2009 Mayıs Anneleri

ben kaciyorum şimdilik kizlar..boya yapiyoruz bebişin odasini bi yandan..bi haber gelirse hemen yazarim mesaj yada cagri bekliyorum..ona göre aksama kadar aramak istemiyorum pek..yorgun olurlar,heycanli olurlar şimdi..öptüm hepiniziii Şeniz

Hepinize teşekkür ederim kızlar.
İnşallah bende 2010 Ocak annesi olurum.:sm_cool::teytey::dance::Saruboceq:

İnşallah canım :Saruboceq:

Hoşgeldin tatlım. Evet doğumlar başladı çok şükür. Nasılsın?

sağolun kızlar iyiyim şükür...hülyacım doğum yapmıs ne güzell...

Ebet ebet hihoyyyt

attim canim bendeki noyu..ondan da bi haber alsak rahatlicaz inşaAllah :)

Tamam canım bakıyorum şimdi sağolasın a.s.

Hoşgeldin canım. Hadi gözün aydın ne güzel izne çıkmışsın. Aman yolda dikkat et. Çok uzun süre oturma a.s.

Tamam canım. Öptüm seni. Kolay gelsin a.s.

Kızlar şimdi Sibel aradı. Yatışını yapıyorlarmış. Saat 15:00'de alıyorlarmış sezaryene. Selamı var. Dualarımız seninle dedim a.s.

Semra'yı da aradım açılmadı telefon. Ayyy heyecan yaptım iyice. Geç vakit bi daha ararım a.s.

AYYY HÜLYADA DOĞUM YAPMIŞ ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSıN HEPSıNEDE.ayy çok heyecan yaptım valla işlerden buraya bile bakamaz oldumm kızlar az kaldı çıldırcam benya(((((((((((((((

sağol cnmcıma.s.

bende kimsenin tel ve msn adresi yokk
herkesin ki birbirinde var mı?
bebeişler gelmeye başlayınca heyecan yaptım valladelikafaduldendelikafadulden

Kızlar şimdi Sibel aradı. Yatışını yapıyorlarmış. Saat 15:00'de alıyorlarmış sezaryene. Selamı var. Dualarımız seninle dedim a.s.

15 nisan büyük gün..... :)) sağlıkla alır inşallah kucağına cnm yaaaa..
mayısa kaç kişi kalacak onu merak etmeye basladım valla kızlar

hadi hayırlısı bakalım,sırayla geliyor bebekler ne güzel..

Evet evet süperrrr geliyor mayıs kuzuları hihoyyyt

AYYY HÜLYADA DOĞUM YAPMIŞ ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN HEPSİNEDE.ayy çok heyecan yaptım valla işlerden buraya bile bakamaz oldumm kızlar az kaldı çıldırcam benya(((((((((((((((

Olsun bacım sıkma sen canını. İşlerini hallet. Biz haberdar ederiz seni yerimseniben

kızlar be geldim ne oldu doğum yaptı hülya

Evet canım yaptı çok şükür hihoyyyt

bende kimsenin tel ve msn adresi yokk
herkesin ki birbirinde var mı?
bebeişler gelmeye başlayınca heyecan yaptım valladelikafaduldendelikafadulden

Mesaj at bacım bana telini. Bende yazarım. Bi durum olursa haberleşiriz yerimseniben

hoşbulduk cnm..iyiz çok şkr biz..sende iisin gördüğüm kadarıyla

sibişte 15 de yatıyo hıı...hayırlı haberleele döner inş o da....

İyiyim canım çok şükür a.s.

Evet evet şimdi Sibel'in heyecanı var hihoyyyt

Valla ya mayısa çok az kişi kalacak bu gidişle :uhm:

Ojelime de mesaj atayım bari. Meraktadır şimdi giremedi de nete :uhm:

canım Allah hayırlara getirsin son zamanlar artık bunlar a.s.doğum yaklaştıkça iç dünyamızda yaşadıklarımız rüyalarımıza giriyor canım

sağol banucum ağlamak gülmektir dedi annem inş hayırlı çıkar rüyalarımız

sağol bitanem hepimizin inş

kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum

oh valla ne güzel olmuş tam heyecanlı dönemi yakaladın fulyacım

çok güzel bir haber tubişcim çok sağol inş hülyada bir an önce toparlar

canım ya içine doğmuş valla perşembe falan diyordu muallaktaydı kafası hep allah sağlıkla kurtarsın sibelide

AYYY HÜLYADA DOĞUM YAPMIŞ ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN HEPSİNEDE.ayy çok heyecan yaptım valla işlerden buraya bile bakamaz oldumm kızlar az kaldı çıldırcam benya(((((((((((((((

evet tülaycım birlikte başladığımız arkadaşlarımız doğuruyor çok heyecanlı darısı bizlere inş

canım burcu ayşe banu kesin mayıs gibi gözüküyor bakalım

kızlar bende yemek yapayım azcık sonra yine uğrarım delikafadulden

fulyacım benim mayısta olacak fıstık tülayında öyle hayırlısıyla

benim de dr um 5 mayıs diyo ama bana her an gelebilirmiş gibi geliyo :))
öle dedim dr a yok daha var dedi...bakalım bakalım...3_ 5 farketmez inş sağlıkla gelsinlerdekaydirigubbakcemile2

kızlar bugün eve gideceğim iki aile gelecek yemeğe koştur koştur inşallah yetiştiririm bir saate

aman cnm senin de bayağı misafirlerin geliyo maşşallah...benim de Adana dan kaynım geldi...bikaç gün kalacak...ama çok anlayışlılar eşimle beraber işerime yardım etmeye çalışıyolar ..sen zahmet etme diyolar sürekli çok hoşuma gidiyo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba,
ben haziran annesiyim.
Doğum yapacak arkadaşlar için biz de dua ediyoruz, Allah sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin. Kaçıncı haftalarında doğum yapıyolar ben onu merak ettim..
Şimdiden gerilmeye başladım sizleri düşünemiyorum, çok heyecanlısınızdır, Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsuna.s.

slm kızlar
bugünün ilk bebeşi gelmiş hayırlı olsun inş. digerleride kolayca kurtular inş.

semacım başın sagolsun işleri kafana takma hallolur hepsi..

beyazcım geçmiş olsun banada silverdin iyi gelmişti bi dene istersen..

bende allah kısmet ederse mayıs 14 gözüküo ama sanki ilk haftası gelecekmiş gibime gelio hayırlısı bakalım.. mayısa kalacam kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…