canlarımmmmmmmmmm hepinize merhaba ne yaptınız ben yokken kızlar sizleri çok öledim
banucum Allah yardimcin olsun canim ya..anacim sende tepkimi vermiyorsun nedir? bukadar rahatlik olmaz bi adamda yani..gelemezler,istemiyorum,cok agirlaştim felan demedinmi hiç? ne demek ben ne diyim arkadaslarima..nasil cagirdiysa öyle gelmeyin desin.. püfff
Bacılar Sibel aradı şimdi. Çıkmış sezaryenden. Daha kuzusunu görmemiş henüz. Sesi yorgundu tabi. Biraz sancısı varmış. Şimdi dinlen, bebişini gör akşama tekrar konuşuruz dedim. Selamı var. Ohhh çok şükür. Bide Semra'dan ahber alsak hayırlısıyla...
Bacılar Sibel aradı şimdi. Çıkmış sezaryenden. Daha kuzusunu görmemiş henüz. Sesi yorgundu tabi. Biraz sancısı varmış. Şimdi dinlen, bebişini gör akşama tekrar konuşuruz dedim. Selamı var. Ohhh çok şükür. Bide Semra'dan ahber alsak hayırlısıyla...
banucum valla aynen öyle benimlininde kalır yanı yok ama işte nerde onlarda bizim gibi ince düşünce..sibelcimede az kaldı hayırlısı olur inşallah..
canım tavrımı koyuyorum adam ya susuyor yada sinirlerimi bozuyor delikafadulden off akşam görümcede izinli evde hep birlikte aile sadeti ne güzel demi
valla bende bebişime kavuşmak için sabırsızlanıyorum kızlarrrrr artık mayıs gelsede kavuşsak mucizlerimizekaydirigubbakcemile5
canimm hoşgeldin..bizde seni cok özledik :) oglusunun güzel haberlerini aldik azönce..maşaAllahhh oglusunaaa a.s. nasilsin? son 10güne girdin :) heycan doruktadir şimdi dimi :)
hoşbulduk canıım benim. evet pınarla konuşmuştum. dayanadım annemlere kalktım geldim şu doğum yapanları bir göreyim diye. ne var ne yok iyisiniz demi. bende evde olunca giremez oldum meraktan çatlıyorum evde.bende aynen çok heyecanlıyım valla.
aslında bir yandan da oğlumu içimden alacaklar diye üzülüyorum biliyormusunuz.
sizde de varmı o hüzün..?
ay Allahim ya..Allah akil fikir versin ne diyelim :S baska bi çözüm bulmak lazim..lütfen sen kendini üzme..bence sadece kahvalti hazirla gelenlere..bu halinle gelecek misafir buna hazirlikli olmalihem caliş..hem karnin burnunda olsun..hem cesit cesit yemekle misafir karşila..oldu valla..sementamisin sen..
banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?
canım nst de sancın çıkıyormuş ya,bebeğinin kapl atışları nasıldı?merak ettim bende bugün girdim ama daha dr.a göstermedik
içim rahatlasın istedim.
evet canım ya,benim degeçen yaz gelmişti görümcem güya yardımcı olacaktı,toz bile almadı,şimdi doğumdan sonrada yardım agelsin diye memleketten getiriler onu bana soran olsa getittirmiycemde soran bile olmuyor büyük görümcem çağırıyor,ama ne hikmetse bizde kalıyor müsaitmisin değilmisin diye soran yok valla,bebeğe bak,eşine bak,bir de görümcene bak,kendine ne zaman bakacaksan artık:mymeka::mymeka:
evet canım aynen,hafta sonu eşimin tarafı bendeydi,sen hamilesin diyen olmadı,hatta yatılı gelmişler,pazartesi gittiler,bende dün eşime dedim anneme gidicem diye
neymiş 36.haftama girmişim ben gitmeyeymişimde annem gelsinmiş,ona buna h,zemt ederken iyi ama 1 saat otobüse binmek zor tabi ne diyeyimklava:
canım biraz daha iyi şimdi,teşekkür ederim,sol elimin son 2 parmağı şiş biraz kıvıramıyorum,ağrısı da baya azaldı,akşam çok kötü oldum nerdeyse gece yarısı eşimi kaldırıp hastaenye götürmesini isteyecektim,artık yorgunluktan uyuya kalmışım saat 2-2,5 gibi
ne şanslısın valla,benim eşim ise bayılır misafire bende pek sevmem desem yeri var,misafiriz diye herşeyi ayağına bekleyen tiplere hele sinir oluyorum
gel yardım et azcık incilerin dökülmez dimi ama?:dilcikar:
canlarımmmmmmmmmm hepinize merhaba ne yaptınız ben yokken kızlar sizleri çok öledim
hoşbulduk canıım benim. evet pınarla konuşmuştum. dayanadım annemlere kalktım geldim şu doğum yapanları bir göreyim diye. ne var ne yok iyisiniz demi. bende evde olunca giremez oldum meraktan çatlıyorum evde.bende aynen çok heyecanlıyım valla.
banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar şimdi Semra'nın eşiyle de görüşebildim. Semra'da kzuularda çok iyiymiş. Dinleniyormuş Semra. Akşama ondan da daha detaylı bilgi alırız. Ohhhh çok şükür 4 kuzumuzda sağlıkla, sıhhatle geldiler...
Ay kızım çıldırdı şu anda. Oda fena heyecan yaptı. İçerde dönüp dönüp duruyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar acayip karnım ağrıyor benim yaa çok sinirlendim eşime(((((((((( delikafadulden
evet canım bende geçen farkettim senin benim pınarın aynı tarihleri ve hepimizinkide kız bu 1 ağustos tarihinda bir şey var anacığım bu kadar tesadüf olmaz belki hepimiz aynı tarihte doğururuz bende benim kzuuznun o tarihini bekleyeceğini snamıyorum üstelik 35 haftadan beri nst de sancım çıkıyor ama hala tık yok benimkinde hatat ben o sancıları daha çönce hissediyordum ama doğum sancısı olduğunu anlamamıştım belki 32 den beri vardır
canım senin belki gelişmiş bri ultrasondur ama ben benim gittiğim hastaneninkine o kadar güvenmiyorum kesin yanılma olcak gibime geliyor
ayyy temmuz mu???:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı
ohh çok şükür,ne güzel haberler bunlar,serzeryan olunca tabii biraz ağrı oluyor ggeçer ama,neden hemen bebeğini göstermiyolarki,insan merak eder yaa...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?