2009 Mayıs Anneleri

kızlar midem çok kötü benim sürekli çıkarıyorum ( bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum hiç
sibelcim ve bebişine maşallah emzirmeyede başlamış ağrılarıda geçmiş çok şükür çok sevindim:)))))

ilaçlar falan fayda etmiyormu canım kıyamam yaaaa bu halde çalışmakta zordurrr

evet ya herkes bebeğiyle uğraşıyo olacak ben hala doğurmamış olucam enküçük bizimkiler galibaaaa

geçmiş olsun canım daha önce yazmıştım gördün mü bilmem benim çok midem bulanırken dr emedurun fitilini vermişti çok iyi geldi bana

bu arada sibel'e de çok sevindim inşallah bizler de görürüz o günleri

hey uyuşuk anneler nirdesiniz yaaaaa
hala uyuyormusunuz ayda yılda bir rahat rahat girdim siz yoksunuz bak çıkar gezerim heeee:))))

kiimsenin yazmaya niyeti yok ben de çıkayım bari kahvaltımı yapayım kuran okuyayım gelirim yineee

Herkese günaydınlar...

Geçenlerde bizim üst kata hırsız girmeye çalışınca alarm taktırdılar. Ama henüz durumu çözemediler heralde. Ay bir öttü bir öttü. Susturamadılar da delikafadulden Nasıl korkuyla uyandım valla delikafadulden

Sizde ne var ne yok bakalım bacılar?

iyilik pınarcım sen nasılsın defnemiz nasıl

Sağolasın bacım daha normal bi şekilde uyansaydım iyi olacaktı kaydirigubbakcemile3 Kızımın da ödü koptu garibim. Döne döne bi hale geldi içimde. Kahvaltı yapacağız şimdi...

Sen nasılsın tatlım Yağmur ve Duru'm nasıl hihoyyyt

tatlım benim midem çok yanıyor ne denediysem işe yaramıyor içimde volkan var sanırım anlamadım gitti-tatlicadiarzu-
yağmurumda durumda iyi teyzesi maşallah dün akşam herşey güzel geçti eve geçte gitsem yemekleri yetiştirdikkaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın herkese?? sibel iyiyimiş çok sevindim.darısı bizlere inşallah.banucum aynı bende midemde volkan var sanıyorum.gecenin 4 ünde mide yanmasıyla uyanmakatan bıktım artık ama az kaldı canımya biraz daha sabır.pınarcım uyanma şekline üzüldüm. afiyet olsun bu arada sana ve defnemize

günaydın fulyacım nasılsın canım esencim afiyet olsun

günaydın bitanem..kahvaltı hazırlıyorum bir yandan arkadasımı çağırdım..sen nasılsın tatlım

günaydııınnn...iyilik seker...ütüm var ama yapasım yok:))

kızlar gaviscon surup cok iyi geliyor mide yanmalarına ben 1 aydır öyle yasıyorum valla.günde 4 5 kere kusardım yanmadan

Allah Allah ya. Benim midem yanınca bir yudum Gaviscon içsem hemen işe yarıyor. Doktorunun verdiği farklı bi ilaç falan yok mu bacım? Çok kötü bişey o mide yanması ya :çok üzgünüm:

Ohhh sevindim canım. Valla zor oluyor senin için de ya... Bi ara bende öyleydim ya. Çalışırken hafta içi, hafta sonu ne gelenim bitiyodu ne gidenim. Üstelik kalıyorlardı. Sürekli yatak kur, kaldır, nevresim yıka fenalık gelmişti. Şimdi izindeyim kimsenin geldiği yok. Garip bu insanlarda valla CADIARZU

Günaydın canım. Sorma valla. Bi korkuyla nasıl fırladım. Bizim evin alarmı çaldı da hırsız falan geldi zannettim delikafadulden

Ay nedir bu mide yanması ya :uhm:

Günaydın canım. Afiyet olsunnnn...

Valla benimde ütüm var biraz ama bakalım kendimi iyi hissedersem yaparım artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…