pınarcım aynı durum eşimdede var adam yorulmasın yeter ki pahalıda olsa alır ama ben araştırırım eşime bırakmam o nedenle alınacakları
çok şüküüürr! bi kullan dua ediceksin bana:)) gaviscon,rennie gibi ilaçlar zaten bebeğe ulaşmıyor bile. doktorum günde 1 şişeyi bile bitirebilirsin demişti bana. ama artık o da kesmiyo da beni, pulcet hap içiyorum.
ne bee! ben niye cadıyım şimdi?? melek gibi karıyım,sadece kocişten gıcık alıyorum birazcıkdelikafadulden
yapmadı anam yapmadı! bende gittim boyacıyla konuştum, 2 saatlik işi var ama, gündüz boyacıyla başbaşa kalmak istemedim evde sırnaşık şey ona da cesaret edemedim. ama kocamın yüzüne her baktığımda oğlumun odasının boyasız duvarları geliyor aklıma, yüzüne bakasım bile gelmiyor yaaa-tatlicadiarzu- o da korkmaya başladı benim bu sessiz hallerimden. normalde accuk gevezeyimdir de
ayyyy bana şöyle kocişlerden bahsetmeyin yaa!! iyice gıcık kapar oldum! yarın yapim aşkım! haftaya yaparız aşkım! acelesi mi var aşkım!! dertt!!!!:mymeka:
çok şüküüürr! bi kullan dua ediceksin bana:)) gaviscon,rennie gibi ilaçlar zaten bebeğe ulaşmıyor bile. doktorum günde 1 şişeyi bile bitirebilirsin demişti bana. ama artık o da kesmiyo da beni, pulcet hap içiyorum.
ne bee! ben niye cadıyım şimdi?? melek gibi karıyım,sadece kocişten gıcık alıyorum birazcıkdelikafadulden
yapmadı anam yapmadı! bende gittim boyacıyla konuştum, 2 saatlik işi var ama, gündüz boyacıyla başbaşa kalmak istemedim evde sırnaşık şey ona da cesaret edemedim. ama kocamın yüzüne her baktığımda oğlumun odasının boyasız duvarları geliyor aklıma, yüzüne bakasım bile gelmiyor yaaa-tatlicadiarzu- o da korkmaya başladı benim bu sessiz hallerimden. normalde accuk gevezeyimdir de
ayyyy bana şöyle kocişlerden bahsetmeyin yaa!! iyice gıcık kapar oldum! yarın yapim aşkım! haftaya yaparız aşkım! acelesi mi var aşkım!! dertt!!!!:mymeka:
Teşekkürler pınarcım, bişi sorcam prospektüsünde gebeler kullanabilir yazıyo dimiCADIARZUCADIARZU
Şimdi Hülya ile konuştum. Sesi yorgun geliyo tabi biraz dikiş yerlerinde sızısı varmış. Bugün büyük ihtimalle çıkıcakmış. Kuzusu da 3100 gr doğmuş maşallah. Çok çok selamı var a.s.
burcu canım özellikle gebeler içindir yazıyor.hatta doktorum bana günde 10 atblet bile içsen hiçbişey olmaz dedi eczacıda ama ben şurup kullanıyorum
Doğru valla bellide olmas, bide kızar sonra ben boyamak istiyodum diyeamaaan ben ustayı tutsam, bu sefer de kendi boyayacağı tutar adamın
neyse,ben gidipte yemek yapayım. akşama arkadaşım gelecek yemeğe. görüşürüz kızlar.
kızlar benim bugün sancım var ara ara girip duruyor anlamadım niye acaba bu haftada normal mi acaba:uhm: bebişleri falan gördükçe doğurmak istiyorum şöle 37 bitsin hemen doğurayımdelikafadulden 38-39lara kalmak istemiyorum
Maşallah gazel kızımızaaa,inş bi an önce yuvalarınada dönerler,
ayy eve bebek getirmek ne güzek bi duygudur ya dimi kızlarrr
cerencim bende öyle eşime kızdımmı hep suskun kalırım hatta oda ne inatsın kız sana çekmez inşallah yoksa senden 2 tane çekilmez der:):)
kızlar benim bugün sancım var ara ara girip duruyor anlamadım niye acaba bu haftada normal mi acaba:uhm: bebişleri falan gördükçe doğurmak istiyorum şöle 37 bitsin hemen doğurayımdelikafadulden 38-39lara kalmak istemiyorum
maşallah valla tam tosun galiba
canım 34 haftalık demişssin ama takvimde 37 görünüyor
34'e göre biraz iri gerçekten
benim kızda 2082ydi 33.haftada gittiğimizde dr.iri bir bebek sen bunu doğuramayabilirsin demişti
bakalım şimdi ne kadar aldı
birkaç hafta sonra gidicem
canım oryada fotokopisini veriyorsun.doğum izinin bitince asıllarını,vizite kağıdını, o dönemde çalışmadığına dair işyeri yazısı ve evlenme cizdanınla birlikte ssk ya veriyorsun.
ssk rapor asıllarını istiyor çünkü..
ne yapacağız biz bu kolonilerle çok kalabalıklar mevlüt için bi sayıyorum en az 50 kişi o da eşsiz bi de eşli olduklarını düşün doğumda böyle geleceklerrrrr:roflol:[/QUOT
allahtan benim koloninin bir kısmıda antalyada hepsi gelemeyecek bursaya ordan kurtarıyorum biraz :))
ahhh bu kolonıler sormayın yanı ıı hadı sanslıymısın falla....klava:
benim de gözüm kocişi görmüyor bu aralar her ne hikmetse:dilcikar:
sorma bacım ya aynı dert bendede var ne yapsa batıyor adam pek bı dengesız oldum bende ne yapsa sınır kapıyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3garıbım sesınıde cıkartmıyo napsınnn-tatlicadiarzu
Şimdi Hülya ile konuştum. Sesi yorgun geliyo tabi biraz dikiş yerlerinde sızısı varmış. Bugün büyük ihtimalle çıkıcakmış. Kuzusu da 3100 gr doğmuş maşallah. Çok çok selamı var a.s.
ayyyy masallahbebişimize oglusumuza ....Rabbım nazardan korusun..bugunlerı bızede nasıp etsın inşallah:sm_cool::Saruboceq:
cerencim bende öyle eşime kızdımmı hep suskun kalırım hatta oda ne inatsın kız sana çekmez inşallah yoksa senden 2 tane çekilmez der:):)
babaların hepdsı aynı galıba benımkıde bana dıyor olekaydirigubbakcemile3
ayyy ne cene bacılar masallahınız var yaniiiikaydirigubbakcemile3oku oku bıtmedı yafs...
ayy yagız bebişimiz ne gusel masallahhhhhhhhdarısı bıze ınşallah....kızlar ya benım oglan durmuyo ıcerde bı kıprtı bı harekertt sormayın.ç..bu haftadan sonmra bırazcık yavaslaması gerekmıomu yahu:uhm:buyudukce de canımı yakıyo aretık sıpa...:CüvCüv:gercı hosumada gıdıo ya .. ama merakta edıorum bu kadar hareketlı olması normal mı dıye:uhm:
Evet ya, kağancım gelince çekirdek aile olcaass , anne baba ve çocuk, şaka gibi geliyo bazenVallahi ya eve bir bebek gelmesi nasıl güzeldir. Aylardır o evde heyecanla bekleniyor ve bigün kucağında kapıdan giriyosun. İşte gerçek bi aile, mutluluk hihoyyyt
alemsin valla tatlım kaydirigubbakcemile3
Vallahi ya eve bir bebek gelmesi nasıl güzeldir. Aylardır o evde heyecanla bekleniyor ve bigün kucağında kapıdan giriyosun. İşte gerçek bi aile, mutluluk hihoyyyt
Ayneeeennn hihoyyyt 2 cadı hiç çekilmezsiniz diyor eşimde bana hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Canım takip et sancılarını. 32.haftadan itibaren yalancı sancıların olması normal. Ama sancılar düzenli oluyorsa takip etmek lazım. Bi takipte ol bakalım :uhm:
ooo yağız paşamın resmi gelmiş ne kadar tatlıymış ya sibel bunca zaman bu kuzuyu taşımış içinde allahım insanın inanası gelmiyor mucize bunlar
bizimkiler nasıl acaba ya ben artık gelmesini istiyorum koklamak istiyorum kuzumu
seherimin ve cicvcivin bebişleride çok iyi doğmuş maşallahkuzularımıza mayıs kuzuları çok tatlı olcak valla şimdiden belli
nasılsınız kızlar herkes iyi inşallah
ooo yağız paşamın resmi gelmiş ne kadar tatlıymış ya sibel bunca zaman bu kuzuyu taşımış içinde allahım insanın inanası gelmiyor mucize bunlar
bizimkiler nasıl acaba ya ben artık gelmesini istiyorum koklamak istiyorum kuzumu
seherimin ve cicvcivin bebişleride çok iyi doğmuş maşallahkuzularımıza mayıs kuzuları çok tatlı olcak valla şimdiden belli
nasılsınız kızlar herkes iyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?