2009 Mayıs Anneleri

canım tavrımı koyuyorum adam ya susuyor yada sinirlerimi bozuyor delikafadulden off akşam görümcede izinli evde hep birlikte aile sadeti ne güzel demi

valla bende bebişime kavuşmak için sabırsızlanıyorum kızlarrrrr artık mayıs gelsede kavuşsak mucizlerimizekaydirigubbakcemile5

oy oyyyyyy maşallah,hayırlısıyla kurtulmuş:teytey::teytey::teytey:

oh cok sukurrr hihoyyyt hihoyyyt inşaAllah biran önce bebişini görür ve kendini toparlarrr :)

çok şükür ayy çok sevindim :))))))

kendinize iyi bakın kızlar Allah kolay doğumlar versin şu anda doğuma giren arkadaşlarıma biz paramızı çekelim hediye alacağımız babama doğumgünü yarın hem yürürüz kendinize iyi bakın

ay Allahim ya..Allah akil fikir versin ne diyelim :S baska bi çözüm bulmak lazim..lütfen sen kendini üzme..bence sadece kahvalti hazirla gelenlere..bu halinle gelecek misafir buna hazirlikli olmali hem caliş..hem karnin burnunda olsun..hem cesit cesit yemekle misafir karşila..oldu valla..sementamisin sen..

canimm hoşgeldin..bizde seni cok özledik :) oglusunun güzel haberlerini aldik azönce..maşaAllahhh oglusunaaa a.s. nasilsin? son 10güne girdin :) heycan doruktadir şimdi dimi :)

hoşbulduk canıım benim. evet pınarla konuşmuştum. dayanadım annemlere kalktım geldim şu doğum yapanları bir göreyim diye. ne var ne yok iyisiniz demi. bende evde olunca giremez oldum meraktan çatlıyorum evde.bende aynen çok heyecanlıyım valla.
aslında bir yandan da oğlumu içimden alacaklar diye üzülüyorum biliyormusunuz.
sizde de varmı o hüzün..?

iyiyiz cok sukur canim..böyle güzel haberler,dogumlar geldikçe seviniyoruz,heycanlaniyoruz işte :) dedigin gibi ayrica bi hüzünde oluyor ister istemez :) az degil 9 aydir birlikteyiz kuzularimizla :) olsun ama onlari görmek eminim içimizde olmasindan cok daha güzeldir :) hüzünlenmeyelim..mutlu olalim

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı baksana öyleyim öyle görüyorlar beni tatlım

ojefıstığım nasılsın canımcım içimizden mucizeyi alıp kucağımıza verecekler ikiside çok güzel göbüşte taşımakta kucakta koklamakta muhteşemkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?

beyazcım seni çok iyi anlıyorum çünkü o düşüncesiz sülaleden bi tanede bende var 1 ay evvel hastalıktan ölüyodum öksürmekten ciğerlerim fırlayacaktı yinede benden hizmet beklediler insana kendi öz ailesinden başka acıyan olmuyor bacım halim yok misafir kabul edemem dedim benden kötüsü saygısızı olmadı hatta kaynımdan telefonda hakaret işittim düşün yani neler neler bende bunun üzerine annemin yanına geldim kaynanam özel hastaneyi bebeğin herşeyini a dan z ye aldı ama hiç biri gözümde yok çok üzdüler beni Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar şimdi Semra'nın eşiyle de görüşebildim. Semra'da kzuularda çok iyiymiş. Dinleniyormuş Semra. Akşama ondan da daha detaylı bilgi alırız. Ohhhh çok şükür 4 kuzumuzda sağlıkla, sıhhatle geldiler...

Ay kızım çıldırdı şu anda. Oda fena heyecan yaptı. İçerde dönüp dönüp duruyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ohhh çok şükür Allahıma acayip rahatladım Allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah 4 ünede hadi bakalım kızlar sıra bize geldi :)))

ohh çok şükür,ne güzel haberler bunlar,serzeryan olunca tabii biraz ağrı oluyor ggeçer ama,neden hemen bebeğini göstermiyolarki,insan merak eder yaa...:uhm:

beyazcım ben hemen doktora götürüyorum sonucu hep iyi dedi sancın var ama yalancı doğum sanıcısı dedi genelde bakıyorum 140 ile 130 arası canım sanırım iyi değilmi doktor güzel dedi çünkü bdie geçen 120 lerde çıktı bu uymuş dedi sanır 140 ile 130 arası iyi bu konuda bilginiz varmı kızlar benide merak sardı şimdi

canlarımmmmmmmmmm hepinize merhaba ne yaptınız ben yokken kızlar sizleri çok öledim

hoşgeldin canım bizde seni maşallah oğluşuna canım güzel haberlerini aldık

oh allaha şükür ya biri daha kurtuldu pınarcım sende sğaol bizi habersiz bırakmıyorsun

bendede oluyor o canım şimdi onu herkesle paylaşcam diye manyakmıyız biz ya

banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?

sağol tatlım beklliyoruz işte heyecanla sağlıkla gelseydi kuzular senin baya yaklaştı ben nedense nisan annesi olucam gibime geliyor kızımı son hafta bekliyorum bakalım

oh ya semrada kurtulmuş çok sevindim analı babalı büyüsün kuzucuklar sağlıkla bide ayrıntıları alsaydık kızlardan daha bi güzelhihoyyyt olcak

kızlar acayip karnım ağrıyor benim yaa çok sinirlendim eşime(((((((((( delikafadulden

Sinirlenme bacım acısı yine sana patlıyor bak :çok üzgünüm:

Hayırlısıyla gelsinler bacım. Evet bişey var bu 1 Ağustos'ta kaydirigubbakcemile3 Bana kalsa benimki 28 Nisan'a kadar bile beklemeyecek. Belki salı günü kontrolden sonra alır hemen doktor sezaryene beni. Sancım var çünkü anlıyorum delikafadulden

Evet canım 4 boyutlu ultrasonla bakıyo. Teyzemin bebeklerde de tam tutturmuştu kiloyu delikafadulden

ayyy temmuz mu???:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı

Evveeeettt hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Ay bacım heyecandan arada kaynadın kusura bakma. İnsan hüzünleniyor tabi ya. BAzen hiç almasalar onu diyorum. Bazen de gelsede bi koklasam diyorum :bbo:

ohh çok şükür,ne güzel haberler bunlar,serzeryan olunca tabii biraz ağrı oluyor ggeçer ama,neden hemen bebeğini göstermiyolarki,insan merak eder yaa...:uhm:

Eeee bebeği de annesi için hazırlıyolar bacım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…