2009 Mayıs Anneleri

evet tatlım herhafta evimde birileri oluyor seviyorum yedirip içirmeyi ama çalışınca zor oluyor tatlım yaaa

saolasın cnm...heyecan dorukta bizde de aynen...mayıs anneleri 33 hafta civarlarında başladılar doğum yapmaya...ama herkese göre değişiyor...mart annelerinde 29. haftada 1 kilo ile doğum yapan anne hatırlıyorum ben...sağlığın ada kavuştu çok şkr..

hepimiz için sağlıklı doğumlar olsun inş cnm a.s.

allah razı olsun allah sizlere bebeklerinize hayırlı uzun ömürler versin inşallah hep birlikte mutluca

kızlar bugün eve gideceğim iki aile gelecek yemeğe koştur koştur inşallah yetiştiririm bir saate

Allah kolaylık versin bacım a.s.

benim de dr um 5 mayıs diyo ama bana her an gelebilirmiş gibi geliyo :))
öle dedim dr a yok daha var dedi...bakalım bakalım...3_ 5 farketmez inş sağlıkla gelsinlerdekaydirigubbakcemile2

Sağlıkla gelsinlerde vakitleri farketmez tatlım a.s.

Hoşgeldin canım. Sana da hayırlı doğumlar inşallahhhh :Saruboceq:

İkizleri olan arkadaşımız 33+2'de yaptı. Diğer iki arkadaşımız 34+4 ve 35+6'da yaptılar. Bugün ki Hülya'mız 36+6, Sibel 37+5 , yine ikiz doğumu olacak seherim ise 37+1 canım a.s.

Hoşgeldin canım. Evet derya kuzuları geliyo tek tek hihoyyyt

Bu arada Ojeli Ceren'le konuştum kızlar. Meraktadır diye bilgi verdim kızlarla ilgili. Oda bugün doktora gitmiş. 37+2'de 3777 gr olmuş oğluşu. Nst'ye girmiş. Sancısı falan çıkmamış. Haftaya cuma kontrolü varmış tekrar. Biliyosnuz 25 Nisan'a sezaryen tarihi almıştı o da. Doktor haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Eğer bebek 4 kiloyu geçmezse belki normal şansı olabilir. Sizlere de selamı var a.s.

selam kızlar dört gözle bu gün doğum ypacak arkadaşların haberlerini bekliyorum Allah'ım yardımcıları olsun inanın sanki kendi kuzumu kucağıma alıcağım gün gibi heyecanlıyım ya bide onları tahmin bile edemiyorum kızım bile heyecandan yerinde duramıyo kıpır kıpır :))

hoşbuldum cnma.s.
ojelide sende bebekleri büyüttünüz maş. dogunca rahat bakarsınız
sennde az kaldı dimi cnm allah hayırlısıyla senide kurtarsın..

oo maşallah cerenin tosununa pınarcım ultrasonda yanılma payıda oluyor ama hakkında hayırlısı olsun cerenin

aynen canım bakalım biz ne zaman gircez listeye :teytey:

ayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır
yok cnm yalnız değilsin bende mayıs annesi olucam sanırım,,bebeişlerini büyütmüş olacaklar valla çoğua.s.

teşekkürler,Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

teşekkür ederim canım,sağolasın,eşime ısmarladım akşam gelirken alacak silverdini,inş iyi gelir banadaŞeniz

evet tatlım herhafta evimde birileri oluyor seviyorum yedirip içirmeyi ama çalışınca zor oluyor tatlım yaaa

bu halde zor oluyor artık cnm ya
kendimi zor taşıyorum bir de misafir olunca
otur kalk olmuyor
birse aman sen uzanma
sen eğilme
bir sürü şey söylüyorlar ama ben yapmazsam da kimse yapmıyor
nasıl olacak bu iş:mymeka:

MARYLıN canım biz seninle aynı tarihte doğum yapıcaz sanırım 8 mayıs diyo doktor bana ama kızımın o tarihi bekleyeceğini hiç sanmıyorum :))

beyazcım benim eşim samimi arkadaşlarına hayır diyemez beni düşünse zaten kardeşini gönderirdi bu zamana kadar ama nerde deli etti beni az önce bir arkadaşı varda onuda çağırmış ben o kadar çok kişiyi nasıl ağırlayacaksam ne diyeyim arkadaşlarıma diyor ama beni hiç düşünmüyor bu adamkötükedihüso

Hoşgeldin canım valla hepimiz öyleyiz. Acaip bi heyecan var hihoyyyt Sabahtan beri eşim suratıma saf saf bakıyor. Heralde heyecandan doğurucam diye korktu adam kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];6318998 .!.:
hoşbuldum cnma.s.
ojelide sende bebekleri büyüttünüz maş. dogunca rahat bakarsınız
sennde az kaldı dimi cnm allah hayırlısıyla senide kurtarsın..

Ay canım valla neyle besledik bunları bilmiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Haftaya salı kontrolüm var. Eğer sancılarım falan çok çıkmazsa 28 Nisan'da alacak canım hayırlısıyla hihoyyyt

benimde mayıs! hatta belki haziran :roflol: aayyy ben böyle diye diye haziranda doğuracam bu gidişle aaaaa delikafadulden

Sen temmuza kalcan bu gidişle bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oo maşallah cerenin tosununa pınarcım ultrasonda yanılma payıda oluyor ama hakkında hayırlısı olsun cerenin

aynen canım bakalım biz ne zaman gircez listeye :teytey:

Evet canım ama artık eskisi gibi çok yanılma payı olmuyomuş. Doktorların eline kaldık diyorum ya her zaman. Hakkımızda hayırlısı tatlım a.s.

canım benim ya,arkadaşlarındada suç var eşinin bu haldeki birnie gelinir mi?bizim akrabalar ayına gimiş(9.aya) hamile kimseye gerek olmadıkça gitmezler hele yemeğe asla
ama eşiminkiler hiç çıkmaz,eşimin babannesi,ananesi,ablası,yeğeni geldiler haftasonu ebndeydiler yatılı,bu kadarda olur mu yani,aynı şehir içinde,1 saatlik uzak mesafede,geceleri sırt ve bel ağrısından uyuyamadım,eşlerimiz kendileri hizmet etmedikleri için anlamıyorlar cnm,benim ki yardımda etmez bir de
eşimle benim bulaşıklarımızı yıkarken bile altı üstü 2 tabak 2 kase belim ayrılıyor sanıyorum düşün artık
gelenlere yuh diyorum hakkımı helal etmiyorum ,ben canımla uğraşırken,birde üstüme onlar yük biniyorklava:klava:
birde eşimin yanındada aman sen yapma aman sen eğilme diye akıl veriyorlar sürekli ama ben yapmazsam kimse yapmıyor,yapsınlarda ben yapmak zorunda kalmayayım değil mi?
insanları anlamak ne zor:mymeka:

kızlar acayip karnım ağrıyor benim yaa çok sinirlendim eşime(((((((((( delikafadulden

valla canım pek bişey yapmakendini yorma diyecem ama macbur yapılıyor,yapılmayıncada eşlerin suratları beş karış oluyor boşuna huzursuzluk,ah bu erkekler bazen çok sinir oluyorlarklava:klava:klava:

MARYLİN canım biz seninle aynı tarihte doğum yapıcaz sanırım 8 mayıs diyo doktor bana ama kızımın o tarihi bekleyeceğini hiç sanmıyorum :))

evet canım bende geçen farkettim senin benim pınarın aynı tarihleri
ve hepimizinkide kız bu 1 ağustos tarihinda bir şey var anacığım bu kadar tesadüf olmaz belki hepimiz aynı tarihte doğururuz bende benim kzuuznun o tarihini bekleyeceğini snamıyorum üstelik 35 haftadan beri nst de sancım çıkıyor ama hala tık yok benimkinde hatat ben o sancıları daha çönce hissediyordum ama doğum sancısı olduğunu anlamamıştım belki 32 den beri vardır

canım senin belki gelişmiş bri ultrasondur ama ben benim gittiğim hastaneninkine o kadar güvenmiyorum kesin yanılma olcak gibime geliyor

aynen canım anlamıyorlar bizi ben arkadaşıma ne deseydim diyor yuhh yani sanki akşama kadar evde yatıyorum hamile değilim gibi davranıyor ya nasıl sinirlerimi bozdu alışmışlar hizmete ayaklarına gelecek herşey kardeşi olacakta lafta yardımcı olmak için bizde kalıyor daha söylemeden bir tabak yemek pişirip koyduğunu görmedim önüme :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…