Kahvaltımı hazırlarken Sibel'den mesaj geldi. Medipol'ün sitesinde kuzumun resmi var diye. Alın size Yağız Paşa hihoyyyt Ben kahvaltıya dönüyorum. Gelince yorumlaşırız a.s.
Allah nazarlardan saklasın kuzumuuuuu
iyiyiz bitanem sen nasılsın bebiş nasıl :1hug:
,[k] {n} [k];6341240 .!.:nihayet evimdeyim
sabahtan beri çam. yıkıyorum hastane çantamı düzücem birazdan bi bakım dedimki
ne gördüm :1shok: yagızın resmi ayyyy yesin onu teyzeeeee
maş. çok tatlı büzük büzük...
arada bakarım size belki üşenmessem bi kaç bişi resmini eklerim dicektim ama fotograf makin. abimde unutmuşum..
neyse öpücükler çok yorgunum yav
burcum nasılsın hayatım banada çok var daha
[k] {n} [k];6341240 .!.:nihayet evimdeyim
arada bakarım size belki üşenmessem bi kaç bişi resmini eklerim dicektim ama fotograf makin. abimde unutmuşum..
ayyy ne cene bacılar masallahınız var yaniiiikaydirigubbakcemile3oku oku bıtmedı yafs...
ayy yagız bebişimiz ne gusel masallahhhhhhhhdarısı bıze ınşallah....kızlar ya benım oglan durmuyo ıcerde bı kıprtı bı harekertt sormayın.ç..bu haftadan sonmra bırazcık yavaslaması gerekmıomu yahu:uhm:buyudukce de canımı yakıyo aretık sıpa...:CüvCüv:gercı hosumada gıdıo ya .. ama merakta edıorum bu kadar hareketlı olması normal mı dıye:uhm:
Evet ya, kağancım gelince çekirdek aile olcaass , anne baba ve çocuk, şaka gibi geliyo bazen
ay kızlar doğurayım falan derken birde ciddi olurmuş kaydirigubbakcemile3ince ince sızı var gibi oluyor sonra ağrı şiddetleniyor gaz sıkışması falanmı acaba:uhm: çok şiddetli bir ağrı değil ama ben bi takip edeyim kendimi dinleyeyimkaydirigubbakcemile3 çok şiddetlenirse dr. giderim zaten size durumlardan haberdar ederim kızlar :a015:şimdi kaçıyorum malum işler beni bekler
ooo yağız paşamın resmi gelmiş ne kadar tatlıymış ya sibel bunca zaman bu kuzuyu taşımış içinde allahım insanın inanası gelmiyor mucize bunlar
bizimkiler nasıl acaba ya ben artık gelmesini istiyorum koklamak istiyorum kuzumu
seherimin ve cicvcivin bebişleride çok iyi doğmuş maşallahkuzularımıza mayıs kuzuları çok tatlı olcak valla şimdiden belli
nasılsınız kızlar herkes iyi inşallah
[k] {n} [k];6341240 .!.:nihayet evimdeyim
marlıyınım burcum kızlar acayip yorgunum valla iş güç bitmiyor hiç
akşam kızımda yardım etti teyzesi
burcum biz mayısa kaldık:)))))))))))9 hayırlısıyla
tülaycım yarın son mu canım senin
marylin,KNK hoşgeldinizzz nasılsınız
KNK bende sabahtan beri çamaşırla uğraşıyorum bitti sayılır bu arada ben daha hastane çantamızı hazırlamadım amma uyuşuk oldum he
e üzüm üzüme baka baka kararır bende eşime benzedim kendi kendime hallederiz deyip duruyorum
Nasıl tatlı dimi bacım Yağız'ımız yaaa hihoyyyt
Valla benimki de maşallah tosun ama hiç durmuyor. Doktorum iç karnımın geniş olduğunu ve suyumun iyi durumda olduğu için bu kadar hareket edebildiğini söyledi. Sorun yok bacım merak etme a.s.
Evet evet yerim ben o çekirdek aileleri a.s.
Güle güle canım. Takipte ol yerimseniben
Hoşgeldin canım sağolasın sen nasılsın?
Kolay gelsin bacım a.s.
İyiyiz bitanem, 1.5 luk su şişesi elimde bitirmeye çalışıyorum, oyy işkence gibi yaa..
Sen nasılsın cnm
Biz mayısa kaldık cnm,senağlamasenağlamaböyle bebiş görünce özlem artıyoo hemde nasılll, hihoyyythihoyyyt
marlıyınım burcum kızlar acayip yorgunum valla iş güç bitmiyor hiç
akşam kızımda yardım etti teyzesi
burcum biz mayısa kaldık:)))))))))))9 hayırlısıyla
tülaycım yarın son mu canım senin
KNK bende sabahtan beri çamaşırla uğraşıyorum bitti sayılır bu arada ben daha hastane çantamızı hazırlamadım amma uyuşuk oldum he
e üzüm üzüme baka baka kararır bende eşime benzedim kendi kendime hallederiz deyip duruyorum
ya aslında ben suskun kalmam, kıyametleri koparırım. ama hamilelik psikolojisimi ne, konuşmak gelmiyor içimden. bide herşeye ağlayıp duruyorum bugünlerde, konuşup cırlarken de ağlarım diye korkuyorum. ondan çektim çenemicerencim bende öyle eşime kızdımmı hep suskun kalırım hatta oda ne inatsın kız sana çekmez inşallah yoksa senden 2 tane çekilmez der:):)
canım, geldi biraz önce okuldan benim gıcık kocam. çarşıda işi varmış,geri çıkıyormuş. bende geliim benim de işim var dedim. ne işin var dedi? bende mobilyacıya gidecem, boyacıya gidecem bikaç yere daha uğramam lazım dedim. hayretler olsun, "aşkıım, ben konuştum boyacıyla,yarın çıkar alırız cumartesi boyayacam ben" dedi. ee ne oldu? makbule mi geçti böyle? hiç de geçmedi. şurda gitmeme 3 gün kalmış, yüzbin defa demişim halledelim şunu diye. yumurta tavuğun kıçına gelince tamam ben yapacam diyor. :dilcikar:Doğru valla bellide olmas, bide kızar sonra ben boyamak istiyodum diye
Görüşürüz cnm
efet canım benım takvım yanlış,duzelteyım dedım beceremedım:uhm: cunku satıma gore 34 hafta bıttı 35 ın ıcındeyız...delikafadulden
bızım sırket raporların asıllarını aldı ya bana ne fotokopı ne asıl hiçbişi vermedıler kı yafs:uhm:CADIARZU
bir tek ben olmadığıma sevindim. bende kendime dengesizleştim iyice diyordumkaydirigubbakcemile hamilelik hormonlarından galiba, bazen bana sarılsın,öpsün bile istemiyorum. ama gece o uyurken de canımın içine sokasım geliyor! tabi inadımdan sesimi bile çıkarmıyorumkaydirigubbakcemile3ahhh bu kolonıler sormayın yanı ıı hadı sanslıymısın falla....klava:
sorma bacım ya aynı dert bendede var ne yapsa batıyor adam pek bı dengesız oldum bende ne yapsa sınır kapıyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3garıbım sesınıde cıkartmıyo napsınnn-tatlicadiarzu
ayyyy masallahbebişimize oglusumuza ....Rabbım nazardan korusun..bugunlerı bızede nasıp etsın inşallah:sm_cool::Saruboceq:
babaların hepdsı aynı galıba benımkıde bana dıyor olekaydirigubbakcemile3
ayyy ne cene bacılar masallahınız var yaniiiikaydirigubbakcemile3oku oku bıtmedı yafs...
ayy yagız bebişimiz ne gusel masallahhhhhhhhdarısı bıze ınşallah....kızlar ya benım oglan durmuyo ıcerde bı kıprtı bı harekertt sormayın.ç..bu haftadan sonmra bırazcık yavaslaması gerekmıomu yahu:uhm:buyudukce de canımı yakıyo aretık sıpa...:CüvCüv:gercı hosumada gıdıo ya .. ama merakta edıorum bu kadar hareketlı olması normal mı dıye:uhm:
ayy esencim, bir eve bir uyuşuk yeter canım. sen elini çabuk tut. senin kuzu da "anne ben geliyorum" deyiverirse elin ayağına dolaşmasın canım:1rolleyes:
Kızlaaar geçen gün kapı süsüyle birlikte eklicktim ama eklemeyi unuttum, buda altın yastığımız, :1rolleyes::1rolleyes:
Banucum bu gİdİŞle haftaya da gelmem gerekecek geÇİcİ vergİye yatİŞtİremİcem galİba.bİde yemİnlİ malİ mÜŞavİr raporlarım var
sağol tatlım bende iyiyim ara sıra sancım oluyor ama artık aldırış etmiyorum
sanıırım anlamıycam ben doğum sancısı gelince
sen bugün evdesin sanırım
canım, geldi biraz önce okuldan benim gıcık kocam. çarşıda işi varmış,geri çıkıyormuş. bende geliim benim de işim var dedim. ne işin var dedi? bende mobilyacıya gidecem, boyacıya gidecem bikaç yere daha uğramam lazım dedim. hayretler olsun, "aşkıım, ben konuştum boyacıyla,yarın çıkar alırız cumartesi boyayacam ben" dedi. ee ne oldu? makbule mi geçti böyle? hiç de geçmedi. şurda gitmeme 3 gün kalmış, yüzbin defa demişim halledelim şunu diye. yumurta tavuğun kıçına gelince tamam ben yapacam diyor. :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?