silverdin sürdü. Sabaha kabuk bağlamıştı a.s.

kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum

Aldır canım mutlaka. BEnim lisedeyken bacağım sobaya değdi yandı. Doktorlar neler verdiler işe yaramadı. Ama yengem bigün bi Silverdin sürdü. Sabaha kabuk bağlamıştı a.s.
sağol cnm

kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum

hoşgeldin güzelim

AFİYET OLSUN CNMcokacimcoookcokacimcoook
KIZLAR BU HÜLYA SEMRADAN ÖNCE DOĞURDU VALLA HEEE,ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞ.,AYY HEYECANLA BEKLİYORUM BEBELERİN DOĞUM HİKAYELERİNİ , RESİMLERİNİ
sağol cnm yedik geldik bile,oh karnımız doydu ,şimdide hıçkırmalarımız başladı, o kadar çok hıçkırıyorki benim oğlum,doğuncada devam edecekmi merak ediyorum:uhm::uhm:
AFİYET OLSUN CNM,CİĞERLERİ GELİŞİYOR ANNESİİİ
pınarcım kızların hakkında hayırlıs olsun inşallah hayırlısıyla doğumlarını atlatırlar :)))))) bizde yemek yedik geldik kızlar herkese afiyet olsun bu arada
AFİYET OLSUN CNMcokacimcoook

sağol canım sanadaŞenizcokacimcoook

Hoşgeldin canım. Evet doğumlara yetiştin hihoyyyt Sen nasılsın? Herşey olunda mı?

a.s.

AFİYET OLSUN CNMcokacimcoookcokacimcoook
KIZLAR BU HÜLYA SEMRADAN ÖNCE DOĞURDU VALLA HEEE,ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞ.,AYY HEYECANLA BEKLİYORUM BEBELERİN DOĞUM HİKAYELERİNİ , RESİMLERİNİ

Dur bakalım bacım. Belki Semra önce doğurmuştur. Daha bilgi alamadım. Kimsede yok mu numarası ya???

kizlar yeni hülyadan mesaj geldi..dogum yapmiş cok sukurrrrrrrrr :))) yeni ciktim dedi..ama bebişini daha görmemiş..kötüyüm dedi..aramadim bende..dinlensin diye..aksama dogru ararim..semradan henuz ses seda yok..gelince haber veririm..şimdilik haberler böyle..

Allah yardımcıları olsun inş., kucağınada alır inş yakında:CüvCüv::CüvCüv:

amin canım inşallah.:1hug:

Amin cnm inş, Rabbim sana ve senin gibi bebiş isteyen herkese nasip etsin ., kısa zamanda müjdeli haberini al inş.

Hepinize teşekkür ederim kızlar.
İnşallah bende 2010 Ocak annesi olurum.:sm_cool::teytey::dance::Saruboceq:

gözümüz aydın çok sevindim bebekte kendide iyidir inşallahhhhha.s.:teytey:

merhaba kısslaaarr..

civciv sibiko seher sağlıcakla kavuşun inş bebişlerinizeeee...biz de merakla bekliyoruz sizleri.. inş herşey yolundadır..
civciv girmiş ameliyat herhalde..seheri geçiyo mu acaba:))

semra başınız sağolsun cnm...

beyaz sana da geçmiş olsun cnm..

hade mayıs kuzucukları çoğalıyo inş..darısı başımızaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ohhh çok şükür Allah'ıma :Saruboceq: Akşama ararız artık. Şimdi azcık kendine gelsin Bacımla bebişimiz hihoyyyt

Tatlım sende Semra'nın no'su var mı?

hadi gözümüz aydın...inş kucağına da alır kısa zamanda...

Ne güzel kızlar başlamış bebişlerimiz gelmeye. Bende bu hafta doğum iznine çıktım. Allah hayırlı verir inşallah. Cuma günü memlekete gidicem inşallah yolda bir sıkıntı olmaz. Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…