2009 Mayıs Anneleri

kııvılcım canım güzel haberlerini bekliyoruz oğluşun annesine kavuşmak için acele ediyor sanırım Allah yardımcın olsun canım a.s.

Galiba aceleci benim oglum teyzesi, ama ikna ettim onu simdilik. "Gelmeyeceksin daha degil mi oglum" dedim az önce, okkali bir tekme savurdu:)

Burada olan ve olacak tüm annelere selamlar. Biz biraz istirahate cekiliyoruz oglumla. Görüsmek üzere, öpüldünüz hepiniz...

kızlar benim bebek hala yukarıda duruyo ya sizinkiler ne alemde inmeyecek aşağıya bu kız galiba annemde her gün bakıyo ama hala kaburgamın altında duruyo

ıyi geceleeeer,
Kızlar yanmaya ve ağrıya dayanamadım yolladım kocişi akşam gaviscon aldırdım ohh rahatladım , dr'umuda aradım kullanabilirsin dedi

Ayy heyecan yaptım ya, geliyomu kuzucuk acaba.. cnm bizi habersiz bırakma sakın, merakta kalırım ben şimdihihoyyythihoyyyt
Zamanı gelince darısı başımıza inş
kızlar benim karnımdan garip sesler geliyor hiç böle gelmemişti bağırsaklarımdan galiba:uhm: yoksa benim kız karnımda konuşmayamı başladıkaydirigubbakcemile3
Cnm bendede var ama gazdan sanırım, of şu mide mafetti ztn

Teşekkürler bitanem, inş. güzel haberlerle dönersin cnm

ay kıvılcım sen bi dr a git istersen yinede en azından bi kontrol olur.Kız annem beni böyle doğurmuş hafif akşam beli ağrımış sabah kalkmış 8 de suyu gelmiş hastaneye gitmişler dr açılma yok daha var gidin demiş birden benim kafa fırlamış doğumhaneye zor girmişler 10 da gözümü açmışım bu kadar kolay yani bu son günler ihmale gelmez.Hayırlısı olsun da ay kız çok heyecanlı.....

naber tutkuncum? biz de bir ağlıyoruz,bir gülüyoruz. gün gelip geçiyor iştekaydirigubbakcemile3
canım bu arada senin gerçek adın ne? tutkun deyip duruyoruz ama?
canım 1. adım Tutkun büyüyünce ve işe başlayınca pek kullanmıyorum ama seviyorum 2.adım Esra istediğinizi söylersiniz problem değil yani.

Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam ben onların kaydirigubbakcemile3
valla nasıl kıyıp öpücez onları bilmem Yağızı görünce bile kıyamadım minicikler ki Yağız iyi kiloyla doğdu

QUOTE=tlyonl2009;6341138]Semracım ben Çok gz sıkıŞması yaŞıyorum Çok aĞrı oluyor belkİ Öyle bİŞeydİrÇ.pınarında dedİĞİ gİbİ takİp et bakalım.
canım yediklerine dikkat et ve yedikten sonra yatıyorsan oda yapar portakal ve muz yapar mesela.

kızlar benim sancılar ara ara gelip duruyor hala tam anlamıyla geçmedi ama öğlenkinden daha iyiyim galiba bağırsaklarımda sorun var CADIARZU

canımsen kızına mavi boncuk tak mutlaka,inşallah duruda ablasına çeker

neyse canım 38 olmuşsun hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliycez canımhihoyyyt

kızlar ben üşüttüm galiba eşim bile noluyor karnına diyor hiç duymadığım sesler geliyor karnımdansırnaşık şey[/QUOTE]
olabilir bide biraz yürü canım
Offff sıkıldım ben yaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu Kurtlar Vadisi niye hala yayında offf kafamçokkarıştı kötükedihüso klava:
çooooooooooooook ayııııııııııııııp kurtlarıma laf yok onlarda olmasa dizi izlemiycem hiç ben dizi kalktığında internetten tekrarını izledim kız

bende yeni geldim kızlarrr nasılsınız ben de 1mayıs dogumluyum

kızlar benim bebek hala yukarıda duruyo ya sizinkiler ne alemde inmeyecek aşağıya bu kız galiba annemde her gün bakıyo ama hala kaburgamın altında duruyo

canım benimhadi bakalım hayırlısı olsun,sabah dr.umla görürşücem demişssin mutlaka konuş bakalım ne diyecek bizide haberdar et aklımız sende kalmasın.

güzel haberlerini bekliyoruz cnma.s.

günaydın herkesek hayırlı cumalar nasılsınız kızlar durumla kalktık evde kahvaltımızı yaptık sonra işe geldik umarım hepimiz için güzel bir gün olur

bende yeni geldim kızlarrr nasılsınız ben de 1mayıs dogumluyum

Hayırlı olsun canım hamişliğin. Hoşgeldin aramıza a.s. Bebişin kız mı erkek mi bakim?

yarinda doktora gidiyorum inşaAllah..bakalim ne dicek..

hepinizi ayri ayri öpüyorum canlarim :) Rabbime emanetsiniz hepiniz ve boncuklariniz

Hadi bakalım bacım doktordan güzel haberlerini bekliyoruz a.s.

Tamam canım kaydettim numaranı. Hakkında hayırlısı nasıl ise öyle olsun bacım a.s.

Galiba aceleci benim oglum teyzesi, ama ikna ettim onu simdilik. "Gelmeyeceksin daha degil mi oglum" dedim az önce, okkali bir tekme savurdu:)

Çok biliyo o böcükler yerim ben onları hihoyyyt

Valla tatlım benimde aşağıya iniyo ama hala çok inmiş değil. Ama eskisi gibi de kaburgama baskı yapmıyor :uhm:

İyi geceleeeer,
Kızlar yanmaya ve ağrıya dayanamadım yolladım kocişi akşam gaviscon aldırdım ohh rahatladım , dr'umuda aradım kullanabilirsin dedi

Heh afferim. Dedik size işe yarıyor diye. Sevindim tatlım a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Fırlama mısın leyn sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim kuzu kilolu diye herkes çok seviniyor. Rahat rahat severiz , öperiz diyolar. İçimden babayı öpersiniz diyorum kaydirigubbakcemile3

Sancı bende de var bacım. Arada gelip gidiyor. Takipte olmamız lazım delikafadulden

Aaaa eskiden bende izlerdim. İlk zamanlarında. Çakır falan varken. Sonra baydı beni kafamçokkarıştı

herkese günaydınnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın herkesek hayırlı cumalar nasılsınız kızlar durumla kalktık evde kahvaltımızı yaptık sonra işe geldik umarım hepimiz için güzel bir gün olur

Günaydınlar bacılarım. Afiyet şeker olsunnnnn hihoyyyt

Bende kalktım. Karnımın içi acıyo artık fena halde. Bu kız ağır gelmeye başladı bana :çok üzgünüm: Tek sorunum şu karın içi acımaları. Doktor artık rahim bağların çok gerildiği için olur dedi. Napalım 11 güncük daha sabredeceğiz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Sizde ne var ne yok bakayım? Sessizleşti yine buralar :uhm:

Pişştttt uykucular nerdesinizzzz ??? Bi kahvaltı edip geliyorum hemen a.s.

Kızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar..
Dün pek yazamadım,kayınvalidemle dışarlardaydık yine,Gezdik tozduk yeni bi mağaza keşfettim,Aziz bebe ürünlerini satıyor,harika şeyler var,aslında eksiğim olmamasına rağmen dayanamadım şapka patik,çorap ve kundak aldım hepside o kadar güzelki!Tavsiye ederim muhakkak ürünlerini bi görün!Sonrada bişeyler yedik kayınvalidemle,akşama zor geldik eve valla :) Ay bide kayınvalidem bana bişeyler aldı tabii onu da unutamıcam giysi türü sağolsun..Bugün evdeyim şimdilik ama daha kahvaltı yapmadım ve birsürü ütü var.Gerçi sen sakın dokunma ben gelip yapıcam dedi kayınvalidem ama dur bakalım,birazdan gelir belki.. :)Ben bi kahvaltı yapıyım kızlar oğluşum acıkmıştır heralde,hepinizi öptüm..görüşürüz..

günaydın kızlar bende mayıs annesiyim ama pek aktif değilim.daha önce konu açmıştım bununla ilgili benim plasenta erken yaşlanmış geçen hafta söylemişti dr. dünde gittik yavrum bu yüzden sadeve 35 gr. almış çok üzüldüm ağladım dr. nstye bağladı çok şükür sorun yok ama suyumu da az gördü bu durum normal doğumu zorlar dedi büyük ihtimal sezaryana alıcak ya benim üzüldüğüm bebeğim 35. haftada 2700 dü 36. da 2735 çok üzülüyorum dünden beri bakalım hatfaya cuma tekrar gidicez ne diyecek.kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar..

herkese günaydınnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın canım hayırlı cumalar

günaydın canım bir haftayı yine bitirdik ya günler cok hızlı geçiyor sanki

Pişştttt uykucular nerdesinizzzz ??? Bi kahvaltı edip geliyorum hemen a.s.

günaydın tatlım kız akşam çilek diye diye sabah kahvaltıyı çilekle yaptım akşam cok toktum yiyemedim ama şimdi 1 kilo yemişimdirdelikafadulden

günaydın canım üzme kendini sezeryan olsun zayıfolsun ama sağlığında birşey olmasın canım.Plasenta yaşlanmasıda neymiş ya allahım sen koru bebişlerimizi türlü türlü şeyler var.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…