Yok bacım ben yazın nikah şekerimi bile tanesi 90 kuruştan yaptırmıştım ki çok güzel yani. Vermem 3,5 tl. Hafta sonu bi bakalım karşıda çok daha uyguna buluruz eminim. Benim kocişin bu aralar heyecandan gözü bişey görmüyo valla. Herşeye heee diyo kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: heyecandandır bacım , babiş olmak kolaymı :roflol::roflol:Yok bacım ben yazın nikah şekerimi bile tanesi 90 kuruştan yaptırmıştım ki çok güzel yani. Vermem 3,5 tl. Hafta sonu bi bakalım karşıda çok daha uyguna buluruz eminim. Benim kocişin bu aralar heyecandan gözü bişey görmüyo valla. Herşeye heee diyo kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin burcucum
pınarcım erkekler öyle benim eşimde sırf gezmemek için alalım geçelimd er.o yüzden ehrşeyi kendim yaptım ona kalsa evin yolunu şaşırırdık:)))))
herkese selamlar,
bi goz atayim gecmise, gelirim
benim de gözüm kocişi görmüyor bu aralar her ne hikmetse:dilcikar:
:roflol::roflol: heyecandandır bacım , babiş olmak kolaymı :roflol::roflol:
Hoşbulduk tülaycım,cnm sen gaviscon kullanıyodun dimi,bende yarın dr dan gaviscon isticem, sabaha kadar reflü çektim ve kustum, berbattı, çift yastıkta çok yüksekti zaten boynum ağrıdı,boğazım tahrişten berbat oldu sürekli öksürüyorum tahrişten,süt ekmek fln fayda etmiyo artık
Ayşecim şimdi sen bu yazıyı okuyup kızarsın, kızma ama gitcem dr a yarın ilaç isticem:teselli:
saol cnm, yazdıklarımı okudumda şikayet mektubu gibi olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evet canım gavİscon kullanıyorum.
Evet bacım heyecan bastı iyice. Her akşam kaç gün kaldı bakim diye elli kere günleri sayıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gaviscon banada çok iyi geliyo valla. 10 dk'da kesiyo yanmayı a.s.
boşver kız takma benimki de aynı herşeyle ilgileniyor gibi davranıyor ama hiçbişeyle ilgilenmiyor tek dediği şeyhallederizzhallederiz kadire döndü vallaadelikafadulden
esencim öyle valla hallederiz tek bildikleri kelime eşimin yüzünden yatağı geç sipariş ettik ve bu gidişle kızımın yatıcağı beşik olmucak çünkü çok sipariş varmış kızıyorum ama yapcak bişey yok:)):
ayy pınarcım ilahi eşine...
Teşekkürler pınarcım, bişi sorcam prospektüsünde gebeler kullanabilir yazıyo dimiCADIARZUCADIARZU
tekrar tekrar baktim yagiz bebege,
anne ve babasiyla, saglikli ve uzun omurler diliyorum.
Cnm bizimkide farklı değil, bebeğin ıvır zıvırı için bi dolap yaptırıcas, kaç haftadır hala yaptırıcass, itekleye itekleye mdf siparişi verdirdim yeni,1 günde yapılcakmış diyo, dedim şimdi 1 günde yapsınlar getirsinler o zaman,odada dursun
çok şüküüürr! bi kullan dua ediceksin bana:)) gaviscon,rennie gibi ilaçlar zaten bebeğe ulaşmıyor bile. doktorum günde 1 şişeyi bile bitirebilirsin demişti bana. ama artık o da kesmiyo da beni, pulcet hap içiyorum.:roflol::roflol: heyecandandır bacım , babiş olmak kolaymı :roflol::roflol:
Hoşbulduk tülaycım,cnm sen gaviscon kullanıyodun dimi,bende yarın dr dan gaviscon isticem, sabaha kadar reflü çektim ve kustum, berbattı, çift yastıkta çok yüksekti zaten boynum ağrıdı,boğazım tahrişten berbat oldu sürekli öksürüyorum tahrişten,süt ekmek fln fayda etmiyo artık
Ayşecim şimdi sen bu yazıyı okuyup kızarsın, kızma ama gitcem dr a yarın ilaç isticem:teselli:
ne bee! ben niye cadıyım şimdi?? melek gibi karıyım,sadece kocişten gıcık alıyorum birazcıkdelikafaduldenDimi ama delikafadulden Yok bizimki herşeyin içinde olmak istiyor. Dün hatta dedim malzeme alalım olmazsa karşıdan ben aynısını yaparım dedim. Aaaa sen gündüz yapar hepsini bitirirsin bana bırakmazsın diyor. Haline şükretmesi lazım ama yok illa herşeyin içinde olacak kaydirigubbakcemile3
Selam canım a.s.
Caaaaaaaaadıııııı -tatlicadiarzu-
yapmadı anam yapmadı! bende gittim boyacıyla konuştum, 2 saatlik işi var ama, gündüz boyacıyla başbaşa kalmak istemedim evde sırnaşık şey ona da cesaret edemedim. ama kocamın yüzüne her baktığımda oğlumun odasının boyasız duvarları geliyor aklıma, yüzüne bakasım bile gelmiyor yaaa-tatlicadiarzu- o da korkmaya başladı benim bu sessiz hallerimden. normalde accuk gevezeyimdir deyapmadımı boyayı daha:uhm::uhm:
boşver kız takma benimki de aynı herşeyle ilgileniyor gibi davranıyor ama hiçbişeyle ilgilenmiyor tek dediği şeyhallederizzhallederiz kadire döndü vallaadelikafadulden
ayyyy bana şöyle kocişlerden bahsetmeyin yaa!! iyice gıcık kapar oldum! yarın yapim aşkım! haftaya yaparız aşkım! acelesi mi var aşkım!! dertt!!!!:mymeka:esencim öyle valla hallederiz tek bildikleri kelime eşimin yüzünden yatağı geç sipariş ettik ve bu gidişle kızımın yatıcağı beşik olmucak çünkü çok sipariş varmış kızıyorum ama yapcak bişey yok:)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?