2009 Mayıs Anneleri

Selam Kizlar Hepinize,

Sanirim benim dogum kapida, geceden beri belimden baslayip kasiklarima vuran bir sanci var. Birde ic camasirlarim nemleniyor, asiri terliyorum Sancilar ara ara seyreklesiyor ama tamamen gecmiyor. Bir dus almaya bile dermanim yoktu simdiye kadar, az sonra dus alacagim. Biraz daha tetkik edecegim kendimi, durumum düzelmezse hastaneye gideriz sanirim. Eger benden haber cikmazsa, bilin ki doguma gitmisimdir. Yarin 38. haftaya girecegimiz icin bir kaygim yok ama biraz daha bekler umarim...Dualarinizi eksik etmeyin...Görüsmek üzere...

yoksa patlıcan mı yaptın canım ben cacık ve pilavı onla çok seviyorum kızlar şöle yaz gelse kızartma karpuz oooo ne güzel olur valla

Yok bacım kıymalı barbunya yapmıştım a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...-bebeklerimize-neler-almaya-basladik-134.html

oğluşumun odasıı sırnaşık şey
bi tane koydum şimdilik. boya da olunca ayrıntılı eklerim.

Yorumumu yaptım bacım. Çok güzel olmuş a.s.

kızlar napıyorsunuz yemekten açılmış konu akşama yemeğim var dünden bugün rahatım:)))) patron burda sürekli iş istiyor pek yazamıyorum ama okuyorum fıstıklar mesaim bitsede gitsem artık

İyi canım bu akşam dinlen bari hihoyyyt

Aman bacım kuzun için dikkat et. Bi doğur hayırlısıyla kilo kilo tatlı yersin a.s.

kızlar şerbet takımlarını süsledik yanlız her yıkamada süsleri çıkar tekrar tak yapacağız mecburen inşallah bozulmaz aklıma geldi şimdi

Aaaa resimleri bekliyoruzzzzz hihoyyyt

canım saol valla.inan bilgisayara bakmaktan excelde liste yapmaktan gözümde bişey çıktı ya göz kapağımda.bide eve gidip yemek yapıcam offffffffffffff:1hug:

Aman canım ihmal etme. Bi doktora yada eczaneye sor önlemini al. Geçmiş olsun bacım a.s.

Allah korumuş bacım. Bende bigün buraya dalıp dolmamın dibini tutturmuştum kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];6347146 .!.:
kızlar kolay gelsin ben ütüye girişiom

kapatıyım pcyi yine dalarım size falan allah korusun bu sefer apartman gider valladelikafadulden

çok öp

Kolay gelsin canım :1hug:

kızlar birazdan çıkacağım herkese iyi akşamlarrrr öptüm kocaman

Kızlar İyİ akŞamlar .Çok yoruldumya .eve gİdİp yemek yapıp yatmak İstİyorum.hepİnİzİ ÖptÜm kendİnİze İyİ bakın.

İyi akşamlar bacılar. Güzelce dinlenin akşam a.s.

Aaaa hadi hayırlısı bacım ya. Takipte ol bakalım. Aman bizi merakta bırakma. Sana numaramı mesaj atayım. Sende gönder. Valla aklımız kalır ulaşamazsak. Sende doğum falan olacaksa bilgi verirsin bize a.s.

Bende yemeğimi yaptım. Eşimle kaynım geldiler. Yedik erken erken hihoyyyt

hayırılısı canım bizi haberdar et mutlaka 38 olmuşsun erkek bebekler gününü bekler derler ama belli olmuyor

Kızlar İyİ akŞamlar .Çok yoruldumya .eve gİdİp yemek yapıp yatmak İstİyorum.hepİnİzİ ÖptÜm kendİnİze İyİ bakın.

iyi akşamlar canım

kızlar birazdan çıkacağım herkese iyi akşamlarrrr öptüm kocaman

iyi akşamlar banucum

Bende yemeğimi yaptım. Eşimle kaynım geldiler. Yedik erken erken hihoyyyt

afiyet olsun canım barbunyada güzel olmuştur

dikkat etmeye çalışıyorum pınarcım kaç aydır böle ama insan bazen tatlı istiyor ya ama sürekli takipteyim ölçüyorum şekerimi

afiyet olsun canım barbunyada güzel olmuştur

dikkat etmeye çalışıyorum pınarcım kaç aydır böle ama insan bazen tatlı istiyor ya ama sürekli takipteyim ölçüyorum şekerimi

Olmuş valla canım. Genelde zeytinyağlı yaparım ama evde yapacak bi sebze yoktu. Markete de gitmeye üşendim. Hadi kıymalı yapayım bu sefer dedim kaydirigubbakcemile3

Valla insan yasaklı olunca canı daha çok istiyor. Sende ufak ufak tadarsın bacım a.s.

iyi yapmışsın evdekileride değerlendirmek lazım benim de dün öleydi bende kuru yanına pilav yaptım oldu bitti ,

valla oluyor bazen kaçamak ama bri doğsun kilo kilo tatlı yicem

iyi yapmışsın evdekileride değerlendirmek lazım benim de dün öleydi bende kuru yanına pilav yaptım oldu bitti ,

valla oluyor bazen kaçamak ama bri doğsun kilo kilo tatlı yicem

Evet ya heran istediğimizi bulma şansımız yok. Değerlendirmeyi öğrenelim dimi hihoyyyt

Ye bacım ye afiyet olsun. Az daha sabret. Bi gelsin zaten süt olur diye habire tatlı yedirmeye çalışacaklar kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim gönderdim misafirleri oturdum pcnin başına deli oldum ben ya pazar gününden beri misafir ağırlıyorum valla doğurucam evde misafir kocişede yoruldum diyemem çünkü hepsi benim arkadaşlarım allahtan bugün kaldırmadılar beni sağolsunlar ama yinede yoruldum ya.

Kocişleri iyi çekiştirmişsiniz valla adamların ruhu duymuyor tabi cadı hatunlar sizi.

Şimdi odamızın resimlerini hazırlıyayım size

ay dimi inşallah benim bayramım olur o zaman

valla öle çekiştire çekiştire sündü herifler kaydirigubbakcemile3
koy canım görelim

kızlar bıktınız ama birşey sorucam resimleri açık nasıl koyucam ya hangi siteden ekliyeyim küçük olmasın ama

Eeee çekiştirmek lazım bacım arada kaydirigubbakcemile3

ay dimi inşallah benim bayramım olur o zaman

valla öle çekiştire çekiştire sündü herifler kaydirigubbakcemile3
koy canım görelim

Halsiz numarası yaparsın. Hemen tatlıyı dayarlar önüne kaydirigubbakcemile3

kızlar bıktınız ama birşey sorucam resimleri açık nasıl koyucam ya hangi siteden ekliyeyim küçük olmasın ama

ImageShack® - Image Hosting burdan yükle canım. 640x480'i seçersen küçük olmaz a.s. Halledemezsen sor anlatırım daha detaylı a.s.

kızlar gönderdim odanın ve bebek şekerinin resmini hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz bende yemek yiyip geleyim öptüm sizi

kızlar gönderdim odanın ve bebek şekerinin resmini hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz bende yemek yiyip geleyim öptüm sizi

Afiyet olsun canım a.s.

Gördüm oğluşunun odasını. Bayıldım. Herşeyi harika olmuş. Sağlıkla gelsin, güzel günlerde kullansın inşallah a.s.

kızlar ben geldim eşim artık pc yi işe götürüyor ondan o gelince girebiliyorum
Nasılsınız bakalım ben iyiyim dr a gidemedim bi türlü artık yarın gidicem ama
PINAR yeni topiği gördüm Yağızımıza maşallah diyelim çok güzel düşünmüşsün.Dırımde bugün gelmiş sanırım oh oh sağlık haberleri geliyor ne güzel.

Hoşgeldin bacım nabersin?

Aaaa benimki de bütün gün bilgisayar başındasın alıp götürücem yanımda diyor kaydirigubbakcemile3

Niye gidemedin kız doktora yarın git bari a.s.

Evet ya gördün dimi nasıl güzel Allah nazarlardan saklasın Mayıs kuzuları dökülüyor tek tek hihoyyyt

Bende benimkini çilek almaya yolladım markete. Dün akşam 1,5 kilo almıştık. Akşam az bişey yemiştik. Kalanını bugün ben yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

artık düzelmem ben 40 kım çıkana kadar hep halsiz hep halsiz ne yapayım enerji tatlı lazım

hoşgeldin valla yokluğun hissediliyor canım sabah yoksun gece de yoksun sanıırmm eşin niye götürüyor ya bıraksın evde benneyaptımki

çilek canavarı seni bende bayılıyorum çileğe

Düzelme bacım aaa ne oluyo bana böyle halsiz kaldım de dur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayyy sorma çilek yiye yiye çocukta benekli çilek gibi bişey çıkmasa bari kaydirigubbakcemile3

Düzelme bacım aaa ne oluyo bana böyle halsiz kaldım de dur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayyy sorma çilek yiye yiye çocukta benekli çilek gibi bişey çıkmasa bari kaydirigubbakcemile3

oolmaz kıs çilek gibi yanakları olur ne güzel işte hihoyyyt
canım tatlı bir şeyler istiyor bir nutella kaşıklayamadım ya şu hamileliğimde bilseydim başlarda yerdim valla tatlıları o zamanda midem bulandı hep

ye valla pınarcım doğumdan sonra süt gaz olayı var ondada pek çok şey yasak ilk 3 ay şu azmanların tadını çıkar

şaka maka gelseler artık şu kuzular ya 40 haftayı beklemeseler ben diyorum 38 olsun gelsin

ayy bende bugün bir arkadaşımın doğum haberini aldım. aynı okuldan öğretmen arkadaşımdı. benden 3 hafta önce öğrenmişti hamiş olduğunu. pazartesi doğum yapmış. kuzusu 3 kg'mış. daha da vakti vardı,38.haftadaydı. 6 saatte bitmiş,normal doğum. darısı da bize inşallah::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…