2009 Mayıs Anneleri

pınarcım aynı durum eşimdede var adam yorulmasın yeter ki pahalıda olsa alır ama ben araştırırım eşime bırakmam o nedenle alınacakları

Kız benimki yorulmasın diye de değil. Sever benimle gezmeyi. Onun derdi yeter ki bişeyi beğensin. Hele konu şimdi kızıya, beğendiği zaman hemen alsın olsun istiyor. Ama o kadar da değil yani. Tamam beğendikte tanesini 3,25'e düştüler. Eee 50 hastane 50 dua için istiyoruz. Yapıyo 325.-TL. Karşıda kesin yarı fiyatından da uyguna bulurum ben onları CADIARZU

Şaka yapıyorum bacım haklsıın valla sen. Ne zamandır paraladın kendini bi boya için delikafadulden

Şimdi Hülya ile konuştum. Sesi yorgun geliyo tabi biraz dikiş yerlerinde sızısı varmış. Bugün büyük ihtimalle çıkıcakmış. Kuzusu da 3100 gr doğmuş maşallah. Çok çok selamı var a.s.

Cnm haftasonu gitmiceksen memleketine cts için tut bence ustaları, eşinde evde olur, hatta sen çık gez o gün dursun ustayla bi başına evde(çok intikamcı gördüm kendimi)
:jeyyar::jeyyar:

Şimdi Hülya ile konuştum. Sesi yorgun geliyo tabi biraz dikiş yerlerinde sızısı varmış. Bugün büyük ihtimalle çıkıcakmış. Kuzusu da 3100 gr doğmuş maşallah. Çok çok selamı var a.s.

Maşallah gazel kızımızaaa,inş bi an önce yuvalarınada dönerler,
ayy eve bebek getirmek ne güzek bi duygudur ya dimi kızlarrr

amaaan ben ustayı tutsam, bu sefer de kendi boyayacağı tutar adamın
neyse,ben gidipte yemek yapayım. akşama arkadaşım gelecek yemeğe. görüşürüz kızlar.

burcu canım özellikle gebeler içindir yazıyor.hatta doktorum bana günde 10 atblet bile içsen hiçbişey olmaz dedi eczacıda ama ben şurup kullanıyorum

teşekkürler cnm, ben gebelikten önce onun ağızda çiğneneninden kullandım ama hiç hatırlayamadım gebelere uygunmuydu diye

cerencim bende öyle eşime kızdımmı hep suskun kalırım hatta oda ne inatsın kız sana çekmez inşallah yoksa senden 2 tane çekilmez der:):)

amaaan ben ustayı tutsam, bu sefer de kendi boyayacağı tutar adamın
neyse,ben gidipte yemek yapayım. akşama arkadaşım gelecek yemeğe. görüşürüz kızlar.
Doğru valla bellide olmas, bide kızar sonra ben boyamak istiyodum diye
Görüşürüz cnm

kızlar benim bugün sancım var ara ara girip duruyor anlamadım niye acaba bu haftada normal mi acaba:uhm: bebişleri falan gördükçe doğurmak istiyorum şöle 37 bitsin hemen doğurayımdelikafadulden 38-39lara kalmak istemiyorum

alemsin valla tatlım kaydirigubbakcemile3

Maşallah gazel kızımızaaa,inş bi an önce yuvalarınada dönerler,
ayy eve bebek getirmek ne güzek bi duygudur ya dimi kızlarrr

Vallahi ya eve bir bebek gelmesi nasıl güzeldir. Aylardır o evde heyecanla bekleniyor ve bigün kucağında kapıdan giriyosun. İşte gerçek bi aile, mutluluk hihoyyyt

cerencim bende öyle eşime kızdımmı hep suskun kalırım hatta oda ne inatsın kız sana çekmez inşallah yoksa senden 2 tane çekilmez der:):)

Ayneeeennn hihoyyyt 2 cadı hiç çekilmezsiniz diyor eşimde bana hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Canım takip et sancılarını. 32.haftadan itibaren yalancı sancıların olması normal. Ama sancılar düzenli oluyorsa takip etmek lazım. Bi takipte ol bakalım :uhm:

Cnm benimde geçen hafta ağrım vardı, bu hafta geçen haftaki kadar yok,sanırım bazen biraz fazla oluyo bu ağrılar bebişler büyüyo diye, ama eğer çoksa git dr a cnm nst ye alır,için rahatlar
:CüvCüv::CüvCüv:

efet canım benım takvım yanlış,duzelteyım dedım beceremedım:uhm: cunku satıma gore 34 hafta bıttı 35 ın ıcındeyız...delikafadulden

bızım sırket raporların asıllarını aldı ya bana ne fotokopı ne asıl hiçbişi vermedıler kı yafs:uhm:CADIARZU

Vallahi ya eve bir bebek gelmesi nasıl güzeldir. Aylardır o evde heyecanla bekleniyor ve bigün kucağında kapıdan giriyosun. İşte gerçek bi aile, mutluluk hihoyyyt
Evet ya, kağancım gelince çekirdek aile olcaass , anne baba ve çocuk, şaka gibi geliyo bazen

alemsin valla tatlım kaydirigubbakcemile3

ay kızlar doğurayım falan derken birde ciddi olurmuş kaydirigubbakcemile3ince ince sızı var gibi oluyor sonra ağrı şiddetleniyor gaz sıkışması falanmı acaba:uhm: çok şiddetli bir ağrı değil ama ben bi takip edeyim kendimi dinleyeyimkaydirigubbakcemile3 çok şiddetlenirse dr. giderim zaten size durumlardan haberdar ederim kızlar :a015:şimdi kaçıyorum malum işler beni bekler

Semracım ben Çok gz sıkıŞması yaŞıyorum Çok aĞrı oluyor belkı Öyle bıŞeydırÇ.pınarında dedıĞı gıbı takıp et bakalım.

ooo yağız paşamın resmi gelmiş ne kadar tatlıymış ya sibel bunca zaman bu kuzuyu taşımış içinde allahım insanın inanası gelmiyor mucize bunlar

bizimkiler nasıl acaba ya ben artık gelmesini istiyorum koklamak istiyorum kuzumu

seherimin ve cicvcivin bebişleride çok iyi doğmuş maşallah kuzularımıza mayıs kuzuları çok tatlı olcak valla şimdiden belli

nasılsınız kızlar herkes iyi inşallah

iyiyiz bitanem sen nasılsın bebiş nasıl :1hug:

Hoşgeldin cnm, özendirmeyin yavsss bana daha çok var
senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…