valla canım pek bişey yapmakendini yorma diyecem ama macbur yapılıyor,yapılmayıncada eşlerin suratları beş karış oluyor boşuna huzursuzluk,ah bu erkekler bazen çok sinir oluyorlarklava: klava: klava:
ayy bu kocalar böyle canım ya!! ama sen kendi arkadaşlarını çağıracak olsan "ne gerek var bu halinle, yorulursun, belin ağrır..." bilmem ne!! yani en azından benimki öyle. aşkım şunu yemeğe çağıralım yazık karısı memlekete gitmiş, aşkım bunu yemeğe çağıralım,bekar çocuk yeni atanmış!!! ama ben çağıracam arkadaşlarımı deyince bir araba laf!beyazcım benim eşim samimi arkadaşlarına hayır diyemez beni düşünse zaten kardeşini gönderirdi bu zamana kadar ama nerde deli etti beni az önce bir arkadaşı varda onuda çağırmış ben o kadar çok kişiyi nasıl ağırlayacaksam ne diyeyim arkadaşlarıma diyor ama beni hiç düşünmüyor bu adamkötükedihüso
Hoşgeldin canım valla hepimiz öyleyiz. Acaip bi heyecan var hihoyyyt Sabahtan beri eşim suratıma saf saf bakıyor. Heralde heyecandan doğurucam diye korktu adam kaydirigubbakcemile3
Ay canım valla neyle besledik bunları bilmiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Haftaya salı kontrolüm var. Eğer sancılarım falan çok çıkmazsa 28 Nisan'da alacak canım hayırlısıyla hihoyyyt
Sen temmuza kalcan bu gidişle bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet canım ama artık eskisi gibi çok yanılma payı olmuyomuş. Doktorların eline kaldık diyorum ya her zaman. Hakkımızda hayırlısı tatlım a.s.
valla canım pek bişey yapmakendini yorma diyecem ama macbur yapılıyor,yapılmayıncada eşlerin suratları beş karış oluyor boşuna huzursuzluk,ah bu erkekler bazen çok sinir oluyorlarklava: klava: klava:
teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm
Cnm Allah kabul etsin,bende kabuslar görüyorum sürekli..acaba hormonlar mı yapıyo bu işi:uhm:
Odalarda tamamlanıyooor,artık hep heyecan olacak,bende hep gelgitler yaşıyorum, bi diyorum beklesin, bi diyorum 37de gelsin..eşimde aynı durumda, gelsin dicek oluyo,yok yok gelmesin beklesin diyo..
Cnm bende çok merak ediyom bebişlerii, inş. kısa zamanda iyi haberlerini alırız,
canım benim ya başın sağolsun canım ama gitmemen iyi olmuş yol ve üzüntü Allah korusun kötü sonuçlara yol açabilir canımayyy bizde temizliğe kalkıştık her yer heryerde bi görseniz evi boya badana yazık kocacım işten gelip boya yapıyor bide bende elde yıkanacak masa örtüsü falan vardı yıkayayım dedim göbişimden yıkayamadım eğil eğil kasılıp kalıyo insan onuda bıraktım kocama bi işe yaramıyorum ki annecim geldi yardıma kütahyadan 1 gün kaldı oturma odasını temizledik boyadık sonra bi telefon geldi gece babaannem vefat etmiş hastaydı zaten çok ağladım üzüldüm ama ne gelir elden sonra eşimle annem gittiler kütahyaya ben göremedim şimdi gitsem iyice üzülücem bide yol 3 saat sürüyor sarsılıcam eşimde zaten 25 günün kaldı otur sen evde ben gidip geleyim dedi annecimde sen evi toplucam diye uğraşma sakın dedi ben 7 sinden sonra gelir yaparım bidahada gitmez artık nasip böyleymiş bana hiç ölmüş gibi gelmiyor görmediğimden anlamadım bi dedemi aradım o çok ağladı ona üzüldüm canım benim kendi başına kaldı hayat ne garip demi şimdi bebeğimiz olacak diye seviniyoruz birgün gelecek onlar büyüyecek evden gidecek biz yine eşlerimizle tek başımıza kalıcaz aman kızlar sakın kocalarınızı ihmal etmeyin onlarla kalıcak yine biz birbirimizin kıymetini bilelim
inşallah en kısa zamanda :Saruboceq:Kızlar hepinizi Allahım bi avazda kurtarsın :Saruboceq:
Sizin yazılarınızı okurken ben bile heyecanlandım:sm_cool::asigim:
Allahım inşallah bana da bi bebek nasip eder ve böyle sizler gibi doğum anımı beklerim:Saruboceq::CüvCüv:
benim oğlum da öyle ya bazen çok rahatsız ediyosağol cnm yedik geldik bile,oh karnımız doydu ,şimdide hıçkırmalarımız başladı, o kadar çok hıçkırıyorki benim oğlum,doğuncada devam edecekmi merak ediyorum:uhm::uhm:
sağol canım Alla^h'ım sağlıkla gelsin bugün gelecek tüm meleklerKahvaltımızı yaptık, mutfağımı topladım geldim hemen kızlar. Hülya'nın eşiyle 11:45'de konuştum. Yeni girdi sezaryene dedi. Allah'ım yardımıcısı olsunnnn :Saruboceq:
Sibel'le yarım saat önce konuştum. Doktor tekrar kan değerlerini görmek istemiş. Sonuçlar 13:30 gibi belli olucakmış. Sonuçlara göre de doğum belli olucak inşallah :Saruboceq:
Seherim'in bendeki cep no'su yanlış gibi gözüküyor. Arıyorum çağrı bağlantısı kesildi diyor. Sizde varsa no'su bana bi özel mesaj atın da kontrol edeyim bacılar a.s.
Canım inşallah gelir ya a.s.
Evet bacım cumartesiden beri 4 kiloya yakın olmuştur heralde. Artık zorlanıyorum ama o iyi olsun da gerisi önemli değil hihoyyyt
Afiyet olsun canım a.s.
Hoşgeldin canım. Afiyet olsun a.s. Allah dualarımızı kabul etsin bacım a.s.
Canım onlar bi gelsinde sağlıkla , biz onlara gözümüz gibi bakarız. Anneyiz biz var mı ötesi dimi hihoyyyt
Bende çok şükür hiç çatlak olmadı a.s
Canım başınız sağolsun :çok üzgünüm:
Afiyet olsunnnn a.s.
Canım silverdin yanık kremi. Acaip işe yarıyor. Hemen kurutuyor yarayı. Şiddetle tavsiye ederim a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Canım Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sana meleklerin en güzelini nasip eder a.s.
afiyet olsun canımpınarcım kızların hakkında hayırlıs olsun inşallah hayırlısıyla doğumlarını atlatırlar :)))))) bizde yemek yedik geldik kızlar herkese afiyet olsun bu arada
hoş geliiiinnnnnnnn kaydirigubbakcemile2kızlar nasılsınız? bilg.ım yapıldı sonunda:)) doğumlara yetişebildim giremiyorum diye sürekli üzülüyordum
oh bee inşallah ikisinin de sağlıkları yerindedir şükürler olsunkizlar yeni hülyadan mesaj geldi..dogum yapmiş cok sukurrrrrrrrr :))) yeni ciktim dedi..ama bebişini daha görmemiş..kötüyüm dedi..aramadim bende..dinlensin diye..aksama dogru ararim..semradan henuz ses seda yok..gelince haber veririm..şimdilik haberler böyle..
Allah kolaylık versin kolaylıkla ve sağlıkla gelsin bebişimizKızlar şimdi Sibel aradı. Yatışını yapıyorlarmış. Saat 15:00'de alıyorlarmış sezaryene. Selamı var. Dualarımız seninle dedim a.s.
ayyy çok heyecanlı yaaaSemra'yı da aradım açılmadı telefon. Ayyy heyecan yaptım iyice. Geç vakit bi daha ararım a.s.
amin canım amiiiiiinnnmerhaba,
ben haziran annesiyim.
Doğum yapacak arkadaşlar için biz de dua ediyoruz, Allah sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin. Kaçıncı haftalarında doğum yapıyolar ben onu merak ettim..
Şimdiden gerilmeye başladım sizleri düşünemiyorum, çok heyecanlısınızdır, Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsuna.s.
vallahi ben de öyle belki haziran bile olur yani diyolar ki erkek bebekler geç oluyomuş ahhh ahhayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır
oh maşallah kuzumuza inşallah inşallahAllah kolaylık versin bacım a.s.
Sağlıkla gelsinlerde vakitleri farketmez tatlım a.s.
Hoşgeldin canım. Sana da hayırlı doğumlar inşallahhhh :Saruboceq:
İkizleri olan arkadaşımız 33+2'de yaptı. Diğer iki arkadaşımız 34+4 ve 35+6'da yaptılar. Bugün ki Hülya'mız 36+6, Sibel 37+5 , yine ikiz doğumu olacak seherim ise 37+1 canım a.s.
Hoşgeldin canım. Evet derya kuzuları geliyo tek tek hihoyyyt
Bu arada Ojeli Ceren'le konuştum kızlar. Meraktadır diye bilgi verdim kızlarla ilgili. Oda bugün doktora gitmiş. 37+2'de 3777 gr olmuş oğluşu. Nst'ye girmiş. Sancısı falan çıkmamış. Haftaya cuma kontrolü varmış tekrar. Biliyosnuz 25 Nisan'a sezaryen tarihi almıştı o da. Doktor haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Eğer bebek 4 kiloyu geçmezse belki normal şansı olabilir. Sizlere de selamı var a.s.
aynı benbenimde mayıs! hatta belki haziran :roflol: aayyy ben böyle diye diye haziranda doğuracam bu gidişle aaaaa delikafadulden
beyazcım benim eşim samimi arkadaşlarına hayır diyemez beni düşünse zaten kardeşini gönderirdi bu zamana kadar ama nerde deli etti beni az önce bir arkadaşı varda onuda çağırmış ben o kadar çok kişiyi nasıl ağırlayacaksam ne diyeyim arkadaşlarıma diyor ama beni hiç düşünmüyor bu adamkötükedihüso
fulyacım benim mayısta olacak fıstık tülayında öyle hayırlısıyla
ayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır
benimde mayıs! hatta belki haziran :roflol: aayyy ben böyle diye diye haziranda doğuracam bu gidişle aaaaa delikafadulden
beyazcım benim eşim samimi arkadaşlarına hayır diyemez beni düşünse zaten kardeşini gönderirdi bu zamana kadar ama nerde deli etti beni az önce bir arkadaşı varda onuda çağırmış ben o kadar çok kişiyi nasıl ağırlayacaksam ne diyeyim arkadaşlarıma diyor ama beni hiç düşünmüyor bu adamkötükedihüso
beyaz cım elini, yakmışsın bacım geçmiş olsun ya nasıl biraz iyimi sızlıyormu
valla ben le eşim birbirimizi bulmuşuz öle gelmeyi gitmeyi pek sevmeyiz olacaksada planlı ve nadir rolur hele plansız olanları hiç o yönden şanslıyım tam kafayız yani
canım nst de sancın çıkıyormuş ya,bebeğinin kapl atışları nasıldı?merak ettim bende bugün girdim ama daha dr.a göstermedikevet canım bende geçen farkettim senin benim pınarın aynı tarihleri
ve hepimizinkide kız bu 1 ağustos tarihinda bir şey var anacığım bu kadar tesadüf olmaz belki hepimiz aynı tarihte doğururuz bende benim kzuuznun o tarihini bekleyeceğini snamıyorum üstelik 35 haftadan beri nst de sancım çıkıyor ama hala tık yok benimkinde hatat ben o sancıları daha çönce hissediyordum ama doğum sancısı olduğunu anlamamıştım belki 32 den beri vardır
canım senin belki gelişmiş bri ultrasondur ama ben benim gittiğim hastaneninkine o kadar güvenmiyorum kesin yanılma olcak gibime geliyor
evet canım ya,benim degeçen yaz gelmişti görümcem güya yardımcı olacaktı,toz bile almadı,şimdi doğumdan sonrada yardım agelsin diye memleketten getiriler onu bana soran olsa getittirmiycemde soran bile olmuyor büyük görümcem çağırıyor,ama ne hikmetse bizde kalıyor müsaitmisin değilmisin diye soran yok valla,bebeğe bak,eşine bak,bir de görümcene bak,kendine ne zaman bakacaksan artık:mymeka::mymeka:aynen canım anlamıyorlar bizi ben arkadaşıma ne deseydim diyor yuhh yani sanki akşama kadar evde yatıyorum hamile değilim gibi davranıyor ya nasıl sinirlerimi bozdu alışmışlar hizmete ayaklarına gelecek herşey kardeşi olacakta lafta yardımcı olmak için bizde kalıyor daha söylemeden bir tabak yemek pişirip koyduğunu görmedim önüme :mymeka:
evet canım aynen,hafta sonu eşimin tarafı bendeydi,sen hamilesin diyen olmadı,hatta yatılı gelmişler,pazartesi gittiler,bende dün eşime dedim anneme gidicem diyeayy bu kocalar böyle canım ya!! ama sen kendi arkadaşlarını çağıracak olsan "ne gerek var bu halinle, yorulursun, belin ağrır..." bilmem ne!! yani en azından benimki öyle. aşkım şunu yemeğe çağıralım yazık karısı memlekete gitmiş, aşkım bunu yemeğe çağıralım,bekar çocuk yeni atanmış!!! ama ben çağıracam arkadaşlarımı deyince bir araba laf!
ayyy temmuz mu???:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı
beyaz cım elini, yakmışsın bacım geçmiş olsun ya nasıl biraz iyimi sızlıyormu
valla ben le eşim birbirimizi bulmuşuz öle gelmeyi gitmeyi pek sevmeyiz olacaksada planlı ve nadir rolur hele plansız olanları hiç o yönden şanslıyım tam kafayız yani
sibel doguma girmiştir kizlar..Rabbim yardimcisi olsun..sag salim mutlulukla bebişine kavussun inşaAllahhh..şu semradan da hiç ses cikmadi..bide ondan haber alsak rahatlicam :S
ay evet valla bende,sanki kardeşim falan doğum yapıyor evde zor duruyorum valla:sm_cool::sm_cool:annecikler kuzucuklarına kavuşuyor ne güzel maşallahh inanın doğum yapan kızlar kadar bende heyecanlıyım bugün:)))
Allah kolaylık versin beyazcım sana,ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa,inanamadım okuyunca,inanılmaz düşüncesizlik..Ben olsam hiçbişey yapmaz gidr odama yatardım sinirden ki misafiri çok severim.ama olmaz böyle şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?