2009 Mayıs Anneleri

kızlar hastanede dağıtacağımız şeyin resmini koydum bi bakın bakalım beğenecekmisinizz

Yorum yaptım bacım a.s.

imdatttttt kızlar misafirler geliyor resimleri sonra göndericem napıcam simdi ben yardım evimde dandini maşallah

Ne bu ya çat kapı gelinir mi Allah aşkına klava:

Canım hoşgeldin. Nasıl tahlil sonuçları? Sorun yok değil mi?

Ben bebeğimin odasının kapısına astım canım. Sepetimiz taşınabilir olduğundan gündüzleri kendi odasında durucak hihoyyyt

pınarcım yine şeker için işte tahlil yaptılar sorun yokmuş baya düşmüş şekerim ama doğuma kadar diyete davam dedi... çok sıkıldım diyet muhabbetinden ama yapcak bişi yok katlanmak zorundayım...

ama sezeryan olursa ilk başlarda seninde yatman gerekece bu durumda yatak odasında olacaksınız ilk günler görmeye gelen olmazsa sorun yok tabii
ama benim eşimin ailesi koloni halindedirkaydirigubbakcemile3hemen gelirler eminimmm

canım ben bebek odasının kapısına asacağım bebek biizmle olcak yatak odasında ama onun odasına asacağım hatta dün ablam yaptı akşamda ben süslemesini yapıcam çok şirin bişey oldu eğer akşam biterse resmini eklerim

pınarcım yine şeker için işte tahlil yaptılar sorun yokmuş baya düşmüş şekerim ama doğuma kadar diyete davam dedi... çok sıkıldım diyet muhabbetinden ama yapcak bişi yok katlanmak zorundayım...

Olsunbacım Allah beterinden saklasın. Bak düşmüş en azından. Az daha sabır a.s.

Yok bacım ben sezaryende olsam öyle odamda falan yatamam. Sıkıntılı insanım. Kayınvalidem ve annemle anlaştık. Salonda oturacağım. Eğer çok rahatsız olursam salonda uzanacağım hihoyyyt

Bekliyoruz bacım resmini a.s.

kızlar hepinize merhaba.......................
dün dünyaya çok güzel 2 melek geldi...................
seherimin tatlı melekleri....................
biri kız iri erkek ikisi de çok tatlı...seherimin ve bebeklerin durumları gayet iyi................
haberiniz oldu mu bilemiyorum ama ben de girip haber vermek istedim............

bebekler çok tatlıydı...................
erkek olanın maşallahı var 3 kilonun üstünde sıpa...kızımız biraz küçük kalmış 2300 civarı minyatür çok sevimliydi....

aynen pınarcım bende yatak odasında yatamam patlarım valla:):):

Evet bacım. Zaten normalde bile evde yatamıyorum. Hele de birileri gelip giderken hiç yatamam. Otururum hihoyyyt

erkek olanın maşallahı var 3 kilonun üstünde sıpa...kızımız biraz küçük kalmış 2300 civarı minyatür çok sevimliydi....

Sağolasın canım haberimiz var. Dün eşiyle görüştüm. İyi olduklarının haberini aldık ama kilolarla ilgili falan bilgimiz yoktu. Allah nazarlardan saklasın kuzularımızı a.s.

cok tesekkur ederrim sizinkilerde hayırlı olsun eminim siz daha heyecanlısınız şimdi..mayıs geldi..bizde 1 aysonra o telaşa giricez bakalım..umarım saglıkla gelir butun 2009 bebişlerikaydirigubbakcemile5

Sağolasın canım. Evet bizim kuzular erken erken gelmeye başladılar. Sizinde haziran gibi başlar artık hayırlısıyla a.s.

Herkese Tünaydınlaaar,
Güne yağız bebişin resmiyle başladım, amanın ne güzel bi kuzu o yaa, 41 kere maşallah,diğer bebişlerimiz nasıl acaba,sabırsızlıkla bekliyorum
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Pınar cnm çok pahalı bencede o şekerler,tanesinin nerede ise 3te bir fiyatına cnm, biraz daha bakının bencede,
Oyy çok tatlı yağız bebiş,41 kere maşallah, darısı başımıza inş.

Cnm inş. gönlüne göre olurda normal doğum yaparsın, bende normal doğumu çok istiyorum, hakkımızda hayırlısı cnm
Cnm az kaldı ha gayret, inş.tez geçer bu vakitlerimiz
Bide ultrason denen bi alet var cnm sana ikizmi diye soran insanların bundan hiç haberleri yok galiba
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cnm şekerlerin resminide isterukdelikafadulden
ayy kızlar sibelle konuştum daha iyiymiş.ya ben bu bebeği görünce resmen ağladımya(((((( ya geçsin 18 gün çabukk:)):::):) kızlar allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla..
Bende ağladııım, oy çok duygusal olmuşuz biiiz:a015:
teşekkür ederim kızlar şimdi odamızında resimleri hazır yeni sayfa nasıl açıyorum arkadaşlar boranın odası için
Cnm baktım, çok güzel, kalanıda misafirden sonra eklersin
kızlar hastanede dağıtacağımız şeyin resmini koydum bi bakın bakalım beğenecekmisinizz
Çok değişik bi fikir olmuş esencim,aferin kızz:CüvCüv:
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnm

Oyy tosun olmuş yağız oğluşun cnm,maşallah ona, bi masallahta eşine sana masaj yaptığı için, benim eşim hemen sıkılır bırakır valla

Pınar cnm çok pahalı bencede o şekerler,tanesinin nerede ise 3te bir fiyatına cnm, biraz daha bakının bencede,
Oyy çok tatlı yağız bebiş,41 kere maşallah, darısı başımıza inş.

Yok bacım ben yazın nikah şekerimi bile tanesi 90 kuruştan yaptırmıştım ki çok güzel yani. Vermem 3,5 tl. Hafta sonu bi bakalım karşıda çok daha uyguna buluruz eminim. Benim kocişin bu aralar heyecandan gözü bişey görmüyo valla. Herşeye heee diyo kaydirigubbakcemile3

pınarcım erkekler öyle benim eşimde sırf gezmemek için alalım geçelimd er.o yüzden ehrşeyi kendim yaptım ona kalsa evin yolunu şaşırırdık:)))))

Kolay gelsin cnm,eline sağlık, resminide isteruk, bugünde annemle bizim sepeti yapmayı düşünüyoruz, bakalım nasıl olcak

Teşekkürler cnm, sen bebişleri hastanedemi gördün:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…