2009 Mayıs Anneleri

ya bende alıcam ama birinci katta lağam basmış evi çamaşır yıkamak bile yasak yazık kadıncağız sabahtan beri onla uğraşıyormuş ne kadar kötü bir şey

Aaaa valla çok fena olmuş yaaaaa :çok üzgünüm:

Bende aldım duşumu rahatladım. Eşimde aradı erken çıkmış 1 saate gelirim dedi. Yemeğim var. Yanına bi pilavla cacık yapayım bari. Acıkmıştır kocişim bnim Şeniz Uğrarım yine kızlar öptüm kocaman a.s.

Teşekkürler cnm, inş o günleride görüces Allah'ın izniyle...
Yastığın dışını annem dikti, ben süsledim, beğendiğine sevindim
hihoyyythihoyyyt
Ayy yazık komşuna yaa, o koku çıkmaz bi daha evden..:1no2:

Sıhhatler olsun cnm, kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

yoksa patlıcan mı yaptın canım ben cacık ve pilavı onla çok seviyorum kızlar şöle yaz gelse kızartma karpuz oooo ne güzel olur valla

evet kızlar kaıdncağız dünden beri bir şey yiyememiş bizde hiç bir şey yapamıyoruz gelip yapcaklarmış bakalım

burcucum benimde kumaş var aynısından ama süsü yok ya yoksa yapardım valla hemen

yastıgın çok güzel olmuş dolsun dolsun taşsın yastıklarımız inş.kaydirigubbakcemile3

kızlar ütüye başlayamadım daha sabah çay içmemiştim gözlerim kapanıodu

şimdi bi bardak süte kahve kaptım yanınada çikolta falan yedim gözler hafif açıldı

ama kızımı görseniz oda kudurdu içerde ayaklar dışarı çıkıyodu azdaha zilli agzının

tadını biliyoooyerimseniben

kızlar napıyorsunuz yemekten açılmış konu akşama yemeğim var dünden bugün rahatım:)))) patron burda sürekli iş istiyor pek yazamıyorum ama okuyorum fıstıklar mesaim bitsede gitsem artık

canım afiyet olsun yarasın bebişine durumda öyle valla çikolataya dayanamıyorcokacimcoook

Cnm o süs gibi gözüken çiçekler metre ile satılıyo tuhafiyede, ben teker teker ayırdım çiçekleri sadece, sonra inciyle diktim
Teşekkürler cnm
a.s.

ayşecim çok güzel odanız güle güel büyüsn oğluşun ilgili yerede yazdım 640 olan boyutu seçersen büyük çıkar canım

canım afiyet olsun yarasın bebişine durumda öyle valla çikolataya dayanamıyorcokacimcoook

sagol cnm..:1hug:

ya banu sen dionya yoruldum falan kıyamamıom ben senle tülaya az kaldı ya biticek inş.

bide üstelik mesain uzamışklava: kızıyorum patronuna..

ceren yazdım cnm

kızlar napıyorsunuz yemekten açılmış konu akşama yemeğim var dünden bugün rahatım:)))) patron burda sürekli iş istiyor pek yazamıyorum ama okuyorum fıstıklar mesaim bitsede gitsem artık

oh ne güzel canım bu akşam dinlen güzelce bir şeycik yapma

ya kızlar ben yiyemiyorum çikolata arada yesemde bin pişman oluyorum şekerim var
benim geçen doktora gittiğimizde eşim beni şikayet etti dedi geçen gün ekmek kadayıfı yedi dedi o sırada ben yatmıştım perdenin arkasındaydım doktorda tahlillere bakıyordu arasından unlu kurabiye tarifi çıkmış eşime gösterip kafasını sallamış sonra tabi bir sürü şey dedi bana ani bebek ölümleri oluyormuş şeker olan annelerde bide benim kız şeker yüzünden önde gidiyormuş

Cnm o süs gibi gözüken çiçekler metre ile satılıyo tuhafiyede, ben teker teker ayırdım çiçekleri sadece, sonra inciyle diktim

Teşekkürler cnm
a.s.

evet burcucum bende almıştım şerbet takımı için ama keşke elimin altında olsaydı , herşeyi hemen yapmak isterimde azcuk sabırsızım bakayım bir dışarı çıkınca

[k] {n} [k];6346174 .!.:

ya banu sen dionya yoruldum falan kıyamamıom ben senle tülaya az kaldı ya biticek inş.

ceren yazdım cnm

canım benim sağol düşünceli arkadaşım sabrediyoruz tülaycımla

marlıyınım nasıl yakalamış doktorun kaydirigubbakcemile3 eşinde şikayet etmiş :mymeka: tatlım bebişin için dikkat et tatlım benimkaydirigubbakcemile5

kızlar şerbet takımlarını süsledik yanlız her yıkamada süsleri çıkar tekrar tak yapacağız mecburen inşallah bozulmaz aklıma geldi şimdi

Ayşecim çok güzel olmuş cnm, güle güle büyüt oğluşunu içindegamyoncuiremsu

[k] {n} [k];6346174 .!.:

ceren yazdım cnm

canım saol valla.inan bilgisayara bakmaktan excelde liste yapmaktan gözümde bişey çıktı ya göz kapağımda.bide eve gidip yemek yapıcam offffffffffffff:1hug:

kızlar şerbet takımlarını süsledik yanlız her yıkamada süsleri çıkar tekrar tak yapacağız mecburen inşallah bozulmaz aklıma geldi şimdi

Cnm eline sağlık resminide isteruk
kaydirigubbakcemile5
ben lastikli yaptım , üzerindekileride diktim , bozulmaz gibi geliyo:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…