Eh güzel haberleri aldık- verdik çok şükür. Bende azcık kocişimle hava almaya çıkayım. Gezdireyim seni çok heyecan yaptın bugün dedi a.s.
Akşama görüşürüz. Öptüm sizi kocamannnn a.s.
Görüşmek üzere cnma.s.Eh güzel haberleri aldık- verdik çok şükür. Bende azcık kocişimle hava almaya çıkayım. Gezdireyim seni çok heyecan yaptın bugün dedi a.s.
aman canım boşver almazlarsa almasınlar daha iyi sonra laf etmezler kuzunun herşeyini kendin yapmakta daha güzel bir gurur
okey fıstık sanırım pınarın dediği doğru 60 lara inmediği sürece sorun yok
öptük tatlım yine gel
hoşgeldin burcucum geçmiş oslun kusmuşsun yine inş geçer canım ya
valla aynen bazen geçsin diyorum bazen dur ya bi daha ne zaman yaşıycam bu duyguyu kalsın diyorum tabi onlar bizi çok dinler ya canları isteyince pırt diye çıkarlar valla bizi takan kim
oh en güzel ya birsen keyifli sonunda çok çekti kızcağız inş güzelce beslenir bebişler hemen toplarlar
pınarcım benimde 20 nisan kontrolüm gitmişken doğursakmı acaba
banucum dolaşsan azcık ayakların da şişmez
kızlar bende güya gireyim dedim bugün. annemlere gelince herkes burda görünce beni misafir gelen oldu.
neyse benim şimdi eve gitmem lazım yemek filan yapcam sizleri çok ama çok öpüyorum...kendinize ve bebişlere ii bakın.
güle güle canım
kızlar benimde yina sancım var sanırım azcık uzanayım eşim 5 gibi gelcek bira z dinleneyim yemeğimde var oh rahatım öptük anneler
Eh güzel haberleri aldık- verdik çok şükür. Bende azcık kocişimle hava almaya çıkayım. Gezdireyim seni çok heyecan yaptın bugün dedi a.s.
kızlar bende güya gireyim dedim bugün. annemlere gelince herkes burda görünce beni misafir gelen oldu.
neyse benim şimdi eve gitmem lazım yemek filan yapcam sizleri çok ama çok öpüyorum...kendinize ve bebişlere ii bakın.
güle güle canım
kızlar benimde yina sancım var sanırım azcık uzanayım eşim 5 gibi gelcek bira z dinleneyim yemeğimde var oh rahatım öptük anneler
ohhh cok sukurrrrr haber geldi semradan :) saolasin pinarcim :) içim rahatladi valla :) 2 erkegimiz 2 kizimiz daha oldu he :))
evettt siradakini alalim lütfennnnn:roflol: aliştik pitir pitir dogumlara :))) araya mesafe koymayalim :)) 25 nisan ojeliye kadar kim sirayi bozcak bakalim :))
:roflol::roflol: sıradakiiiiii :roflol::roflol:
:roflol::roflol: sıradakiiiiii :roflol::roflol:
kızlar pek keyfim yok bugün kendimi çok duygusal hissediyorum sizler napıyorsunuz bizim annişler hayırlsıyla bebişlerine kavuştular çok şükür
arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah...aranızda ankara ddan olan varmı?doğumu nerde düşünüyorsunuz ben mesa ile hrs arasında kaldım.hangisini önerirsiniz?birde bebeğinin kordon kanını aldırmayı düşünen varmı?ben ati teknoloji ile görüştüm iknada oldum ama yinede bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...:CüvCüv:
yaaa canim benim yaaa..moralini bozma..prenseslerini düşün..ama genede eşine bildir haddini artik..lohusaligin sonuna kadar misafir cagirmasin..hatta sana danişmadan kimseyi cagirmasin hiçbir zaman..bugunde iyi bi çaliştir onu..sofrayi hazirlasin toplasin çay getirsin götürsün..bulaşiklara yardim etsin..
biz ilk evlendigimizde eşimde böyle bişeye kalkişti..aksam misafir gelcek dedi..nasil sinir oldum anlatamam..o saatten sonra temizlikmi yapayim yemekmi yapayim çayin yanina bişilermi yapayim..ne zaman neye gelicekler onu bile bilmiyorum..gelen kişiler yabanci degildi..onlari aradim neye geliceklerini sordum :))) cayami yemegemi? caya geldiler neyse..baktim eşimde onlarla birlikte oturuyor..cayini bekliyor felan..neyse susayim sonra konusayim diye düşündüm..ay o arada demezmi " tuba sekeri versene" diyeAllahhh dedim mutfaga cagirdim yardimci olmasi gerektigini söyledim vs vs..ogun bugundur misafir gelince eşimde benimle hizmet ediyor saolsun :) haberli misafir olsaydi tepkim böyle olmazdi elbet..ama cat kapi olayini hiç ama hiç sevmem..ne kimseye öyle giderim..nede bana öyle gelinmesini severim..artik eşimde bunu biliyor
sen üstüne üstlük hamilesin ve calişiyorsun..lütfen canini kiymetini bil..bilmeyenede göster artik..olan sana oluyor bitanem..ay cok konustum sanirim :)
yaa bir işimde doğru düzgün gitse şaşıp kalacam haa!! bebişimin mobilyasını yaptırdık ya, önce farketmedim ama beşiğin içine yatağı koyunca farkettim ki korkuluklar çok kısa olmuş. mobilyacıyı aradım pazartesiden beri gelecek güya bakmaya. bugün de eşim yanına gitmiş. terbiyesiz adam "yenge yatağı çok yüksek almış,normali 12cm olur" diyormuş!!:1shok: korkuluğu yükseltmek için profil çubuk yok elimde demiş. eşim mobilyadan yap demiş. mobilyanın da o rengi kalmamışmış!! aradım geri beni de açmadı!! napim şimdi ben bu adamı?? Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?