2009 Mayıs Anneleri

kızlar benim karnımdan garip sesler geliyor hiç böle gelmemişti bağırsaklarımdan galiba:uhm: yoksa benim kız karnımda konuşmayamı başladıkaydirigubbakcemile3

Düzelme bacım aaa ne oluyo bana böyle halsiz kaldım de dur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayyy sorma çilek yiye yiye çocukta benekli çilek gibi bişey çıkmasa bari kaydirigubbakcemile3
kız bu kızlar çilekçi olacak yada çilek dudaklı sanırım.

ay artık doğumlar başlayınca bizler sabırsız olduk bende doğsun istiyorum artık

hadi gözünüz aydın sağlıklı ömür versin Allah
kızlar benim karnımdan garip sesler geliyor hiç böle gelmemişti bağırsaklarımdan galiba:uhm: yoksa benim kız karnımda konuşmayamı başladıkaydirigubbakcemile3
kız seninki konuşuyordur belki anne nasılsın falan sıkılmış çocuk işte bırak konuşsun

naber tutkuncum? biz de bir ağlıyoruz,bir gülüyoruz. gün gelip geçiyor iştekaydirigubbakcemile3
canım bu arada senin gerçek adın ne? tutkun deyip duruyoruz ama?

Benimde ilk 6 ay falan hep tuzlu ve ekşi istedi canım. Şimdi her gün bi kaşık nutella yiyorum. Kızım çıldırıyo yoksa kaydirigubbakcemile3

Valla bacım benim en geç 38,5 haftalık olunca 28 Nisan'da alıcak doktor. Salı günü kontrolden sonra bi sprun yoksa bir hafta daha bekleyip 28 Nisan'da alıcak hihoyyyt

Ayyy ne güzel canım ya Allah analı babalı büyütsün inşallah hihoyyyt Darısı başımıza :teytey:

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam ben onların kaydirigubbakcemile3

QUOTE=tlyonl2009;6341138]Semracım ben Çok gz sıkıŞması yaŞıyorum Çok aĞrı oluyor belkİ Öyle bİŞeydİrÇ.pınarında dedİĞİ gİbİ takİp et bakalım.[/QUOTE]

semracım sancı olabiliyor ama dakika say bakalım kaç dakikada bir geliyor

kızlar benim sancılar ara ara gelip duruyor hala tam anlamıyla geçmedi ama öğlenkinden daha iyiyim galiba bağırsaklarımda sorun var CADIARZU

canımsen kızına mavi boncuk tak mutlaka,inşallah duruda ablasına çeker

neyse canım 38 olmuşsun hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliycez canımhihoyyyt

kızlar ben üşüttüm galiba eşim bile noluyor karnına diyor hiç duymadığım sesler geliyor karnımdansırnaşık şey

Offff sıkıldım ben yaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu Kurtlar Vadisi niye hala yayında offf kafamçokkarıştı kötükedihüso klava:

çilek çektirdiniz canımı... :) kurtlardan sonra aldırayım bari:)))

Offff sıkıldım ben yaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu Kurtlar Vadisi niye hala yayında offf kafamçokkarıştı kötükedihüso klava:

izlesen aslında cok güzel bi dizi.izliyorum benn sekerciim..

aşk-ı memnu'yu izle sende:))

Tek başıma mutfakta izlemek zevkli olmuyo yaaaa :çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız eşim kurtlar vadisi izlerken sizlere bakayım dedim bende

Aha bi kurtlar vadisi mağduru daha hihoyyyt

çilek çektirdiniz canımı... :) kurtlardan sonra aldırayım bari:)))

izlesen aslında cok güzel bi dizi.izliyorum benn sekerciim..

Aldır bacım aldır afiyet şeker olsunnn a.s.

Ya mecbur izliyorum da ben Parmaklıklar Ardında'da yı izlemek istiyorum :çok üzgünüm: Beray'ın çocuğu bulunmadı daha :çok üzgünüm:

Ben yatıyorum artık kızlar. Öpüyorum sizi kocaman. Herkese iyi geceleeeerrrr a.s.

merhaba kizlar a.s. yogun bi gün daha gecti gitti :)

yagizimiz cok tatliymişşşş..Rabbim nazarlardan saklasin paşamizi :)

hülya ile semrostanda tez zamanda resim aliriz inşaAllah

cerencim,incihancim odalariniz harika olmuss :) ellerinize saglik..mutlulukla huzurla güle güle kullanin inşaAllah

burcucum,banucum,tülaycim cok gecmis olsun kizlar..ay biran önce vakit gelip dogursakta sizde su mide işlerinden kurtulsaniz..

bendende bukadar..yarinda doktora gidiyorum inşaAllah..bakalim ne dicek..

hepinizi ayri ayri öpüyorum canlarim :) Rabbime emanetsiniz hepiniz ve boncuklariniz

Aaaa hadi hayırlısı bacım ya. Takipte ol bakalım. Aman bizi merakta bırakma. Sana numaramı mesaj atayım. Sende gönder. Valla aklımız kalır ulaşamazsak. Sende doğum falan olacaksa bilgi verirsin bize a.s.

Canim iki tane mesaj yazdim ve telefon numarami biraktim sana. Bir dus alip, azicik dolasmaya ciktim. Sanirim iyi geldi, simdilik sancilar hafifledi. Hastaneye gidersem, kesin yatirirlar ve dogum gecikirse, zamanimi hastanede gecirmek hicte hos olmaz. O yüzden evde olmak daha iyi simdilik...

canim benim hayirlisi olsun hakkinda..inşaAllah kolaylikla bebişini kucagina alirsin..ay heycan yaptim gene..insan böyle durumda ne diyecegini şaşiriyor..elimizden ancak dua etmek geliyor..sancilarinin hafiflemesine sevindim ama sen genede evde gecirmek yerine hastaneye git bence..yani artiş olursa git..bakarsin kuzucuk acele eder..hayirli güzel haberlerini bekliyoruz canim benim a.s. Rabbim yardimcin olsun..

Evet Marylin, erkek bebekleri beklemeyi severler diye biliyorum bende ama benim oglum miadini doldurdu ya, sanirim saka yapti bugün bana. Bakalim ne kadar bekleyecegiz?

Ve bebisim olursa, kesin haberdar ederim sizi kizlar. Burada hastanede kalma süreci biraz uzun, internet baglantisi alirmiyim bilmiyorum ama Pinar'a sms cekerim...

Sagol Tuba'cigim, doktorumu arayacagim sabah, onun talimatina göre ne yapacagim belli olur artik. Simdilik sancilar hafifledi sanirim biraz daha zamanimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…