2009 Mayıs Anneleri

ayy bu kocalar böyle canım ya!! ama sen kendi arkadaşlarını çağıracak olsan "ne gerek var bu halinle, yorulursun, belin ağrır..." bilmem ne!! yani en azından benimki öyle. aşkım şunu yemeğe çağıralım yazık karısı memlekete gitmiş, aşkım bunu yemeğe çağıralım,bekar çocuk yeni atanmış!!! ama ben çağıracam arkadaşlarımı deyince bir araba laf!

ayyy temmuz mu???:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı

valla canım pek bişey yapmakendini yorma diyecem ama macbur yapılıyor,yapılmayıncada eşlerin suratları beş karış oluyor boşuna huzursuzluk,ah bu erkekler bazen çok sinir oluyorlarklava:klava:klava:

beyaz cım elini, yakmışsın bacım geçmiş olsun ya nasıl biraz iyimi sızlıyormu

valla ben le eşim birbirimizi bulmuşuz öle gelmeyi gitmeyi pek sevmeyiz olacaksada planlı ve nadir rolur hele plansız olanları hiç o yönden şanslıyım tam kafayız yani

teşekkür ederim canım
canım benim ya başın sağolsun canım ama gitmemen iyi olmuş yol ve üzüntü Allah korusun kötü sonuçlara yol açabilir canım
inşallah en kısa zamanda :Saruboceq:
sağol cnm yedik geldik bile,oh karnımız doydu ,şimdide hıçkırmalarımız başladı, o kadar çok hıçkırıyorki benim oğlum,doğuncada devam edecekmi merak ediyorum:uhm::uhm:
benim oğlum da öyle ya bazen çok rahatsız ediyo
sağol canım Alla^h'ım sağlıkla gelsin bugün gelecek tüm melekler

pınarcım kızların hakkında hayırlıs olsun inşallah hayırlısıyla doğumlarını atlatırlar :)))))) bizde yemek yedik geldik kızlar herkese afiyet olsun bu arada
afiyet olsun canım
kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum
hoş geliiiinnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
oh bee inşallah ikisinin de sağlıkları yerindedir şükürler olsun
Kızlar şimdi Sibel aradı. Yatışını yapıyorlarmış. Saat 15:00'de alıyorlarmış sezaryene. Selamı var. Dualarımız seninle dedim a.s.
Allah kolaylık versin kolaylıkla ve sağlıkla gelsin bebişimiz
Semra'yı da aradım açılmadı telefon. Ayyy heyecan yaptım iyice. Geç vakit bi daha ararım a.s.
ayyy çok heyecanlı yaaa
amin canım amiiiiiinnn
ayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır
vallahi ben de öyle belki haziran bile olur yani diyolar ki erkek bebekler geç oluyomuş ahhh ahh
oh maşallah kuzumuza inşallah inşallah
benimde mayıs! hatta belki haziran :roflol: aayyy ben böyle diye diye haziranda doğuracam bu gidişle aaaaa delikafadulden
aynı ben

canını sıkma ya az kaldı dayan aslında düşünmesi lazım bize de arkadaşlar geliyor ama hizmeti eşim yapıyo beni ayağa kaldırmıyo

fulyacım benim mayısta olacak fıstık tülayında öyle hayırlısıyla

benimde mayısta cnm.1 mayıstan itibaren 37.haftam doluyor.22sine kadar gelebilir.

ayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır

bendeee varım...tabii erken gelmke istemezseeee:)

benimde mayıs! hatta belki haziran :roflol: aayyy ben böyle diye diye haziranda doğuracam bu gidişle aaaaa delikafadulden

haziran mı ?kız kalır mı o zamana kaç haftalıksın

o görümce odayı bosalttı mı banucum bu arada?

aman şanslısın cnm..diğer türlü kızların dediği gibi çok zor oluyor valla..

annecikler kuzucuklarına kavuşuyor ne güzel maşallahh inanın doğum yapan kızlar kadar bende heyecanlıyım bugün:)))

Allah kolaylık versin beyazcım sana,ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa,inanamadım okuyunca,inanılmaz düşüncesizlik..Ben olsam hiçbişey yapmaz gidr odama yatardım sinirden ki misafiri çok severim.ama olmaz böyle şey...

yok fulyacım boşaltmadı ama ben ranzasını çıkardım kırdırdım attım valla şimdi yerde döşekte yatıyor kızımın odası daha hazır değil o kız gitmeden hazırlamayıda düşünmüyorum çünkü oda kirlenir halılarıda yıkadım kaldırdım geç olsun ama temiz olsun diyorum tatlım

sibel doguma girmiştir kizlar..Rabbim yardimcisi olsun..sag salim mutlulukla bebişine kavussun inşaAllahhh..şu semradan da hiç ses cikmadi..bide ondan haber alsak rahatlicam :S

e tabii tertemiz kapatır kapasını çekersin.ama bu sekilde olmaz haklısın bitanem..

yaa hayırlısıyla mayıs gelsinde bizde doğuralım yaa:)))

canım nst de sancın çıkıyormuş ya,bebeğinin kapl atışları nasıldı?merak ettim bende bugün girdim ama daha dr.a göstermedik
içim rahatlasın istedim.

evet canım ya,benim degeçen yaz gelmişti görümcem güya yardımcı olacaktı,toz bile almadı,şimdi doğumdan sonrada yardım agelsin diye memleketten getiriler onu bana soran olsa getittirmiycemde soran bile olmuyor büyük görümcem çağırıyor,ama ne hikmetse bizde kalıyor müsaitmisin değilmisin diye soran yok valla,bebeğe bak,eşine bak,bir de görümcene bak,kendine ne zaman bakacaksan artık:mymeka::mymeka:
evet canım aynen,hafta sonu eşimin tarafı bendeydi,sen hamilesin diyen olmadı,hatta yatılı gelmişler,pazartesi gittiler,bende dün eşime dedim anneme gidicem diye
neymiş 36.haftama girmişim ben gitmeyeymişimde annem gelsinmiş,ona buna h,zemt ederken iyi ama 1 saat otobüse binmek zor tabi ne diyeyimklava:

canım biraz daha iyi şimdi,teşekkür ederim,sol elimin son 2 parmağı şiş biraz kıvıramıyorum,ağrısı da baya azaldı,akşam çok kötü oldum nerdeyse gece yarısı eşimi kaldırıp hastaenye götürmesini isteyecektim,artık yorgunluktan uyuya kalmışım saat 2-2,5 gibi
ne şanslısın valla,benim eşim ise bayılır misafire bende pek sevmem desem yeri var,misafiriz diye herşeyi ayağına bekleyen tiplere hele sinir oluyorum
gel yardım et azcık incilerin dökülmez dimi ama?:dilcikar:

banucum Allah yardimcin olsun canim ya..anacim sende tepkimi vermiyorsun nedir? bukadar rahatlik olmaz bi adamda yani..gelemezler,istemiyorum,cok agirlaştim felan demedinmi hiç? ne demek ben ne diyim arkadaslarima..nasil cagirdiysa öyle gelmeyin desin.. püfff

annecikler kuzucuklarına kavuşuyor ne güzel maşallahh inanın doğum yapan kızlar kadar bende heyecanlıyım bugün:)))
ay evet valla bende,sanki kardeşim falan doğum yapıyor evde zor duruyorum valla:sm_cool::sm_cool:

eh işte canım ne yaparsın,eşimle aram açılacak yapmazsam,hele bu halde hiç çekemem valla,Allah herkese akıl fikir versin ne diyeyim

sibelin Allah yardımcısı olsun inş

şekerler ben 2 yi çeyrek geçe aramıştım sibeli annesi çıktı telefona ameliyata aldılar demişti.sanırım çıkmıştır şimdi çoktan.

Bacılar Sibel aradı şimdi. Çıkmış sezaryenden. Daha kuzusunu görmemiş henüz. Sesi yorgundu tabi. Biraz sancısı varmış. Şimdi dinlen, bebişini gör akşama tekrar konuşuruz dedim. Selamı var. Ohhh çok şükür. Bide Semra'dan ahber alsak hayırlısıyla...

banucum valla aynen öyle benimlininde kalır yanı yok ama işte nerde onlarda bizim gibi ince düşünce..sibelcimede az kaldı hayırlısı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…