günaydın kızlar!!
bugün çok güzel bi kahvaltı yaptım geldim. sabaha karşı giren kramp yüzünden uyuyamadım bari kalkayım dedim. şefimin eşinin günü varmış bizde nasiplenelim diye bizede getirmiş yaptıklarından. dayanamadım bi güzel onlarıda yedim. midem artık gerilmekten yırtılacak. üstünede benim sıpanın hareketlenmesi eklendi. şimdi karnımı bi kenara çıkarıp koyasım var. acayip gergin.
bugün herkeslerin keyfi yerindedir umarım. güzel haberler alırız hep.
yaşasın bugünüde sayarsak 7 iş günüm kaldı.
günaydın kızlar!!
bugün çok güzel bi kahvaltı yaptım geldim. sabaha karşı giren kramp yüzünden uyuyamadım bari kalkayım dedim. şefimin eşinin günü varmış bizde nasiplenelim diye bizede getirmiş yaptıklarından. dayanamadım bi güzel onlarıda yedim. midem artık gerilmekten yırtılacak. üstünede benim sıpanın hareketlenmesi eklendi. şimdi karnımı bi kenara çıkarıp koyasım var. acayip gergin.
pınarcım günaydın defnemiz ne yapıyor fıstık:)) afiyet olsun aç bırakma bebişini
Pınarcım 28 nisanda sezaryenmi oluyorsun? :CüvCüv:
Kızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar..
Dün pek yazamadım,kayınvalidemle dışarlardaydık yine,Gezdik tozduk yeni bi mağaza keşfettim,Aziz bebe ürünlerini satıyor,harika şeyler var,aslında eksiğim olmamasına rağmen dayanamadım şapka patik,çorap ve kundak aldım hepside o kadar güzelki!Tavsiye ederim muhakkak ürünlerini bi görün!Sonrada bişeyler yedik kayınvalidemle,akşama zor geldik eve valla :) Ay bide kayınvalidem bana bişeyler aldı tabii onu da unutamıcam giysi türü sağolsun..Bugün evdeyim şimdilik ama daha kahvaltı yapmadım ve birsürü ütü var.Gerçi sen sakın dokunma ben gelip yapıcam dedi kayınvalidem ama dur bakalım,birazdan gelir belki.. :)Ben bi kahvaltı yapıyım kızlar oğluşum acıkmıştır heralde,hepinizi öptüm..görüşürüz..
günaydın kızlar bende mayıs annesiyim ama pek aktif değilim.daha önce konu açmıştım bununla ilgili benim plasenta erken yaşlanmış geçen hafta söylemişti dr. dünde gittik yavrum bu yüzden sadeve 35 gr. almış çok üzüldüm ağladım dr. nstye bağladı çok şükür sorun yok ama suyumu da az gördü bu durum normal doğumu zorlar dedi büyük ihtimal sezaryana alıcak ya benim üzüldüğüm bebeğim 35. haftada 2700 dü 36. da 2735 çok üzülüyorum dünden beri bakalım hatfaya cuma tekrar gidicez ne diyecek.kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar..
günaydın tatlım kız akşam çilek diye diye sabah kahvaltıyı çilekle yaptım akşam cok toktum yiyemedim ama şimdi 1 kilo yemişimdirdelikafadulden
günaydın kızlar!!
Günaydın kızlar..İnşallah herkes iidir.Benimde dün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik çok şükür.iki hafta sonra bebeğin bi ciğer kontrrolü yapılcak.Ona göre bi sezeryan için gün belirlencek galiba.Pnrhlt sen sezeryan mı olcaksın.eğer sezeryansa anestezi ne şekilde olcaksın...
Ayyy bende bi güzel kahvaltı yaptım ki. Ne bulursam yedim valla. Misss missss hihoyyyt
Biraz yediklerimi sindireyim, evimi toparlayayım kayınvalideme gideceğim. Pedikür vaktim geldi. Bugün onu da halledeyim. Doğum öncesi son gün bi daha giderim Allah izin verirse hihoyyyt
Günaydın canım hoşgeldin. Evet sezaryen olacağım kısmetse 28 Nisan'da. Valla ben aslında epidural istiyorum ama heyecandan belki tansiyonum falan çıkar diye eşim istemiyor. O yüzden genel olacağım sanırım. Gerçi doktorumla henüz anestezi şeklini konuşmadık ama uyusam daha iyi olacak heralde kaydirigubbakcemile3
canım afiyet olsun yarasın bebişine ohhh az kalmış tatlım benimde 10 günüm var izne çıkmama inşallaha.s.
ben bu hafta tam ipin ucunu kaçırdım biri beni durdursun diyorumgünaydın canım bazen oluyor öyle kaçamak bende bu hafta hep hamurişi şeyler yedim .
izinede az kalmış hadi gözün aydın canım
Günaydın canım. Defne acıkmıştı şimdi yedi karnı doydu keyfi yerinde hihoyyyt Sen nasılsın ? Duru'm napıyo?
Evet canım kısmetse sabah 8,5'da hihoyyyt
Günaydın canım. Güle güle kullanın cicilerinizi kuzunla hihoyyyt Benimde ütüm var ama yapmayacağım. Kayınvalideme gideceğim bugün. Annemde pazartesi falan gelir yapar kaydirigubbakcemile3
Canım günaydın hoş geldin. Evet daha öncede okumuştum. Sıkma canını. Bak bebişin 2735 gr olmuş bile. Hiçbişeycik olmaz Allah'ın izniyle a.s.
Günaydın canım afiyet şeker olsun. Bende dün akşam 2 kilo aldırdım eşime. Oturdum yine 1 kilosuna yakınını yedim kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Afiyet olsun kaydirigubbakcemile3 Yarasın boşver hihoyyyt
Ohhh haftaya izindesin yani ne güzel hihoyyyt
kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar.pınarcımm gez gezzz canım bebek olunca vakit bulamıcaz zaten..
ohh sanada afiyet olsun cnm,Aklıma gelmişken söylemek isterim dün eczanede ojelere bakıyodum,eczacı tanıdık da siz şu an oje sürmeyin ama dedi,hamileyken önerilmiyomuş,ben hiç duymamıştım,doktorumda söylememişti..Sizinde bilginiz olsun gerçi artık bitti sayılır ama olsun..:CüvCüv::CüvCüv:
Canım bende doğduğunda bebeği görmek için epidural istiyorum ama bende tansiyon probleminden dolayı sanırım genel olcam.Beni kan tuttuğu için ve biraz panik olduğum için doktor genel daha ii olcağını söyledi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah
yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz.:Saruboceq:
saol canım. benimde normalde 11 gün var ama ben işgünlerini sayarak kendimi rahatlatıyorumsırnaşık şey
ben bu hafta tam ipin ucunu kaçırdım biri beni durdursun diyorumeşim dün ekmeği önümden aldı en sonunda.
evet hep yarasın diyerekten yiyorum herşeyikaydirigubbakcemile3 sonrada üzülüyorum nasıl verecem bu kiloları diye:uhm:
yok canım ya haftaya izinde değilim. işgünlerini sayarak kendimi sevindiriyorum. sen doğum yaparken ben son günümü çalışıyor olacağım:çok üzgünüm:
pınarcım bende epıdural istiyordum ama panik ataklık var canım serum bile takılsa hemen bitsin isterim fenalık gelir o nedenle genel düşünüyorum az kaldı bebişim defnemiz geliyor hayırlısıyla :))))
evet genel düşünüyorum bende heyecandan masadan kalkarım valla:)): uyuyup uynayım pıtırcığımı göreyim.kızlar yarın doktora gidiyoruz nstye gircem bebişim umarım kilo almıştır kusmalar yüzünden hiç iştahım yok.ve zayıfladımda topu topu 13 kilo almış oldum bu duruma göre(
Evet canım en iyisi genel ya. Uyurum gözümü açarım herşey bitmiş olur inşallah. Riske atmamak lazım. Bende heyecanlanırım heralde. TAnsiyon fırlar falan delikafadulden
Valla 11 günümüz kaldı inşallahhhh delikafadulden Hafta sonları çabuk geçiyo zaten. Eşim olunca anlamıyorum. Bi hafta içimiz kaldı diyorum ben hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?