kıslar merhaba bakmak isterseniz
kızım için kelebek kanadı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Teşekkürler cnmŞenizçok güzel canım üstü altınla dolsun inşallahhhhihoyyyt
ya aslında ben suskun kalmam, kıyametleri koparırım. ama hamilelik psikolojisimi ne, konuşmak gelmiyor içimden. bide herşeye ağlayıp duruyorum bugünlerde, konuşup cırlarken de ağlarım diye korkuyorum. ondan çektim çenemi
canım, geldi biraz önce okuldan benim gıcık kocam. çarşıda işi varmış,geri çıkıyormuş. bende geliim benim de işim var dedim. ne işin var dedi? bende mobilyacıya gidecem, boyacıya gidecem bikaç yere daha uğramam lazım dedim. hayretler olsun, "aşkıım, ben konuştum boyacıyla,yarın çıkar alırız cumartesi boyayacam ben" dedi. ee ne oldu? makbule mi geçti böyle? hiç de geçmedi. şurda gitmeme 3 gün kalmış, yüzbin defa demişim halledelim şunu diye. yumurta tavuğun kıçına gelince tamam ben yapacam diyor. :dilcikar:
Teşekkürler cnmŞenizCanım çok güzel olmuş a.s.
marlyınım bitanem kızım 5 yaşını bitirdi seneye ana okuluna gidecek ama maşallah şimdiden ingilizce konuşuyor sayıları sayıyor harfleri yazıyor bilgisayarda kendisi barbıe oyunlarını yazıp girebiliyor tatlım
kıslar merhaba bakmak isterseniz
kızım için kelebek kanadı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Teşekkürler cnmŞeniz
maşallah yağız paşaya yumuk yumuk
Allah nazarlardan saklasın valla
bizde kucağımıza alırız inş bebişlerimizi sağlıcakla.
Çok üzgünüm çoookkızlar temizlik yaptım biraz yoruldum
yarın komşular gelecek bana oturmaya
taşınalı 6 ay oldu ev görmesine geleceklerkaydirigubbakcemile3
birkaç hafta önce söylemişlerdi gelelim diye okulum vardı alamadım bende yarın alayım bari aradan çıksın dimi
sonra bebiş görmeye gelecekler ayıp olur valla
annemi de çağırdım ban yardıma gelecek
hayırlısyla bir atlatsak
Çok üzgünüm çoookkızlar temizlik yaptım biraz yoruldum
birkaç hafta önce söylemişlerdi gelelim diye okulum vardı alamadım bende yarın alayım bari aradan çıksın dimi
hayırlısyla bir atlatsak
kızlar burda yazışmalar yavaş yavaş azalcak doğuranlar gitcek biz bikaç kişi mayıs sonuna kadar yazışıyo olcaz galiba :):)
ama inşallah öle olmaz da doğuranların tecrubelerinden faydalanabiliriz... erken doğuracaklar burayı ihmaletmeyin sakıııııın...
atacak zaman kalmadı ki kız, çarşamba günü gidiyorum ben memelekete:1no2: bu cumartesi de yapmasaydı artık oğlumuz büyüyünce kendi boyardı odasınıkötükedihüsoCanım çok güzel olmuş a.s.
Hay ben senin ve Banu'şun işlerini varyaklava: Ne anlayışsız insanlar yaaaa klava:
Anlarsın bacım anlarsın. Zilliler belli ederler merak etme sen delikafadulden
Evet bacım bugün evdeyim. Kayınvalidem arayıp çağırdı ama sabah alarm yüzünden korkuyla uyanınca başım ağrıdı. Daha yeni geçti keyfim yok çıkmadım :1no2:
Annem söyler hep benim için. Yumurta kapıya gelince yaparsın her işi diye. Çok gıcık bi durum valla bacım. Neyse bak en azından yapıcam demiş. Üstüne düş ama atmasın yine ileriye a.s
yaa sorma. sibel'in bebeğini her gördüğümde ağlıyorum. canım sıkkın olupta ağlamaya sebep bulamayınca da oturup doğum öyküleri okuyorum,onlara ağlıyorumTeşekkürler cnmŞeniz
Cnm bunada şükür, kız bende ağlayıp duruyorum iyicene sulugöz oldum
dikkat et kendine canım. neyseki annen de gelicekmiş. o yardımcı olur sana.Çok üzgünüm çoookkızlar temizlik yaptım biraz yoruldum
hayırlısyla bir atlatsak
sağol pınarım benim:)))))))))))))) defnemizde durumuzda yağmur ablası gibi olur inşalah bitanem:))))
kızlar burda yazışmalar yavaş yavaş azalcak doğuranlar gitcek biz bikaç kişi mayıs sonuna kadar yazışıyo olcaz galiba :):)
ama inşallah öle olmaz da doğuranların tecrubelerinden faydalanabiliriz... erken doğuracaklar burayı ihmaletmeyin sakıııııın...
canım ben çağırdım yarın kim müsaitse gelsin diyeEn azından haberli geliyolar bacım. Annende yanında olursa iyi olur tabi. Ama sen niye yordun bu kadar kendini. Yavaş yavaş yapsaydın yaklava:
Cnm eline sağlık, çok yormasaydın kendini
beyazcım kendini çok yormasaydın canım yaaa annenin gelmesi çok iyi sana yardımcı olur tatlım
atacak zaman kalmadı ki kız, çarşamba günü gidiyorum ben memelekete:1no2: bu cumartesi de yapmasaydı artık oğlumuz büyüyünce kendi boyardı odasınıkötükedihüso
yaa sorma. sibel'in bebeğini her gördüğümde ağlıyorum. canım sıkkın olupta ağlamaya sebep bulamayınca da oturup doğum öyküleri okuyorum,onlara ağlıyorum
dikkat et kendine canım. neyseki annen de gelicekmiş. o yardımcı olur sana.
okudum şimdi birsenin yazdıklarını çok ilginç yaaa hamilelik sorunlarımız paylaşırken şimdi meleklerini anlatıyor bize...çok duygulandım yine, sulu gözolduk yaaa...
anam o kadar temizlik yaptım
şimdi komşu geldi biz yarın gelmeyelim diyor
bana gelmak isteynlerin biri evde yokmuş kızı doğum yapmış
pazar günü yada pazartesi gegelim diyordelikafaduldendelikafadulden
yok dedim siz gelin yarın belli olmaz ben her an doğurabilirim alamayabilirim siiz dedim doğumdan sonra gelirizi diyordelikafadulden
yaw bebişle m onlarla mı uğraşıcam
siz gelin dedim o da daha sonra oturmaya gelir beraber gelirsiniz yine dedim
ay iyimi yaptım kötü mü bilmemCADIARZU
Hoşgeldin cnm, özendirmeyin yavsss bana daha çok varsenağlamasenağlama
Kızlaaar geçen gün kapı süsüyle birlikte eklicktim ama eklemeyi unuttum, buda altın yastığımız, :1rolleyes::1rolleyes:
[/URL][/IMG]
marlyınım bitanem kızım 5 yaşını bitirdi seneye ana okuluna gidecek ama maşallah şimdiden ingilizce konuşuyor sayıları sayıyor harfleri yazıyor bilgisayarda kendisi barbıe oyunlarını yazıp girebiliyor tatlım
Canım çok güzel olmuş a.s.
Hay ben senin ve Banu'şun işlerini varyaklava: Ne anlayışsız insanlar yaaaa klava:
Anlarsın bacım anlarsın. Zilliler belli ederler merak etme sen delikafadulden
Evet bacım bugün evdeyim. Kayınvalidem arayıp çağırdı ama sabah alarm yüzünden korkuyla uyanınca başım ağrıdı. Daha yeni geçti keyfim yok çıkmadım :1no2:
Annem söyler hep benim için. Yumurta kapıya gelince yaparsın her işi diye. Çok gıcık bi durum valla bacım. Neyse bak en azından yapıcam demiş. Üstüne düş ama atmasın yine ileriye a.s
Ay valla ya daha dün gibiydi hamilelik haberimizi paylaştığımız günler hihoyyyt
Ay alemler ya. Sanki çocuk oyuncağıklava:
Ben bi duş alayım kızlar. Bişeyde yapmadım ama evde oturduğum yerde terledim valla. Gelirim birazdan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?