aynen canım uyuyup uyanalım herşey bitsin gözümüzü açar açmaz mucizlerimizi görelim :))) hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
ya kızlar epidural sezeryandan herkes cok memnun daha cabuk iyileşirsiniz normal neden oluyosunuz.
Ben normal istiyorum ama olmazsa mutlaka edidural olucak bence bi düşünün tansiyon problemi olanları tam o anda 10 dakika kadar geçiçi uyutuyorlarmış zaten
ya kızlar epidural sezeryandan herkes cok memnun daha cabuk iyileşirsiniz normal neden oluyosunuz.
Ben normal istiyorum ama olmazsa mutlaka edidural olucak bence bi düşünün tansiyon problemi olanları tam o anda 10 dakika kadar geçiçi uyutuyorlarmış zaten
Aminnn canım inşallahhh :Saruboceq:
Valla bacım bencede iyi ama ne bileyim eşim korkuyor. Hem şu belden iğne vurulma işi hemde heyecan yaparım diye korkuyor. Gerçi bu salı kontrolde doktorumla da konuşacağım detaylı olarak. Bakalım o ne önerecek?
canım epıduralinde genelinde riskleri var elbette ama epıdural biraz cesaret işi sanırım ben kendimi hazır hissetmiyorum uyanıkken ameliyat olmaya ama son an değişir mi fikrim bilemem hepimiz hakkında hayırlısı olsun şekercimmmkaydirigubbakcemile5:1hug:
banucum öylede şu son 1 aydır sürekli kusmaktan yoruldum artık
inşallah pınarcım ya elimden geldiği kadar vitaminli şeyler yiyorum.her ne kadar kussamda:):)
hepinize merhaba kızlar. bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla, hava bügün idare eder,hemen yürüyüşe çıkıyoruz.kaç gündür çıkamadım evden hava bozuk olunca. dönüşte görüşürüza.s.
hepinize merhaba kızlar. bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla, hava bügün idare eder,hemen yürüyüşe çıkıyoruz.kaç gündür çıkamadım evden hava bozuk olunca. dönüşte görüşürüza.s.
Az kaldı pınarcımaz daha sabret kavuşuyorsun tontişine inş., bizimkilerde yok öpeceklermiş bebişide bilmemne, dedim hayatta öptürmem,hatta annem bozuluyo çok, beni kağana şikayet ediyo bol bol,dövücess o anneyi aramıza giriyo fln diyo, Olsun alamak zorundalar yeni doğan bebişin savunma sistemi güçsüz, Allah korusun bebek ölümlerine kadar varabiliyormuş sonuçları,Benim kuzu kilolu diye herkes çok seviniyor. Rahat rahat severiz , öperiz diyolar. İçimden babayı öpersiniz diyorum kaydirigubbakcemile3
Sancı bende de var bacım. Arada gelip gidiyor. Takipte olmamız lazım delikafadulden
Günaydınlar bacılarım. Afiyet şeker olsunnnnn hihoyyyt
Bende kalktım. Karnımın içi acıyo artık fena halde. Bu kız ağır gelmeye başladı bana :çok üzgünüm: Tek sorunum şu karın içi acımaları. Doktor artık rahim bağların çok gerildiği için olur dedi. Napalım 11 güncük daha sabredeceğiz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Sizde ne var ne yok bakayım? Sessizleşti yine buralar :uhm:
Cnm güle güle kullanın cicilerinizi, öyle kayınvalide dostlar başınaKızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar..
Dün pek yazamadım,kayınvalidemle dışarlardaydık yine,Gezdik tozduk yeni bi mağaza keşfettim,Aziz bebe ürünlerini satıyor,harika şeyler var,aslında eksiğim olmamasına rağmen dayanamadım şapka patik,çorap ve kundak aldım hepside o kadar güzelki!Tavsiye ederim muhakkak ürünlerini bi görün!Sonrada bişeyler yedik kayınvalidemle,akşama zor geldik eve valla :) Ay bide kayınvalidem bana bişeyler aldı tabii onu da unutamıcam giysi türü sağolsun..Bugün evdeyim şimdilik ama daha kahvaltı yapmadım ve birsürü ütü var.Gerçi sen sakın dokunma ben gelip yapıcam dedi kayınvalidem ama dur bakalım,birazdan gelir belki.. :)Ben bi kahvaltı yapıyım kızlar oğluşum acıkmıştır heralde,hepinizi öptüm..görüşürüz..
Cnm AC haricinde FL gibi, kafa çevresi gibi ölçümlerde ilerleme varsa problem olmuyor, bi hafta benimde az kg almıştı,dr diğer ölçümlerine baktı, normal dedigünaydın kızlar bende mayıs annesiyim ama pek aktif değilim.daha önce konu açmıştım bununla ilgili benim plasenta erken yaşlanmış geçen hafta söylemişti dr. dünde gittik yavrum bu yüzden sadeve 35 gr. almış çok üzüldüm ağladım dr. nstye bağladı çok şükür sorun yok ama suyumu da az gördü bu durum normal doğumu zorlar dedi büyük ihtimal sezaryana alıcak ya benim üzüldüğüm bebeğim 35. haftada 2700 dü 36. da 2735 çok üzülüyorum dünden beri bakalım hatfaya cuma tekrar gidicez ne diyecek.kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar..
Oyyy oy oy, afiyet olsun cnm,bizede göndergünaydın kızlar!!
bugün çok güzel bi kahvaltı yaptım geldim. sabaha karşı giren kramp yüzünden uyuyamadım bari kalkayım dedim. şefimin eşinin günü varmış bizde nasiplenelim diye bizede getirmiş yaptıklarından. dayanamadım bi güzel onlarıda yedim. midem artık gerilmekten yırtılacak. üstünede benim sıpanın hareketlenmesi eklendi. şimdi karnımı bi kenara çıkarıp koyasım var. acayip gergin.
bugün herkeslerin keyfi yerindedir umarım. güzel haberler alırız hep.
yaşasın bugünüde sayarsak 7 iş günüm kaldı.
Cnm hayırlı olsun bebiş geliyo ne güzel, bende 3 kutu enfexia antibiyotik kullanmak zorunda kaldım gebelikte, dr bi zararı yok dedi gerçi ama benim hala korkusu içimdedir, sanırım ancak doğumda geçecek,çok geçmiş olsunNormalde benimde mayıs iken sezeryan olacağımdan nisan da olacak.. haftaya yani:) ama kasılmalarım başladı. ben de 3 kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım 2 kulağımda iltihaplanınca acillerde gezince.. korkuyourm...inşallah sağlıklı olur... dua edin bizim için...kullanmasam daha kötü dediler ve mecbur içtim hapı..
hepimize hayırlı doğumlar...
Cnm gözün aydın, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar..İnşallah herkes iidir.Benimde dün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik çok şükür.iki hafta sonra bebeğin bi ciğer kontrrolü yapılcak.Ona göre bi sezeryan için gün belirlencek galiba.Pnrhlt sen sezeryan mı olcaksın.eğer sezeryansa anestezi ne şekilde olcaksın...
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, üsttede yazdığım gibi sadece bebişin karın çevresi değil diğer ölçüleride çok önemli,gerçi o senden beslenmiştir merak etme cnmevet genel düşünüyorum bende heyecandan masadan kalkarım valla:)): uyuyup uynayım pıtırcığımı göreyim.kızlar yarın doktora gidiyoruz nstye gircem bebişim umarım kilo almıştır kusmalar yüzünden hiç iştahım yok.ve zayıfladımda topu topu 13 kilo almış oldum bu duruma göre(
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, şu çatı kontrolünü bizede anlat olurmuhakkımızda hayırlısı canım bakalım dr larda son söz sağlık olsun da.Biz nasıl normal doğurucaz bakalım bende yarın dr gidiyorum çatı kontrolu yapıcak.
günaydın fıstıklar
sabah dokuz buçukta adet sancısı gibi bir sancı yaşamaya başladım sol kasığıma bir ağrı oturdu çok canım yandı bir süre yatakta bekledim bekledim kesilmedi yaklaşık 30 dakika sürdü sonra dedim doğurursam hemen banyoya koştum bir duş aldım sonra yattım kendimi dinlemeye devam ettim 1 saat adet sancısı gibi sürdü ama arada bir şiddetlendi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor aynı adet sancısı gibi ama şimdi biraz dindi gibi kahavaltımı yaptım bir bakayım dedim napıyorsunuz diye acaba doğurcakmıyım yoksa üşüttüm mü ben yaa yada gaz falanmı
Hoşbulduk bitanem, nasılsın, dün gece uzun zamandan beri ilk defa güzel bi uyku çektim,gaviscon sayesinde,saol cnmhoşgeldin burcu canım
Cnm normal doğumdan önce ateş basması,terleme,bele vuran ağrı oluyormuş, bunları şimdi annem diyo cnm,Ayy darısı uygun zamanda başıma inş.burcucum bilmiyorumki şimdi nisan annelerine baktım onlarınki nasıl diye ama genelde sezeryan olmuş bakalım bekliyorum hala belim ağrıyor ben size haber ederim bir şey olursa şimdilik buralardayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?