aman cnm senin de bayağı misafirlerin geliyo maşşallah...benim de Adana dan kaynım geldi...bikaç gün kalacak...ama çok anlayışlılar eşimle beraber işerime yardım etmeye çalışıyolar ..sen zahmet etme diyolar sürekli çok hoşuma gidiyo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba,
ben haziran annesiyim.
Doğum yapacak arkadaşlar için biz de dua ediyoruz, Allah sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin. Kaçıncı haftalarında doğum yapıyolar ben onu merak ettim..
Şimdiden gerilmeye başladım sizleri düşünemiyorum, çok heyecanlısınızdır, Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsuna.s.
evet tatlım herhafta evimde birileri oluyor seviyorum yedirip içirmeyi ama çalışınca zor oluyor tatlım yaaa
kızlar bugün eve gideceğim iki aile gelecek yemeğe koştur koştur inşallah yetiştiririm bir saate
benim de dr um 5 mayıs diyo ama bana her an gelebilirmiş gibi geliyo :))
öle dedim dr a yok daha var dedi...bakalım bakalım...3_ 5 farketmez inş sağlıkla gelsinlerdekaydirigubbakcemile2
merhaba,
ben haziran annesiyim.
Doğum yapacak arkadaşlar için biz de dua ediyoruz, Allah sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin. Kaçıncı haftalarında doğum yapıyolar ben onu merak ettim..
Şimdiden gerilmeye başladım sizleri düşünemiyorum, çok heyecanlısınızdır, Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsuna.s.
[k] {n} [k];6318514 .!.:slm kızlar
bugünün ilk bebeşi gelmiş hayırlı olsun inş. digerleride kolayca kurtular inş.
semacım başın sagolsun işleri kafana takma hallolur hepsi..
beyazcım geçmiş olsun banada silverdin iyi gelmişti bi dene istersen..
bende allah kısmet ederse mayıs 14 gözüküo ama sanki ilk haftası gelecekmiş gibime gelio hayırlısı bakalım.. mayısa kalacam kesin..
ne mutlu sana cnm..boş geçirmiyorsun günlerini..ama dikkat et durunla kendine olur mua.s.
Allah kolaylık versin bacım a.s.
Sağlıkla gelsinlerde vakitleri farketmez tatlım a.s.
Hoşgeldin canım. Sana da hayırlı doğumlar inşallahhhh :Saruboceq:
İkizleri olan arkadaşımız 33+2'de yaptı. Diğer iki arkadaşımız 34+4 ve 35+6'da yaptılar. Bugün ki Hülya'mız 36+6, Sibel 37+5 , yine ikiz doğumu olacak seherim ise 37+1 canım a.s.
Hoşgeldin canım. Evet derya kuzuları geliyo tek tek hihoyyyt
Bu arada Ojeli Ceren'le konuştum kızlar. Meraktadır diye bilgi verdim kızlarla ilgili. Oda bugün doktora gitmiş. 37+2'de 3777 gr olmuş oğluşu. Nst'ye girmiş. Sancısı falan çıkmamış. Haftaya cuma kontrolü varmış tekrar. Biliyosnuz 25 Nisan'a sezaryen tarihi almıştı o da. Doktor haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Eğer bebek 4 kiloyu geçmezse belki normal şansı olabilir. Sizlere de selamı var a.s.
Allah kolaylık versin bacım a.s.
Sağlıkla gelsinlerde vakitleri farketmez tatlım a.s.
Hoşgeldin canım. Sana da hayırlı doğumlar inşallahhhh :Saruboceq:
İkizleri olan arkadaşımız 33+2'de yaptı. Diğer iki arkadaşımız 34+4 ve 35+6'da yaptılar. Bugün ki Hülya'mız 36+6, Sibel 37+5 , yine ikiz doğumu olacak seherim ise 37+1 canım a.s.
Hoşgeldin canım. Evet derya kuzuları geliyo tek tek hihoyyyt
Bu arada Ojeli Ceren'le konuştum kızlar. Meraktadır diye bilgi verdim kızlarla ilgili. Oda bugün doktora gitmiş. 37+2'de 3777 gr olmuş oğluşu. Nst'ye girmiş. Sancısı falan çıkmamış. Haftaya cuma kontrolü varmış tekrar. Biliyosnuz 25 Nisan'a sezaryen tarihi almıştı o da. Doktor haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Eğer bebek 4 kiloyu geçmezse belki normal şansı olabilir. Sizlere de selamı var a.s.
selam kızlar dört gözle bu gün doğum ypacak arkadaşların haberlerini bekliyorum Allah'ım yardımcıları olsun inanın sanki kendi kuzumu kucağıma alıcağım gün gibi heyecanlıyım ya bide onları tahmin bile edemiyorum kızım bile heyecandan yerinde duramıyo kıpır kıpır :))
yok cnm yalnız değilsin bende mayıs annesi olucam sanırım,,bebeişlerini büyütmüş olacaklar valla çoğua.s.ayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır
teşekkürler,Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.merhaba,
ben haziran annesiyim.
teşekkür ederim canım,sağolasın,eşime ısmarladım akşam gelirken alacak silverdini,inş iyi gelir banadaŞeniz[k] {n} [k];6318514 .!.:slm kızlar
bugünün ilk bebeşi gelmiş hayırlı olsun inş. digerleride kolayca kurtular inş.
semacım başın sagolsun işleri kafana takma hallolur hepsi..
beyazcım geçmiş olsun banada silverdin iyi gelmişti bi dene istersen..
bende allah kısmet ederse mayıs 14 gözüküo ama sanki ilk haftası gelecekmiş gibime gelio hayırlısı bakalım.. mayısa kalacam kesin..
evet tatlım herhafta evimde birileri oluyor seviyorum yedirip içirmeyi ama çalışınca zor oluyor tatlım yaaa
selam kızlar dört gözle bu gün doğum ypacak arkadaşların haberlerini bekliyorum Allah'ım yardımcıları olsun inanın sanki kendi kuzumu kucağıma alıcağım gün gibi heyecanlıyım ya bide onları tahmin bile edemiyorum kızım bile heyecandan yerinde duramıyo kıpır kıpır :))
[k] {n} [k];6318998 .!.:hoşbuldum cnma.s.
ojelide sende bebekleri büyüttünüz maş. dogunca rahat bakarsınız
sennde az kaldı dimi cnm allah hayırlısıyla senide kurtarsın..
benimde mayıs! hatta belki haziran :roflol: aayyy ben böyle diye diye haziranda doğuracam bu gidişle aaaaa delikafadulden
oo maşallah cerenin tosununa pınarcım ultrasonda yanılma payıda oluyor ama hakkında hayırlısı olsun cerenin
aynen canım bakalım biz ne zaman gircez listeye :teytey:
benimde mayıs! hatta belki haziran :roflol: aayyy ben böyle diye diye haziranda doğuracam bu gidişle aaaaa delikafadulden
beyazcım benim eşim samimi arkadaşlarına hayır diyemez beni düşünse zaten kardeşini gönderirdi bu zamana kadar ama nerde deli etti beni az önce bir arkadaşı varda onuda çağırmış ben o kadar çok kişiyi nasıl ağırlayacaksam ne diyeyim arkadaşlarıma diyor ama beni hiç düşünmüyor bu adamkötükedihüso
kızlar acayip karnım ağrıyor benim yaa çok sinirlendim eşime(((((((((( delikafadulden
MARYLİN canım biz seninle aynı tarihte doğum yapıcaz sanırım 8 mayıs diyo doktor bana ama kızımın o tarihi bekleyeceğini hiç sanmıyorum :))
Hoşgeldin canım valla hepimiz öyleyiz. Acaip bi heyecan var hihoyyyt Sabahtan beri eşim suratıma saf saf bakıyor. Heralde heyecandan doğurucam diye korktu adam kaydirigubbakcemile3
Ay canım valla neyle besledik bunları bilmiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Haftaya salı kontrolüm var. Eğer sancılarım falan çok çıkmazsa 28 Nisan'da alacak canım hayırlısıyla hihoyyyt
Sen temmuza kalcan bu gidişle bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet canım ama artık eskisi gibi çok yanılma payı olmuyomuş. Doktorların eline kaldık diyorum ya her zaman. Hakkımızda hayırlısı tatlım a.s.
canım benim ya,arkadaşlarındada suç var eşinin bu haldeki birnie gelinir mi?bizim akrabalar ayına gimiş(9.aya) hamile kimseye gerek olmadıkça gitmezler hele yemeğe asla
ama eşiminkiler hiç çıkmaz,eşimin babannesi,ananesi,ablası,yeğeni geldiler haftasonu ebndeydiler yatılı,bu kadarda olur mu yani,aynı şehir içinde,1 saatlik uzak mesafede,geceleri sırt ve bel ağrısından uyuyamadım,eşlerimiz kendileri hizmet etmedikleri için anlamıyorlar cnm,benim ki yardımda etmez bir de
eşimle benim bulaşıklarımızı yıkarken bile altı üstü 2 tabak 2 kase belim ayrılıyor sanıyorum düşün artık
gelenlere yuh diyorum hakkımı helal etmiyorum ,ben canımla uğraşırken,birde üstüme onlar yük biniyorklava: klava:
birde eşimin yanındada aman sen yapma aman sen eğilme diye akıl veriyorlar sürekli ama ben yapmazsam kimse yapmıyor,yapsınlarda ben yapmak zorunda kalmayayım değil mi?
insanları anlamak ne zor:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?