2009 Mayıs Anneleri

nihayet evimdeyim
sabahtan beri çam. yıkıyorum hastane çantamı düzücem birazdan bi bakım dedimki
ne gördüm :1shok: yagızın resmi ayyyy yesin onu teyzeeeee
maş. çok tatlı büzük büzük...
arada bakarım size belki üşenmessem bi kaç bişi resmini eklerim dicektim ama fotograf makin. abimde unutmuşum..
neyse öpücükler çok yorgunum yav

ay kızlar ne tatlı ya insan açıp açıp tekrar bakak istiyor kuzu kuzu bu ya dudaklarıda pembe oy yenir bunlar valla

iyiyiz bitanem sen nasılsın bebiş nasıl :1hug:

iyiiym bitanem ne olsun evdeyim göya yürüyüşe çıkacaktım gene çıkamadım üşeniyorum valla evden dışarı çıkmaya 36 ya kadar açlışınca hamileliğim dışarda geçti zaten

sen de iyisin iyiki akşam iyi geçmiş tabi yağmurun sana yardım etmiştir kaydirigubbakcemile5

,

kolay gelsin canım

burcum nasılsın hayatım banada çok var daha

İyiyiz bitanem, 1.5 luk su şişesi elimde bitirmeye çalışıyorum, oyy işkence gibi yaa..
Sen nasılsın cnm

Biz mayısa kaldık cnm,senağlamasenağlamaböyle bebiş görünce özlem artıyoo hemde nasılll, hihoyyythihoyyyt

Hoşgeldin cnm, kolay gelsin:CüvCüv:

Nasıl tatlı dimi bacım Yağız'ımız yaaa hihoyyyt

Valla benimki de maşallah tosun ama hiç durmuyor. Doktorum iç karnımın geniş olduğunu ve suyumun iyi durumda olduğu için bu kadar hareket edebildiğini söyledi. Sorun yok bacım merak etme a.s.

Evet ya, kağancım gelince çekirdek aile olcaass , anne baba ve çocuk, şaka gibi geliyo bazen

Evet evet yerim ben o çekirdek aileleri a.s.

Güle güle canım. Takipte ol yerimseniben

Hoşgeldin canım sağolasın sen nasılsın?

Kolay gelsin bacım a.s.

marlıyınım burcum kızlar acayip yorgunum valla iş güç bitmiyor hiç

akşam kızımda yardım etti teyzesi
burcum biz mayısa kaldık:)))))))))))9 hayırlısıyla

tülaycım yarın son mu canım senin

marylin,KNK hoşgeldinizzz nasılsınız

KNK bende sabahtan beri çamaşırla uğraşıyorum bitti sayılır bu arada ben daha hastane çantamızı hazırlamadım amma uyuşuk oldum he
e üzüm üzüme baka baka kararır bende eşime benzedim kendi kendime hallederiz deyip duruyorum

Cnm 35. haftada çıkıcaksan iznine 2 haftadan az kaldı, son bi gayret cnm ya, akıllı kızınıda öp benim için kocaman bi aferin onaŞeniz

kolay gelsin cnm, çok yorma kendini

Kızlaaar geçen gün kapı süsüyle birlikte eklicktim ama eklemeyi unuttum, buda altın yastığımız,
:1rolleyes::1rolleyes:

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Banucum bu gıdıŞle haftaya da gelmem gerekecek geÇıcı vergıye yatıŞtıremıcem galıba.bıde yemınlı malı mÜŞavır raporlarım var

sağol tatlım bende iyiyim ara sıra sancım oluyor ama artık aldırış etmiyorum

sanıırım anlamıycam ben doğum sancısı gelince

sen bugün evdesin sanırım

iç burcucum su iyi geliyor idrar yollarına biraz mide bulandırıyor ama bende bol su içmeye çalışıyorum

az kaldı inş banucum ne güzel ya en büyük yardımcın yağmurun bende kızımı böyle yetiştirmek istiyorum
yağmur kaç yaşında canım kreşe falan gittimi anaokulana yada

hoşbuşlduk canım iiy hadi insan başlamaya görsün bitiyor işler iş başlamakta bende bir yandan hastane çantasını kontrol ediyorum bide son aldıklarımı çektim onları ekliycem

cerencim bende öyle eşime kızdımmı hep suskun kalırım hatta oda ne inatsın kız sana çekmez inşallah yoksa senden 2 tane çekilmez der:):)
ya aslında ben suskun kalmam, kıyametleri koparırım. ama hamilelik psikolojisimi ne, konuşmak gelmiyor içimden. bide herşeye ağlayıp duruyorum bugünlerde, konuşup cırlarken de ağlarım diye korkuyorum. ondan çektim çenemi

Doğru valla bellide olmas, bide kızar sonra ben boyamak istiyodum diye
Görüşürüz cnm

canım, geldi biraz önce okuldan benim gıcık kocam. çarşıda işi varmış,geri çıkıyormuş. bende geliim benim de işim var dedim. ne işin var dedi? bende mobilyacıya gidecem, boyacıya gidecem bikaç yere daha uğramam lazım dedim. hayretler olsun, "aşkıım, ben konuştum boyacıyla,yarın çıkar alırız cumartesi boyayacam ben" dedi. ee ne oldu? makbule mi geçti böyle? hiç de geçmedi. şurda gitmeme 3 gün kalmış, yüzbin defa demişim halledelim şunu diye. yumurta tavuğun kıçına gelince tamam ben yapacam diyor. :dilcikar:

marlyınım bitanem kızım 5 yaşını bitirdi seneye ana okuluna gidecek ama maşallah şimdiden ingilizce konuşuyor sayıları sayıyor harfleri yazıyor bilgisayarda kendisi barbıe oyunlarını yazıp girebiliyor tatlım

Kızlaaar geçen gün kapı süsüyle birlikte eklicktim ama eklemeyi unuttum, buda altın yastığımız,
:1rolleyes::1rolleyes:

Canım çok güzel olmuş a.s.

Banucum bu gİdİŞle haftaya da gelmem gerekecek geÇİcİ vergİye yatİŞtİremİcem galİba.bİde yemİnlİ malİ mÜŞavİr raporlarım var

Hay ben senin ve Banu'şun işlerini varya klava: Ne anlayışsız insanlar yaaaa klava:

sağol tatlım bende iyiyim ara sıra sancım oluyor ama artık aldırış etmiyorum

sanıırım anlamıycam ben doğum sancısı gelince

sen bugün evdesin sanırım

Anlarsın bacım anlarsın. Zilliler belli ederler merak etme sen delikafadulden

Evet bacım bugün evdeyim. Kayınvalidem arayıp çağırdı ama sabah alarm yüzünden korkuyla uyanınca başım ağrıdı. Daha yeni geçti keyfim yok çıkmadım :1no2:

Annem söyler hep benim için. Yumurta kapıya gelince yaparsın her işi diye. Çok gıcık bi durum valla bacım. Neyse bak en azından yapıcam demiş. Üstüne düş ama atmasın yine ileriye a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…