2009 Mayıs Anneleri

bu esnaflarda nasıl iş ahlakı var bende anlamış değilim canım günlerdir beşiğimizi bekliyorum iki defa farklı bahanelerle teslimatı geciktirdiler annem dün gidip adamlara fırça bastı en sonunda bide farklı markadan katalog göstermişler ben günlerdir bekliyorum yaa bakalım son tarih bu hafta sonu inşallah sözlerini tutarlar yoksa kızım doğacak yatağı ortada yok

canım benim ya
adama bak suçu senin üstüne atmış ne güzelklava:klava:
sen aramaya devam et cnm
rahat bırakma sakın admı ne yapsın etsin bulsun aynı renk mobilyadan esnaf olan o
ihtiyaçlarını karşılamak zorunda bedavaya yapmadı ki beşiği sana:mymeka:

kızlar pek okuyamadım malum çok yoğunum ve belim ağrıdan kopuyor resmen.herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...

yarın yanına gidecem bende! eşim mevzuyu bilmediğinden bişey diyememiş adama! yatak 12 cm olurmuş güya!! ee benimki 14 cm zaten?? bana 2 cm. nin mi hesabını yapıyor?? benim korkuluk boyu 48 cm, bellonadan alan arkadaşımın korkuluk boyu 66 cm!! nerdeyse 20 cm fark var! o kadar da güzel reklamını yapmıştım adamın,aklıma tüküreyim Çok üzgünüm çoook

canım nasıl iş yapıyor bunlar anlamıyorum tam sopalık vallaklava: canını sıkma git görüş tatlım para alırken yüzleri gülüyorda müşteriyi neden memnun etmiyorlar :mymeka:

kızlar bende çıkacağım mesaim bitmek üzere hepinizi öpüyorum Şeniz

tülaycım,banucum iyi akşamlar kızlar! gidin dinlenin bol bol. diycem ama bide misafir var dimi :çok üzgünüm:
aradım adamı yine, yokmuş halaaa!!

gez bacım gez sonra cok arıcaz bu gunlerı....kaydirigubbakcemile3

kzılar ben kaçtım kociş gelecek birazdan yemek yiyelimde maça gidecek galiba
eğer giderse yine burdayım
hepinizi öpüyorumŞeniz

ayyy ne gusel bırssenede kuzularının ıı olmasınada cok sevındım...sukur ...:CüvCüv:dıger mayıs kuzularıda gelmiş ha ayyy ne heycanlııııı...delikafaduldenoyoyooyy hepsıde ıımiş şukur....darısı bızım basımıza..yahu ne gelmez mayıs ayıymıs yafs..bıtmedı gıttı su nısan-tatlicadiarzu-
bugun kontrolumuz vardı teyzelerıııı benım tosun hakketten tosun olcak sanırsamdelikafadulden2800 olmusss:teytey:34 haftadayız ben bıraz sasırdım..dr umuz mayıs 5 te gel kılosuna gore sezeryan gunu vereyım dedıdelikafaduldenbu gıdışle normal dogum hayal oldu....gercı benım de içimden sezeryan gecıodu ne yalan dıyım...:CüvCüv:elı gene yuzundeydı yagızımın...bı tam gostermedı yuzunu annesıne...ayy kızlar ya zaman yakalstıkca merakım artıyo....
bı yandanda uzuluyorum..bu hareketlerını falan ozlıycem onu alıcaklar benden dıye..tek sen deılsın ojelı bende aynı sen gıbıyım işte...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

maşallah bebeğine güzelimmbence de bu günleri arıycaz gibi geliyor ama ben bebeişim kucağımda olsun istiyorum yaaaa hayırlısıyla inşallah

evet ya bazen diyorum içimdeki bu hareketlilik olmadan ne yapacağım sonra da diyorum yüzünü göreceğim ya o yeter :)
banucum tülaycım burcucum fulyacım bengicim marylicim benisec kızlar nasılsınız ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri ne yapıyorsunuz?
iyiyiz güzelim nerelerdesin ya:) sen nasılsın?
oy oy oy ne güzel ya her şey yolunda çok şükür Allah hepimize göstersin o günleriiii :)
talya cnm izne çıkmışsın sevindim senin adına darısı bana inşallah kızlarrr
inşallah canım inşallah

oh be iyi çok şükür ne güzel ya bir ona koşacak bir ona:) çok mutlu olun birsencim bunu çok fazla hak ettin

canım maşallah bebişine bizimde haftaya kontrolumuz var bakalım benim kız kaç kilo olmuşnaniknanik gerçi ben kızımın yerinede kiloları alıyorum zaten benim rekorumu geçen olacağını sanmıyorum

canım git mutlaka sanki bedavaya yaptıryoruz millet ne kurnaz olmuş yaklava:

kızlar pek okuyamadım malum çok yoğunum ve belim ağrıdan kopuyor resmen.herkese iyi akşamlar görüşmek üzre...

canım 2 gündür bendede var bel ağrısı hatta biarzdan uzanıcam çok ağrıyor ağırlaştığımız için galiba:bbo:

canım sağolasın bugün bize hep güzel haberler verdin :1hug: ee gezmeyei hakettin tabi valla yollarda doğuracan çocuğu demedi demesırnaşık şey

kızlar bana gelincede çok şiştim çokkk gören tanıyamıyor ayaklarım ellerim off tosuncuk gibi oldum tuzuda kestim ama işyerinde yemekler tuzlu ee mecburen orda yiyiorum :çok üzgünüm: bu nisan ayı ne kadar uzunmuş ya bitmek bilmediÇok üzgünüm çoook

canım sorma bende öleyim özellikle ayaklarım davul oldu resmen offf daha 1 ay var şimdiden bukadar çekioz 3 hafta sonrasını düşünemiom ben allah yardımcımız olsun tabi çatlaklarda cabası günden güne artıyoooo

ben çıkıyorum kızlar bugün annemler burdaydı iş yapmadım ama nedense yorulmuşum niye ki anlamadım

Kızlar merhabalar 2 gündür pc eşimin işyerinde uzak kaldım sizden hemde doğumlar başlayıp heyecan doluyken sanırım bugün civcivin Seherin ve Sibikonun bebişleri gelmiş çok sevindim ve heyecan duydum şimdi sıra kimde bakalım.Ben iyiyim yarın yeni dr a gitcem bakalım tam son zaman dr arıyorum olacak şeymi ya.
Ceren sen ne kadar özenip titizlendikçe bişey çıkıyor mobilyan düzeltilir inşallah
PINAR kız bigün gittiğin yerde doğurcan diye korkuyorum
Mutahara annene geçmiş olsun canım.
Bengi sende benim gibi geriden takip ediyorsun sanırım.
KNK nasılsın canım bende dün ilk defa bi çatlakla karşılaştım şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…