2009 Mayıs Anneleri

günaydın fulyacım nasılsın canım esencim afiyet olsun

günaydın kızlar.... ben geldim kahvaltı yapmadan bi bakayım dedim size esencim günaydın tatlım

günaydın tatlım cidden kötü uyanmışsın bende bugün korkarak uyandım eşim akıllı dolabın kapağın öyle bir açtı ki aha dedim deprem oluyoooo((
afiyet olsun sana bende şimdi kahvaltı yapacağımm

Günaydın canım. Ay o dolap kapakları yok mu zaten kötükedihüso Sürgülü olunca bi sağa bi sola güm gümmmm kötükedihüso

Günaydın canım. Ay o dolap kapakları yok mu zaten kötükedihüso Sürgülü olunca bi sağa bi sola güm gümmmm kötükedihüso

benimki de sürgülü bi de vidası çıkmış sesi çok çıkıyor sorma gitsin yaniiii
normalde kapamıyorum ama erkekler işte anlatamazsın ki kaydirigubbakcemile3

evet pınarcım kötü mide yanması gaviscon içiyorum ama yarım saat sonra yine başlıyor..artık bende allahım başka dert vermesin ne yapayım katlanırım diyip kendimi telkin ediyorum.fulyacım günaydın canım afiyet olsun.

tülaycım günaydın tatlım nasılsın prenses nasıl:))

pınarcım renıe diye bir şurup vermişti işe yaramıyor oda

banucum iyiyim kızımda iyi artık gece gündüz bir sağa sola gidip geliyor sabırsızlanıyor galiba):):

benimki de sürgülü bi de vidası çıkmış sesi çok çıkıyor sorma gitsin yaniiii
normalde kapamıyorum ama erkekler işte anlatamazsın ki kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Ooo vidası da çıktıysa kimse durduramaz artık o kapıyı bacım kaydirigubbakcemile3

Öyle canım ya Allah beterinden saklasın ne diyelim yine de a.s.

tülaycım günaydın tatlım nasılsın prenses nasıl:))

pınarcım renıe diye bir şurup vermişti işe yaramıyor oda

Gaviscon'u bi dene bacım belki sende işe yarar a.s.

banucum iyiyim kızımda iyi artık gece gündüz bir sağa sola gidip geliyor sabırsızlanıyor galiba):):

Ayyy yerim ben onları ya. Sözüm ona yerleri daraldı. Bizimki iyice rahata erdi heralde valla şaşırıyorum. Bi sağa bi sola, yumruklar tekmeler hihoyyyt

Çok acıktım kızlar. Bi kahvaltı yapayım hemen gelirim a.s. Sonrada vakit geçsin Semra ile Hülya'yı arayıp bilgi alalım hihoyyyt

afiyet olsun bitanemmm:1hug:cokacimcoook

günaydın kızlarr!
seherim, civciv ve sibel kuzularına kavuşmuşlar. Allah uzun ömürler versin hepsine. şimdi negüzel mis gibi kokluyorlardır kuzularını.

dün sizleri takip ettim ama bi türlü fırsat bulamadım yazmaya. ama heyecan tavan yapmıştı herkeste. arada biri daha doğurur kesin dedim. haftaya liste kabarır sanırım.
bugün keyifler nasıl sizlerde? ilgincim Allah sabır versin canım. geçmedi bi türlü mide yanmaların.

benimde sabah canım hiç işe gelmek istemedi. zorla kalktım yataktan okadar uyuşuktum ki servise zor yetiştim. hatta biraz beklediler beni. ben doğumu değilde daha çok izne ayrılacağım zamanı iple çekiyorum. ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken. bide karnım o kadar çok şiştiki herkes doğum yakın galiba ne işin var hala buralarda diyor. ben yok deyince ikiz olmasın diye salak bi soru soruyorlar. bende çüşş diyesim geliyor. bu zamana kadar hiç farketmedik ama iyi saklanmış belki olabilir diyorum.

canım merhaba aynı duyguları yaşıyoruz seninle Allah kolaylık versin tatlım sen ne zaman ayrıalcaksın ben 35 haftamda ayrılacağım artık dayanamıyorum işe gelmeye mide yanmam sezonun açılması yoğunluk koca bir göbüş şişen ayaklar tuhaf insanlar ayyy artık anlayacağın istirate çekilmek istiyorum bitanem
mide yanmamda bulantımda geçmedi benim:çok üzgünüm:

Kahvaltımı hazırlarken Sibel'den mesaj geldi. Medipol'ün sitesinde kuzumun resmi var diye. Alın size Yağız Paşa hihoyyyt Ben kahvaltıya dönüyorum. Gelince yorumlaşırız a.s.

Allah nazarlardan saklasın kuzumuuuuu

banu ve tülay, valla size çok üzülüyorum,ama beni dinlemiyorsunuz ki?? mide problemi bende de hat safhadaydı. günde 4-5 kez rennie içerdim. en son gittiğimde doktoruma söyledim bu durumu. o da bir hap yazdı. sabah aç karnına alıyorum. mide probleminden eser kalmadı! önceden susam,bulgur,karabiber,acı,salça,ekşi vb. hiç bişey yiyemezdim. ama şimdi hepsini yiyorum ve midem tık bile demiyor!:1shok: bence doktorunuzu arayıp bir sorun sizde. mide asitlerini yok ediyor bu hap. ve son trimestrde bebeğe bir zararı yok.

29 nisanda evdeyim inşallah:Saruboceq: daha 12 gün var. aldığım rapora göre 37 haftada ayrılıyorum. senin işin çok daha zor canım. özel sektör hiç acımıyor insana, halinden anlamıyor.

oyyyy Allah'ım esirgesin maşallah!! çok güzelmiş yaa Allah'ım bize de göster o günleri tez zamanda inşallah! bi garip oldum kızlar ya bizim düne kadar konuştutğumuz,yazıştığımız arkadaşımızın bebeği doğdu! çok duygulandımsenağlama

Allahım ne tatlısın sen böyle. maşallah diyeyim nazar değmesin. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin.

maşallah barekallah Allah nazarlardan saklasınn
ama bu çok şeker yaaaaa maşallah diyeyim yine Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Allahım bize de bebeişlerimizin yüzünü göster en sağlıklı şekilde yarabbimmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…