ben çıkıyorum kızlar bugün annemler burdaydı iş yapmadım ama nedense yorulmuşum niye ki anlamadım
Kızlar merhabalar 2 gündür pc eşimin işyerinde uzak kaldım sizden hemde doğumlar başlayıp heyecan doluyken sanırım bugün civcivin Seherin ve Sibikonun bebişleri gelmiş çok sevindim ve heyecan duydum şimdi sıra kimde bakalım.Ben iyiyim yarın yeni dr a gitcem bakalım tam son zaman dr arıyorum olacak şeymi ya.
Ceren sen ne kadar özenip titizlendikçe bişey çıkıyor mobilyan düzeltilir inşallah
PINAR kız bigün gittiğin yerde doğurcan diye korkuyorum
Mutahara annene geçmiş olsun canım.
Bengi sende benim gibi geriden takip ediyorsun sanırım.
KNK nasılsın canım bende dün ilk defa bi çatlakla karşılaştım şok oldum.
Canım doktorum geçen hafta hastaneden ayrılmış gittiği yeride söylemiyorlar şimdi yeni hastane yeni dr araştırıyorum[k] {n} [k];6326551 .!.:CNM YA SENİN DR VARDI NEOLDU ŞİMDİ BEN BİŞİMİ KAÇIRDIM YAA..
YRN GİTTE HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞ. DR PROBLEMİ ZOR VALLA
BULUCANDA GÜVENECEN!! AMA BELLİ OLMAZ HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR.
SIKMA CANINIa.s.
BEN İİM CNM KIZ SENİN DERİ NASI Bİ DERİYMİŞ MAŞ. BEN HARİTA GİBİYİM HELE POPYU GÖRMEYİN FENA OLDU YA:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
O KADAR ÖZENDİN YAPTIR TEKRAR CANIM GÖZ VAR NİZAM VAR ADAM İŞİNİ DOĞRU YAPMALI.Sorma tutkunum yaa! Sakınılan gÖze ÇÖp batar derler ya,o hesap bİzİmkİde! Dolabın ve Şİfonyerİn ÖlÇÜlerİnİ tek tek kendİm verdİm. Bİ tek beŞİĞİ vermedİm,o da standarttır heralde nasıl olsa dedİm. Al o da geldİ bİr karıŞ! Ben gİdİİm de yolayım o adamın saÇını baŞını!
maşallah bebeğine güzelimmbence de bu günleri arıycaz gibi geliyor ama ben bebeişim kucağımda olsun istiyorum yaaaa hayırlısıyla inşallah
canım maşallah bebişinebizimde haftaya kontrolumuz var bakalım benim kız kaç kilo olmuşnaniknanik gerçi ben kızımın yerinede kiloları alıyorum zaten benim rekorumu geçen olacağını sanmıyorum
canım git mutlaka sanki bedavaya yaptıryoruz millet ne kurnaz olmuş yaklava:
canım 2 gündür bendede var bel ağrısı hatta biarzdan uzanıcam çok ağrıyor ağırlaştığımız için galiba:bbo:
canım sağolasın bugün bize hep güzel haberler verdin :1hug: ee gezmeyei hakettin tabi valla yollarda doğuracan çocuğu demedi demesırnaşık şey
kızlar bana gelincede çok şiştim çokkk gören tanıyamıyor ayaklarım ellerim off tosuncuk gibi oldum tuzuda kestim ama işyerinde yemekler tuzlu ee mecburen orda yiyiorum :çok üzgünüm: bu nisan ayı ne kadar uzunmuş ya bitmek bilmediÇok üzgünüm çoook
[k] {n} [k];6326379 .!.:canım sorma bende öleyim özellikle ayaklarım davul oldu resmen offf daha 1 ay var şimdiden bukadar çekioz 3 hafta sonrasını düşünemiom ben allah yardımcımız olsun tabi çatlaklarda cabası günden güne artıyoooo
saol canım haber verdiğin için. doktor en son ne kadar demiştiki sibelin kuzusuna? ultrason ölçümleri tutmuş mu yani?
hı tamam gördüm canım sorumun cevabını. 3250 imiş en son. hayırlı uğurlu olsun inşallah! darısı da bizlere olsun! ahh ah!!:CüvCüv:
kIZ valla eşin iyiymiş masaj falan ooooooo ben arada ağrım var diyorum benimki masajı kendine istiyo.Valla devam et hergün yaptır bida bulamazsınteyzelerı tesekkur hepınıze.....kaydirigubbakcemile5
bu kıloyla zor olur normal dedı dr amcamız bakalım hayırlısı tabı kılosu musade ederse gene normal olur...bugun oglanı dr a şikayet ettıydım eskısınden az oynuo dıe senmısın dedı tum gun hiç durmadı hala kıpır kıpır bugun hiç uyumadı anlasılankaydirigubbakcemile3:CüvCüv:aynı dert bendede var eklemlerım şişio artık kızlar ya ellerım şişti butun dr normal dıyor.agrıda yapıo bazen ,eşime masaj yaptırıorum ozaman su bepantenın kremıyle ii gelıo agrısını alıo aklınızda bulunsun bacılar....:lepi:
3 hafta sonra nasıl olcaz merAktayım bendekaydirigubbakcemile3
TUTKUN ayyy bacım aynı sende ben gıbı olmusun falla senın dahada bı son dakka olmuş hanı su dr macerası ne sınır ne uyus bişi...CADIARZU
CERENCIM gıt sacını basını yol su adamın haketmiş haniklava: klava:
Yat yat canım dinlen valla ben popomu kaldıramıyorum bide gezsem ne olurBen geldimmm. Merak etmeyin bu seferde sokaklarda doğurmadan döndüm eve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Saat 5 gibi Sibel'le görüştüm. Kuzusu 3500 gr ve 53 cm doğmuş maşallah. Sibel'inde sancısı geçmiş. Kuzumu emziriyorum dedi. Hemen sütüde gelmiş maşallahSemra ve Hülya ile ilgili de artık yarın haber alırız hihoyyyt
Bugün doğumda hastanede dağıtmak için şekerlere baktık kocişle. Tanesi 3,5 tl'ya çok şeker hem biblolu hemde emzikli şeker bulduk. Çok şıktı. Kocişte beğendi hemen alalım dedi ama ben hafta sonu karşıya nikah şekerlerimizi yaptırdığımız yere bakalım dedim. Tabi adamın piyasadan haberi yok. Hemen alalım diyo. Bilse sizlerin ne ucuza mâl ettiğini delikafadulden Hafta sonuna karşıdan bakacağız bakalım hihoyyyt
Neyse herkes kaçmış. Bende yatayım artık. Dinleneyim bari. Yarın ki gezmeler için enerji toplayayım :roflol: :roflol: :roflol:
Canım öyle risk varsa sezeryan yap derim riske atma ne olur ne olmaz.Iyi Aksamlar kizlar...(Gerci kimse yok ya su saatte)
Ne güzel, Sibel'in sancilarida gecmis, bebegini emziriyor...Insan bu haberleri duyunca, özeniyor, sabirsizlaniyor. Umarim kasinti problemide gecmistir...
Doguracagimiz gün, ayniydi Sibel'le. Bebeklerimizin kilosuda benimki yaklasik 100-150 gram geriden geliyordu. Bu durumda ben iki hafta daha beklersem ve bebisim normal gününde gelmeye niyetlenirse, 4.000 kiloyu bulur ve garanti normal doguramam, Zaten koca kafa demisti doktorum en son kontroldeHaftaya büyük bir ihtimal sezeryan diyecek bu durumda Umarim normal dogum yaparim, sezeryan hic istemiyorum...
canım hoşgeldin bu ne yorgunluğuherkese iyi gecelerrrrr
ay sanki ççok konuşmuşumda yorulmuşum gibi yazdımmdelikafaduldendelikafadulden
hiç bilgim yok canımkızlar bişi sorucam,yardımınıza ihtyacım var..bende temmuz annesi olucam ve dogum iznine ayrılan ve özel sektörde calışan arkadaslara sorum..
32. hafta da vizite kagıdı ile doğum izni raporu alıp fotokopisini iş yerine veriorus ve orjinali bize kalıo bildiğim kadarı ile..peki doğurduktan sonra hastaneden doğum raporunu alır almaz ilk orjinal raporla birlikte bu 2. raporu alıp yine işyerine mi vericez yoksa sgk ya mı?yani evrak akışı, prosedür nasıl işlio?tesekkurler..
gez bacım gez sonra cok arıcaz bu gunlerı....kaydirigubbakcemile3
ayyy ne gusel bırssenede kuzularının ıı olmasınada cok sevındım...sukur ...:CüvCüv:dıger mayıs kuzularıda gelmiş ha ayyy ne heycanlııııı...delikafaduldenoyoyooyy hepsıde ıımiş şukur....darısı bızım basımıza..yahu ne gelmez mayıs ayıymıs yafs..bıtmedı gıttı su nısan-tatlicadiarzu-
bugun kontrolumuz vardı teyzelerıııı benım tosun hakketten tosun olcak sanırsamdelikafadulden2800 olmusss:teytey:34 haftadayız ben bıraz sasırdım..dr umuz mayıs 5 te gel kılosuna gore sezeryan gunu vereyım dedıdelikafaduldenbu gıdışle normal dogum hayal oldu....gercı benım de içimden sezeryan gecıodu ne yalan dıyım...:CüvCüv:elı gene yuzundeydı yagızımın...bı tam gostermedı yuzunu annesıne...ayy kızlar ya zaman yakalstıkca merakım artıyo....
bı yandanda uzuluyorum..bu hareketlerını falan ozlıycem onu alıcaklar benden dıye..tek sen deılsın ojelı bende aynı sen gıbıyım işte...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
günaydın mayıs anneleri hayırlı sabahlar...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?