2009 Mayıs Anneleri

benim de gözüm kocişi görmüyor bu aralar her ne hikmetse:dilcikar:

:roflol::roflol: heyecandandır bacım , babiş olmak kolaymı :roflol::roflol:
hoşgeldin burcucum

Hoşbulduk tülaycım,cnm sen gaviscon kullanıyodun dimi,bende yarın dr dan gaviscon isticem, sabaha kadar reflü çektim ve kustum, berbattı, çift yastıkta çok yüksekti zaten boynum ağrıdı,boğazım tahrişten berbat oldu sürekli öksürüyorum tahrişten,süt ekmek fln fayda etmiyo artık
Ayşecim şimdi sen bu yazıyı okuyup kızarsın, kızma ama gitcem dr a yarın ilaç isticem:teselli:

pınarcım erkekler öyle benim eşimde sırf gezmemek için alalım geçelimd er.o yüzden ehrşeyi kendim yaptım ona kalsa evin yolunu şaşırırdık:)))))

Dimi ama delikafadulden Yok bizimki herşeyin içinde olmak istiyor. Dün hatta dedim malzeme alalım olmazsa karşıdan ben aynısını yaparım dedim. Aaaa sen gündüz yapar hepsini bitirirsin bana bırakmazsın diyor. Haline şükretmesi lazım ama yok illa herşeyin içinde olacak kaydirigubbakcemile3

herkese selamlar,
bi goz atayim gecmise, gelirim

Selam canım a.s.

benim de gözüm kocişi görmüyor bu aralar her ne hikmetse:dilcikar:

Caaaaaaaaadıııııı -tatlicadiarzu-

Evet bacım heyecan bastı iyice. Her akşam kaç gün kaldı bakim diye elli kere günleri sayıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gaviscon banada çok iyi geliyo valla. 10 dk'da kesiyo yanmayı a.s.

Teşekkürler pınarcım, bişi sorcam prospektüsünde gebeler kullanabilir yazıyo dimiCADIARZUCADIARZU

tekrar tekrar baktim yagiz bebege,
anne ve babasiyla, saglikli ve uzun omurler diliyorum.

esencim öyle valla hallederiz tek bildikleri kelime eşimin yüzünden yatağı geç sipariş ettik ve bu gidişle kızımın yatıcağı beşik olmucak çünkü çok sipariş varmış kızıyorum ama yapcak bişey yok:)):

boşver kız takma benimki de aynı herşeyle ilgileniyor gibi davranıyor ama hiçbişeyle ilgilenmiyor tek dediği şeyhallederizzhallederiz kadire döndü vallaadelikafadulden

Bi rahatlık çökmüş adama desenebenneyaptımki

Cnm bizimkide farklı değil, bebeğin ıvır zıvırı için bi dolap yaptırıcas, kaç haftadır hala yaptırıcass, itekleye itekleye mdf siparişi verdirdim yeni,1 günde yapılcakmış diyo, dedim şimdi 1 günde yapsınlar getirsinler o zaman,odada dursun

pınarcım aynı durum eşimdede var adam yorulmasın yeter ki pahalıda olsa alır ama ben araştırırım eşime bırakmam o nedenle alınacakları

ayy pınarcım ilahi eşine...

Delirdi benimki kız. Adam buldumcuk oldu. Telefon ediyor kızım napıyor, eve geliyor kızım napıyor. Hay senin kızını diyesim geliyor ama kuzuma kıyamıyorum kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler pınarcım, bişi sorcam prospektüsünde gebeler kullanabilir yazıyo dimiCADIARZUCADIARZU

Tabi tatlım. Doktorum verdi zaten. Hiç zararı yok a.s

tekrar tekrar baktim yagiz bebege,
anne ve babasiyla, saglikli ve uzun omurler diliyorum.

Ay dimi ya. Ben açıp açıp bakıyorum kuzumuza. Çok güzel çookkk hihoyyyt

boşversene onlara göre herşey hallolur birgünde hallederizz yaparız diyorum ya size hallederiz kadir oldular

çok şüküüürr! bi kullan dua ediceksin bana:)) gaviscon,rennie gibi ilaçlar zaten bebeğe ulaşmıyor bile. doktorum günde 1 şişeyi bile bitirebilirsin demişti bana. ama artık o da kesmiyo da beni, pulcet hap içiyorum.
ne bee! ben niye cadıyım şimdi?? melek gibi karıyım,sadece kocişten gıcık alıyorum birazcıkdelikafadulden
yapmadımı boyayı daha:uhm::uhm:
yapmadı anam yapmadı! bende gittim boyacıyla konuştum, 2 saatlik işi var ama, gündüz boyacıyla başbaşa kalmak istemedim evde sırnaşık şey ona da cesaret edemedim. ama kocamın yüzüne her baktığımda oğlumun odasının boyasız duvarları geliyor aklıma, yüzüne bakasım bile gelmiyor yaaa-tatlicadiarzu- o da korkmaya başladı benim bu sessiz hallerimden. normalde accuk gevezeyimdir de
boşver kız takma benimki de aynı herşeyle ilgileniyor gibi davranıyor ama hiçbişeyle ilgilenmiyor tek dediği şeyhallederizzhallederiz kadire döndü vallaadelikafadulden

ayyyy bana şöyle kocişlerden bahsetmeyin yaa!! iyice gıcık kapar oldum! yarın yapim aşkım! haftaya yaparız aşkım! acelesi mi var aşkım!! dertt!!!!:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…