2009 Mayıs Anneleri

tülaycım canını sıkma bitanem bebişlerimiz bizden alıyor tüm ihtiyaçlarını zaten bizim dengeli beslenmemiz kendimiz için depolarımız boşalıyor bebişin almıştır kilo tatlım

aynen canım uyuyup uyanalım herşey bitsin gözümüzü açar açmaz mucizlerimizi görelim :))) hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

Aminnn canım inşallahhh :Saruboceq:

Valla bacım bencede iyi ama ne bileyim eşim korkuyor. Hem şu belden iğne vurulma işi hemde heyecan yaparım diye korkuyor. Gerçi bu salı kontrolde doktorumla da konuşacağım detaylı olarak. Bakalım o ne önerecek?

canım epıduralinde genelinde riskleri var elbette ama epıdural biraz cesaret işi sanırım ben kendimi hazır hissetmiyorum uyanıkken ameliyat olmaya ama son an değişir mi fikrim bilemem hepimiz hakkında hayırlısı olsun şekercimmmkaydirigubbakcemile5:1hug:

hepinize merhaba kızlar. bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla, hava bügün idare eder,hemen yürüyüşe çıkıyoruz.kaç gündür çıkamadım evden hava bozuk olunca. dönüşte görüşürüza.s.

hakkımızda hayırlısı canım bakalım dr larda son söz sağlık olsun da.Biz nasıl normal doğurucaz bakalım bende yarın dr gidiyorum çatı kontrolu yapıcak.

inşallah pınarcım ya elimden geldiği kadar vitaminli şeyler yiyorum.her ne kadar kussamda:):)

Alır canım o alacağını merak etme sen. Akıllı totik onlarrrrr hihoyyyt

Selam canım hoşgeldin. Afiyet şeker olsun. Ohh yürü bakalım a.s.

Bende evimi toparlayayım kızlar. Öpüyorum sizi a.s.

hoşgeldin canım nasılsın afiyet olsun yarasın fıstık hadi yürü bakalım temiz hava al ama yorma kendini fazlakaydirigubbakcemile5Şeniz

günaydın fıstıklar
sabah dokuz buçukta adet sancısı gibi bir sancı yaşamaya başladım sol kasığıma bir ağrı oturdu çok canım yandı bir süre yatakta bekledim bekledim kesilmedi yaklaşık 30 dakika sürdü sonra dedim doğurursam hemen banyoya koştum bir duş aldım sonra yattım kendimi dinlemeye devam ettim 1 saat adet sancısı gibi sürdü ama arada bir şiddetlendi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor aynı adet sancısı gibi ama şimdi biraz dindi gibi kahavaltımı yaptım bir bakayım dedim napıyorsunuz diye acaba doğurcakmıyım yoksa üşüttüm mü ben yaa yada gaz falanmı

ayşecim hoşgeldin.pınar canım kolay gelsin.benime vi görün bide haftaya annemler halı falan yıkayıp temizlicekler diye ellemiyorum hiç):): üstün körü ama her yer toz içinde:) aaa sil süpür alcaktımm ben):):):

Günaydın kızlar,
Bugün dr a gidicem bi nst istiyim bakalım,özeldeki dr her hafta nst dedi artık,kızlar kaburga baskısı dediğiniz şey nasıl bişey, bana olmuyo sanırım,belkide yattığımdan olmuyor olabilir dik durmuyorum,bazen bebek ayağını kaburgama dayayıp ittiriyor o mu acaba ya
:uhm::uhm:

Az kaldı pınarcımaz daha sabret kavuşuyorsun tontişine inş., bizimkilerde yok öpeceklermiş bebişide bilmemne, dedim hayatta öptürmem,hatta annem bozuluyo çok, beni kağana şikayet ediyo bol bol,dövücess o anneyi aramıza giriyo fln diyo, Olsun alamak zorundalar yeni doğan bebişin savunma sistemi güçsüz, Allah korusun bebek ölümlerine kadar varabiliyormuş sonuçları,
Ben bile öpmicem, başkalarına ne kalır yani..

Cnm güle güle kullanın cicilerinizi, öyle kayınvalide dostlar başına
Cnm AC haricinde FL gibi, kafa çevresi gibi ölçümlerde ilerleme varsa problem olmuyor, bi hafta benimde az kg almıştı,dr diğer ölçümlerine baktı, normal dedi
Oyyy oy oy, afiyet olsun cnm,bizede gönder
Cnm hayırlı olsun bebiş geliyo ne güzel, bende 3 kutu enfexia antibiyotik kullanmak zorunda kaldım gebelikte, dr bi zararı yok dedi gerçi ama benim hala korkusu içimdedir, sanırım ancak doğumda geçecek,çok geçmiş olsun
Cnm gözün aydın, güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, üsttede yazdığım gibi sadece bebişin karın çevresi değil diğer ölçüleride çok önemli,gerçi o senden beslenmiştir merak etme cnm

hakkımızda hayırlısı canım bakalım dr larda son söz sağlık olsun da.Biz nasıl normal doğurucaz bakalım bende yarın dr gidiyorum çatı kontrolu yapıcak.
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, şu çatı kontrolünü bizede anlat olurmu
:CüvCüv:

Cnm hayırlısı olsun inş., doğum olsada korkma sakın o artık haftasını doldurdu çok şükür,alırsın sapasağlam kucağına, bizede haber ver cnm gelişmeleri merak ederim ben
hihoyyythihoyyyt

burcucum bilmiyorumki şimdi nisan annelerine baktım onlarınki nasıl diye ama genelde sezeryan olmuş bakalım bekliyorum hala belim ağrıyor ben size haber ederim bir şey olursa şimdilik buralardayım canım

hoşgeldin burcu canım
Hoşbulduk bitanem, nasılsın, dün gece uzun zamandan beri ilk defa güzel bi uyku çektim,gaviscon sayesinde,saol cnm
burcucum bilmiyorumki şimdi nisan annelerine baktım onlarınki nasıl diye ama genelde sezeryan olmuş bakalım bekliyorum hala belim ağrıyor ben size haber ederim bir şey olursa şimdilik buralardayım canım
Cnm normal doğumdan önce ateş basması,terleme,bele vuran ağrı oluyormuş, bunları şimdi annem diyo cnm,Ayy darısı uygun zamanda başıma inş.

öyelymiş burcuum bend esabahtan beri annemle konuşuyorum oda öle dedi ama raalıklı gelri dedi benim bu ağrı sabhatan beri sızlam şeklinde devam ediyor arasıra artıyor ateş basmaıs falan yok ama

sen nasılsın mide problemlerin devam ediyor sanırım sürekli yatıyorsun ya canım ondan da olabilir geçmiş olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…