kız bu kızlar çilekçi olacak yada çilek dudaklı sanırım.Düzelme bacım aaa ne oluyo bana böyle halsiz kaldım de dur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayyy sorma çilek yiye yiye çocukta benekli çilek gibi bişey çıkmasa bari kaydirigubbakcemile3
ay artık doğumlar başlayınca bizler sabırsız olduk bende doğsun istiyorum artıkoolmaz kıs çilek gibi yanakları olur ne güzel işte hihoyyyt
canım tatlı bir şeyler istiyor bir nutella kaşıklayamadım ya şu hamileliğimde bilseydim başlarda yerdim valla tatlıları o zamanda midem bulandı hep
ye valla pınarcım doğumdan sonra süt gaz olayı var ondada pek çok şey yasak ilk 3 ay şu azmanların tadını çıkar
şaka maka gelseler artık şu kuzular ya 40 haftayı beklemeseler ben diyorum 38 olsun gelsin
hadi gözünüz aydın sağlıklı ömür versin Allahayy bende bugün bir arkadaşımın doğum haberini aldım. aynı okuldan öğretmen arkadaşımdı. benden 3 hafta önce öğrenmişti hamiş olduğunu. pazartesi doğum yapmış. kuzusu 3 kg'mış. daha da vakti vardı,38.haftadaydı. 6 saatte bitmiş,normal doğum. darısı da bize inşallah::))
kız seninki konuşuyordur belki anne nasılsın falan sıkılmış çocuk işte bırak konuşsunkızlar benim karnımdan garip sesler geliyor hiç böle gelmemişti bağırsaklarımdan galiba:uhm: yoksa benim kız karnımda konuşmayamı başladıkaydirigubbakcemile3
oolmaz kıs çilek gibi yanakları olur ne güzel işte hihoyyyt
canım tatlı bir şeyler istiyor bir nutella kaşıklayamadım ya şu hamileliğimde bilseydim başlarda yerdim valla tatlıları o zamanda midem bulandı hep
ye valla pınarcım doğumdan sonra süt gaz olayı var ondada pek çok şey yasak ilk 3 ay şu azmanların tadını çıkar
şaka maka gelseler artık şu kuzular ya 40 haftayı beklemeseler ben diyorum 38 olsun gelsin
ayy bende bugün bir arkadaşımın doğum haberini aldım. aynı okuldan öğretmen arkadaşımdı. benden 3 hafta önce öğrenmişti hamiş olduğunu. pazartesi doğum yapmış. kuzusu 3 kg'mış. daha da vakti vardı,38.haftadaydı. 6 saatte bitmiş,normal doğum. darısı da bize inşallah::))
kızlar benim karnımdan garip sesler geliyor hiç böle gelmemişti bağırsaklarımdan galiba:uhm: yoksa benim kız karnımda konuşmayamı başladıkaydirigubbakcemile3
kız bu kızlar çilekçi olacak yada çilek dudaklı sanırım.
ay artık doğumlar başlayınca bizler sabırsız olduk bende doğsun istiyorum artık
hadi gözünüz aydın sağlıklı ömür versin Allah
kız seninki konuşuyordur belki anne nasılsın falan sıkılmış çocuk işte bırak konuşsun
semracım sancı olabiliyor ama dakika say bakalım kaç dakikada bir geliyor
marlyınım bitanem kızım 5 yaşını bitirdi seneye ana okuluna gidecek ama maşallah şimdiden ingilizce konuşuyor sayıları sayıyor harfleri yazıyor bilgisayarda kendisi barbıe oyunlarını yazıp girebiliyor tatlım
Selam Kizlar Hepinize,
Sanirim benim dogum kapida, geceden beri belimden baslayip kasiklarima vuran bir sanci var. Birde ic camasirlarim nemleniyor, asiri terliyorumSancilar ara ara seyreklesiyor ama tamamen gecmiyor. Bir dus almaya bile dermanim yoktu simdiye kadar, az sonra dus alacagim. Biraz daha tetkik edecegim kendimi, durumum düzelmezse hastaneye gideriz sanirim. Eger benden haber cikmazsa, bilin ki doguma gitmisimdir. Yarin 38. haftaya girecegimiz icin bir kaygim yok ama biraz daha bekler umarim...Dualarinizi eksik etmeyin...Görüsmek üzere...
kız seninki konuşuyordur belki anne nasılsın falan sıkılmış çocuk işte bırak konuşsun
Benimde ilk 6 ay falan hep tuzlu ve ekşi istedi canım. Şimdi her gün bi kaşık nutella yiyorum. Kızım çıldırıyo yoksa kaydirigubbakcemile3
Valla bacım benim en geç 38,5 haftalık olunca 28 Nisan'da alıcak doktor. Salı günü kontrolden sonra bi sprun yoksa bir hafta daha bekleyip 28 Nisan'da alıcak hihoyyyt
Ayyy ne güzel canım ya Allah analı babalı büyütsün inşallah hihoyyyt Darısı başımıza :teytey:
kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
Offff sıkıldım ben yaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bu Kurtlar Vadisi niye hala yayında offf kafamçokkarıştı kötükedihüsoklava:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız eşim kurtlar vadisi izlerken sizlere bakayım dedim bende
aşk-ı memnu'yu izle sende:))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız eşim kurtlar vadisi izlerken sizlere bakayım dedim bende
çilek çektirdiniz canımı... :) kurtlardan sonra aldırayım bari:)))
izlesen aslında cok güzel bi dizi.izliyorum benn sekerciim..
Aaaa hadi hayırlısı bacım ya. Takipte ol bakalım. Aman bizi merakta bırakma. Sana numaramı mesaj atayım. Sende gönder. Valla aklımız kalır ulaşamazsak. Sende doğum falan olacaksa bilgi verirsin bize a.s.
Canim iki tane mesaj yazdim ve telefon numarami biraktim sana. Bir dus alip, azicik dolasmaya ciktim. Sanirim iyi geldi, simdilik sancilar hafifledi. Hastaneye gidersem, kesin yatirirlar ve dogum gecikirse, zamanimi hastanede gecirmek hicte hos olmaz. O yüzden evde olmak daha iyi simdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?