kızlar hastanede dağıtacağımız şeyin resmini koydum bi bakın bakalım beğenecekmisinizz
imdatttttt kızlar misafirler geliyor resimleri sonra göndericem napıcam simdi ben yardım evimde dandini maşallah
Kızlar merhaba dÜn bÜtÜn gÜn hastanedeydİm tahlİlerİm falan vardı akŞama kadar uĞraŞtım durdum. Kızları Çok merak etmİŞtİm Şİmdİ okudum geÇmİŞİ Çok ŞÜkÜr hepsİ saĞsalİm bebİŞlerİnİ almıŞlar kucaklarına darısı bİzlerİn baŞına...
kızlar bişe sorucam kapı süsünü kendi kapınıza mı asacaksınız bebeğin odasına mı
aslında bebeğin odasına asılır ama ilk etapta bebek yatak odasında bizimle kalacak görmeye gelenlerde bizi yatak odasında görecekler yada yatak odasının kapısına ne yapılabilir ben karar veremedimmm
Yorum yaptım bacım a.s.
Ne bu ya çat kapı gelinir mi Allah aşkınaklava:
Canım hoşgeldin. Nasıl tahlil sonuçları? Sorun yok değil mi?
Ben bebeğimin odasının kapısına astım canım. Sepetimiz taşınabilir olduğundan gündüzleri kendi odasında durucak hihoyyyt
ama sezeryan olursa ilk başlarda seninde yatman gerekece bu durumda yatak odasında olacaksınız ilk günler görmeye gelen olmazsa sorun yok tabii
ama benim eşimin ailesi koloni halindedirkaydirigubbakcemile3hemen gelirler eminimmm[/QUOT
aynı koloni bendede var cnm :):):)
kızlar bişe sorucam kapı süsünü kendi kapınıza mı asacaksınız bebeğin odasına mı
aslında bebeğin odasına asılır ama ilk etapta bebek yatak odasında bizimle kalacak görmeye gelenlerde bizi yatak odasında görecekler yada yatak odasının kapısına ne yapılabilir ben karar veremedimmm
ama sezeryan olursa ilk başlarda seninde yatman gerekece bu durumda yatak odasında olacaksınız ilk günler görmeye gelen olmazsa sorun yok tabii
ama benim eşimin ailesi koloni halindedirkaydirigubbakcemile3hemen gelirler eminimmm[/QUOT
aynı koloni bendede var cnm :):):)
ne yapacağız biz bu kolonilerle çok kalabalıklar mevlüt için bi sayıyorum en az 50 kişi o da eşsiz bi de eşli olduklarını düşün doğumda böyle geleceklerrrrr:roflol:
ne yapacağız biz bu kolonilerle çok kalabalıklar mevlüt için bi sayıyorum en az 50 kişi o da eşsiz bi de eşli olduklarını düşün doğumda böyle geleceklerrrrr:roflol:[/QUOT
allahtan benim koloninin bir kısmıda antalyada hepsi gelemeyecek bursaya ordan kurtarıyorum biraz :))
pınarcım yine şeker için işte tahlil yaptılar sorun yokmuş baya düşmüş şekerim ama doğuma kadar diyete davam dedi... çok sıkıldım diyet muhabbetinden ama yapcak bişi yok katlanmak zorundayım...
ama benim eşimin ailesi koloni halindedirkaydirigubbakcemile3hemen gelirler eminimmm
canım ben bebek odasının kapısına asacağım bebek biizmle olcak yatak odasında ama onun odasına asacağım hatta dün ablam yaptı akşamda ben süslemesini yapıcam çok şirin bişey oldu eğer akşam biterse resmini eklerim
Canım hayırlı olsun hamişliğin a.s.
cok tesekkur ederrim sizinkilerde hayırlı olsun eminim siz daha heyecanlısınız şimdi..mayıs geldi..bizde 1 aysonra o telaşa giricez bakalım..umarım saglıkla gelir butun 2009 bebişlerikaydirigubbakcemile5
aynen pınarcım bende yatak odasında yatamam patlarım valla:):):
kızlar hepinize merhaba.......................
dün dünyaya çok güzel 2 melek geldi...................
seherimin tatlı melekleri....................
biri kız iri erkek ikisi de çok tatlı...seherimin ve bebeklerin durumları gayet iyi................
haberiniz oldu mu bilemiyorum ama ben de girip haber vermek istedim............
bebekler çok tatlıydı...................
erkek olanın maşallahı var 3 kilonun üstünde sıpa...kızımız biraz küçük kalmış 2300 civarı minyatür çok sevimliydi....
cok tesekkur ederrim sizinkilerde hayırlı olsun eminim siz daha heyecanlısınız şimdi..mayıs geldi..bizde 1 aysonra o telaşa giricez bakalım..umarım saglıkla gelir butun 2009 bebişlerikaydirigubbakcemile5
Pınar cnm çok pahalı bencede o şekerler,tanesinin nerede ise 3te bir fiyatına cnm, biraz daha bakının bencede,Ben geldimmm. Merak etmeyin bu seferde sokaklarda doğurmadan döndüm eve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Saat 5 gibi Sibel'le görüştüm. Kuzusu 3500 gr ve 53 cm doğmuş maşallah. Sibel'inde sancısı geçmiş. Kuzumu emziriyorum dedi. Hemen sütüde gelmiş maşallahSemra ve Hülya ile ilgili de artık yarın haber alırız hihoyyyt
Bugün doğumda hastanede dağıtmak için şekerlere baktık kocişle. Tanesi 3,5 tl'ya çok şeker hem biblolu hemde emzikli şeker bulduk. Çok şıktı. Kocişte beğendi hemen alalım dedi ama ben hafta sonu karşıya nikah şekerlerimizi yaptırdığımız yere bakalım dedim. Tabi adamın piyasadan haberi yok. Hemen alalım diyo. Bilse sizlerin ne ucuza mâl ettiğini delikafadulden Hafta sonuna karşıdan bakacağız bakalım hihoyyyt
Neyse herkes kaçmış. Bende yatayım artık. Dinleneyim bari. Yarın ki gezmeler için enerji toplayayım :roflol: :roflol: :roflol:
Cnm inş. gönlüne göre olurda normal doğum yaparsın, bende normal doğumu çok istiyorum, hakkımızda hayırlısı cnmIyi Aksamlar kizlar...(Gerci kimse yok ya su saatte)
Ne güzel, Sibel'in sancilarida gecmis, bebegini emziriyor...Insan bu haberleri duyunca, özeniyor, sabirsizlaniyor. Umarim kasinti problemide gecmistir...
Doguracagimiz gün, ayniydi Sibel'le. Bebeklerimizin kilosuda benimki yaklasik 100-150 gram geriden geliyordu. Bu durumda ben iki hafta daha beklersem ve bebisim normal gününde gelmeye niyetlenirse, 4.000 kiloyu bulur ve garanti normal doguramam, Zaten koca kafa demisti doktorum en son kontroldeHaftaya büyük bir ihtimal sezeryan diyecek bu durumda Umarim normal dogum yaparim, sezeryan hic istemiyorum...
Cnm az kaldı ha gayret, inş.tez geçer bu vakitlerimizgünaydın kızlarr!
seherim, civciv ve sibel kuzularına kavuşmuşlar. Allah uzun ömürler versin hepsine. şimdi negüzel mis gibi kokluyorlardır kuzularını.
dün sizleri takip ettim ama bi türlü fırsat bulamadım yazmaya. ama heyecan tavan yapmıştı herkeste. arada biri daha doğurur kesin dedim. haftaya liste kabarır sanırım.
bugün keyifler nasıl sizlerde? ilgincim Allah sabır versin canım. geçmedi bi türlü mide yanmaların.
benimde sabah canım hiç işe gelmek istemedi. zorla kalktım yataktan okadar uyuşuktum ki servise zor yetiştim. hatta biraz beklediler beni. ben doğumu değilde daha çok izne ayrılacağım zamanı iple çekiyorum. ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken. bide karnım o kadar çok şiştiki herkes doğum yakın galiba ne işin var hala buralarda diyor. ben yok deyince ikiz olmasın diye salak bi soru soruyorlar. bende çüşş diyesim geliyor. bu zamana kadar hiç farketmedik ama iyi saklanmış belki olabilir diyorum.
Cnm şekerlerin resminide isterukdelikafaduldenGünaydın Arkadaşlar
Nasılsınız bakalım başka doğuran yok demi.Dün bütün gün misafirim vardı çatladım meraktan bütün gece geçmişi okudum cok şükür bizim hatunlar annne olmuş ya maşallah hepsine bebeklerimizide.
Yağız paşamızıda allah nazarlardan saklasın maşallah cok tatlı cok.
Kızlar dün misafirlerden sonra bebek şekerlerinide aldım.
Bende ağladııım, oy çok duygusal olmuşuz biiiz:a015:ayy kızlar sibelle konuştum daha iyiymiş.ya ben bu bebeği görünce resmen ağladımya(((((( ya geçsin 18 gün çabukk:)):::):) kızlar allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla..
Cnm baktım, çok güzel, kalanıda misafirden sonra eklersinteşekkür ederim kızlar şimdi odamızında resimleri hazır yeni sayfa nasıl açıyorum arkadaşlar boranın odası için
Çok değişik bi fikir olmuş esencim,aferin kızz:CüvCüv:kızlar hastanede dağıtacağımız şeyin resmini koydum bi bakın bakalım beğenecekmisinizz
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnmKızlar merhaba dÜn bÜtÜn gÜn hastanedeydİm tahlİlerİm falan vardı akŞama kadar uĞraŞtım durdum. Kızları Çok merak etmİŞtİm Şİmdİ okudum geÇmİŞİ Çok ŞÜkÜr hepsİ saĞsalİm bebİŞlerİnİ almıŞlar kucaklarına darısı bİzlerİn baŞına...
Oyy tosun olmuş yağız oğluşun cnm,maşallah ona, bi masallahta eşine sana masaj yaptığı için, benim eşim hemen sıkılır bırakır vallateyzelerı tesekkur hepınıze.....kaydirigubbakcemile5
bu kıloyla zor olur normal dedı dr amcamız bakalım hayırlısı tabı kılosu musade ederse gene normal olur...bugun oglanı dr a şikayet ettıydım eskısınden az oynuo dıe senmısın dedı tum gun hiç durmadı hala kıpır kıpır bugun hiç uyumadı anlasılankaydirigubbakcemile3:CüvCüv:aynı dert bendede var eklemlerım şişio artık kızlar ya ellerım şişti butun dr normal dıyor.agrıda yapıo bazen ,eşime masaj yaptırıorum ozaman su bepantenın kremıyle ii gelıo agrısını alıo aklınızda bulunsun bacılar....:lepi:
3 hafta sonra nasıl olcaz merAktayım bendekaydirigubbakcemile3
TUTKUN ayyy bacım aynı sende ben gıbı olmusun falla senın dahada bı son dakka olmuş hanı su dr macerası ne sınır ne uyus bişi...CADIARZU
CERENCIM gıt sacını basını yol su adamın haketmiş haniklava: klava:
Pınar cnm çok pahalı bencede o şekerler,tanesinin nerede ise 3te bir fiyatına cnm, biraz daha bakının bencede,
Oyy çok tatlı yağız bebiş,41 kere maşallah, darısı başımıza inş.
Kolay gelsin cnm,eline sağlık, resminide isteruk, bugünde annemle bizim sepeti yapmayı düşünüyoruz, bakalım nasıl olcakcanım ben bebek odasının kapısına asacağım bebek biizmle olcak yatak odasında ama onun odasına asacağım hatta dün ablam yaptı akşamda ben süslemesini yapıcam çok şirin bişey oldu eğer akşam biterse resmini eklerim
kızlar hepinize merhaba.......................
dün dünyaya çok güzel 2 melek geldi...................
seherimin tatlı melekleri....................
biri kız iri erkek ikisi de çok tatlı...seherimin ve bebeklerin durumları gayet iyi................
haberiniz oldu mu bilemiyorum ama ben de girip haber vermek istedim............
bebekler çok tatlıydı...................
erkek olanın maşallahı var 3 kilonun üstünde sıpa...kızımız biraz küçük kalmış 2300 civarı minyatür çok sevimliydi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?