Sagol Tuba'cigim, doktorumu arayacagim sabah, onun talimatina göre ne yapacagim belli olur artik. Simdilik sancilar hafifledi sanirim biraz daha zamanimiz var...
Ayy heyecan yaptım ya, geliyomu kuzucuk acaba.. cnm bizi habersiz bırakma sakın, merakta kalırım ben şimdihihoyyythihoyyytSelam Kizlar Hepinize,
Sanirim benim dogum kapida, geceden beri belimden baslayip kasiklarima vuran bir sanci var. Birde ic camasirlarim nemleniyor, asiri terliyorumSancilar ara ara seyreklesiyor ama tamamen gecmiyor. Bir dus almaya bile dermanim yoktu simdiye kadar, az sonra dus alacagim. Biraz daha tetkik edecegim kendimi, durumum düzelmezse hastaneye gideriz sanirim. Eger benden haber cikmazsa, bilin ki doguma gitmisimdir. Yarin 38. haftaya girecegimiz icin bir kaygim yok ama biraz daha bekler umarim...Dualarinizi eksik etmeyin...Görüsmek üzere...
Zamanı gelince darısı başımıza inşayy bende bugün bir arkadaşımın doğum haberini aldım. aynı okuldan öğretmen arkadaşımdı. benden 3 hafta önce öğrenmişti hamiş olduğunu. pazartesi doğum yapmış. kuzusu 3 kg'mış. daha da vakti vardı,38.haftadaydı. 6 saatte bitmiş,normal doğum. darısı da bize inşallah::))
Cnm bendede var ama gazdan sanırım, of şu mide mafetti ztnkızlar benim karnımdan garip sesler geliyor hiç böle gelmemişti bağırsaklarımdan galiba:uhm: yoksa benim kız karnımda konuşmayamı başladıkaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar a.s. yogun bi gün daha gecti gitti :)
yagizimiz cok tatliymişşşş..Rabbim nazarlardan saklasin paşamizi :)
hülya ile semrostanda tez zamanda resim aliriz inşaAllah
cerencim,incihancim odalariniz harika olmuss :) ellerinize saglik..mutlulukla huzurla güle güle kullanin inşaAllah
burcucum,banucum,tülaycim cok gecmis olsun kizlar..ay biran önce vakit gelip dogursakta sizde su mide işlerinden kurtulsaniz..
bendende bukadar..yarinda doktora gidiyorum inşaAllah..bakalim ne dicek..
hepinizi ayri ayri öpüyorum canlarim :) Rabbime emanetsiniz hepiniz ve boncuklariniz
canım 1. adım Tutkun büyüyünce ve işe başlayınca pek kullanmıyorum ama seviyorum 2.adım Esra istediğinizi söylersiniz problem değil yani.naber tutkuncum? biz de bir ağlıyoruz,bir gülüyoruz. gün gelip geçiyor iştekaydirigubbakcemile3
canım bu arada senin gerçek adın ne? tutkun deyip duruyoruz ama?
valla nasıl kıyıp öpücez onları bilmem Yağızı görünce bile kıyamadım minicikler ki Yağız iyi kiloyla doğduÇilek dudaklarına yapışıp kalıcam ben onların kaydirigubbakcemile3
canım yediklerine dikkat et ve yedikten sonra yatıyorsan oda yapar portakal ve muz yapar mesela.QUOTE=tlyonl2009;6341138]Semracım ben Çok gz sıkıŞması yaŞıyorum Çok aĞrı oluyor belkİ Öyle bİŞeydİrÇ.pınarında dedİĞİ gİbİ takİp et bakalım.
çooooooooooooook ayııııııııııııııp kurtlarıma laf yok onlarda olmasa dizi izlemiycem hiç ben dizi kalktığında internetten tekrarını izledim kızOffff sıkıldım ben yaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bu Kurtlar Vadisi niye hala yayında offf kafamçokkarıştı kötükedihüsoklava:
çilek çektirdiniz canımı... :) kurtlardan sonra aldırayım bari:)))
canım ya canınmı çekti ben hamile kaldığımdan beri hiç ara vermedim çileğe bakalım dudakları kızımın nasıl olcak
Kızlar dün gece 23.30 da Kurtlarım bitinc uyudum gece 2.30 da uyandım 4 e kadar kalkmadım ama nafile şimdi bişeyler yedim tık uyku yok sabahta dr a gidiyorum bakalım nediycek
izlesen aslında cok güzel bi dizi.izliyorum benn sekerciim..
bende yeni geldim kızlarrr nasılsınız ben de 1mayıs dogumluyum
kızlar benim bebek hala yukarıda duruyo ya sizinkiler ne alemde inmeyecek aşağıya bu kız galiba annemde her gün bakıyo ama hala kaburgamın altında duruyo
canım benimhadi bakalım hayırlısı olsun,sabah dr.umla görürşücem demişssin mutlaka konuş bakalım ne diyecek bizide haberdar et aklımız sende kalmasın.Selam Kizlar Hepinize,
Sanirim benim dogum kapida, geceden beri belimden baslayip kasiklarima vuran bir sanci var. Birde ic camasirlarim nemleniyor, asiri terliyorumSancilar ara ara seyreklesiyor ama tamamen gecmiyor. Bir dus almaya bile dermanim yoktu simdiye kadar, az sonra dus alacagim. Biraz daha tetkik edecegim kendimi, durumum düzelmezse hastaneye gideriz sanirim. Eger benden haber cikmazsa, bilin ki doguma gitmisimdir. Yarin 38. haftaya girecegimiz icin bir kaygim yok ama biraz daha bekler umarim...Dualarinizi eksik etmeyin...Görüsmek üzere...
merhaba kizlar a.s. yogun bi gün daha gecti gitti :)
yagizimiz cok tatliymişşşş..Rabbim nazarlardan saklasin paşamizi :)
hülya ile semrostanda tez zamanda resim aliriz inşaAllah
cerencim,incihancim odalariniz harika olmuss :) ellerinize saglik..mutlulukla huzurla güle güle kullanin inşaAllah
burcucum,banucum,tülaycim cok gecmis olsun kizlar..ay biran önce vakit gelip dogursakta sizde su mide işlerinden kurtulsaniz..
bendende bukadar..yarinda doktora gidiyorum inşaAllah..bakalim ne dicek..
hepinizi ayri ayri öpüyorum canlarim :) Rabbime emanetsiniz hepiniz ve boncuklariniz
bende yeni geldim kızlarrr nasılsınız ben de 1mayıs dogumluyum
yarinda doktora gidiyorum inşaAllah..bakalim ne dicek..
Canim iki tane mesaj yazdim ve telefon numarami biraktim sana. Bir dus alip, azicik dolasmaya ciktim. Sanirim iyi geldi, simdilik sancilar hafifledi. Hastaneye gidersem, kesin yatirirlar ve dogum gecikirse, zamanimi hastanede gecirmek hicte hos olmaz. O yüzden evde olmak daha iyi simdilik...
Galiba aceleci benim oglum teyzesi, ama ikna ettim onu simdilik. "Gelmeyeceksin daha degil mi oglum" dedim az önce, okkali bir tekme savurdu:)
kızlar benim bebek hala yukarıda duruyo ya sizinkiler ne alemde inmeyecek aşağıya bu kız galiba annemde her gün bakıyo ama hala kaburgamın altında duruyo
İyi geceleeeer,
Kızlar yanmaya ve ağrıya dayanamadım yolladım kocişi akşam gaviscon aldırdım ohh rahatladım , dr'umuda aradım kullanabilirsin dedi
ay kıvılcım sen bi dr a git istersen yinede en azından bi kontrol olur.Kız annem beni böyle doğurmuş hafif akşam beli ağrımış sabah kalkmış 8 de suyu gelmiş hastaneye gitmişler dr açılma yok daha var gidin demiş birden benim kafa fırlamış doğumhaneye zor girmişler 10 da gözümü açmışım bu kadar kolay yani bu son günler ihmale gelmez.Hayırlısı olsun da ay kız çok heyecanlı.....
valla nasıl kıyıp öpücez onları bilmem Yağızı görünce bile kıyamadım minicikler ki Yağız iyi kiloyla doğdu
kızlar benim sancılar ara ara gelip duruyor hala tam anlamıyla geçmedi ama öğlenkinden daha iyiyim galiba bağırsaklarımda sorun var CADIARZU
çooooooooooooook ayııııııııııııııp kurtlarıma laf yok onlarda olmasa dizi izlemiycem hiç ben dizi kalktığında internetten tekrarını izledim kız
herkese günaydınnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın herkesek hayırlı cumalar nasılsınız kızlar durumla kalktık evde kahvaltımızı yaptık sonra işe geldik umarım hepimiz için güzel bir gün olur
Pişştttt uykucular nerdesinizzzz ??? Bi kahvaltı edip geliyorum hemen a.s.
herkese günaydınnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın herkesek hayırlı cumalar nasılsınız kızlar durumla kalktık evde kahvaltımızı yaptık sonra işe geldik umarım hepimiz için güzel bir gün olur
Pişştttt uykucular nerdesinizzzz ??? Bi kahvaltı edip geliyorum hemen a.s.
günaydın kızlar bende mayıs annesiyim ama pek aktif değilim.daha önce konu açmıştım bununla ilgili benim plasenta erken yaşlanmış geçen hafta söylemişti dr. dünde gittik yavrum bu yüzden sadeve 35 gr. almış çok üzüldüm ağladım dr. nstye bağladı çok şükür sorun yok ama suyumu da az gördü bu durum normal doğumu zorlar dedi büyük ihtimal sezaryana alıcak ya benim üzüldüğüm bebeğim 35. haftada 2700 dü 36. da 2735 çok üzülüyorum dünden beri bakalım hatfaya cuma tekrar gidicez ne diyecek.kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?