Günaydın Arkadaşlar
Nasılsınız bakalım başka doğuran yok demi.Dün bütün gün misafirim vardı çatladım meraktan bütün gece geçmişi okudum cok şükür bizim hatunlar annne olmuş ya maşallah hepsine bebeklerimizide.
Yağız paşamızıda allah nazarlardan saklasın maşallah cok tatlı cok.
Kızlar dün misafirlerden sonra bebek şekerlerinide aldım.
ayy kızlar sibelle konuştum daha iyiymiş.ya ben bu bebeği görünce resmen ağladımya(((((( ya geçsin 18 gün çabukk:)):::):) kızlar allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla..
kızlar bişi sorucam,yardımınıza ihtyacım var..bende temmuz annesi olucam ve dogum iznine ayrılan ve özel sektörde calışan arkadaslara sorum..
32. hafta da vizite kagıdı ile doğum izni raporu alıp fotokopisini iş yerine veriorus ve orjinali bize kalıo bildiğim kadarı ile..peki doğurduktan sonra hastaneden doğum raporunu alır almaz ilk orjinal raporla birlikte bu 2. raporu alıp yine işyerine mi vericez yoksa sgk ya mı?yani evrak akışı, prosedür nasıl işlio?tesekkurler..
kızlar bişi sorucam,yardımınıza ihtyacım var..bende temmuz annesi olucam ve dogum iznine ayrılan ve özel sektörde calışan arkadaslara sorum..
32. hafta da vizite kagıdı ile doğum izni raporu alıp fotokopisini iş yerine veriorus ve orjinali bize kalıo bildiğim kadarı ile..peki doğurduktan sonra hastaneden doğum raporunu alır almaz ilk orjinal raporla birlikte bu 2. raporu alıp yine işyerine mi vericez yoksa sgk ya mı?yani evrak akışı, prosedür nasıl işlio?tesekkurler..
canım oryada fotokopisini veriyorsun.doğum izinin bitince asıllarını,vizite kağıdını, o dönemde çalışmadığına dair işyeri yazısı ve evlenme cizdanınla birlikte ssk ya veriyorsun.
ssk rapor asıllarını istiyor çünkü..
cok tesekkur ederim ama b kaç şey kafama takıldı..
1)yukarda bahsettiğin vizite kagıdını doğumdan önce istirahat açmak için b kez ve doğumdan sonra 2. kez mi alıcaz işyerinden .?
2)peki o dönemde çalışmadığıma dair işyeri yazısını işyerimden mi alıcam yani b dilekçe gb bişi mi vericek işyerim bu tarihlerde çalışmadı diye?
3)ayrıca dogumdan sonraki 8 haftamın bittiği gün mü müracaat etmem gerekiyor ss kya?
günaydın kızlarr!
seherim, civciv ve sibel kuzularına kavuşmuşlar. Allah uzun ömürler versin hepsine. şimdi negüzel mis gibi kokluyorlardır kuzularını.
dün sizleri takip ettim ama bi türlü fırsat bulamadım yazmaya. ama heyecan tavan yapmıştı herkeste. arada biri daha doğurur kesin dedim. haftaya liste kabarır sanırım.
bugün keyifler nasıl sizlerde? ilgincim Allah sabır versin canım. geçmedi bi türlü mide yanmaların.
benimde sabah canım hiç işe gelmek istemedi. zorla kalktım yataktan okadar uyuşuktum ki servise zor yetiştim. hatta biraz beklediler beni. ben doğumu değilde daha çok izne ayrılacağım zamanı iple çekiyorum. ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken. bide karnım o kadar çok şiştiki herkes doğum yakın galiba ne işin var hala buralarda diyor. ben yok deyince ikiz olmasın diye salak bi soru soruyorlar. bende çüşş diyesim geliyor. bu zamana kadar hiç farketmedik ama iyi saklanmış belki olabilir diyorum.
banu ve tülay, valla size çok üzülüyorum,ama beni dinlemiyorsunuz ki?? mide problemi bende de hat safhadaydı. günde 4-5 kez rennie içerdim. en son gittiğimde doktoruma söyledim bu durumu. o da bir hap yazdı. sabah aç karnına alıyorum. mide probleminden eser kalmadı! önceden susam,bulgur,karabiber,acı,salça,ekşi vb. hiç bişey yiyemezdim. ama şimdi hepsini yiyorum ve midem tık bile demiyor!:1shok: bence doktorunuzu arayıp bir sorun sizde. mide asitlerini yok ediyor bu hap. ve son trimestrde bebeğe bir zararı yok.
Günaydın Arkadaşlar
Nasılsınız bakalım başka doğuran yok demi.Dün bütün gün misafirim vardı çatladım meraktan bütün gece geçmişi okudum cok şükür bizim hatunlar annne olmuş ya maşallah hepsine bebeklerimizide.
Yağız paşamızıda allah nazarlardan saklasın maşallah cok tatlı cok.
Kızlar dün misafirlerden sonra bebek şekerlerinide aldım.
teşekkür ederim kızlar şimdi odamızında resimleri hazır yeni sayfa nasıl açıyorum arkadaşlar boranın odası için
imdatttttt kızlar misafirler geliyor resimleri sonra göndericem napıcam simdi ben yardım evimde dandini maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?