2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar, ya ben yeni izne çıktım , sizlere takılabileceğim diye seviniyodum ama işten de fırsat olmuyo yahu.
Çantamı falan hazırladım ben, bi iki ufak eksiğim kaldı. bişeyleri unutucam diye korkuorum ama bakalım :)
kızlar ya aman sakın unutma dieyceğiniz bişi varsa söyleyin

Canım ben 2 gün hastanede yattığımda hemşirenin söylediği kadarıyla kalp atışı 60'ın altına düşerse bebek için tehlikeliymiş. Onun haricinde bi ileri bi geri oynar dedi. 2 günde 3 saatte bir sürekli nst'ye bağladılar beni. Bazen 130 çıktı bazen 160. Bebişin uykusuna, hareketliliğine göre değişiyo hihoyyyt

Rica ederim bacım ne demek. Ben zevkle haber veriyorum size. Akşam daha ayrıntılı bilgi alırız kuzularla ilgili hihoyyyt Şimdi dinlensin bacılarımız. İyi haberlerini aldık ya çok şükür :Saruboceq:

banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?

sağol fıstığım... haklısın cnm içimdeki halini hareketlerini özlerim bende.ama çıksında istiyorum ikiside harika duygulardır eminimm
sen nasılsın

yaa bu kuzuları neden hemen vermiyorlar annelerine?? benim annem sezaryen olduğunda annem daha ameliyattan çıkmadan bebişi getirmişlerdi odaya?? gözünü açınca ilk bebişini gördü annemde. gerçi üzerinden 11 yıl geçti ama-tatlicadiarzu-

kızlar bebişler dünyaya gelmiş ne güzelhihoyyyt off ya daha benim çok var doğursaım geldi şimdi çok özendimkaydirigubbakcemile3

valla pınar sırada senmi varsın acaba sanki sıra bizim 1 ağustos grubuna geldi gerçi kıvılcım var daha ojeli var onalr bizi sollar

sanırım öle benimde 145 oluyor 150 oluyor bazen hep bakıyorum her gitiğimde sağolsun 3 kere giriyor nstye bizim cadı hepsinde sancı var ya bakıyorum 37 de girenler var sancı yok bende niye var ya CADIARZU

ojeli canım bazen o hüzün benide sarıyo kızımın kıpırtılarını bida içimde hissedemiycem bir daha yaşanmayacak çok özel anlar ve günler bunlar onu içimden alacaklarını düşündükçe üzülüyorum ama onu görüp onun kokusunu duyacağım için bana anneliği tattıracağı içinde çokkk heyecanlanıyorum

canım zor valla böyle anlayışssız olunca
kayının bir de hakareet etmiş sana ben o kadarına dayanamam güzelim
seni çok üzmüşler
valla bizmkiler hiç birşey almadılar almayacaklarda sanırım
ben 4-5 kt elbise aldım hastane çantasına koydum neymiş acelem öyle dediler alınırmış
herşeyi almışım zaten ben delikafaduldendelikafadulden
inanabiliyormusun herşeyi almışım
neye ihtiyacını var diye soran da yok:mymeka::mymeka:

maşallah maşallah hepsinin iyi geçmiş çok şükür:dance::dance::dance:

canım benim bazen çok düşük çıkmış 90 larda bir arada 150-160 lara çıkmıştı bilmem dr. ne dedi
eşim gelir birazdan söylerim sizlere :içelim:

15 nisan büyük gün..... :)) sağlıkla alır inşallah kucağına cnm yaaaa..
mayısa kaç kişi kalacak onu merak etmeye basladım valla kızlar
Mesela bennnnn
Evet cnm, ben mayıs annesiyim
Teşekkürler cnm, Darısı başınıza inş.
ayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır
Bende mayıstayım cnm

Pınarcım sanada çok az kalmış cnm, 28 nisana ne var ki şunun şurasında

e tabii tertemiz kapatır kapasını çekersin.ama bu sekilde olmaz haklısın bitanem..

yaa hayırlısıyla mayıs gelsinde bizde doğuralım yaa:)))
Gelsin artık mayıs bencede

Hoşgeldi yağız bebişimiz,Allah analı babalı büyütsün, çok şükür kurtuldu kız kaşınmaktan artık
Banucum, Beyazcım Allah sabır versin kızlar, misafir ağırlayacak halinizmi var sizin yavs..onların size bakmaları lazım

banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?
Hoşgeldin bitanem,özlettin kendini, masallah bebişin tosun olmuş annesii, ben kusuyorun sürekli cerencim ya, dün 3 bugün 2 kere kustum, boğazımda felaket...Sen nasılsın cnm, öptük oğluşumla ikinizi
Oyy çok şükür semradanda haber aldık ya,Rabbim bebişlerimizi Analı babalı büyütsün inş,pınar kız sakin ol ne olur ne olmaz...

Cnm gözün aydın,çantalarda hazırlanmış ne güsell artık bebişleri beklicess

İznin hayırlı olsun cnm

ayy ne güzel yazmıssın cnm...günler hem gecsin hem gecmesin istiyorum bazen:) ama yinede gecsiiinnnn:)))

kzılar ben kaçtım kociş gelecek birazdan yemek yiyelimde maça gidecek galiba
eğer giderse yine burdayım
hepinizi öpüyorumŞeniz

Bakalım bacım. Belkide 21 Nisan'da ki kontrolde alalım der hemen doktor hihoyyyt

Pınarcım sanada çok az kalmış cnm, 28 nisana ne var ki şunun şurasında

Evet canım az kaldı Allah izin verirse hihoyyyt

Kızlar şimdi de Birsen'le konuştum. Ay kendimi haber tellalı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Dün diğer kuzusunu da gidip hastaneden almış. Bebekler küçük oldukları için hem anne sütü emmeleri hemde mama yemeleri gerekiyomuş. Bu yüzden Birsen önce sütünü sağıp sonra ikiye bölüp öyle veriyormuş kuzulara. Ölçülü olması gerekiyormuş. 3-4 kiloya gelene kadar böyle devam edecekmiş. 3 saatte bir yemeleri gerekiyormuş. Zaten yedirene kadar 2 saat geçiyor. 1 saat sonra aynı telaş yine başlıyor dedi kaydirigubbakcemile3 Ama keyifleri yerinde çok şükür. Biraz zorlanıyorum tabi diyor ama mutlu ya ne güzel hihoyyyt Bebeklerin odası yerleşirken telefon, internet kablosu falan hep sökülmüş. Bugün kardeşi gelecekmiş. Halledecek heralde dedi. Çok selamı var sizlere. Kızların doğum haberlerini de verdim. Çok mutlu oldu hihoyyyt

Oyyy minikleeerimizeee, çok şükür ya Birseninde bebişlerinde iyi haberini aldık,Ay bugün ne güzel bir gün böyle, inş. hep böyle güzel haberler alalım,Teşekkürler pınarcım

Eh güzel haberleri aldık- verdik çok şükür. Bende azcık kocişimle hava almaya çıkayım. Gezdireyim seni çok heyecan yaptın bugün dedi a.s.

Akşama görüşürüz. Öptüm sizi kocamannnn a.s.

aman canım boşver almazlarsa almasınlar daha iyi sonra laf etmezler kuzunun herşeyini kendin yapmakta daha güzel bir gurur
okey fıstık sanırım pınarın dediği doğru 60 lara inmediği sürece sorun yok

kzılar ben kaçtım kociş gelecek birazdan yemek yiyelimde maça gidecek galiba
eğer giderse yine burdayım
hepinizi öpüyorumŞeniz

öptük tatlım yine gel

hoşgeldin burcucum geçmiş oslun kusmuşsun yine inş geçer canım ya

ayy ne güzel yazmıssın cnm...günler hem gecsin hem gecmesin istiyorum bazen:) ama yinede gecsiiinnnn:)))

valla aynen bazen geçsin diyorum bazen dur ya bi daha ne zaman yaşıycam bu duyguyu kalsın diyorum tabi onlar bizi çok dinler ya canları isteyince pırt diye çıkarlar valla bizi takan kim

oh en güzel ya birsen keyifli sonunda çok çekti kızcağız inş güzelce beslenir bebişler hemen toplarlar

pınarcım benimde 20 nisan kontrolüm gitmişken doğursakmı acaba

kızlar zaman ilerlemiyor hiç mesaim bitse sıkıldım valla oturmaktan

banucum dolaşsan azcık ayakların da şişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…