2009 Mayıs Anneleri

ben çıkıyorum kızlar bugün annemler burdaydı iş yapmadım ama nedense yorulmuşum niye ki anlamadım

DOGRUDUR CNM BENDE KAÇGÜNDÜR ANNMDE KALIYORUM NERDEYSE HİÇ BİŞİ YAPMIYORUM AMA DÖKÜLÜYORUM RESMEN..
UYKUSUZLUK BENİ MAHFEDİYOO..

HOŞÇAKAL CNM YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLAYACAK BENDE KAÇTIMa.s.

CNM YA SENİN DR VARDI NEOLDU ŞİMDİ BEN BİŞİMİ KAÇIRDIM YAA..

YRN GİTTE HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞ. DR PROBLEMİ ZOR VALLA
BULUCANDA GÜVENECEN!! AMA BELLİ OLMAZ HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR.
SIKMA CANINIa.s.
BEN İİM CNM KIZ SENİN DERİ NASI Bİ DERİYMİŞ MAŞ. BEN HARİTA GİBİYİM HELE POPYU GÖRMEYİN FENA OLDU YA:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım doktorum geçen hafta hastaneden ayrılmış gittiği yeride söylemiyorlar şimdi yeni hastane yeni dr araştırıyorum
Ben hiç çatlamadım annemde de olmamış dün ilk kez 2 kalçamda 2-3 çizik kırmızılık gördüm hemen bol kremlendim ama devam edermi bilmiyorum.
izleyin dizileri benim yarın akşam kurtlarım var sadece onu izliyorum.şimdide politika tartışma izliyorum

Sorma tutkunum yaa! Sakınılan gÖze ÇÖp batar derler ya,o hesap bızımkıde! Dolabın ve Şıfonyerın ÖlÇÜlerını tek tek kendım verdım. Bı tek beŞıĞı vermedım,o da standarttır heralde nasıl olsa dedım. Al o da geldı bır karıŞ! Ben gıdıım de yolayım o adamın saÇını baŞını!

O KADAR ÖZENDİN YAPTIR TEKRAR CANIM GÖZ VAR NİZAM VAR ADAM İŞİNİ DOĞRU YAPMALI.
aY HERKES DOĞURUNCA BURASI SAKİNLEDİ

maşallah bebeğine güzelimmbence de bu günleri arıycaz gibi geliyor ama ben bebeişim kucağımda olsun istiyorum yaaaa hayırlısıyla inşallah

teyzelerı tesekkur hepınıze.....kaydirigubbakcemile5
bu kıloyla zor olur normal dedı dr amcamız bakalım hayırlısı tabı kılosu musade ederse gene normal olur...bugun oglanı dr a şikayet ettıydım eskısınden az oynuo dıe senmısın dedı tum gun hiç durmadı hala kıpır kıpır bugun hiç uyumadı anlasılankaydirigubbakcemile3:CüvCüv:aynı dert bendede var eklemlerım şişio artık kızlar ya ellerım şişti butun dr normal dıyor.agrıda yapıo bazen ,eşime masaj yaptırıorum ozaman su bepantenın kremıyle ii gelıo agrısını alıo aklınızda bulunsun bacılar....:lepi:
3 hafta sonra nasıl olcaz merAktayım bendekaydirigubbakcemile3
TUTKUN ayyy bacım aynı sende ben gıbı olmusun falla senın dahada bı son dakka olmuş hanı su dr macerası ne sınır ne uyus bişi...CADIARZU
CERENCIM gıt sacını basını yol su adamın haketmiş haniklava:klava:

Ben geldimmm. Merak etmeyin bu seferde sokaklarda doğurmadan döndüm eve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Saat 5 gibi Sibel'le görüştüm. Kuzusu 3500 gr ve 53 cm doğmuş maşallah. Sibel'inde sancısı geçmiş. Kuzumu emziriyorum dedi. Hemen sütüde gelmiş maşallah Semra ve Hülya ile ilgili de artık yarın haber alırız hihoyyyt

Bugün doğumda hastanede dağıtmak için şekerlere baktık kocişle. Tanesi 3,5 tl'ya çok şeker hem biblolu hemde emzikli şeker bulduk. Çok şıktı. Kocişte beğendi hemen alalım dedi ama ben hafta sonu karşıya nikah şekerlerimizi yaptırdığımız yere bakalım dedim. Tabi adamın piyasadan haberi yok. Hemen alalım diyo. Bilse sizlerin ne ucuza mâl ettiğini delikafadulden Hafta sonuna karşıdan bakacağız bakalım hihoyyyt

Neyse herkes kaçmış. Bende yatayım artık. Dinleneyim bari. Yarın ki gezmeler için enerji toplayayım :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
saol canım haber verdiğin için. doktor en son ne kadar demiştiki sibelin kuzusuna? ultrason ölçümleri tutmuş mu yani?

hı tamam gördüm canım sorumun cevabını. 3250 imiş en son. hayırlı uğurlu olsun inşallah! darısı da bizlere olsun! ahh ah!!:CüvCüv:

Riciderim canım a.s.Evet tahminler tutmuş. 5 gün öncesine göre 250 gr almış. Normal yani hihoyyyt

Iyi Aksamlar kizlar...(Gerci kimse yok ya su saatte)

Ne güzel, Sibel'in sancilarida gecmis, bebegini emziriyor...Insan bu haberleri duyunca, özeniyor, sabirsizlaniyor. Umarim kasinti problemide gecmistir...

Doguracagimiz gün, ayniydi Sibel'le. Bebeklerimizin kilosuda benimki yaklasik 100-150 gram geriden geliyordu. Bu durumda ben iki hafta daha beklersem ve bebisim normal gününde gelmeye niyetlenirse, 4.000 kiloyu bulur ve garanti normal doguramam, Zaten koca kafa demisti doktorum en son kontrolde Haftaya büyük bir ihtimal sezeryan diyecek bu durumda Umarim normal dogum yaparim, sezeryan hic istemiyorum...

kIZ valla eşin iyiymiş masaj falan ooooooo ben arada ağrım var diyorum benimki masajı kendine istiyo.Valla devam et hergün yaptır bida bulamazsın

Yat yat canım dinlen valla ben popomu kaldıramıyorum bide gezsem ne olur
Fiyat pahalı ama çok güzelse düşün derim
Sibele sevindim mesaj çektim bende almıştır heralde ararsam ben sulu gözüm ağlarım ondan aramadım.
Canım öyle risk varsa sezeryan yap derim riske atma ne olur ne olmaz.

herkese iyi gecelerrrrr

ay sanki ççok konuşmuşumda yorulmuşum gibi yazdımmdelikafaduldendelikafadulden

kızlar bişi sorucam,yardımınıza ihtyacım var..bende temmuz annesi olucam ve dogum iznine ayrılan ve özel sektörde calışan arkadaslara sorum..

32. hafta da vizite kagıdı ile doğum izni raporu alıp fotokopisini iş yerine veriorus ve orjinali bize kalıo bildiğim kadarı ile..peki doğurduktan sonra hastaneden doğum raporunu alır almaz ilk orjinal raporla birlikte bu 2. raporu alıp yine işyerine mi vericez yoksa sgk ya mı?yani evrak akışı, prosedür nasıl işlio?tesekkurler..

herkese iyi gecelerrrrr

ay sanki ççok konuşmuşumda yorulmuşum gibi yazdımmdelikafaduldendelikafadulden
canım hoşgeldin bu ne yorgunluğu

hiç bilgim yok canım

ay herkes uyuyor uyuyunda büyüyün bakalım sıkıldım çıkayımda Tv seyredeyim belki uykum gelir şimdi civcivde bebişinle bizi unutur mutahara uyuyor seherde bebişlerinle sibikoda hepsi gece kuşuydu benim gibi yalnız kaldım günler geçsede kızımı alsam bende kucağıma

maşallah valla tam tosun galiba
canım 34 haftalık demişssin ama takvimde 37 görünüyor
34'e göre biraz iri gerçekten
benim kızda 2082ydi 33.haftada gittiğimizde dr.iri bir bebek sen bunu doğuramayabilirsin demişti
bakalım şimdi ne kadar aldı
birkaç hafta sonra gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…