canım benim sağol düşünceli arkadaşım sabrediyoruz tülaycımla
marlıyınım nasıl yakalamış doktorun kaydirigubbakcemile3 eşinde şikayet etmiş :mymeka: tatlım bebişin için dikkat et tatlım benimkaydirigubbakcemile5
kızlar şerbet takımlarını süsledik yanlız her yıkamada süsleri çıkar tekrar tak yapacağız mecburen inşallah bozulmaz aklıma geldi şimdi
canım saol valla.inan bilgisayara bakmaktan excelde liste yapmaktan gözümde bişey çıktı ya göz kapağımda.bide eve gidip yemek yapıcam offffffffffffff:1hug:
ayy kıyamam cnm ya giderken eczaneye göster istersen rahatlatıca bişi versin..canım saol valla.inan bilgisayara bakmaktan excelde liste yapmaktan gözümde bişey çıktı ya göz kapağımda.bide eve gidip yemek yapıcam offffffffffffff:1hug:
kız sendede ne şans varmış hekaydirigubbakcemile3
oh ne güzel canım bu akşam dinlen güzelce bir şeycik yapma
ya kızlar ben yiyemiyorum çikolata arada yesemde bin pişman oluyorum şekerim var
benim geçen doktora gittiğimizde eşim beni şikayet etti dedi geçen gün ekmek kadayıfı yedi dedi o sırada ben yatmıştım perdenin arkasındaydım doktorda tahlillere bakıyordu arasından unlu kurabiye tarifi çıkmış eşime gösterip kafasını sallamış sonra tabi bir sürü şey dedi bana ani bebek ölümleri oluyormuş şeker olan annelerde bide benim kız şeker yüzünden önde gidiyormuş
evet burcucum bende almıştım şerbet takımı için ama keşke elimin altında olsaydı , herşeyi hemen yapmak isterimde azcuk sabırsızım bakayım bir dışarı çıkınca
Cnm eline sağlık resminide isterukkaydirigubbakcemile5
ben lastikli yaptım , üzerindekileride diktim , bozulmaz gibi geliyo:CüvCüv:
Ayni sorun bende de var Papatya. Cok rahatsiz edici gercekten. Bugün kuru kayisi yedim sanirim iyi geldi, bagirsaklarimda bir problem yok su anda. Papatya cayi iciyorum, o da iyi geliyor...
[k] {n} [k];6346714 .!.:ayy kıyamam cnm ya giderken eczaneye göster istersen rahatlatıca bişi versin..
ama kocanada kızdım hemen şikayetklava: sen kafana takma onları az kaldı..
ayy kızlar ya sormayın ben neyaptım
defnenin memesini kaynatayım dedim bidefa kaynattım 10 dk. cezvede
bide daha büyük kapta bi 10 dk. daha kaynatım dedim sosoluk bi teflonum
var ona su koydum kaynasın die bende sütü alıp pc başına oturunca malum daldım
teflon yanmış koktu bütün ev allahatan memeyi atmamıştım içine..
neyse beteri olmadı allhatn
tamam tatlım eklerim bende ne hamarat hatunum kaydirigubbakcemile3 hem iş hem kızım hem görümcem hem eşim hemde hazırlıklar nasıl yetiştiriyorsam delikafaduldendelikafadulden şaka bir yana eklerim fıstığım
Kız bu kk böyleeee bende bi sefer yumurtayı yaktım haşlarken ıyyy kokusu hala burnumdaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[k] {n} [k];6346714 .!.:ayy kıyamam cnm ya giderken eczaneye göster istersen rahatlatıca bişi versin..
ama kocanada kızdım hemen şikayetklava: sen kafana takma onları az kaldı..
ayy kızlar ya sormayın ben neyaptım
defnenin memesini kaynatayım dedim bidefa kaynattım 10 dk. cezvede
bide daha büyük kapta bi 10 dk. daha kaynatım dedim sosoluk bi teflonum
var ona su koydum kaynasın die bende sütü alıp pc başına oturunca malum daldım
teflon yanmış koktu bütün ev allahatan memeyi atmamıştım içine..
neyse beteri olmadı allhatn
Super Woman:lepi::lepi:
Kız bu kk böyleeee bende bi sefer yumurtayı yaktım haşlarken ıyyy kokusu hala burnumdaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy yeni ya üzerinde kimyasallar falan gitsin dedim bidahakine öyle yaparım sogol cnmcanım steril ederken kaynatmana gerek yok ki kaynar suda bekletsen yeter bilgin olsun yoksa bozulur zamanla Allah korumuş canım benim hamileik unutkanlık mı yapıyo bacummmlülülülülülü:teselli:
hemde ne koku ama çok yanmamış sarı sarı noktalar oluşmuş öffffff
Super Woman:lepi::lepi:
Kız bu kk böyleeee bende bi sefer yumurtayı yaktım haşlarken ıyyy kokusu hala burnumdaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oda pis kokar :1no2: sevmem..bende süt ısıtırken unutmuşum cezvenin sapını yakmıştım koku gelince farkettimkaydirigubbakcemiledelikafadulden
burcu canım evde kalsam yaparım bişeylerde ama ancak temizlik yemeğe zor yetişiyorum valla.banucum şerbet bardaklarını aklede canım modeline bakayım biz haftaya başlıcaz onlara..knk saol canım eczaneye uğrarımm giderken..
tamam banucum sen eklede bende çarş.günü oraya gidicem malzemeler için.
cerencim yanlış anlama ama boya için biraz geç kalmışsın,eğer ebebk o odada yatacaksa bence yaptırma artık çünkü boya kokusu çıkmazsa bebeğe çok sakıncalı,hiç önermiyor doktorlar..ve dikkat et polisan elegans boyası var su bazlı ve antialerjik en azından bi süre odada yatırmıcaksan ondan yaptır..
Canım öyle risk varsa sezeryan yap derim riske atma ne olur ne olmaz.
Kahvaltımı hazırlarken Sibel'den mesaj geldi. Medipol'ün sitesinde kuzumun resmi var diye. Alın size Yağız Paşa hihoyyyt Ben kahvaltıya dönüyorum. Gelince yorumlaşırız a.s.
Allah nazarlardan saklasın kuzumuuuuu
Cnm inş. gönlüne göre olurda normal doğum yaparsın, bende normal doğumu çok istiyorum, hakkımızda hayırlısi cnm[/B][/COLOR]
cnm geçmişi okurken gördüm yazmadan edemicem bitki çayları bize yasak özelliklede paptyayı doktora sormadna içmeyin bence..Benimki yasaklamıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?