yoksa patlıcan mı yaptın canım ben cacık ve pilavı onla çok seviyorum kızlar şöle yaz gelse kızartma karpuz oooo ne güzel olur valla
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...-bebeklerimize-neler-almaya-basladik-134.html
oğluşumun odasıı sırnaşık şey
bi tane koydum şimdilik. boya da olunca ayrıntılı eklerim.
kızlar napıyorsunuz yemekten açılmış konu akşama yemeğim var dünden bugün rahatım:)))) patron burda sürekli iş istiyor pek yazamıyorum ama okuyorum fıstıklar mesaim bitsede gitsem artık
ya kızlar ben yiyemiyorum çikolata arada yesemde bin pişman oluyorum şekerim var . benim geçen doktora gittiğimizde eşim beni şikayet etti dedi geçen gün ekmek kadayıfı yedi dedi o sırada ben yatmıştım perdenin arkasındaydım doktorda tahlillere bakıyordu arasından unlu kurabiye tarifi çıkmış eşime gösterip kafasını sallamış sonra tabi bir sürü şey dedi bana ani bebek ölümleri oluyormuş şeker olan annelerde bide benim kız şeker yüzünden önde gidiyormuş
kızlar şerbet takımlarını süsledik yanlız her yıkamada süsleri çıkar tekrar tak yapacağız mecburen inşallah bozulmaz aklıma geldi şimdi
canım saol valla.inan bilgisayara bakmaktan excelde liste yapmaktan gözümde bişey çıktı ya göz kapağımda.bide eve gidip yemek yapıcam offffffffffffff:1hug:
[k] {n} [k];6346714 .!.:ayy kızlar ya sormayın ben neyaptım
defnenin memesini kaynatayım dedim bidefa kaynattım 10 dk. cezvede
bide daha büyük kapta bi 10 dk. daha kaynatım dedim sosoluk bi teflonum
var ona su koydum kaynasın die bende sütü alıp pc başına oturunca malum daldım
teflon yanmış koktu bütün ev allahatan memeyi atmamıştım içine..
neyse beteri olmadı allhatn
[k] {n} [k];6347146 .!.:kızlar kolay gelsin ben ütüye girişiom
kapatıyım pcyi yine dalarım size falan allah korusun bu sefer apartman gider valladelikafadulden
çok öp
kızlar birazdan çıkacağım herkese iyi akşamlarrrr öptüm kocaman
Kızlar İyİ akŞamlar .Çok yoruldumya .eve gİdİp yemek yapıp yatmak İstİyorum.hepİnİzİ ÖptÜm kendİnİze İyİ bakın.
Selam Kizlar Hepinize,
Sanirim benim dogum kapida, geceden beri belimden baslayip kasiklarima vuran bir sanci var. Birde ic camasirlarim nemleniyor, asiri terliyorumSancilar ara ara seyreklesiyor ama tamamen gecmiyor. Bir dus almaya bile dermanim yoktu simdiye kadar, az sonra dus alacagim. Biraz daha tetkik edecegim kendimi, durumum düzelmezse hastaneye gideriz sanirim. Eger benden haber cikmazsa, bilin ki doguma gitmisimdir. Yarin 38. haftaya girecegimiz icin bir kaygim yok ama biraz daha bekler umarim...Dualarinizi eksik etmeyin...Görüsmek üzere...
Selam Kizlar Hepinize,
Sanirim benim dogum kapida, geceden beri belimden baslayip kasiklarima vuran bir sanci var. Birde ic camasirlarim nemleniyor, asiri terliyorumSancilar ara ara seyreklesiyor ama tamamen gecmiyor. Bir dus almaya bile dermanim yoktu simdiye kadar, az sonra dus alacagim. Biraz daha tetkik edecegim kendimi, durumum düzelmezse hastaneye gideriz sanirim. Eger benden haber cikmazsa, bilin ki doguma gitmisimdir. Yarin 38. haftaya girecegimiz icin bir kaygim yok ama biraz daha bekler umarim...Dualarinizi eksik etmeyin...Görüsmek üzere...
Kızlar İyİ akŞamlar .Çok yoruldumya .eve gİdİp yemek yapıp yatmak İstİyorum.hepİnİzİ ÖptÜm kendİnİze İyİ bakın.
kızlar birazdan çıkacağım herkese iyi akşamlarrrr öptüm kocaman
Yok bacım kıymalı barbunya yapmıştım a.s.
Yorumumu yaptım bacım. Çok güzel olmuş a.s.
İyi canım bu akşam dinlen bari hihoyyyt
Aman bacım kuzun için dikkat et. Bi doğur hayırlısıyla kilo kilo tatlı yersin a.s.
Aaaa resimleri bekliyoruzzzzz hihoyyyt
Aman canım ihmal etme. Bi doktora yada eczaneye sor önlemini al. Geçmiş olsun bacım a.s.
Allah korumuş bacım. Bende bigün buraya dalıp dolmamın dibini tutturmuştum kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım :1hug:
İyi akşamlar bacılar. Güzelce dinlenin akşam a.s.
Aaaa hadi hayırlısı bacım ya. Takipte ol bakalım. Aman bizi merakta bırakma. Sana numaramı mesaj atayım. Sende gönder. Valla aklımız kalır ulaşamazsak. Sende doğum falan olacaksa bilgi verirsin bize a.s.
Bende yemeğimi yaptım. Eşimle kaynım geldiler. Yedik erken erken hihoyyyt
afiyet olsun canım barbunyada güzel olmuştur
dikkat etmeye çalışıyorum pınarcım kaç aydır böle ama insan bazen tatlı istiyor ya ama sürekli takipteyim ölçüyorum şekerimi
Olmuş valla canım. Genelde zeytinyağlı yaparım ama evde yapacak bi sebze yoktu. Markete de gitmeye üşendim. Hadi kıymalı yapayım bu sefer dedim kaydirigubbakcemile3
Valla insan yasaklı olunca canı daha çok istiyor. Sende ufak ufak tadarsın bacım a.s.
iyi yapmışsın evdekileride değerlendirmek lazım benim de dün öleydi bende kuru yanına pilav yaptım oldu bitti ,
valla oluyor bazen kaçamak ama bri doğsun kilo kilo tatlı yicem
Evet ya heran istediğimizi bulma şansımız yok. Değerlendirmeyi öğrenelim dimi hihoyyyt
Ye bacım ye afiyet olsun. Az daha sabret. Bi gelsin zaten süt olur diye habire tatlı yedirmeye çalışacaklar kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim gönderdim misafirleri oturdum pcnin başına deli oldum ben ya pazar gününden beri misafir ağırlıyorum valla doğurucam evde misafir kocişede yoruldum diyemem çünkü hepsi benim arkadaşlarım allahtan bugün kaldırmadılar beni sağolsunlar ama yinede yoruldum ya.
Kocişleri iyi çekiştirmişsiniz valla adamların ruhu duymuyor tabi cadı hatunlar sizi.
Şimdi odamızın resimlerini hazırlıyayım size
kızlar ben geldim gönderdim misafirleri oturdum pcnin başına deli oldum ben ya pazar gününden beri misafir ağırlıyorum valla doğurucam evde misafir kocişede yoruldum diyemem çünkü hepsi benim arkadaşlarım allahtan bugün kaldırmadılar beni sağolsunlar ama yinede yoruldum ya.
Kocişleri iyi çekiştirmişsiniz valla adamların ruhu duymuyor tabi cadı hatunlar sizi.
Şimdi odamızın resimlerini hazırlıyayım size
ay dimi inşallah benim bayramım olur o zaman
valla öle çekiştire çekiştire sündü herifler kaydirigubbakcemile3
koy canım görelim
kızlar bıktınız ama birşey sorucam resimleri açık nasıl koyucam ya hangi siteden ekliyeyim küçük olmasın ama
kızlar gönderdim odanın ve bebek şekerinin resmini hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz bende yemek yiyip geleyim öptüm sizi
kızlar ben geldim eşim artık pc yi işe götürüyor ondan o gelince girebiliyorum
Nasılsınız bakalım ben iyiyim dr a gidemedim bi türlü artık yarın gidicem ama
PINAR yeni topiği gördüm Yağızımıza maşallah diyelim çok güzel düşünmüşsün.Dırımde bugün gelmiş sanırım oh oh sağlık haberleri geliyor ne güzel.
Eeee çekiştirmek lazım bacım arada kaydirigubbakcemile3
Halsiz numarası yaparsın. Hemen tatlıyı dayarlar önüne kaydirigubbakcemile3
ImageShack® - Image Hosting burdan yükle canım. 640x480'i seçersen küçük olmaz a.s. Halledemezsen sor anlatırım daha detaylı a.s.
kızlar ben geldim eşim artık pc yi işe götürüyor ondan o gelince girebiliyorum
Nasılsınız bakalım ben iyiyim dr a gidemedim bi türlü artık yarın gidicem ama
PINAR yeni topiği gördüm Yağızımıza maşallah diyelim çok güzel düşünmüşsün.Dırımde bugün gelmiş sanırım oh oh sağlık haberleri geliyor ne güzel.
çilek canavarı seni bende bayılıyorum çileğeHoşgeldin bacım nabersin?
Aaaa benimki de bütün gün bilgisayar başındasın alıp götürücem yanımda diyor kaydirigubbakcemile3
Niye gidemedin kız doktora yarın git bari a.s.
Evet ya gördün dimi nasıl güzel Allah nazarlardan saklasınMayıs kuzuları dökülüyor tek tek hihoyyyt
Bende benimkini çilek almaya yolladım markete. Dün akşam 1,5 kilo almıştık. Akşam az bişey yemiştik. Kalanını bugün ben yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
artık düzelmem ben 40 kım çıkana kadar hep halsiz hep halsiz ne yapayım enerji tatlı lazım
hoşgeldin valla yokluğun hissediliyor canım sabah yoksun gece de yoksun sanıırmm eşin niye götürüyor ya bıraksın evde benneyaptımki
çilek canavarı seni bende bayılıyorum çileğe
Düzelme bacım aaa ne oluyo bana böyle halsiz kaldım de dur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayyy sorma çilek yiye yiye çocukta benekli çilek gibi bişey çıkmasa bari kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?