beyazcım ben hemen doktora götürüyorum sonucu hep iyi dedi sancın var ama yalancı doğum sanıcısı dedi genelde bakıyorum 140 ile 130 arası canım sanırım iyi değilmi doktor güzel dedi çünkü bdie geçen 120 lerde çıktı bu uymuş dedi sanır 140 ile 130 arası iyi bu konuda bilginiz varmı kızlar benide merak sardı şimdi
oh allaha şükür ya biri daha kurtuldu pınarcım sende sğaol bizi habersiz bırakmıyorsun
oh ya semrada kurtulmuş çok sevindim analı babalı büyüsün kuzucuklar sağlıkla bide ayrıntıları alsaydık kızlardan daha bi güzelhihoyyyt olcak
hoşbulduk canıım benim. evet pınarla konuşmuştum. dayanadım annemlere kalktım geldim şu doğum yapanları bir göreyim diye. ne var ne yok iyisiniz demi. bende evde olunca giremez oldum meraktan çatlıyorum evde.bende aynen çok heyecanlıyım valla.
aslında bir yandan da oğlumu içimden alacaklar diye üzülüyorum biliyormusunuz.
sizde de varmı o hüzün..?
banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?
Sinirlenme bacım acısı yine sana patlıyor bak :çok üzgünüm:
Hayırlısıyla gelsinler bacım. Evet bişey var bu 1 Ağustos'ta kaydirigubbakcemile3 Bana kalsa benimki 28 Nisan'a kadar bile beklemeyecek. Belki salı günü kontrolden sonra alır hemen doktor sezaryene beni. Sancım var çünkü anlıyorum delikafadulden
Evet canım 4 boyutlu ultrasonla bakıyo. Teyzemin bebeklerde de tam tutturmuştu kiloyu delikafadulden
Evveeeettt hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Ay bacım heyecandan arada kaynadın kusura bakma. İnsan hüzünleniyor tabi ya. BAzen hiç almasalar onu diyorum. Bazen de gelsede bi koklasam diyorum :bbo:
Eeee bebeği de annesi için hazırlıyolar bacım hihoyyyt
Canım ben 2 gün hastanede yattığımda hemşirenin söylediği kadarıyla kalp atışı 60'ın altına düşerse bebek için tehlikeliymiş. Onun haricinde bi ileri bi geri oynar dedi. 2 günde 3 saatte bir sürekli nst'ye bağladılar beni. Bazen 130 çıktı bazen 160. Bebişin uykusuna, hareketliliğine göre değişiyo hihoyyyt
Rica ederim bacım ne demek. Ben zevkle haber veriyorum size. Akşam daha ayrıntılı bilgi alırız kuzularla ilgili hihoyyyt Şimdi dinlensin bacılarımız. İyi haberlerini aldık ya çok şükür :Saruboceq:
canım zor valla böyle anlayışssız oluncabeyazcım seni çok iyi anlıyorum çünkü o düşüncesiz sülaleden bi tanede bende var 1 ay evvel hastalıktan ölüyodum öksürmekten ciğerlerim fırlayacaktı yinede benden hizmet beklediler insana kendi öz ailesinden başka acıyan olmuyor bacım halim yok misafir kabul edemem dedim benden kötüsü saygısızı olmadı hatta kaynımdan telefonda hakaret işittim düşün yani neler neler bende bunun üzerine annemin yanına geldim kaynanam özel hastaneyi bebeğin herşeyini a dan z ye aldı ama hiç biri gözümde yok çok üzdüler beni Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın
maşallah maşallah hepsinin iyi geçmiş çok şükür:dance::dance::dance:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar şimdi Semra'nın eşiyle de görüşebildim. Semra'da kzuularda çok iyiymiş. Dinleniyormuş Semra. Akşama ondan da daha detaylı bilgi alırız. Ohhhh çok şükür 4 kuzumuzda sağlıkla, sıhhatle geldiler...
Ay kızım çıldırdı şu anda. Oda fena heyecan yaptı. İçerde dönüp dönüp duruyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım benim bazen çok düşük çıkmış 90 larda bir arada 150-160 lara çıkmıştı bilmem dr. ne dedibeyazcım ben hemen doktora götürüyorum sonucu hep iyi dedi sancın var ama yalancı doğum sanıcısı dedi genelde bakıyorum 140 ile 130 arası canım sanırım iyi değilmi doktor güzel dedi çünkü bdie geçen 120 lerde çıktı bu uymuş dedi sanır 140 ile 130 arası iyi bu konuda bilginiz varmı kızlar benide merak sardı şimdi
hoşgeldin canım bizde seni maşallah oğluşuna canım güzel haberlerini aldık
oh allaha şükür ya biri daha kurtuldu pınarcım sende sğaol bizi habersiz bırakmıyorsun
bendede oluyor o canım şimdi onu herkesle paylaşcam diye manyakmıyız biz ya
sağol tatlım beklliyoruz işte heyecanla sağlıkla gelseydi kuzular senin baya yaklaştı ben nedense nisan annesi olucam gibime geliyor kızımı son hafta bekliyorum bakalım
oh ya semrada kurtulmuş çok sevindim analı babalı büyüsün kuzucuklar sağlıkla bide ayrıntıları alsaydık kızlardan daha bi güzelhihoyyyt olcak
Mesela bennnnn15 nisan büyük gün..... :)) sağlıkla alır inşallah kucağına cnm yaaaa..
mayısa kaç kişi kalacak onu merak etmeye basladım valla kızlar
Evet cnm, ben mayıs annesiyimsağol banucum ağlamak gülmektir dedi annem inş hayırlı çıkar rüyalarımız
sağol bitanem hepimizin inş
oh valla ne güzel olmuş tam heyecanlı dönemi yakaladın fulyacım
çok güzel bir haber tubişcim çok sağol inş hülyada bir an önce toparlar
canım ya içine doğmuş valla perşembe falan diyordu muallaktaydı kafası hep allah sağlıkla kurtarsın sibelide
evet tülaycım birlikte başladığımız arkadaşlarımız doğuruyor çok heyecanlı darısı bizlere inş
canım burcu ayşe banu kesin mayıs gibi gözüküyor bakalım
kızlar bende yemek yapayım azcık sonra yine uğrarım delikafadulden
Teşekkürler cnm, Darısı başınıza inş.merhaba,
ben haziran annesiyim.
Doğum yapacak arkadaşlar için biz de dua ediyoruz, Allah sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin. Kaçıncı haftalarında doğum yapıyolar ben onu merak ettim..
Şimdiden gerilmeye başladım sizleri düşünemiyorum, çok heyecanlısınızdır, Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsuna.s.
Bende mayıstayım cnmayyy ne güzel mayısa bi ben kalıcam heralde herkez doğuruyo çatır çatır
Hoşgeldin canım valla hepimiz öyleyiz. Acaip bi heyecan var hihoyyyt Sabahtan beri eşim suratıma saf saf bakıyor. Heralde heyecandan doğurucam diye korktu adam kaydirigubbakcemile3
Ay canım valla neyle besledik bunları bilmiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Haftaya salı kontrolüm var. Eğer sancılarım falan çok çıkmazsa 28 Nisan'da alacak canım hayırlısıyla hihoyyyt
Sen temmuza kalcan bu gidişle bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet canım ama artık eskisi gibi çok yanılma payı olmuyomuş. Doktorların eline kaldık diyorum ya her zaman. Hakkımızda hayırlısı tatlım a.s.
Gelsin artık mayıs bencedee tabii tertemiz kapatır kapasını çekersin.ama bu sekilde olmaz haklısın bitanem..
yaa hayırlısıyla mayıs gelsinde bizde doğuralım yaa:)))
Hoşgeldi yağız bebişimiz,Allah analı babalı büyütsün, çok şükür kurtuldu kız kaşınmaktan artıkBacılar Sibel aradı şimdi. Çıkmış sezaryenden. Daha kuzusunu görmemiş henüz. Sesi yorgundu tabi. Biraz sancısı varmış. Şimdi dinlen, bebişini gör akşama tekrar konuşuruz dedim. Selamı var. Ohhh çok şükür. Bide Semra'dan ahber alsak hayırlısıyla...
hoşbulduk canıım benim. evet pınarla konuşmuştum. dayanadım annemlere kalktım geldim şu doğum yapanları bir göreyim diye. ne var ne yok iyisiniz demi. bende evde olunca giremez oldum meraktan çatlıyorum evde.bende aynen çok heyecanlıyım valla.
aslında bir yandan da oğlumu içimden alacaklar diye üzülüyorum biliyormusunuz.
sizde de varmı o hüzün..?
Hoşgeldin bitanem,özlettin kendini, masallah bebişin tosun olmuş annesii, ben kusuyorun sürekli cerencim ya, dün 3 bugün 2 kere kustum, boğazımda felaket...Sen nasılsın cnm, öptük oğluşumla ikinizibanucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?
Oyy çok şükür semradanda haber aldık ya,Rabbim bebişlerimizi Analı babalı büyütsün inş,pınar kız sakin ol ne olur ne olmaz...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar şimdi Semra'nın eşiyle de görüşebildim. Semra'da kzuularda çok iyiymiş. Dinleniyormuş Semra. Akşama ondan da daha detaylı bilgi alırız. Ohhhh çok şükür 4 kuzumuzda sağlıkla, sıhhatle geldiler...
Ay kızım çıldırdı şu anda. Oda fena heyecan yaptı. İçerde dönüp dönüp duruyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
selam kızlar, ya ben yeni izne çıktım , sizlere takılabileceğim diye seviniyodum ama işten de fırsat olmuyo yahu.
Çantamı falan hazırladım ben, bi iki ufak eksiğim kaldı. bişeyleri unutucam diye korkuorum ama bakalım :)
kızlar ya aman sakın unutma dieyceğiniz bişi varsa söyleyin
İznin hayırlı olsun cnmNe güzel kızlar başlamış bebişlerimiz gelmeye. Bende bu hafta doğum iznine çıktım. Allah hayırlı verir inşallah. Cuma günü memlekete gidicem inşallah yolda bir sıkıntı olmaz. Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin allah...
ojeli canım bazen o hüzün benide sarıyo kızımın kıpırtılarını bida içimde hissedemiycem bir daha yaşanmayacak çok özel anlar ve günler bunlar onu içimden alacaklarını düşündükçe üzülüyorum ama onu görüp onun kokusunu duyacağım için bana anneliği tattıracağı içinde çokkk heyecanlanıyorum
kzılar ben kaçtım kociş gelecek birazdan yemek yiyelimde maça gidecek galiba
eğer giderse yine burdayım
hepinizi öpüyorumŞeniz
hepinizi öpüyorumŞeniz
valla pınar sırada senmi varsın acaba sanki sıra bizim 1 ağustos grubuna geldi gerçi kıvılcım var daha ojeli var onalr bizi sollar
sanırım öle benimde 145 oluyor 150 oluyor bazen hep bakıyorum her gitiğimde sağolsun 3 kere giriyor nstye bizim cadı hepsinde sancı var ya bakıyorum 37 de girenler var sancı yok bende niye var ya CADIARZU
Pınarcım sanada çok az kalmış cnm, 28 nisana ne var ki şunun şurasında
hepinizi öpüyorumŞeniz
Bakalım bacım. Belkide 21 Nisan'da ki kontrolde alalım der hemen doktor hihoyyyt
Evet canım az kaldı Allah izin verirse hihoyyyt
Kızlar şimdi de Birsen'le konuştum. Ay kendimi haber tellalı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Dün diğer kuzusunu da gidip hastaneden almış. Bebekler küçük oldukları için hem anne sütü emmeleri hemde mama yemeleri gerekiyomuş. Bu yüzden Birsen önce sütünü sağıp sonra ikiye bölüp öyle veriyormuş kuzulara. Ölçülü olması gerekiyormuş. 3-4 kiloya gelene kadar böyle devam edecekmiş. 3 saatte bir yemeleri gerekiyormuş. Zaten yedirene kadar 2 saat geçiyor. 1 saat sonra aynı telaş yine başlıyor dedi kaydirigubbakcemile3 Ama keyifleri yerinde çok şükür. Biraz zorlanıyorum tabi diyor ama mutlu ya ne güzel hihoyyyt Bebeklerin odası yerleşirken telefon, internet kablosu falan hep sökülmüş. Bugün kardeşi gelecekmiş. Halledecek heralde dedi. Çok selamı var sizlere. Kızların doğum haberlerini de verdim. Çok mutlu oldu hihoyyyt
canım zor valla böyle anlayışssız olunca
kayının bir de hakareet etmiş sana ben o kadarına dayanamam güzelim
seni çok üzmüşler
valla bizmkiler hiç birşey almadılar almayacaklarda sanırım
ben 4-5 kt elbise aldım hastane çantasına koydum neymiş acelem öyle dediler alınırmış
herşeyi almışım zaten ben delikafaduldendelikafadulden
inanabiliyormusun herşeyi almışım
neye ihtiyacını var diye soran da yok:mymeka::mymeka:
maşallah maşallah hepsinin iyi geçmiş çok şükür:dance::dance::dance:
canım benim bazen çok düşük çıkmış 90 larda bir arada 150-160 lara çıkmıştı bilmem dr. ne dedi
eşim gelir birazdan söylerim sizlere :içelim:
hepinizi öpüyorumŞeniz
Mesela bennnnn
Evet cnm, ben mayıs annesiyim
Teşekkürler cnm, Darısı başınıza inş.
Bende mayıstayım cnm
Pınarcım sanada çok az kalmış cnm, 28 nisana ne var ki şunun şurasında
Gelsin artık mayıs bencede
Hoşgeldi yağız bebişimiz,Allah analı babalı büyütsün, çok şükür kurtuldu kız kaşınmaktan artık
Banucum, Beyazcım Allah sabır versin kızlar, misafir ağırlayacak halinizmi var sizin yavs..onların size bakmaları lazım
Hoşgeldin bitanem,özlettin kendini, masallah bebişin tosun olmuş annesii, ben kusuyorun sürekli cerencim ya, dün 3 bugün 2 kere kustum, boğazımda felaket...Sen nasılsın cnm, öptük oğluşumla ikinizi
Oyy çok şükür semradanda haber aldık ya,Rabbim bebişlerimizi Analı babalı büyütsün inş,pınar kız sakin ol ne olur ne olmaz...
Cnm gözün aydın,çantalarda hazırlanmış ne güsell artık bebişleri beklicess
İznin hayırlı olsun cnm
ayy ne güzel yazmıssın cnm...günler hem gecsin hem gecmesin istiyorum bazen:) ama yinede gecsiiinnnn:)))
Bakalım bacım. Belkide 21 Nisan'da ki kontrolde alalım der hemen doktor hihoyyyt
Evet canım az kaldı Allah izin verirse hihoyyyt
Kızlar şimdi de Birsen'le konuştum. Ay kendimi haber tellalı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Dün diğer kuzusunu da gidip hastaneden almış. Bebekler küçük oldukları için hem anne sütü emmeleri hemde mama yemeleri gerekiyomuş. Bu yüzden Birsen önce sütünü sağıp sonra ikiye bölüp öyle veriyormuş kuzulara. Ölçülü olması gerekiyormuş. 3-4 kiloya gelene kadar böyle devam edecekmiş. 3 saatte bir yemeleri gerekiyormuş. Zaten yedirene kadar 2 saat geçiyor. 1 saat sonra aynı telaş yine başlıyor dedi kaydirigubbakcemile3 Ama keyifleri yerinde çok şükür. Biraz zorlanıyorum tabi diyor ama mutlu ya ne güzel hihoyyyt Bebeklerin odası yerleşirken telefon, internet kablosu falan hep sökülmüş. Bugün kardeşi gelecekmiş. Halledecek heralde dedi. Çok selamı var sizlere. Kızların doğum haberlerini de verdim. Çok mutlu oldu hihoyyyt
kızlar zaman ilerlemiyor hiç mesaim bitse sıkıldım valla oturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?