yaa bir işimde doğru düzgün gitse şaşıp kalacam haa!! bebişimin mobilyasını yaptırdık ya, önce farketmedim ama beşiğin içine yatağı koyunca farkettim ki korkuluklar çok kısa olmuş. mobilyacıyı aradım pazartesiden beri gelecek güya bakmaya. bugün de eşim yanına gitmiş. terbiyesiz adam "yenge yatağı çok yüksek almış,normali 12cm olur" diyormuş!!:1shok: korkuluğu yükseltmek için profil çubuk yok elimde demiş. eşim mobilyadan yap demiş. mobilyanın da o rengi kalmamışmış!! aradım geri beni de açmadı!! napim şimdi ben bu adamı?? Çok üzgünüm çoook
yarın yanına gidecem bende! eşim mevzuyu bilmediğinden bişey diyememiş adama! yatak 12 cm olurmuş güya!! ee benimki 14 cm zaten?? bana 2 cm. nin mi hesabını yapıyor?? benim korkuluk boyu 48 cm, bellonadan alan arkadaşımın korkuluk boyu 66 cm!! nerdeyse 20 cm fark var! o kadar da güzel reklamını yapmıştım adamın,aklıma tüküreyim Çok üzgünüm çoook
tülaycım,banucum iyi akşamlar kızlar! gidin dinlenin bol bol. diycem ama bide misafir var dimi :çok üzgünüm:
aradım adamı yine, yokmuş halaaa!!
Eh güzel haberleri aldık- verdik çok şükür. Bende azcık kocişimle hava almaya çıkayım. Gezdireyim seni çok heyecan yaptın bugün dedi a.s.
Akşama görüşürüz. Öptüm sizi kocamannnn a.s.
kzılar ben kaçtım kociş gelecek birazdan yemek yiyelimde maça gidecek galiba
eğer giderse yine burdayım
hepinizi öpüyorumŞeniz
Bakalım bacım. Belkide 21 Nisan'da ki kontrolde alalım der hemen doktor hihoyyyt
Evet canım az kaldı Allah izin verirse hihoyyyt
Kızlar şimdi de Birsen'le konuştum. Ay kendimi haber tellalı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Dün diğer kuzusunu da gidip hastaneden almış. Bebekler küçük oldukları için hem anne sütü emmeleri hemde mama yemeleri gerekiyomuş. Bu yüzden Birsen önce sütünü sağıp sonra ikiye bölüp öyle veriyormuş kuzulara. Ölçülü olması gerekiyormuş. 3-4 kiloya gelene kadar böyle devam edecekmiş. 3 saatte bir yemeleri gerekiyormuş. Zaten yedirene kadar 2 saat geçiyor. 1 saat sonra aynı telaş yine başlıyor dedi kaydirigubbakcemile3 Ama keyifleri yerinde çok şükür. Biraz zorlanıyorum tabi diyor ama mutlu ya ne güzel hihoyyyt Bebeklerin odası yerleşirken telefon, internet kablosu falan hep sökülmüş. Bugün kardeşi gelecekmiş. Halledecek heralde dedi. Çok selamı var sizlere. Kızların doğum haberlerini de verdim. Çok mutlu oldu hihoyyyt
gez bacım gez sonra cok arıcaz bu gunlerı....kaydirigubbakcemile3
ayyy ne gusel bırssenede kuzularının ıı olmasınada cok sevındım...sukur ...:CüvCüv:dıger mayıs kuzularıda gelmiş ha ayyy ne heycanlııııı...delikafaduldenoyoyooyy hepsıde ıımiş şukur....darısı bızım basımıza..yahu ne gelmez mayıs ayıymıs yafs..bıtmedı gıttı su nısan-tatlicadiarzu-
bugun kontrolumuz vardı teyzelerıııı benım tosun hakketten tosun olcak sanırsamdelikafadulden2800 olmusss:teytey:34 haftadayız ben bıraz sasırdım..dr umuz mayıs 5 te gel kılosuna gore sezeryan gunu vereyım dedıdelikafaduldenbu gıdışle normal dogum hayal oldu....gercı benım de içimden sezeryan gecıodu ne yalan dıyım...:CüvCüv:elı gene yuzundeydı yagızımın...bı tam gostermedı yuzunu annesıne...ayy kızlar ya zaman yakalstıkca merakım artıyo....
bı yandanda uzuluyorum..bu hareketlerını falan ozlıycem onu alıcaklar benden dıye..tek sen deılsın ojelı bende aynı sen gıbıyım işte...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
evet ya bazen diyorum içimdeki bu hareketlilik olmadan ne yapacağım sonra da diyorum yüzünü göreceğim ya o yeter :)hoşbulduk canıım benim. evet pınarla konuşmuştum. dayanadım annemlere kalktım geldim şu doğum yapanları bir göreyim diye. ne var ne yok iyisiniz demi. bende evde olunca giremez oldum meraktan çatlıyorum evde.bende aynen çok heyecanlıyım valla.
aslında bir yandan da oğlumu içimden alacaklar diye üzülüyorum biliyormusunuz.
sizde de varmı o hüzün..?
iyiyiz güzelim nerelerdesin ya:) sen nasılsın?banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?
oy oy oy ne güzel ya her şey yolunda çok şükür Allah hepimize göstersin o günleriiii :)hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar şimdi Semra'nın eşiyle de görüşebildim. Semra'da kzuularda çok iyiymiş. Dinleniyormuş Semra. Akşama ondan da daha detaylı bilgi alırız. Ohhhh çok şükür 4 kuzumuzda sağlıkla, sıhhatle geldiler...
Ay kızım çıldırdı şu anda. Oda fena heyecan yaptı. İçerde dönüp dönüp duruyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
inşallah canım inşallahtalya cnm izne çıkmışsın sevindim senin adına darısı bana inşallah kızlarrr
Bakalım bacım. Belkide 21 Nisan'da ki kontrolde alalım der hemen doktor hihoyyyt
Evet canım az kaldı Allah izin verirse hihoyyyt
Kızlar şimdi de Birsen'le konuştum. Ay kendimi haber tellalı gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Dün diğer kuzusunu da gidip hastaneden almış. Bebekler küçük oldukları için hem anne sütü emmeleri hemde mama yemeleri gerekiyomuş. Bu yüzden Birsen önce sütünü sağıp sonra ikiye bölüp öyle veriyormuş kuzulara. Ölçülü olması gerekiyormuş. 3-4 kiloya gelene kadar böyle devam edecekmiş. 3 saatte bir yemeleri gerekiyormuş. Zaten yedirene kadar 2 saat geçiyor. 1 saat sonra aynı telaş yine başlıyor dedi kaydirigubbakcemile3 Ama keyifleri yerinde çok şükür. Biraz zorlanıyorum tabi diyor ama mutlu ya ne güzel hihoyyyt Bebeklerin odası yerleşirken telefon, internet kablosu falan hep sökülmüş. Bugün kardeşi gelecekmiş. Halledecek heralde dedi. Çok selamı var sizlere. Kızların doğum haberlerini de verdim. Çok mutlu oldu hihoyyyt
ayyy ne gusel bırssenede kuzularının ıı olmasınada cok sevındım...sukur ...:CüvCüv:dıger mayıs kuzularıda gelmiş ha ayyy ne heycanlııııı...delikafaduldenoyoyooyy hepsıde ıımiş şukur....darısı bızım basımıza..yahu ne gelmez mayıs ayıymıs yafs..bıtmedı gıttı su nısan-tatlicadiarzu-
bugun kontrolumuz vardı teyzelerıııı benım tosun hakketten tosun olcak sanırsamdelikafadulden2800 olmusss:teytey:34 haftadayız ben bıraz sasırdım..dr umuz mayıs 5 te gel kılosuna gore sezeryan gunu vereyım dedıdelikafaduldenbu gıdışle normal dogum hayal oldu....gercı benım de içimden sezeryan gecıodu ne yalan dıyım...:CüvCüv:elı gene yuzundeydı yagızımın...bı tam gostermedı yuzunu annesıne...ayy kızlar ya zaman yakalstıkca merakım artıyo....
bı yandanda uzuluyorum..bu hareketlerını falan ozlıycem onu alıcaklar benden dıye..tek sen deılsın ojelı bende aynı sen gıbıyım işte...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
yaa bir işimde doğru düzgün gitse şaşıp kalacam haa!! bebişimin mobilyasını yaptırdık ya, önce farketmedim ama beşiğin içine yatağı koyunca farkettim ki korkuluklar çok kısa olmuş. mobilyacıyı aradım pazartesiden beri gelecek güya bakmaya. bugün de eşim yanına gitmiş. terbiyesiz adam "yenge yatağı çok yüksek almış,normali 12cm olur" diyormuş!!:1shok: korkuluğu yükseltmek için profil çubuk yok elimde demiş. eşim mobilyadan yap demiş. mobilyanın da o rengi kalmamışmış!! aradım geri beni de açmadı!! napim şimdi ben bu adamı?? Çok üzgünüm çoook
kızlar pek okuyamadım malum çok yoğunum ve belim ağrıdan kopuyor resmen.herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...
Eh güzel haberleri aldık- verdik çok şükür. Bende azcık kocişimle hava almaya çıkayım. Gezdireyim seni çok heyecan yaptın bugün dedi a.s.
Akşama görüşürüz. Öptüm sizi kocamannnn a.s.
bebişe maş. cnm inş. normal olur dicem ama sende sezeryan istiomuşsun ozamman hayırlısı olsun diyorum..
kızlar bana gelincede çok şiştim çokkk gören tanıyamıyor ayaklarım ellerim off tosuncuk gibi oldum tuzuda kestim ama işyerinde yemekler tuzlu ee mecburen orda yiyiorum :çok üzgünüm: bu nisan ayı ne kadar uzunmuş ya bitmek bilmediÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?