2009 Mayıs Anneleri

kızlar bende güya gireyim dedim bugün. annemlere gelince herkes burda görünce beni misafir gelen oldu.
neyse benim şimdi eve gitmem lazım yemek filan yapcam sizleri çok ama çok öpüyorum...kendinize ve bebişlere ii bakın.

güle güle canım

kızlar benimde yina sancım var sanırım azcık uzanayım eşim 5 gibi gelcek bira z dinleneyim yemeğimde var oh rahatım öptük anneler

ohhh cok sukurrrrr haber geldi semradan :) saolasin pinarcim :) içim rahatladi valla :) 2 erkegimiz 2 kizimiz daha oldu he :))

evettt siradakini alalim lütfennnnn :roflol: aliştik pitir pitir dogumlara :))) araya mesafe koymayalim :)) 25 nisan ojeliye kadar kim sirayi bozcak bakalim :))

Görüşmek üzere cnma.s.

Evet cnm ya, mmalesef sabahtan beri yapıştım yine klozete öğür öğür, kusmak bitiyo reflü başlıyo,sanırım ben yatıyorum diye yemk borusu düz olunca daha çok oluyo olabilir,3 yastık koydum şimdi inş. daha iyi olurum bakalım

güle güle canım

kızlar benimde yina sancım var sanırım azcık uzanayım eşim 5 gibi gelcek bira z dinleneyim yemeğimde var oh rahatım öptük anneler

Görüşmek üzere kızlar öptük hepinizi oğluşlaŞeniz

:))))) kiz genemi gezmeye gidiyorsun :)))) cok durdun evde zaten :)))))

kendine iyi bak canim öptüm

olsun canim..bi ses aldik ya buda yeter kendine ve oglusuna iyi bak cokta özletme kendini öptüm canim

güle güle canım

aman dogurayim deme sakin :)) yat dinlen canim bizde seni öptük :)

:roflol::roflol: sıradakiiiiii :roflol::roflol:

sevgili mayıs anneleri ankara dan olan var mı?hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?ben hrs ve mesa arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim..bir de kordon kanını aldırmayı düşünen varmı ben ati teknoloji ile görüştüm ikna da oldum bu konuda bilgisi olanlarda yardım etsin lütfen...sevgiler...

kıslar yemek yapıyodum son gelişmeleri alayım diye geldimdelikafaduldendelikafadulden

çok şkr bugünkü kuzular gelmişhihoyyythihoyyyt

birsene de sevindim..inş kısa zamanda toparlayactır o da...

hade sıradakiiiiii..bi başladık patır patır dökülüyozzhihoyyythihoyyyt
öptük kıslaar sizia.s.a.s.

kızlar pek keyfim yok bugün kendimi çok duygusal hissediyorum sizler napıyorsunuz bizim annişler hayırlsıyla bebişlerine kavuştular çok şükür

pınar yine gezmeye çıkıyon valla,hiç dışarı çıkmadan bir gün geçirdiğin yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün ne güzel haberler aldık,çok şükür
hem Bi,rsene hemde taze annelerimize bebeişleriyle mutlulular diliyorum:dance::dance:

eşim geldi çorba içti çıktı geç kalıyormuş bende doğru buraya
sonuçları almamış galiba bişey demedi hiçsositososito

:roflol::roflol: sıradakiiiiii :roflol::roflol:

arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah...aranızda ankara ddan olan varmı?doğumu nerde düşünüyorsunuz ben mesa ile hrs arasında kaldım.hangisini önerirsiniz?birde bebeğinin kordon kanını aldırmayı düşünen varmı?ben ati teknoloji ile görüştüm iknada oldum ama yinede bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...:CüvCüv:

kızlar pek keyfim yok bugün kendimi çok duygusal hissediyorum sizler napıyorsunuz bizim annişler hayırlsıyla bebişlerine kavuştular çok şükür

yaaa canim benim yaaa..moralini bozma..prenseslerini düşün..ama genede eşine bildir haddini artik..lohusaligin sonuna kadar misafir cagirmasin..hatta sana danişmadan kimseyi cagirmasin hiçbir zaman..bugunde iyi bi çaliştir onu..sofrayi hazirlasin toplasin çay getirsin götürsün..bulaşiklara yardim etsin..

biz ilk evlendigimizde eşimde böyle bişeye kalkişti..aksam misafir gelcek dedi..nasil sinir oldum anlatamam..o saatten sonra temizlikmi yapayim yemekmi yapayim çayin yanina bişilermi yapayim..ne zaman neye gelicekler onu bile bilmiyorum..gelen kişiler yabanci degildi..onlari aradim neye geliceklerini sordum :))) cayami yemegemi? caya geldiler neyse..baktim eşimde onlarla birlikte oturuyor..cayini bekliyor felan..neyse susayim sonra konusayim diye düşündüm..ay o arada demezmi " tuba sekeri versene" diye Allahhh dedim mutfaga cagirdim yardimci olmasi gerektigini söyledim vs vs..ogun bugundur misafir gelince eşimde benimle hizmet ediyor saolsun :) haberli misafir olsaydi tepkim böyle olmazdi elbet..ama cat kapi olayini hiç ama hiç sevmem..ne kimseye öyle giderim..nede bana öyle gelinmesini severim..artik eşimde bunu biliyor

sen üstüne üstlük hamilesin ve calişiyorsun..lütfen canini kiymetini bil..bilmeyenede göster artik..olan sana oluyor bitanem..ay cok konustum sanirim :)

saolasin canim bilmukabele :) ankaradan kim var şimdi aklima gelmiyor canim..ama vardir herhalde aramizda..kordon kanina gelince ben düşünmüyorum canim..bi ara burda konusulmustu..yapanlar varmiydi onuda hatirlamiyorum maalesef :)

sağol tatlım benim doğru diyorsun Şeniz

ay çok şükür herkesten iyi haberleri aldık bugün çok merak ettim ama misafir vardı giremedim birtürlü
birsen hülyaa semra ve sibell tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallahh darısı bizlerin başına

yaa bir işimde doğru düzgün gitse şaşıp kalacam haa!! bebişimin mobilyasını yaptırdık ya, önce farketmedim ama beşiğin içine yatağı koyunca farkettim ki korkuluklar çok kısa olmuş. mobilyacıyı aradım pazartesiden beri gelecek güya bakmaya. bugün de eşim yanına gitmiş. terbiyesiz adam "yenge yatağı çok yüksek almış,normali 12cm olur" diyormuş!!:1shok: korkuluğu yükseltmek için profil çubuk yok elimde demiş. eşim mobilyadan yap demiş. mobilyanın da o rengi kalmamışmış!! aradım geri beni de açmadı!! napim şimdi ben bu adamı?? Çok üzgünüm çoook

ay bu mobilyacılar insanın dövesi geliyor benimkininde perde bağları gelecek dahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…