ya bende alıcam ama birinci katta lağam basmış evi çamaşır yıkamak bile yasak yazık kadıncağız sabahtan beri onla uğraşıyormuş ne kadar kötü bir şey
Teşekkürler cnm, inş o günleride görüces Allah'ın izniyle...olsun canım ya biz hep burdayız sizlerin doğum heycanını paylaşıcaz inş
çok güzel olmuş burcucum sen mi yaptın bitanem
ya bende alıcam ama birinci katta lağam basmış evi çamaşır yıkamak bile yasak yazık kadıncağız sabahtan beri onla uğraşıyormuş ne kadar kötü bir şey
Aaaa valla çok fena olmuş yaaaaa :çok üzgünüm:
Bende aldım duşumu rahatladım. Eşimde aradı erken çıkmış 1 saate gelirim dedi. Yemeğim var. Yanına bi pilavla cacık yapayım bari. Acıkmıştır kocişim bnim Şeniz Uğrarım yine kızlar öptüm kocaman a.s.
Bende aldım duşumu rahatladım. Eşimde aradı erken çıkmış 1 saate gelirim dedi. Yemeğim var. Yanına bi pilavla cacık yapayım bari. Acıkmıştır kocişim bnim Şeniz Uğrarım yine kızlar öptüm kocaman a.s.
Teşekkürler cnm, inş o günleride görüces Allah'ın izniyle...
Yastığın dışını annem dikti, ben süsledim, beğendiğine sevindimhihoyyythihoyyyt
Ayy yazık komşuna yaa, o koku çıkmaz bi daha evden..:1no2:
Sıhhatler olsun cnm, kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
[k] {n} [k];6345838 .!.:yastıgın çok güzel olmuş dolsun dolsun taşsın yastıklarımız inş.kaydirigubbakcemile3
kızlar ütüye başlayamadım daha sabah çay içmemiştim gözlerim kapanıodu
şimdi bi bardak süte kahve kaptım yanınada çikolta falan yedim gözler hafif açıldı
ama kızımı görseniz oda kudurdu içerde ayaklar dışarı çıkıyodu azdaha zilli agzının
tadını biliyoooyerimseniben
Cnm o süs gibi gözüken çiçekler metre ile satılıyo tuhafiyede, ben teker teker ayırdım çiçekleri sadece, sonra inciyle diktimevet kızlar kaıdncağız dünden beri bir şey yiyememiş bizde hiç bir şey yapamıyoruz gelip yapcaklarmış bakalım
burcucum benimde kumaş var aynısından ama süsü yok ya yoksa yapardım valla hemen
Teşekkürler cnm[k] {n} [k];6345838 .!.:yastıgın çok güzel olmuş dolsun dolsun taşsın yastıklarımız inş.kaydirigubbakcemile3
kızlar ütüye başlayamadım daha sabah çay içmemiştim gözlerim kapanıodu
şimdi bi bardak süte kahve kaptım yanınada çikolta falan yedim gözler hafif açıldı
ama kızımı görseniz oda kudurdu içerde ayaklar dışarı çıkıyodu azdaha zilli agzının
tadını biliyoooyerimseniben
canım afiyet olsun yarasın bebişine durumda öyle valla çikolataya dayanamıyorcokacimcoook
kızlar napıyorsunuz yemekten açılmış konu akşama yemeğim var dünden bugün rahatım:)))) patron burda sürekli iş istiyor pek yazamıyorum ama okuyorum fıstıklar mesaim bitsede gitsem artık
canım afiyet olsun yarasın bebişine durumda öyle valla çikolataya dayanamıyorcokacimcoook
Cnm o süs gibi gözüken çiçekler metre ile satılıyo tuhafiyede, ben teker teker ayırdım çiçekleri sadece, sonra inciyle diktim
Teşekkürler cnm
a.s.
[k] {n} [k];6346174 .!.:sagol cnm..:1hug:
ya banu sen dionya yoruldum falan kıyamamıom ben senle tülaya az kaldı ya biticek inş.
bide üstelik mesain uzamışklava: kızıyorum patronuna..
ceren yazdım cnm
[k] {n} [k];6346174 .!.:sagol cnm..:1hug:
ya banu sen dionya yoruldum falan kıyamamıom ben senle tülaya az kaldı ya biticek inş.
bide üstelik mesain uzamışklava: kızıyorum patronuna..
ceren yazdım cnm
kızlar şerbet takımlarını süsledik yanlız her yıkamada süsleri çıkar tekrar tak yapacağız mecburen inşallah bozulmaz aklıma geldi şimdi
burcucum çok hoş olmuş valla çok marifetlisinn nazar değmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?