Hepinize teşekkür ederim kızlar.
İnşallah bende 2010 Ocak annesi olurum.:sm_cool::teytey::dance::Saruboceq:
merhaba kısslaaarr..
civciv sibiko seher sağlıcakla kavuşun inş bebişlerinizeeee...biz de merakla bekliyoruz sizleri.. inş herşey yolundadır..
civciv girmiş ameliyat herhalde..seheri geçiyo mu acaba:))
semra başınız sağolsun cnm...
beyaz sana da geçmiş olsun cnm..
hade mayıs kuzucukları çoğalıyo inş..darısı başımızaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sağolun kızlar iyiyim şükür...hülyacım doğum yapmıs ne güzell...
attim canim bendeki noyu..ondan da bi haber alsak rahatlicaz inşaAllah :)
Ne güzel kızlar başlamış bebişlerimiz gelmeye. Bende bu hafta doğum iznine çıktım. Allah hayırlı verir inşallah. Cuma günü memlekete gidicem inşallah yolda bir sıkıntı olmaz. Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin allah...
ben kaciyorum şimdilik kizlar..boya yapiyoruz bebişin odasini bi yandan..bi haber gelirse hemen yazarimmesaj yada cagri bekliyorum..ona göre aksama kadar aramak istemiyorum pek..yorgun olurlar,heycanli olurlar şimdi..öptüm hepiniziii Şeniz
hadi hayırlısı bakalım,sırayla geliyor bebekler ne güzel..Kızlar şimdi Sibel aradı. Yatışını yapıyorlarmış. Saat 15:00'de alıyorlarmış sezaryene. Selamı var. Dualarımız seninle dedim a.s.
merhaba kısslaaarr..
civciv sibiko seher sağlıcakla kavuşun inş bebişlerinizeeee...biz de merakla bekliyoruz sizleri.. inş herşey yolundadır..
civciv girmiş ameliyat herhalde..seheri geçiyo mu acaba:))
semra başınız sağolsun cnm...
beyaz sana da geçmiş olsun cnm..
hade mayıs kuzucukları çoğalıyo inş..darısı başımızaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
İnşallah canım :Saruboceq:
Hoşgeldin tatlım. Evet doğumlar başladı çok şükür. Nasılsın?
Kızlar şimdi Sibel aradı. Yatışını yapıyorlarmış. Saat 15:00'de alıyorlarmış sezaryene. Selamı var. Dualarımız seninle dedim a.s.
hadi hayırlısı bakalım,sırayla geliyor bebekler ne güzel..
AYYY HÜLYADA DOĞUM YAPMIŞ ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN HEPSİNEDE.ayy çok heyecan yaptım valla işlerden buraya bile bakamaz oldumm kızlar az kaldı çıldırcam benya(((((((((((((((
kızlar be geldim ne oldu doğum yaptı hülya
bende kimsenin tel ve msn adresi yokk
herkesin ki birbirinde var mı?
bebeişler gelmeye başlayınca heyecan yaptım valladelikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk cnm..iyiz çok şkr biz..sende iisin gördüğüm kadarıyla
sibişte 15 de yatıyo hıı...hayırlı haberleele döner inş o da....
15 nisan büyük gün..... :)) sağlıkla alır inşallah kucağına cnm yaaaa..
mayısa kaç kişi kalacak onu merak etmeye basladım valla kızlar
canım Allah hayırlara getirsin son zamanlar artık bunlar a.s.doğum yaklaştıkça iç dünyamızda yaşadıklarımız rüyalarımıza giriyor canım
Afiyet olsun cnm
Cnm Allah kabul etsin,bende kabuslar görüyorum sürekli..acaba hormonlar mı yapıyo bu işi:uhm:
Odalarda tamamlanıyooor,artık hep heyecan olacak,bende hep gelgitler yaşıyorum, bi diyorum beklesin, bi diyorum 37de gelsin..eşimde aynı durumda, gelsin dicek oluyo,yok yok gelmesin beklesin diyo..
Cnm bende çok merak ediyom bebişlerii, inş. kısa zamanda iyi haberlerini alırız,
Kahvaltımızı yaptık, mutfağımı topladım geldim hemen kızlar. Hülya'nın eşiyle 11:45'de konuştum. Yeni girdi sezaryene dedi. Allah'ım yardımıcısı olsunnnn :Saruboceq:
Sibel'le yarım saat önce konuştum. Doktor tekrar kan değerlerini görmek istemiş. Sonuçlar 13:30 gibi belli olucakmış. Sonuçlara göre de doğum belli olucak inşallah :Saruboceq:
Seherim'in bendeki cep no'su yanlış gibi gözüküyor. Arıyorum çağrı bağlantısı kesildi diyor. Sizde varsa no'su bana bi özel mesaj atın da kontrol edeyim bacılar a.s.
Canım inşallah gelir ya a.s.
Evet bacım cumartesiden beri 4 kiloya yakın olmuştur heralde. Artık zorlanıyorum ama o iyi olsun da gerisi önemli değil hihoyyyt
Afiyet olsun canım a.s.
Hoşgeldin canım. Afiyet olsun a.s. Allah dualarımızı kabul etsin bacım a.s.
Canım onlar bi gelsinde sağlıkla , biz onlara gözümüz gibi bakarız. Anneyiz biz var mı ötesi dimi hihoyyyt
Bende çok şükür hiç çatlak olmadı a.s
Canım başınız sağolsun :çok üzgünüm:
Afiyet olsunnnn a.s.
Canım silverdin yanık kremi. Acaip işe yarıyor. Hemen kurutuyor yarayı. Şiddetle tavsiye ederim a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Canım Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sana meleklerin en güzelini nasip eder a.s.
kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum
kizlar yeni hülyadan mesaj geldi..dogum yapmiş cok sukurrrrrrrrr :))) yeni ciktim dedi..ama bebişini daha görmemiş..kötüyüm dedi..aramadim bende..dinlensin diye..aksama dogru ararim..semradan henuz ses seda yok..gelince haber veririm..şimdilik haberler böyle..
Kızlar şimdi Sibel aradı. Yatışını yapıyorlarmış. Saat 15:00'de alıyorlarmış sezaryene. Selamı var. Dualarımız seninle dedim a.s.
AYYY HÜLYADA DOĞUM YAPMIŞ ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN HEPSİNEDE.ayy çok heyecan yaptım valla işlerden buraya bile bakamaz oldumm kızlar az kaldı çıldırcam benya(((((((((((((((
15 nisan büyük gün..... :)) sağlıkla alır inşallah kucağına cnm yaaaa..
mayısa kaç kişi kalacak onu merak etmeye basladım valla kızlar
fulyacım benim mayısta olacak fıstık tülayında öyle hayırlısıyla
kızlar bugün eve gideceğim iki aile gelecek yemeğe koştur koştur inşallah yetiştiririm bir saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?